Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kyoya o cm είναι μια μέτρηση που σου κανουν στην β επιπέδου και σε σένα το γράφει, εσάς σας δώσανε στην β επιπέδου φωτογραφία του μωρού;;;

ναι τι μετρηση ειναι ομως;

φωτογραφιες καμια 20αρια μου εδωσε.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γράφει μεγάλη δεξαμενή(cm) τώρα τι ακριβως είναι δεν ξέρω....και μένα μου δώσε άλλα μονο 2 βέβαια όταν πάω για υπέρηχο στον γιατρό του λέω και μου βγάζει καμια!!!

Κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη έβαλα 4 κίλα και αυτον τον μήνα τώρα που ζυγιστηκα στο νοσοκομειο είμαι +4 δηλαδή σύνολο 8!!!! Έλεος!!!

Βεβαία τρώω οτι βλακεία μου ρθει πέρα απο το μεσημεριανό και επιπλέον πρεπει να προσέχω γιατί είχα πίεση 14 και μου είπε να την βλέπω πρωι βράδυ, εγώ μέχρι τώρα είχα 10 και 6 και τώρα 14 και 7,5!!! Τρομαξα !!! Απο δω κι έπειτα κομμένο αλάτι και ζάχαρη!!!

yk1yp3.png

η μεγαλη πηγη ειναι αυτο που πιανουμε το κεφαλακι του βρεφους και ειναι μαλακο μολις γεννιεται από οτι διαβασα ειναι προβλημα οταν συνδιαζεται και με αλλες μετρησεις αλλα από τη στιγμη που δε μου ειπαν κατι θα το δει αυριο κι ο ντοκ...

Διαφημίσεις

οχι sangre μην ανησυχεις. η δουλεια τους εκει ηταν να μετρησουν και να σου πουν αν υπηρχε προβλημα. αμα δεν σου ειπαν κατι τοτε μην αγχωνεσε. μιλα και με τον ντοκ αυριο να σου φυγει τελειως η εγνοια!

μαμα και εγω ημουν στα +4 κιλα μεχρι τον περασμενο μηνα που εβαλα 3 ολοκληρα!! αρα και εγω +7 ειμαι!.. εβαλα στοχο ομως αυτο το μηνα να μην ξεπερασω το 1 κιλο. γιαυτο προσεχω τι τρωω. εκοψα τις πολλες σοκολατες γιατι αυτες μου κανουν την ζημια και εβαλα 2-3 φορες την βδομαδα τη σαλατα στο μενου μου και προσπαθω να τρωω και φρουτα ενδιαμεσα ή κανενα καροτο που μου αρεσει....

βασικα το κλειδι ειναι να μην τσιμπολογαμε... αυτο το τσιμπολογιμα τα κανει ολα σκ@τ@

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω κοριτσια εχω σηκωσει τα χερια ψηλα σε αυτη την εγκυμοσυνη οταν λιγουρευτω κατι πρεπει να το φαω ε νταξει θα με ρουφηξει μετα ο μπεμπης θα τα ξαναχασω!

θα τα χασουμε θα τα χασουμε!!! γενναμε και καλοκαιρι πρεπει να κανουμε κατι τουλαχιστο μεχρι Αυγουστο να ειμαστε εμφανισιμες! χαχαχα!!! ενα μηνα μετα τη γεννα φανταζομαι μπορουμε να αρχισουμε γυμναστηκη ε;; ή μηπως μπορούμε και πιο νωρις αμα ειναι φυσιολογικος τοκετος;;; ξερει καμια;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω κοριτσια ξεκινησα πολλα κιλα και θα χω μακρυ δρομο..... αλλα αυτο που μ ανησυχει ειναι να μην εχω προβληματα στην εγκυμοσυνη οπως πιεση η ζαχαρο και σημερα που ειχα για πρωτη φορα 14 αγχωθηκα και πρεπει να προσεχω...τελος

εκει που θα εκανα διατροφη....αν θυμαστε.....:?:-?

yk1yp3.png

καλησπέρα κορίτσια! τι κάνετε?

sangre to cm του δικού μου μωρού ήταν 4,2 mm στην β επιπέδου. ούτε καν ήξερα τι είναι αυτή η μέτρηση.

mama82 για τα κιλά έχω να πω πως αν είναι για την υγεία του μωρού σου και την δική σου καλά κάνεις και προσέχεις όσο μπορείς. υπομονή θα κάνεις κορίτσι μου και όλα θα πάνε σούπερ. και όσο μπορείς ανάλατα λόγω της πίεσης. και όχι άγχος(αν και αυτό δύσκολο να το κοντρολάρουμε!)

η dimitra2222 β επιπέδου έχει κάνει? δεν θυμάμαι και εγώ βρε κορίτσια...

Διαφημίσεις

Cristab δεν είχα ουτε πριν ουτε τώρα με την εγκυμοσύνη πρόβλημα πίεσης, σήμερα πρωτη φόρα βγήκε τόσο!!! Δεν ξέρω γιατί πάντως όπως και να χει ήμουν αγχωμενη!!! Τέλος πάντων απο δω και πέρα θα το ελέγχω για να είναι ολά οκ και θα προσέχω την διατροφή μου!!!! Η Δήμητρα δεν έχει κανει ακόμα β επιπέδου λογικά τώρα στα κοντά θα κανει, θα μας πει

Εδώ έχει πολύ κρύο κι ακόμα χιονίζει!!!!

yk1yp3.png

αισθάνθηκες κάτι περίεργο και την μέτρησες?γιατί εμένα με μετράει ο γιατρός στην μηνιαία επίσκεψη και είμαι καθησυχασμένη...λες να αρχίσω να την μετράω και εγώ μπας και ανέβει? πάντως και εγώ γενικά προσέχω το αλάτι στο φαγητό και αποφεύγω τα αλμυρά μήπως και παρουσιάσω θέμα με την πίεση. και το άγχος νομίζω συμβάλλει στο να ανεβαίνει...

όσο για τα κιλά και εγώ έχω πάρει αλλά δεν με νοιάζει και εμένα το αισθητικό κομμάτι...φοβάμαι για πίεση κλπ αυτά που ανέφερες και εσύ.

και εδώ έχει πολύ κρύο αλλά χιόνι δυστυχώς όχι...

πήγες τελικά στο νοσοκομείο?

cristab οχι δεν αισθανθηκα κατι, στο νοσοκομειο με μετρησαν, αλλα η αληθεια ειναι οτι λιγο με αρπαξαν γιατι ημουν το τελευταιο ραντεβου και πηγα πιο νωρις (παντα παω πιο νωρις) οποτε θελαν να τελειωνουν με τα εξωτερικα ιατρεια ακομη δεν ειχα ηρεμησει απο τον δρομο και επισης ειχε πολυ κρυο, νομιζω παιζουν καποιο ρολο αυτα.

γενικα την βλεπω καθε μερα την πιεση και ειναι μια χαρα, στην αρχη ηταν 10,5 με 6,5 και τωρα ειναι 11-11,5 με 6,5-7, δεν ξερω :confused:

η μαια με πειραξε λεγοντας μου μηπως επειδη σε ζυγισα πρωτα σου ανεβηκε η πιεση;;; χαχα η αληθεια ειναι οτι ενα σοκ το παθα!!!

μεχρι τωρα 4 κιλα και σε ενα μηνα αλλα 4;;;;;

τωρα το βραδυ την ξαναμετρησα και ειναι 11 με 7

παντως λογικο και τα κιλα, η κοιλια μου εφτασε απεναντι!!!!

κατα τ αλλα ολα καλα, εκλεισα και ραντεβου για τον μεγαλο υπερηχο αναπτυξης που κανουμε προς τον 8ο, σκεφτηκα αφου ολα πανε καλα γιατι να πληρωνω εξω εναν σκασμο λεφτα;;; το νοσοκομειο μου ειπαν οτι αν δεν βρω γιατρο να μου την γραψειθα μου κοστισει 35 ευρω!!! μια χαρα!!

επισης μου γραψαν παλι εξετασεις ουρων και αιματος και καμπυλη ζαχαρεως!!! (μπλιαχ!!!)

σας ζαλισα....συγνωμη....

yk1yp3.png

καλημέρα κοριτσια!

και εμενα μου μετραει την πιεση καθε φορα που παω και μπορω να πω ειμαι κατααγχωμενη αλλα ειναι σταθερη στο 12. προσεχε λιγο τη διατροφη σου μαμα γιατι για το αγχος ειναι ανεξελεγκτο το ξέρω.. δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα πολλα!! οπως λεει και η cristab αμα ειναι για την υγεια του μωρου και την δικη μας θα προσεξουμε και θα κοψουμε και πραγματα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια!!!! εχθες χιονι σημερα λιακαδα!!!! (με κρυο βεβαια), ο καιρος τα παιξε!!!!

η πιεση μου χθες το βραδυ και σημερα το πρωι μια χαρα....δεν καταλαβα τι γινεται;;;;

εννοειται απο σημερα πιο σωστη διατροφη....

πως ειστε σημερα;;;;

εγω σε λιγο θα παω για καφεδακι!!!

φιλακια

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...