Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

Να εύχεσαι ότι Κ να γίνει να είναι για  καλό μόνο αυτό. Οπότε Κ να έρθει ένα παιδί να είναι υγιής ακόμα Κ αν έρθει δύσκολα ακόμα Κ αν αργήσει . Όταν είναι να έρθει να είναι καλά . Μην χάνεις την ζωή σου στο ενδιάμεσο. 

Κ άλλοι άνθρωποι κάναν παιδιά χωρίς ταλαιπωρία στον πρώτο μήνα  Κ τελικά έχουν προβλήματα οπότε σημασία δεν έχει ο τρόπος Κ η ώρα αλλά το αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσε.... Αλλη πονεμένη ιστορία κι αύτη

Εχθες είπα θα προσεξω και τα Πόλυ αλμυρά και τα γλυκά, τα κατάφερα και συγκρατήθηκε αλλά εσκαβα για σοκολάτα και στο τέλος έφαγα λίγο.....

yk1yp3.png

Άσε.... Αλλη πονεμένη ιστορία κι αύτη

Εχθες είπα θα προσεξω και τα Πόλυ αλμυρά και τα γλυκά, τα κατάφερα και συγκρατήθηκε αλλά εσκαβα για σοκολάτα και στο τέλος έφαγα λίγο.....

ναι και εγω δεν μπορω να πολυ συγκρατηθω...... τωρα και εγω εφαγα 2 κουτακια σοκολατιτσα..... να δω ποσο θα αντεξω

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημέρα κορίτσια! Τι καλα που κανονισατε κι εσεις κατι για το 3ημερο...αντε ν'αλλαξουμε λιγο κλιμα...κι εμεις θα φυγουμε στη μαμα μου το τριημερο να δουμε λιγάκι γονεις φιλους κουμπάρους...πως και πως το περιμενω...επισης να πω την αμαρτια μου ονειρεύομαι εδώ και μερες λαγανες ελιες χαλβαδες και όλα οσα ετοιμαζει η μανουλα τέτοιες μερες και μου τρεχουν τα αλια...δεν νομιζω να κρατηθω! χθες το πρωι mama κι εγω πονουσα όχι ακριβως στις ωοθήκες αλλα πιο κεντρικα..και τρομαξα λιγάκι...μετα θυμηθηκα ότι κάθε φορα που είναι να αλλαξω μηνα εχω λιγα πονακια και μου το ειπε κι ο γιατρος...επισης δεν ενιωθα πολύ δραστηρια τη μικρη το πρωι που σηνηθως κλωτσαει και ημουν στην τσιτα...από το απόγευμα και μετα όμως αρχισε να κουνιεται και ηρεμησα...γενικα και σημερα το πρωι δεν είναι πολύ δραστηρια που τα πρωινα με ξυπνουσε από την υπερκινητικοτητα...τι να πω να αλλαξε ωραρια??:rolleyes:

Καλημέρα Δήμητρα!!! Τι καλά που θα πας στην μανούλα σου!!! Εμένα η δικιά μου κανόνισε τριήμερο Ιταλία!!!! Χαλαλι της γιατί δουλεύει πολύ!!! Εμένα η μικρή δεν έχει ωρα και όσο περνάει ο καιρός είναι πιο δραστήρια, καποιες μέρες δεν σταματάει και αλλες κοιμάται περισσότερο, μήπως καταλαβαίνουν ώρες; μάλλον φταίει που κινούμαστε εμείς και ξέρουν.... Πάντως ευτυχώς που τα νιώθουμε φεύγει το πολυ το άγχος γιατί ξέρουμε οτι είναι καλα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια κ εγω το προσεξα αυτο!! ποτε τον νιωθω συνεχως ποτε δεν τον νιωθω καθολου!! μερες μερες ειναι!!!

Δήμητρα αυτες οι λαγανες και ολα αυτα που λες αχχχχχχ ποσο θα τα ετρωγα τωρα!!!! θα φαμε να σπασουμε την Δευτερα οπως λεμε και εδω στην Κυπρο χαχαχα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Hello κορίτσια!!!έχω πολλές μέρες να γράψω.Έχω στικάκι για το ιντερνετ και μπαίνω για λίγο ή δεν έχω κάποιες φορές.τι κάνετε???Διάβασα λιγο τα νέα σας.

Εγώ μια χαρά.Δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός απο μερικές ζαλάδες που εμφανίστηκαν πρώτη φορά τωρα στον 6ο.

Ο μπέμπης μου είναι αρκετά ήσυχος.Κάποιες μέρες τον αισθάνομαι αρκετά και άλλες σχεδόν καθόλου και αγχώνομαι λίγο.Γιατρό έχουμε τέλος του μήνα.

Απο κιλά στα +8.Εδώ και μέρες έχω καταφέρει να κόψω τις βλακείες και τρέφομαι πιο σωστά.

Δεν έχουμε κάνει σχέδια για το τριήμερο αλλά σίγουρα θα πάμε βολτίτσα και την Καθαρά Δευτέρα έχει μια φίλη μου γενέθλια.

Ηλιόλουστες μέρες με αρκετό κρύο.Εγώ αυτον τον χειμώνα δεν έχω νιώσει κρύο σήμερα μάλιστα ζεσταινόμουν.Έχω πάρει και ένα φοβερό πολύ ζεστό μπουφάν!!! Κοζανίτισα σε νησί!!!!

Τέλειες οι β επιπέδου απο αυτά που διάβασα.

Τώρα έχει σειρά η καμπύλη ζαχάρου???

Με το καλό και οι επόμενες κοπέλες!!!

Γεια σου Μαρίνα!!! Τι κανεις; Οντως εχεις καιρό να γράψεις!! Χαίρομαι που είσαι Κάλα!!!

Εσύ ποτε θα κανεις την καμπύλη;; εμένα μου την έγραψαν άλλα θα το καθυστέρησω οσο μπορω, την τέταρτη έχω γιατρο

yk1yp3.png

εππππ γεια σας κοριτσαρες κ μωρακια!!!

ανοιξα λαπτοπ μετα απο αιωνες κ μπηκα να πω ενα γεια!!!!

ειμαστε ολες καλα;;

εμεις καλα!!! η β επιπεδου πηγε καλα.στο ενα μωρο με ανησυχησε το ρινικο του οστο κ πηγα κ αλλου για β γνωμη. ολα καλα κ με τον 2ο γιατρο! 6 μαρτη εχουμε να κανουμε εναν υπερηχο καρδιας εμβρυων ,που συνισταται στα μονοζυγωτικα διδυμακια!

απο κιλα ειμαι στα συν 5.5 - μαρεσει που γραφω κ το συν!-

η γιατρος μου ειπα απαραιτητα 3 ασπραδια τη μερα γιατι οι λευκωματινες μου ειναι χαμηλες κ θα τουμπανιασω λεει!!!

αν πανε ολα καλα 35-36 εβδομαδων γενναω!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Γεια σου Δήμητρα!!! Εσύ και αν εχεις Κάιρο να ακουστεις!!! Τι καλά!!! Ευχάριστα νέα μπράβο!!! Εσυ και με δίδυμα μονο 5,5 κιλά;;; μια χάρα είσαι εγώ είμαι στα 8!!!!

Ρε κορίτσια να μπαινετε κι εδώ να τα λέμε κι εμείς που δεν έχουμε fb......

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ναι εχεις δικιο!απλα με τον μπεμπη μου ναι λιγο δυσκολο το πισι! με το κινητο βολευομαι η δολια μανα!!

καλα με προσπαθεια τα 5,5 κιλα,μη φανταστεις! εχω κ 5-6 εξτρα που δεν προλαβα να χασω!! αλλα η αληθεια ειναι οτι νιωθω τοσο μπετονιερα που δεν μπορω να φαω κ παρα πολυ! εχω τη κοιλια που χα περυσι στον 8ο μηνα! που θα φτασει οεο;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

καλως τα κορίτσια! καιρο είχαμε να μαθουμε νεα σας...μπραβο που ειστε καλα κι ετσι να συνεχισουμε ολες! mama γιατι την καθυστερείς την καμπυλη? παιζει ρολο? αν θυμαμαι καλα ο γιατρος μου ειχε πει την κανουμε σε συγκεκριμενο διαστημα εβδομάδων...σωστα? αντε Τεταρτη εχεις γιατρο θα δεις τη μπεμπουλα! εγω την Πέμπτη β επιπεδου και δεν περνα με τιποτα ο καιρος! εχω σκασει..επισης κορίτσια να ρωτησω, μια συνάδελφος μου ειπε ότι ειχε γραψει αν θυμαται τη β επιπεδου και πηρε ποσοστο χρηματων πισω από το ικα...ξερει καμια αν ισχυει..θα τη ρωτησω γιατι στα πεταχτα την ακουσα χωρις να δωσω σημασια...:confused:

kyoya να σου πω ότι σημερα βρηκα στο φουρνο λαγανα και πηρα αντι για ψωμι... δεν αντεξα! Τη φαγαμε με αρακα όμως...όχι με ταραμα-ελειες-σουπιες-καλαμαρακια-χαλβα και οοοολα αυτά τα υπεροχα της Σαρακοστης..τα αφηνω για Δευτερα...η δικια μου μπεμπα μερες τωρα με ξυπνουσε το πρωι από την κινητικοτητα...σηκωνιομουν από το κρεβατι γιατι ενιωθα ότι δεν βολευεται και κουνιεται τοσο ...και 2 μερες το πρωι ηταν ήσυχη και κατατρόμαξα κορίτσια! ευτυχως μου κανει κολπα το βραδυ...τι να πω αλλαζει ωραριο!

καλημερα κοριτσια!!!

παρασκευουλα σημερα και πολυ πολυ παγωνια!!

ο μπεμπης εδω και 2 μερες ειναι καπως ησυχος και ψηλοανησυχώ...... δεν τον νιωθω τοσο εντονα οσο αλλες φορες.......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε;;;;

Μην ανησυχειτε για τα μπεμπουλινια έτσι κανει και μένα αν θέλετε κάντε ενα τεστ και φάτε σοκολάτα που τα κανει πιο δραστήρια για να υσηχασετε

Την καμπύλη την καθυστερω γιατί πιστεύω οτι είναι αηδία αύτη η γλυκόζη και φοβάμαι μην ανακατευτω

Άντε κορίτσια σήμερα παρασκευή απο αύριο σπίτια με υσηχια και ξεκούραση!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...