Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Δεν ξέρω, ίσως! Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει πάνω από μια φορά για δοκιμή.

Αντί να μπουκωνόμαστε με τα φάρμακα και να βγάζουμε με το ζόρι 2 ωάρια παραπάνω, καλύτερα φυσικούς!

Εμένα κι ο μαστολόγος μου είχε πει να μην κάνω πάνω από 3 διεγέρσεις. 

Μάλλον με φυσικούς θα συνεχίσω και εγώ. Εκτός αν αλλάξω γιατρό και προτείνει κάτι άλλο. Έχω κλείσει κ εγώ να δω τον ίδιο γιατρό με αυτόν που είχες αλλά έχω ακούσει πως προωθεί πολύ τη δωρεά σε περιπτώσεις σαν εμάς.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Το εχω νιωσει το μωρακι και καθε μερα την νιωθω, αλλοτε περισσοτερο αλλοτε λιγοτερο! Εσεις φανταζομαι το νιωθετε κανονικοτατα πια? Ανυπομονω να δω πως ειναι μια κλωτσια :D

Πηγα κι εγω στο παζαρι βιβλιου Δημητρα και πηρα παραμυθια απο 1,5 ευρω. Στα τζαμπο εχει ε? Καλα λες! Τι τιμες εχουν τα τζαμπο περιπου?

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα εχει και στον μαλλιαρη στην πλατεια odeon βιβλια με προσφορες!!!!

στο νοσοκομειο πηγα στο ιπποκρατειο, επισης εκλεισα και τον τελευταιο μεγαλο υπερηχο εκει (υπερηχο αναπτυξης), αν την γραψω την εξεταση καλως αλλιως θα μου βγει 35 ευρω!!! μια χαρα!!! αφου ολα ειναι καλα γιατι να πηγαινω εξω και να δινω λεφτα!!! αν παλι βεβαια δεν μου γεμισει το ματι θα παω και εξω!!!

kyoya θα την παρακολουθησω λιγες μερες ακομα την πιεση να δω πως ειναι και να σιγουρευτω και μετα κι εγω πιστευω οτι ειναι τζαμπα αγχος επιπλεον στο κεφαλι μας!!!

yk1yp3.png

κριστα ειπα και στο διπλα φορουμ απο κει φευγεις στιβα με ποδια οποτε συμβουλη μου να πας με καποιον για να στα σηκωνει... πήρα 21 παιδικα για το μαγκακι μου και δε φανταζεσαι πως εκανε οταν τα ειδε τα περισσοτερα με πτυσσομενη εικονογραφιση που του αρεσουν

να πω την αληθεια στα τζαμπο εχει πολυ καλα βιβλια για αρχη τα χουμε ξεπατωσει και παμφθηνα επισης. νεφελακι καλως ηρθες κι από δω καλα εκανες αλλα τα πρωτα συνηθως βγαινουν κοντα στην πητ. Πρωτομανουλες απολαυστε την εγγυμοσυνη σας γιατι η δευτερη διαφερει αρκετα εχεις κι ενα ζουζουνι να κυνηγας

http://www.e-jumbo.gr/pl/vivlia-paramuthia-12440.htm?lang=el&path=622546362&page=1

απο κοντα εχει πολυ περισσοτερα

επισης καλα και φτηνα παραμυθια εχει η πρωτοπορια

http://www.protoporia.gr/paidika-vivlia-c-10001_10070.html?page=1&sort=4a

Διαφημίσεις

Τζάμπο έχω πάρει αρκετά κυρίως τα πρώτα πρώτα του βιβλιαράκια χοντρά με εικόνες με φρούτα, ζώα κλπ. Τώρα θα ήθελα παραμύθια πιο ιδιαίτερα καθώς και εκπαιδευτικά βιβλία. Θα κοιτάξω και πρωτοπορία το έχω κοντά κιόλας το βιβλιοπωλείο και φυσικά αύριο που θα φτιάξει κάπως ο καιρός θα πεταχτώ και στην πλατεία Κοτζιά. Απλά επειδή θα πεταχτώ από την δουλειά δεν θα έχω βοηθό να μου τα κουβαλήσει!

Διαφημίσεις

τι καλα που ειναι τριημερο!!! θα πατε καπου;;;; εγω θα παω στα πεθερικα μου απο το σαββατο, εχουν σπιτι σε ενα παραθαλασιο μερος και ειναι πολυ ωραια, εκει στην κοντινη πολη μενουν και οι κουμπαροι μας και θα παμε να τους δουμε !!! αντε να ξεκολλησουμε λιγο απο τα καθημερινα

yk1yp3.png

τι καλα που ειναι τριημερο!!! θα πατε καπου;;;; εγω θα παω στα πεθερικα μου απο το σαββατο, εχουν σπιτι σε ενα παραθαλασιο μερος και ειναι πολυ ωραια, εκει στην κοντινη πολη μενουν και οι κουμπαροι μας και θα παμε να τους δουμε !!! αντε να ξεκολλησουμε λιγο απο τα καθημερινα

σαββατο εχω καθιερωμενες τις δουλειες του σπιτιου καιδουλευει και ο αντρας μου οποτε πουθενα! κυριακη στην μαμα μου θα παμε και την δευτερα αν ειναι καλος ο καιρος θα παμε στη γιαγια του αντρα μου σε χωριο που θα ειναι μαζεμενα ολα τα ξαδελφια και τα πεθερικα και η κουνιαδα μου για την καθαρα δευτερα! αν δεν ειναι καλος ο καιρος παλι στη μαμα μου θα την βγαλουμε!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ωραια!!! αν ειναι καλος ο καιρος θα πεταξετε χαρταετο;;; τα παιδια πρεπει να χαιρονται πολυ!!!

εννοειτε!! θα φτιαξουν το σαββατοκυριακο με τον μπαμπα μου και θα τον πεταξουν! περιμενουν πως και πως!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...