Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

sangreluna εγω μια απλη αιματολογικη εκανα και το μονο που φαινοταν εκει πεσμενος ηταν ο αιματοκρίτης μου...δεν μ'εχει βαλει να κανω καποια ειδικη εξεταση αλλα μου εδωσε όλα τα παραπανω...μου ειπε με πια σειρα να τα παιρνω οποτε δεν θελω να αλλαξω σειρα χωρις να τον ρωτησω... (σιδηρο πρωι βραδυ 30' πριν το φαγητο - ασβεστιο μεσημερι 30' μετα το φαγητο - μαγνησιο πρωι μεσημερι βραδυ μετα το φαγητο) αυτά μου ειπε..ουτε για τροφες ουτε για επιπλέον εξετασεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι στις συνηθησμενες, αν θες να σιγουρευτεις τονισε το στον γιατρο σου,

και κατι ακομα για τον σιδηρο , εγω οταν εμεινα εγκυος ειχα αιματοκριτη 40, μετα που μπηα στον τεταρο αλλα και με αναγουλες και καθολου διατροφη θα ελεγα πηγε στο 32, ξεκινησα σιδηρο και τον προηγουμενο μηνα που εκανα τις εξετασεις και παρολο που επαιρνα σιδηρο ο αιματοκριτης κολλησε στο 32, φανταστηκα οτι θα μου πει να παιρνω 2 φορες την ημερα αλλα μου ειπε οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο και οτι αυτο που απασχολει τους γυναικολογους ειναι η αιμοσφαιρινη να μην πεσει κατω απο 12

yk1yp3.png

δημητρα εγω που δουλευα σε φαρμακειο αυτες τις οδηγιες για τον σιδηρο ξερω ακομα και απο την σχολη, ρωτα τον συγκεκριμενα να σου πει και αν σε ζοριζει κατι συζητησε το για να το προσαρμοσετε, δεν ειναι κακο, ποια σκευασματα παιρνετε;;; εγω legofer σιδηρο, και trofocard μαγνησιο

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μελλουσες και ηδη μανουλες :D.

Σε λιγους μηνες θα κρατησω και εγω την πριγκηπισσα μου και μανουλα

για πρωτη φορα οποτε η χαρα ειναι διπλη.ΠΗΤ 02/06/2015.

Με το καλο να ερθουν τα ζουζουνια μας :D

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

γεια σου αννα και καλώς ηρθες στην παρεα μας!!! με το καλο!!!

αντε και με σενα και την μπεμπα σου αν δεν κανω λαθος ειμαστε 6-6 με τα αγορια!!! χιχι

απο που εισαι;;;

yk1yp3.png

γεια σου αννα και καλώς ηρθες στην παρεα μας!!! με το καλο!!!

αντε και με σενα και την μπεμπα σου αν δεν κανω λαθος ειμαστε 6-6 με τα αγορια!!! χιχι

απο που εισαι;;;

Καλησπερα και καλως σας βρηκα.Αν και παρακοπουθω αρκετο καιρο αλλα στην παλια σελιδα και βρηκα βοηθεια σε πολλα ερωτηματα μου,τωρα εκανα κωδικο.ειμαι απο Θεσσαλονικη.εσυ?το ονομα σου?

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Γιαννα με λενε και ειμαι κι εγω απο θεσσαλονικη!!! ωραια χαιρομαι πολυ!!! βαλε και ενα τικερακι!!!

Χαρηκα πολυ Γιαννα :).επιτελους το εκανα το τικερακι :)!!!

η μπεμπα σου ειναι το πρωτο σου νινακι?post-39504-14825440897438_thumb.png

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

ναι ειναι το πρωτο μου, και εμεις κοριτσακι εχουμε!!!

τι ωραια να μεγαλωνει η παρεα!!! εγω εχω πητ 10/06

κι εγω χαρηκα

:Dμε το καλο να ερθει η μπεμπα σου:).το τικερακι γιατι μου ερχεται τοσο μικρο:)?

post-39504-14825440897704_thumb.png

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

γεια σου άννα καλώς ήρθες! με το καλό η μπεμπούλα σου!

sangre δεν ξέρω γιατί το παίρνω το πρωί. η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές επιδή θέλω να φάω δημητριακά με γάλα ή να πιω γάλα το παίρνω και εγώ μεσημέρι ή απόγευμα και το ασβέστιο το πρωί! εγώ παίρνω σίδηρο resoferon και ασβέστιο calcioral. ο αιματοκρίτης μου ειναι στο 35 σταθερά.

γεια σου άννα καλώς ήρθες! με το καλό η μπεμπούλα σου!

sangre δεν ξέρω γιατί το παίρνω το πρωί. η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές επιδή θέλω να φάω δημητριακά με γάλα ή να πιω γάλα το παίρνω και εγώ μεσημέρι ή απόγευμα και το ασβέστιο το πρωί! εγώ παίρνω σίδηρο resoferon και ασβέστιο calcioral. ο αιματοκρίτης μου ειναι στο 35 σταθερά.

Καλησπερα και σε σενα christab :D.Σε ευχαριστω πολυ.εσυ?περιμενεις?

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...