Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα κ καλη εβδομαδα! Δημητρα καλη επιτυχία σημερα! Πάντως βρε κοριτσια εγω εδω παρακαλάω να φύγουν επιτέλους τα χιονιά! Έχουμε ψοφησει στο κρύο!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Kidenio καλημερα!!! εσεις εκει το χετε συχνα να μην πω συνεχεια γι αυτο και δεν το θελετε, φυσικα και για το κρυο, εδω εμεις παρακαλαμε...χαχα εγω ειμαι πολιχνη και ναι χιονιζει τωρα στο κεντρο δεν ξερω αλλα ολο και κατι ριχνει και εκει, μακαρι να κρατησει λιγο ακομα να χαρουμε....

πως εισαι εσυ;;;; τι κανουν τα μπεμπακια σου;;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι βρε κοριτσια να έρθουν ολα τα χιονιά στην Ελλαδα τότε! Να μας έρθει εδω λίγος ήλιος! Τα νινακια μας κλωτσάνε όλο και περισσότερο! Κ η κοιλια μου εχει αρχίσει κ παίρνει τρομακτικές διαστάσεις! Να δω που θα φτάσει! Ίσως κ εγω κουράζομαι πιο εύκολα. Εχει δυο μερες τώρα που λογω κρυου κ επειδή το ασανσέρ ειναι εξωτερικό εχει χαλάσει. Οπότε αναγκάζομαι να ανεβαίνω τέσσερα πατώματα απο το γκαράζ στο σπιτι μας... Προς το τέλος ζοριζομαι! Ελπίζω να το φτιάξουνε συντομα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

kidenio και εγω κουραζομαι πολυ ευκολα τωρα. παντα ανεβαινα με τις σκαλες στον 3ο στη δουλεια και στις αλλες δυο εγκυμοσύνες δεν ειχα προβλημα.. τωρα εχω προβλημα. μπηκα στον 6ο σημερα και εδω ενα μηνα μπαινω στο ασανσερ δεν αντεχω να βγαινω τις σκαλες.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αχ κοριτσια γεια σας κι απο μενα...πηγαμε στον καινουριο γιατρο! μας ειχε μεσα 1,5 ωρα και μας εξηγουσε οτι το μωρο μας ειναι μια χαρα...οτι δεν υπηρχε λογος να κανουμε τη συγκεκριμενη εξεταση η οποια δεν γινεται τα 15 τελευταια χρονια κ οτι η αυχενικη μου ηταν μια χαρα για να ανυσηχω τοσο στα 28 μου!!! γενικα μας ξε-αγχωσε πολυυυ...μας εκανε κι εναν αναλυτικοτατο υπερηχο και μας εστειλε στην ευχη του θεου χωρις να παρει ουτε 1 ευρω...το ακουγα κι απο αλλες πελατισσες του αυτο...οτι σχεδον στεναχωριεται οταν προκειται να σου ζητησει χρηματα και δεν το πιστευα! κι ομως! κι επιτελους μας ειπε οτι στην κοιλιτσα μου χορευει μια ζουμερη μπέμπαααααα!! αντε επιτελους να χρωματισω κι εγω το ονομα μου στη λιστα!!! ευχαριστω για το ενδιαφερον σας βρε κοριτσια!!!! αντε με το καλο οι β επιπεδου τωρα με νεααααααα απο τα μωρακια μας!παρεπιπτοντως απο κλωτσιες που διαβασα παραπανω η δικια μου μαλλον για tae kwon do το παει...σας φιλω!!!

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Δήμητρα! Πολύ χάρηκα με τα νέα σου αν και ήμουνα σίγουρα ότι όλα θα είναι καλά!!!

Συγχαρητήρια και για την κόρη!!! άντε να αυξάνονται σιγά σιγά οι νύφες μην μείνουν παραπονεμένοι οι γαμπροί!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

Τελεια Δημητρα!!!! τζαμπα μας αγχωσε ο προηγουμενος γιατρος........και μπραβο στον καινουργιο, δεν πειραζει ολα για καποιο λογο γινονται, καλυτερα ετσι φαντασου να ησουν τον τελευταιο μηνα και να εψαχνες γιατρο που να κερδισει την εμπιστοσυνη σου και να νιωθεις ασφαλεια

Συγχαρητηρια και για την κορη!!! και μολις ειχα αρχισει να χανω τις ελπιδες μου!! χαχα!! οπως ειδες στο πινακακι τα αγορια μας φαγαν λαχανο αλλα θα παρουμε ρεβανς!!!!

με το καλο οι β επιπεδου για ολες τις υπολοιπες, εγω αυριο θα σας πω τα νεα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...