Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα kidenio!!! μην σκας και η αδερφη μου που δουλευε σε φουρνο το παρομοιασε με ψωμι!! χαχα

εδω εμεις εχουμε βαρυνει με ενα μωρο φανταζομαι εσυ!!! αντε να κανουμε υπομονη λιγο εμεινε αν σκεφτεις οτι καναμε λιγο παραπανω απο το μισο....

εμενα πιο πολυ η πλατη μου ποναει, κι εγω κουραζομαι πιο ευκολα, τις προαλλες μετρησα την περιμετρο της κοιλιας μου : 1,07 παρακαλω!!! και ακομα εχουμε να ολοκληρωσουμε τον 6ο,7ο,8ο και 9ο....που θα παει αραγε;;;;εμενα ο υπνος με κουραζει σε συνδοιασμο με την τουαλετα, σηκωνομαι 2 με 3 φορες και μεχρι να ξανακοιμηθω περναει ποση ωρα...

ανυπομονω να ρθει ο καιρος!!!

yk1yp3.png

κοριτσια εγω με τον ύπνο δεν εχω προβλημα περαν του ότι σηκωνομαι 3 φορες για να παω τουαλετα! αλλα και η τουαλετα να μην ηταν ετσι κι αλλιως σηκωνομαι να σκεπασω τα αγορια μου!

εγω χθες παρατηρησα οτι φουσκωσαν λιγο τα χερια μου και τα ποδια μου! κατακρατιση υγρων.........

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

mama82 όλα τέλεια με την β επιπέδου! με το καλό να την πάρεις αγκαλίτσα μωρέ την ζουζούνα!

κορίτσια υπομονή σε όλες! περνάει ο καιρός γρήγορα! από δω και πέρα βέβαια θα ζοριζόμαστε περισσότερο αλλά χαλάλι!

καλημέρα κορίτσια! καλα μην αγχωνεσαι mama κι εμενα η περίμετρος κοιλιας 1,09 είναι...που είμαι και 2 εβδομάδες λιγότερο! κορίτσια εγώ όλα τα κιλά τα έχω βάλει κοιλιά...γενικά είναι το σημείο που παχαίνω πρωτα όταν βάλω εστω και 2-3 κιλά,φανταστείτε τώρα τι εχει γίνει και σε αντίθεση με τα πόδια μου που παραμένουν ακόμη σε κανονικούς ρυθμούς η αντίθεση είναι αισθητή...ο ύπνος όντως είναι λίγο κουραστικός, τις τελευταίες μέρες με παιρνει ο υπνος στον καναπε και με ξυπναει ο αντρούλης μου κατά τις 2 να παμε στο κρεββατι μας οποτε παω τοτε μια τουαλετα κι ισως και να μην ξανασηκωθώ ενδιάμεσα...παντως μου φαινεται πιο υποφερτος ο πονος στη μεση σε σχεση με τον προηγουμενο μηνα. Εππισης βρε κορίτσια μου χει δωσει ο γιατρος ένα σωρο χαπια (σιδηρο-ασβεστιο-μαγνησιο) και παλευω από χθες να μαθω τη σειρα που τα παιρνω πρωι μεσημερι βραδυ πριν μετα το φαγητο..ουφ κσε λιστα τα εγραψα για να μην τα ξεχναω...ολες τοσα παιρνετε?

Διαφημίσεις

καλημέρα Δήμητρα! εγώ μαγνήσιο δεν παίρνω οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω κάθε πότε πρέπει να το παίρνεις. σίδηρο παίρνω συνήθως το πρωί χωρίς όμως να φάω ταυτοχρονα κάποιο γαλακτομικό γιατί ο γιατρός μου είχε πει ότι τα γαλακτοκομικά επηρεάζουν την απορροφητικότητά του σιδήρου. και ασβέστιο συνήθως μέτα το μεσημεριανό. αν και με το ασβέστιο δεν είμαι ιδιαίτερα επιμελής στο να το παίρνω γιατί το σιχαίνομαι κιόλας!

Cristab ευχαριστώ Πόλυ!!! Τώρα η σειρα σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!!! Εγώ παίρνω σιδηρο και μαγνήσιο, ασβέστιο ηταν οριακά και το παλευω με την διατροφή μου κι ανεβηκε, μαγνήσιο παίρνω πρωι βράδυ και αν νιώθω πιο κουρασμένη η γενικά αν έχω τσιμπήματα παίρνω κανένα ακόμα και σιδηρο επειδή συνηθως το πρωι πεινάω οτάν ξυπνησω κατα τις 6 για κατουρημα το παιρνω και κοιμάμαι ξάνα έτσι ώστε οτάν σηκωθω να μπορω να φάω, ο γιατρός μου δεν είναι των φαρμάκων λέει οτι κανονικά δεν χρειαζεται τίποτα να παιρνουμε

yk1yp3.png

καλημέρα cristab! σιδηρο παιρνω πρωι βραδυ, ασβεστιο το μεσημερι και μαγνησιο πρωι μεσημερι και βραδυ...για το σιδηρο το μονο που μου ειπε είναι μιση ωρα πριν το φαγητο δεν μου εδωσε άλλες οδηγιες και το θεμα είναι ότι το πρωι θελω οποσδηποτε γαλα...δεν μου ανεφερε κατι για τα γαλακτοκομικα...:roll:

κριστα γιατι δεν παιρνεις ασβεστιο το πρωι και σιδηρο το μεσημερι;

Δημητρα εγω παιρνω μαγνησιο και τα αλλα δυο το μαγνησιο ειναι για τη μεση σου και γενικα για τις κραμπες το ασβεστιο ειναι για να αναπληρωσεις αυτο που σου παρνει το μπεμπι και το σιδηρο γιατι ο ογκος του αιματος αυξανεται και ο αιματοκριτης πεφτει

απλα βρε κορίτσια δεν μου ειπε κατι για τροφες που πρεπει να τρωω η όχι πριν η μετα...και το γαλα το λατρευωωωω..ειδικα το πρωι το θελω σιγουρα! θα τον ρωτησω μην κανω κατι λαθος

Διαφημίσεις

δημητρα κανονικα τον σιδηρο πρεπει να τον παιρνεις μια ωρα πριν το φαγητο η δυο ωρες μετα το φαγητο, τα γαλακτοκομικα εμποδιζουν την απορροφηση του απο τον οργανισμο και ειναι σαν να μην παιρνεις και ο χυμος βοηθαει στην απορροφηση, γενικα ρυθμισε το οπως σε βολευει απλα να θυμασαι μια ωρα πριν η δυο μετα, το μαγνησιο δεν πειραζει πουθενα μπ[ορεις να παρεις μεχρι 6 μου εχει πει εμενα και περα απο αυτα που ειπε η σαγρε βοηθαει και στις συσπασεις, τωρα τ ασβεστιο αν οι εξετασεις σου ειναι καλες γιατι να το παιρνεις;;; αν θες βαλε περισσοτερο κιτρινο τυρι στην διατροφη σου και πιστευω εισαι καλυμενη, ρωτα και τον γιατρο σου

yk1yp3.png

Αυτο με το ασβεστιο ειναι πονεμενη ιστορια δε πρεπει να υπαρχει ανθρωπος που τρωει περισσοτερα γαλακτοκομικα από μενα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη επαιρνα και ασβεστιο και μολις γεννησα βρεθηκα με ελλειψη ασβεστιου καραμπαμ ομως!

πωπω!!! γιατι ετσι sagreluna;;;; εμενα οι πρωτες εξετασεις ηταν στα κατωτερα ορια και με τυρακι κασερακι κτλ ανεβηκε στα ανωτερα ορια και η κουμπαρα μου και στις δυο εγκυμοσυνες δεν επαιρνε ασβεστιο....

yk1yp3.png

δε ξερω βρε κοριτσια δεν το χουμε βρει για καποιο λογο δεν το αποροφαει ο οργανισμος μου δε μου λετε η εξεταση που κανετε για το ασβεστιο ειναι ξεχωριστη η μεσα στις συνηθησμενες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...