Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 26/12/2024 at 3:56 ΜΜ, cant_wait είπε:

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Δήμητρα συγχαρητήρια! ξεαγχωθηκες επιτελους!! φανταζομαι θα συνεχίσειςςμε αυτο το γιατρο τωρα ε! αχ δε μπορω να σε χρωματισω τωρα απο το κινητό αυριο ομως θα το κανω! οσο για το ταεκβοντο!! θα ταιριάξει με τους γιους μου η κορη σου!! ειναι το άθλημα που ακολουθεί ηδη ο μεγαλος μου και σίγουρα και οι μικρότεροι χαχαχα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια σας ευχαριστω και παλι!!! kyoya μαλλον πρεπει να σε κλεισω από τωρα για συμπεθερα με έναν από τους γιους αφου ταιριαζουμε αθλητικα....κορίτσια ξεκινουν τα προξενια προλαβετεεεεεεεε... λοιπον ειδα κι ένα σπιτι στο ιντερνετ...αν μας κατσει κι αυτό μια χαρα θα μαστε...mama μας όλα καλα θα πανε αυριο...παρε κι ένα σοκολατακι στην τσαντα μπας κ η μικρη είναι χαλαρη και θες να την ζωηρεψεις...περιμενουμε νεα σου...ποια είναι η επομενη κορίτσια για β επιπεδου...εγω αργω ακομη... βρε κορίτσια μαθατε κανενα νέο από mary-lou? παω τωρα στο θεμα της να δω μηπως εχει κανενα νεοτερο...μακαρι να είναι καλα το μικρουλη της!!

marina-poz...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

nia85!....... 8/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

dimitra2222 27/6/2015

jokots....... 30/6/2015

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!! πως ειστε σημερα;;;; εδω ο καιρος το γυρισε, χθες χιονια σημερα καθαρος ουρανος και ηλιος!!,βεβαια εχει ψοφοκρυο.....

σημερα εχω ραντεβου στις 6, οπως καταλαβαινετε μαυρο υπνο εκανα....ειδα και τα γνωστα ονειρα.... τι να πω;;;; μακαρι να ναι ολα καλα

σας ευχαριστω ολες!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

μπράβο mama!!! σε ποιον πηγες?? την ειδατε και 3d την μικρούλα? σας εδωσε dvd? αποριες για γελια....παντως για τον υπνο σε σκεφτομουν χτες και λεω δεν θα κλεισει ματι σημερα αλλα δεν ηθελα να στο γραψω κ να σε επηρεασω...εμενα μου συμβαινει κάθε φορα που είναι ν παμε στο γιατρο...σημασια εχει που είναι καλα το κοριτσακι σας...kyoya ευχαριστω για το χρωματακι στη λιστα... αντε μονο καλα νεα να ακουμε... cristab & sangreluna καλη επιτυχια και σε εσας!!! οι υπολοιπες αργουμεεεεεε

ευχαριστω πολυ κοριτσια!!! με το καλο οι υπολοιπες!!!! λοιπον Δημητρα πηγα στο κεντρο προγεννητικου ελεγχου στον αθανασιαδη , εκει εχει 3 γιατρους που κανουν την εξεταση εμενα ο γιατρος μου μου προτεινε την γυναικα (καραβιδα την λενε) και διαλεξα αυτην και λογω φυλλου και γιατι ειναι ηρεμη και στα εξηγει ολα αναλυτικα, ηταν πολυ καλη αλλα και για τους υπολοιπους ακουσα καλα λογια, μας εδωσαν dnd και μας βγαλαν και φωτογραφιες της μικρης περα απο τις φωτογραφιες με τις μετρησεις, η μικρη ειναι κανονικο μωρο σ αυτη τη φαση με τα ολα της , τωρα που θα βαζει και περισσοτερο λιπωδη ιστο θα φαινεται ακομη πιο ομορφη (η χαζομαμα!!!!) η εξεταση στοιχισε 160 ,

εχθες οντως απο την αγωνια εκανα ανησυχο υπνο ολο ξυπνουσα, εχω και το κατουρημα....αστα!!! 2 με 3 φορες καθε βραδυ......

yk1yp3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!! τι κανετε;;;

kyoya σε ευχαριστω!!! αν και μου φυγε ενα βαρος παλι βλεπω αυτα τα χαζοονειρα, μπορει να βγαινει ακομα το αγχος μου, δεν ξερω

εσυ τι κανεις;;;

yk1yp3.png

Καλημερα! Μπραβο βρε κοριτσια! Κ σ εσάς κ στις όμορφες κόρες σας! Άντε παει κ η β επιπέδου! Όλο κ πλησιάζουμε... Mama μην άγχωνεσαι ολα ειναι μια χαρα! Η β επιπέδου ειναι η σημαντικότερη κ λεπτομερεστερη εξεταση σε ολη την εγκυμοσυνη. Αν ολα ειναι καλα εκεί παρα πολυ δύσκολα να αλλάξει κατι στην πορεία!

Εκανα χθες μακαρόνια με κιμά κ ηταν μισό κιλό ο κιμάς... Κ εμάς κάπου εκεί μας είχε βρει στη β επιπέδου... Προσπαθούσα να φανταστώ πως μπορει να ειναι τα νινακια μας... Ξέρω τελείως κουφό, αλλα ηταν το πρωτο που σκέφτηκα οταν είδα το βαρος του κιμά...

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...