Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Δεν ξέρω, ίσως! Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει πάνω από μια φορά για δοκιμή.

Αντί να μπουκωνόμαστε με τα φάρμακα και να βγάζουμε με το ζόρι 2 ωάρια παραπάνω, καλύτερα φυσικούς!

Εμένα κι ο μαστολόγος μου είχε πει να μην κάνω πάνω από 3 διεγέρσεις. 

Μάλλον με φυσικούς θα συνεχίσω και εγώ. Εκτός αν αλλάξω γιατρό και προτείνει κάτι άλλο. Έχω κλείσει κ εγώ να δω τον ίδιο γιατρό με αυτόν που είχες αλλά έχω ακούσει πως προωθεί πολύ τη δωρεά σε περιπτώσεις σαν εμάς.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια πως είστε σήμερα?

sangre ήθελα να σε ρωτήσω και όλο το ξεχνάω. στο παζάρι βιβλίου βρήκες ωραία βιβλία?ενδιαφέρομαι για παραμυθάκια του μικρού μου!και από τιμές?

αχ βρε κορίτσια μου σας εχασα παλι! Μπηκε η αδερφη μου στο μηνα της την Κυριακη και κατεβηκα λιγάκι στην αγορα να της στειλω μερικα πραγαματακια με τη μαμα που φευγει τωρα για Αθηνα...Εγω θα κατεβω όταν γεννησει 1-2 μερούλες! Χαιρομαι που ειστε ολες καλα και μην ταράζεστε με τις μετρήσεις αν ηταν κατι θα το ελεγαν! Θετικη σκεψη! Εμενα η β επιπεδου μου είναι την επομενη Πέμπτη αργει ακομη... Καλα εσεις μιλατε για κιλα πταισματα!! Κοριτσια εχω βαλει 11 κιλα...προκειται για μια κινουμενη κοιλια πανω σε 2 ποδαράκια..απορω που κανενας γιατρος ως τωρα δεν με εκραξε...αλλα ειλικρινα εχω φαει τον κοσμο ολο, αυτους τους 5 μηνες..όχι απαραίτητα junk food αλλα τρωω τα παντα!Εκανα χθες κατι εξετασεις αιματος - ουρων για να δουμε τι θα δειξουν...με βλεπω να μου τα κοβει όλα μαχαιρι...δεν τρελλαινομαι με τα γλυκα αλλα πεθαινω για αλμυρα! Ελιες ψωμια ζυμαρια γενικα είναι τα αγαπημενα μου! Αχ! Αντε βρε κορίτσια να φευγει κι ο Φλεβάρης να μπαινουμε στην ανοιξη σιγα σιγα βαρεθηκα το χειμωνα...αν και τρεμω την ωρα και τη στιγμη που θα πεταξω τα ποδια εξω από τα ρουχα...εχω κανει κατι στιγματα τυπου αγγεια λεκεδες δεν ξερω πως να τα πω...και μαυρισμα δεν προβλεπεται οποτε να δω πως θα τα κρυψω...:confused:

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας! Εμενα ο γιατρος μου χει δωσει ΠΗΤ 8/7 αλλα αποφασισα να μπω και σε εσας γιατι ποτε δεν ξερεις, κατι μου λεει μεσα μου τελη ιουνιου, μαλλον επειδη μαρεσει αυτος ο μηνας hehh

Χαιρω πολυ ειμαι η Νεφελη και περιμενω κοριτσακι! Με το καλο σε ολες ευχομαι και με εναν πονο που λεμε και καλη λευτερια και μια ηρεμη και τελεια εγκυμοσυνη!

Λετε για πιεση? Εγω ειμαι συνηθως γυρω στο 12,5/7,5 αλλα απο την επομενη βδομαδα θαρχισω να κραταω ημερολογιο πιεσης!

tf9Xp3.png

dimitra2222 με το καλό να γεννήσει η αδερφή σου! όσο για τα κιλά δεν πειράζει βρε κορίτσι θα τα χάσεις όταν με το καλό γεννήσεις. εσύ και το μωράκι να είστε καλά και ας φας και λίγο παραπάνω τι πειράζει?

sangre ανυπομονώ να πάω! θέλω να πάρω κυρίως για τον μικρό μου και μερικά για τον άντρα μου και για μένα!

Νεφέλη καλώς μας ήρθες! με το καλό το κοριτσάκι σου!

γεια σας και παλι κοριτσια!!!!

τελικα το θεμα με την πιεση δεν πρεπει να ισχυει, οποτε με μετραω μια χαρα ειναι , βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα αρχισω παλι να τρωω σαβουρες!!! τρομαξα αρκετα και δεν θελω να βρεθω σε αυτην την θεση, οποτε φερμουαρ!!!!

Δημητρα αντε με το καλο η β επιπεδου!!! και με το καλο στην αδερφουλα σου!!!!

nefeli καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας!!! με το καλο το κοριτσακι σου!!! ειναι το πρωτο σου μωρακι;;;;

yk1yp3.png

cristab μαλλον τυχαιο θα ηταν οντως!!! αλλα να σου πω την αληθεια με ταρακουνησε και καλυτερα, πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικη!!!!

το κακο με μενα ειναι οτι επεσα με τα μουτρα και στο φαγητο και στις χαζομαρες, στην αρχη και μεχρι τον τεταρτο ειχα πολλες αναγουλες και ανακατοσουρες και δεν μπορουσα να φαω τιποτα μεχρι και νερο με το ζορι οποτε μολις συνηλθα καταλαβαινεις.....

για παραμυθακια και παιδικα βιβλια εχει εδω (θεσσαλονικη ) παζαρια με πολυ καλεες τιμες κατα καιρους και προσφορες, σε μεγαλα βιβλιοπωλεια, αν ψαχνεις κατι θα βρεις γενικα!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

κι εμενα το πρωτο ειναι και επισης εχω αγχος, βεβαια μετα την β επιπεδου λιγο χαλαρωσα... πιστευω παντα θα εχουμε αγχη και τωρα και μετα....δεν ξερω τι πρεπει να γινει, ας αφεθουμε λιγο ελευθερες και να απολαυσουμε την εγκυμοσυνη μας!!!

yk1yp3.png

Νεφελη καλως μας ηρθες και καλως να δεχτεις το κοριτσκακι σου! και εγω 9/6 ειμαι και λεω λες να παω τελη μαιου; αλλα δεν θελω μου αρεσει και εμενα ο ιουνιος οποτε και 1/6 να μου ερθει τελεια! ειναι και ο κατακλισμος φετος χαχα!!

κοριτσια νομιζω δεν χρειαζετε να μετρατε πιεση αν δεν υπαρχει λογος... νομιζω απλα βαζουμε επιπλεον αγχος στο κεφαλι μας....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κορίτσια ευχαριστω για τις ευχες...την περιμενουμε πως και πως την ανηψουλα! Νεφέλη καλως ηρθες!!! Να σας πω την αληθεια εγω πιεση 2-3 φορες μετρησα στην εγκυμοσυνη δεν ηξερα ότι γενικα πρεπει να μετραμε...mama από το τρεξιμο θα ηταν η πιεση στο νοσοκομειο...μην αγχωνεσαι...σε ποιο πηγες? cristab η αληθεια είναι ότι δεν αγχωθηκα για τα κιλα γι αυτό συνεχιζω να τρωω...μονο μην κανω ραγαδες φοβάμαι και βαζω του κοσμου τα λαδια...επισης για παραμυθάκια σε καλες τιμες εχω παρει από jumbo και από τη μητροπόλεως νομιζω Ιανος είναι εχει ένα με προσφορες καθως και στη Αριστοτέλους αν δεν κανω λαθος (αν μιλατε για Θεσσαλονικη!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...