Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

αντε περιμενω πως και πως να ζεστανει λιγο, να παμε καμια ανεμελη βολτα και γενικα να φυγουν οι αρρωστιες, ολο ακουω γαστρεντεριτιδες και ιωσεις με πυρετους.....φοβαμαι μην κολλησω....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα κι εγω θελω να κανω πολλα, απο την μια σκεφτομαι οτι τωρα δεν μπορω και απο την αλλη οτι μετα με το μωρο δεν θα μπορω!!!

καθε παρασκευη εχουμε βραδια μπιριμπα, ερχονται η κουνιαδα μου με τον αρραβωνιαστικο της και παιζουμε, ολα καλα αλλα τοσες ωρες στην καρεκλα τα παιζει η πλατη μου!!! σημερα θα δοκιμασω το μαξιλαρι, για να δουμε

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

αχ Γιαννα μου τι μου θυμισες! Με την κουνιαδα μου και τον αντρα της παιζαμε συνεχεια μπιριμπα...ατελιωτα βραδια χειμωνα καλοκαιρι σπιτι διακοπες Κυριακη μεσημερι μετα το φαγητο...μιλαμε για χρονιο κολλημα...από το καλοκαιρι που γεννησε τη μικρουλα εχουμε καταφερει να παιξουμε μονο 1 φορα... απολαυσε την τωρα που μπορεις!! Καλο Σαββατοκυριακο σε ολες κορίτσια...ετοιμαστείτε για βολτιτσες με τους ερωτευμενους αντρουληδες....εδω εχει τελειο ηλιο λεμε να τον εκμεταλλευτούμε λογω ημερας και επετειου... (2 σε 1)!!:tongue:

καλημερα κοριτσια!!! καλες βολτες σημερα!!! δημητρα ωραια η μπιριμπα αλλα τοση ωρα σε αυτην την καρεκλα, η μεση μου χαλια αλλα ενταξει ειναι ωραια κιολας...

να χαρειτε βολτιτσα σημερα και ευχομαι παντα να ειστε ερωτευμενοι!!!

yk1yp3.png

ευχαριστούμε και σε εσας το ιδιο ευχομαι...πιο πολύ με συγκινει το γεγονος ότι πριν 9 χρονια τετοια μερα τα φτιαξαμε τον αντρα μου παρα ο βαλεντινος να σου πω την αληθεια! Να περασετε υπεροχα ολες!:wink:

Δημητρα ευχαριστουμε!!! εγω νομιζα οτι μιλουσες για του αγιου βαλεντινου, να ζησετε!!! να ειστε παντα γεροι και αγαπημενοι και με το καλο και το μωρακι σας!!!

εμενα σημερα εχει γενεθλια η μαμα μου!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα sagreluna!!! μολις τωρα σηκωθηκα και αυτο σκεφτηκα, για σενα!!! καλη επιτυχια σημερα!!! τι καλα που θα δεις το αγορακι σου!!! να μπεις να μας πεις πως πηγε

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα!!! πως περασατε το σκ;;;;

yk1yp3.png

καλημερα kyoya!!!! γιατι ετσι;;; ουτε με τον καφε περασε το κεφαλι;;;; αν οχι παρε ενα ντεπον γατι το να τυρανιεσαι ειναι χειροτερο!!!

αυριο εχω ραντεβου στο νοσοκομειο, και την αλλη εβδομαδα στον γιατρο μου, χθες δεν ενιωθα και πολυ καλα ειχα εναν πονο αριστερα χαμηλα, στην ωοθηκη να πω;; δεν ξερω....

σημερα καπως καλυτερα αλλα παλι πεσμενη η κατασταση

yk1yp3.png

καλημερα kyoya!!!! γιατι ετσι;;; ουτε με τον καφε περασε το κεφαλι;;;; αν οχι παρε ενα ντεπον γατι το να τυρανιεσαι ειναι χειροτερο!!!

αυριο εχω ραντεβου στο νοσοκομειο, και την αλλη εβδομαδα στον γιατρο μου, χθες δεν ενιωθα και πολυ καλα ειχα εναν πονο αριστερα χαμηλα, στην ωοθηκη να πω;; δεν ξερω....

σημερα καπως καλυτερα αλλα παλι πεσμενη η κατασταση

Καλημερουδια :)!!!περαστικουλια και με ανεβασμενη διαθεση συντομα :).

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...