Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!! sangre καλη επιτυχια για σημερα!!!!!!!!!

εδω εχει ηλιο προς το παρων αλλα κανει κρυο! και ξυπνησα με πονοκεφαλο σημερα αχχ..

Καλημερουδια και σε σενα κοριτσακι:)!!καλη εβδομαδα να εχουμε :)!!!!

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλη εβδομαδα κορίτσια! sangre μας καλη επιτυχια!!!! θα περιμενουμε νεα σου...mama μην ανησυχεις κι εγω ειχα τετεοια πονακια...ο γιατρος μου ειπε ότι καποιες γυναικες στην αλλαγη του μηνα λιγο πριν η μετα εχουν πονους περιοδου... κι εδώ ηλιο εχει βρε κορίτσια!! ωραιο το Σκ με ηλιο και βολτες! αντε να περασει κι αυτή η εβδομαδα να ρθει το τριημερακι...εχω αρχισει να βαραινω κορίτσια...νομιζω κουράζομαι πολύ πιο ευκολα και ψιλοβαριεμαι να κανω δουλίτσες...ουφ!:wink:

Κορίτσια καλησπερα κ καλη εβδομαδα! sangreluna πραγματικά ειδες που πέρασε ο καιρός κ ηρθε η μερα κ για τη δική σας β επιπέδου; Με το καλο να τον δείτε τον σπορακο σας κ ολα να ειναι καλα! Περιμένουμε τα νέα σας!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

sangre μπραβο ο παιδαρος!! μεγαλουτσικος ειναι ε! χαχα!!! ολα καλα λοιπον παει και αυτο το αγχος!!! η τελευταια ήσουνα;;; αχχ δε θυμαμαι!! αλσχαιμερ εγκυμοσυνης εχω!!!

ψοφοκρυο κανει εμας σημερα αν και εχει ηλιο εξω.... αλλα παγωνια ρε παιδι μου...... εχω κλιματιστικο στη δουλεια φορα ενα κατεβατο και παλι κρυωνω.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια!!!! sagre συγχαρητηρια για το αγορι σου, με το καλο!!!

η επομενη ποια ειναι;;; δημητρα ποτε εχεις;;;

σημερα κι εδω ο καιρος χαλια, συνεφια ,μουνταδα και κρυο, ηταν που ηταν η ψυχολογια μας αποτελειωσε.......

καλη μερα σε ολες ευχομαι να στε καλα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

εμας εδω το πρωι ηλιολουστος και κατα το μεσημερι πιανει μουνταδα και βροχες.. τον εχω βαρεθει το χειμωνα.. και τη Δευτερα αραγε θα μας κανει καλο καιρο;; μπαααα δε νομιζω:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Sagre εμένα γράφει 5 mm δεν θυμάμαι τι μου είχαν πει οτι ηταν αλλά ηταν μια χαρά

Γιατί; αγχωνεσαι μήπως τζάμπα;;; αν ηταν κάτι θα στο τόνιζαν η θα σε έστελναν για εξετασεις

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...