Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

εγώ περιμένω αγοράκι! το δεύτερο! έχω ένα ακόμα 28 μηνών! ΠΗΤ 14/06! αύριο έχω την β επιπέδου! εσύ έχεις κάνεις ήδη ε?

Να σου ζησει το αγορακι και με το καλο να ερθει και το δευτερο:).ναι εκανα την Β επιπεδου .αχ αυτες οι εξετασεις πολυ αγχωτικες .αλλα κανουμε κακο και στα παιδακια μας.εγω εκανα και επαναληπτικη σε μια εβδομαδα για την καρδουλα της αλλα τζαμπα το αγχος.και απο την αλλη δεν φταινε και οι γιατροι.κραταν τετοια σταση για να ειναι σιγουροι.εγω παλι εχω αλλο κακο.

οταν παω στην γυναικολογο μου που παντα περιμενουμε αρκετα απο την

αγωνια ανεβαζω πιεση :).

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η αναμονή στον γιατρό νομίζω ότι είναι κάτι που όλες το συναντάμε! και εγώ έχει τύχει να περιμένω και μιαμιση ώρα! άστα να πάνε! κοίτα όταν είναι το πρώτο σου παιδάκι έχεις λίγο παραπάνω αγχος για όλα. πολύ λογικό αφού δεν ξέρεις τι να περιμένεις! όλα καλά θα πάνε όμως!

κοριτσια εγω δεν περνω ασβεστιο περνω ομως πολυβιταμινες. αλλα δεν εχω ωρα που τα περνω!! οποτε θυμιθω! περνω συνηθως το σιδηρο και το φολικο κατα τις 10 που περνουν τουλαχιστον 2 ωρες απο την ωρα που πινω γαλα γιατι οντως δεν απορροφατε. καπακι περνω και το μαγνησιο! τις πολυβιταμινες οποτε θυμιθω! συνηθως μεσημερι κοντα στο φαγητο..

Αννα καλως ηρθες στην παρεα! αποτι βλεπεις εμενα ειναι το τριτο μου αγορακι!!:P

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

η αναμονή στον γιατρό νομίζω ότι είναι κάτι που όλες το συναντάμε! και εγώ έχει τύχει να περιμένω και μιαμιση ώρα! άστα να πάνε! κοίτα όταν είναι το πρώτο σου παιδάκι έχεις λίγο παραπάνω αγχος για όλα. πολύ λογικό αφού δεν ξέρεις τι να περιμένεις! όλα καλά θα πάνε όμως!

Και εγω το ιδιο πιστευω και ειναι απολυτα λογικο.

με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας:)!1

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

κοριτσια εγω δεν περνω ασβεστιο περνω ομως πολυβιταμινες. αλλα δεν εχω ωρα που τα περνω!! οποτε θυμιθω! περνω συνηθως το σιδηρο και το φολικο κατα τις 10 που περνουν τουλαχιστον 2 ωρες απο την ωρα που πινω γαλα γιατι οντως δεν απορροφατε. καπακι περνω και το μαγνησιο! τις πολυβιταμινες οποτε θυμιθω! συνηθως μεσημερι κοντα στο φαγητο..

Αννα καλως ηρθες στην παρεα! αποτι βλεπεις εμενα ειναι το τριτο μου αγορακι!!:P

Σε ευχαριστω πολυ kyoya :)!!!να ειναι γερα τα παιδακια σου και με το καλο να ερθει το τριτο σου νινακι:)!!!

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

καλως την αννουλα με το καλό το κοριτσακι σου εγω περιμενω το δευτερο αντρακι μου

κοριτσια εγω στο γιατρο μου σπανια περιμενω κι επειδη την πρωτη φορα που πηγα στον πρωτο περιμενα αρκετα και εκνευριστηκα από τοτε φροντιζει να μπαινω σχεδον αμεσως η με πολυ λιγη αναμονη ετσι κι αλλιως με το μαγκακι δεν τους περνει γιατι θα γυρισει το ιατρειο αναποδα η θα κολησει στην αγκαλια της γραμματεος και δεν θα την αφησει να κανει τη δουλεια της χιιχιχχιιχ!

marina-poz...2/6/2015

anna100779...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

nia85!....... 8/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

dimitra2222 27/6/2015

jokots....... 30/6/2015

ρε κοριτσια που χαθηκε η jokots???

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλως την αννουλα με το καλό το κοριτσακι σου εγω περιμενω το δευτερο αντρακι μου

κοριτσια εγω στο γιατρο μου σπανια περιμενω κι επειδη την πρωτη φορα που πηγα στον πρωτο περιμενα αρκετα και εκνευριστηκα από τοτε φροντιζει να μπαινω σχεδον αμεσως η με πολυ λιγη αναμονη ετσι κι αλλιως με το μαγκακι δεν τους περνει γιατι θα γυρισει το ιατρειο αναποδα η θα κολησει στην αγκαλια της γραμματεος και δεν θα την αφησει να κανει τη δουλεια της χιιχιχχιιχ!

Καλησπερα και σε σενα:).με το καλο να ερθει και το μωρακι σου:).:wink:

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Πάντως κοριτσια κ εγω άρχισα να παιρνω μαγνήσιο γιατι οι κραμπες στα πόδια με πεθαίνουν! Ειδικά το βράδυ... Ο γιατρός μου ειπε να το παιρνω το βράδυ πριν κοιμηθώ. Κατα τ αλλα εδω έχουν ενα χάπι που εχει απ ολα: σίδηρο, ασβέστιο, λίγο μαγνήσιο, φολικο οξύ κ διαφορα αλλα που δεν τα θυμάμαι. Παιρνω ενα το πρωί και ξενοιάζω!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

η Δημητρα και η μαμουλη μπαινουν περισσότερο στο φεις mama. kidenio ειδες η λιστα χρωματιστηκε. μονο η jokots χαθηκε και ουτε στο φεις τη βλεπουμε. ελπιζω να είναι ολα καλα με την κοπελα... mama χαχαχα εχεις δικαιο για το νια. απι το κινητό δεν μπορω να το αλλαξω τώρα αυριο απο το πισι της δουλειάς θα το κανω!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα;;;; Cristab καλη επιτυχια σημερα!!! ευχομαι να πανε ολα καλα!!! να μπεις για να μας πεις!!!

ηρθε χθες κοριτσια η αδερεφη μου και μου φερε δωρο ενα μαξιλαρι εγκυμοσυνης και θηλασμου!!!! καταχαρηκα γιατι ειχα κι εγω στο μυαλο μου να το παρω, και εκανα εναν υπνο πολυ ωραιο!!! και οπου παω μαζι μου , στον καναπε το βαζω πισω και ειναι οτι πρεπει για πλατη και μεση, το συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!

σημερα τσικνοπεμπτη θα βγειτε να το τσικνισετε ε;;;; τελεια

εμεις εχθες με παρεα πηγαμε σε μια ταβερνα γιατι σκεφτηκαμε σημερα θα γινεται χαμος παντου,ωραια ηταν αλλα και με τετοιο κρυο παγωσαμε, σημερα δεν θα παω πουθενα!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!

μαμα ωραιο το μαξιλαρι ε;; δεν το εχω χρησιμοποιησει ιδιαιτερα μονο στην κλινικη οταν γεννησα μου εβαζαν και καθομουν πανω για τις ραφες απο κατω!

Cristab καλη επιτυχια περιμενουμε νεα!!

παω να αλλαξω και το νια απο τον πινακα χιχιχι

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...