Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

marina-poz...2/6/2015

anna100779...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

kyoya....... 8/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

dimitra2222 27/6/2015

jokots....... 30/6/2015

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο!!! Να περάσετε ωραία!!! Εγώ σήμερα νιώθω πολύ κουρασμένη λες και εσκαβα και λέω να μείνω Σπιτι, ο άντρας μου θα παει και αυτός μετα την δουλεια με συνάδελφους οποτε....πως αλλάζουν έτσι οι αντοχές του ανθρώπου βρε παιδι μου;;;; το μαξιλάρι τέλειο και θα βρω να το αξιοποιησω και μετα, πάντως δεν θα παει χαμένο!!!!

yk1yp3.png

κορίτσια καλημέρα! Αννα καλως ηρθες στην παρεα μας...cristab περιμενουμε ομορφα νεα κι από το δικο σου ζουζουνακι...κορίτσια κι εγω το εχω το μαξιλαρι..το δικο μου είναι σαν πεταλο και είναι οντως βολικο...αν και τελευταια στον υπνο δεν το πολυχρησιμοποιώ γιατι με το παπλωμα όταν το βαζω στη μεση κι αναμεσα στα ποδια δεν μπορω ευκολα να γυρισω..μου το πηρε η κουμπαρα μου από τα prenatal και το χρησιμοποιείς και στο θηλασμο μετα για να ακουμπάς επανω το μωρο ώστε να είναι πιο ψηλα.. kidenio το κοστος του είναι περιπου 40-60 ευρω εδώ στην Ελλαδα! Οι υπολοιπες τι κανετε???

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Άννα καλωσηρθες κ καλώς να την δεχτείτε την πριγκίπισσα σας! Christab καλη επιτυχία για αύριο! Θα περιμένουμε κ τα δικά σας ευχάριστα νέα!

Καλησπερα kidenio :D.Σε ευχαριστω πολυ .με το καλο να δεχτουν ολες οι μανουλες τα παιδακια τους:)!!!

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

κορίτσια καλημέρα! Αννα καλως ηρθες στην παρεα μας...cristab περιμενουμε ομορφα νεα κι από το δικο σου ζουζουνακι...κορίτσια κι εγω το εχω το μαξιλαρι..το δικο μου είναι σαν πεταλο και είναι οντως βολικο...αν και τελευταια στον υπνο δεν το πολυχρησιμοποιώ γιατι με το παπλωμα όταν το βαζω στη μεση κι αναμεσα στα ποδια δεν μπορω ευκολα να γυρισω..μου το πηρε η κουμπαρα μου από τα prenatal και το χρησιμοποιείς και στο θηλασμο μετα για να ακουμπάς επανω το μωρο ώστε να είναι πιο ψηλα.. kidenio το κοστος του είναι περιπου 40-60 ευρω εδώ στην Ελλαδα! Οι υπολοιπες τι κανετε???

Καλησπερα dimitra2222 :).σε ευχαριστω πολυ.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

γεια σας κοριτσια και παλι!!! kidenio αυτο που λεει η δημητρα ειναι και το δικο μου κι η αδερφη μου απο το prenatal το πηρε, εγω το χαρακτηριζω σαν ενα μεγαλο σκουληκι που φυσικα διπλωνει και γινεται και πεταλο, νομιζω αξιζει τα λεφτα του, τωρα βοηθαει στον υπνο και ειδικα αργοτερα που θα μεγαλωσει ακομη περισσοτερο η κοιλια, στον καναπε για μεση και πλατη, στον θηλασμο, βαζεις το μωρο αναμεσα και το στηριζεις στον καναπε κτλ (το μελετησα το θεμα!!! χαχα)

εγω σημερα νιωθω πτωμα, αφου ξυπνησα κανονικα 8:30 και κατα τις 11 πηγα παλι και ξυπνησα 1:30!!! αυτο δεν εχει ξαναγινει!!! τωρα ειμαι καλυτερα

yk1yp3.png

kidenio παντως αν ειναι να παει να το παρει η μαμα σου να παρει αυτο που ειναι και εγκυμοσυνης και θηλασμου, ειναι πιο μεγαλο και προσαρμοζετε οπως το θες και για τωρα και για μετα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!! ωραια περασαμε χθες!! φαγαμε ειπιαμε!! ειπιαν δηλαδη γιατι εγω μια πορτοκαλαδιτσα ειπια χαχα!!!

βρεχει καταρρακτωδως εμας εδω! χιονιζει στα ορεινα εμας μονο βροχη!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

μπραβο!!! κι εγω γενικα αν βγουμε η παμε καπου πορτοκαλαδιτσα η νερο πινω

εδω ειναι λες και ειναι ανοιξη, εχει ηλιο καθαρο ουρανο αλλα εχει κρυο

εε ενταξει φεβραρης ειναι ακομα χειμωνας! σε 1-2 μηνες θα στρωσει

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...