Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

και τι ζορι τραβαει αυτος αν θα γεννησεις εσυ στο νοσοκομείο?? την καθε σου επισκεψη δεν του την πληρωνεις?

εγω θα νευριαζα και θα εγευγα αμεσως Δημητρα. δεν ειναι επαγγελματικα πραματα αυτα.

σήμερα εμείς πήγαμε στο καρναβαλιστικο του σχολείου μας. περασαν απιθανα τα παιδια. διασκεδασαν στο φουλ και τωρα ξεκουραζομαστε υποτιθετε. το βράδυ θα παμε στα πεθερικα για σουβλακι μιαμ!! και καποιες μαμαδες σημερα με ρωτουσαν αν ειμαι στον τριτο μηνα χαχα. . εε οχι και στον τριτο!! δεν με ειδαν το ποσο τρωω φενεται.. συν 6.5 κιλά ειμαι!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου kyoya!!! τι καλα, αυτες οι γιορτες ειναι για τα παιδια!!! εμεις σημερα ειπαμε με τον αντρα μου να παμε για τα ψωνια του μωρου, ομως εκεινος ξυπνησε νωρις και τον επιασε και ξεκινησε το παιδικο δωματιο!!! κουβαλησε βιβλιοθηκες καναπεδες συμμαζεψε και εγω οσο μπορουσα απο πισω αντε λιγη σκουπα λιγο σφουγγαρισμα κτλ....

τελικα μεσημεριασε και εμεις ημασταν ακομη εδω, μπορω να πω οτι θα ηθελα να παω βολτιτσα και ψωνια ομως μου φυγε ενα μεγαλο βαρος και επιπλεον οτι παρω μπαινει κατευθειαν στο δωματιο του μωρου οποτε καλυτερα, εγραψα τι θα χρειαστω γενικα για το μωρο και για μενα και τωρα που η λιστα ειναι ετοιμη θα γινουν πιο ευκολα και τα ψωνια!!!

ανυπομονω να ρθει η τριτη και εχω μια αγωνια να ναι ολα καλα.....

για την δημητρα τα ιδια ειπα κι εγω , απαραδεκτος ο γιατρος ...να μην πω τιποτα αλλο......

καλη ξεκουραση και καλο σκ!!!

yk1yp3.png

αχ βρε κορίτσια τι να πω...ευτυχως η διαθεση μου αλλαξε και ουτε καν δινω σημασια πια...τι καλα που ετοιμάζεστε για τα μωράκια!! εμεις ειμαστε σε αναζητηση σπιτιου κι ετσι δεν εχω ακομη ψωνισει τιποτε..να φανταστείτε ειδα προχθες στο σουπερ μαρκετ γνωστες πανες -40% και σκεφτομουν να παρω διοτι η εκπτωση ηταν μεγαλη...αλλα μετα σκεφτηκα που θα κουβαλαω και τις πανες στη μετακομιση...και δεν πηρα!! αντε αν ετοιμαστουν και μερικα πραγματα για τα μωράκια μας θα αλλαξει και η διαθεση και η αναμονη θα είναι ευκολοτερη...ελπιζω να τελιωσουμε συντομα με το θεμα του σπιτιου για να μη βαρυνω και δεν προλάβω να τελειωσω εγκαίρως (αν και για δουλειες και τετοια θα βοηθησουν οι δικοι μας,εννοω τα ψωνια και τα ευκολα!)Σας ευχομαι ένα υπεροχο βραδυ...αν και εδώ είναι βροχερος ο καιρος και κατι ακούσαμε για χιονα...για να δουμε...

γεια σας κοριτσια!!! πως ειστε σημερα;;;;

Πωπω!!! Δημητρα βουνο μου φαινεται η μετακομιση!!! πηγαινεται σε ενα μεσιτη μπας και βρειτε και πιο γρηγορα και αυτο που θελετε, προσεχε μην κουραστεις!!!! οση βοηθεια προσφερεται καλοδεχουμενη!!!

αν επιτρεπεται σε ποια περιοχη εισαστε και που θελετε να βρειτε;;;

εμεις μεναμε τριανδρια χρονια, ειδαμε και αποειδαμε με τα παλια σπιτια και τα καλα τους και πηγαμε απο την αλλη πλευρα, δυτικα, πολιχνη.

εδω ειναι ηρεμα εχει καινουργια σπιτια και σε πολυ καλυτερες τιμες, ο κοσμος ειναι φιλοξενος και δεν εχει πολλους ξενους(οχι οτι με ενοχλουν), αν σας βολευει και με τις δουλειες σας και την αποσταση....

βεβαια με τις μετακομισεις το καλυτερο μου ειναι η πρωτη μερα που ξυπναω σε καινουργιο περιβαλλον!! νιωθω τελεια!!

ευχομαι να γινουν ολα γρηγορα και ανωδυνα!!!

καλο υπολοιπο κυριακης

yk1yp3.png

αχ βρε κορίτσια πολύ κρυο εδώ....mama δεν με προβληματιζει η μετακομιση διοτι από το σπιτι αυτό θα παρου,ε μονο τα ρουχα μας και πολύ λιγα πραγματα...το καλοκαιρι παντρευτηκαμε και δεν εχουμε παρει ουτε επιπλα ακομη...οποτε λιγα είναι οσα θα μεταφέρουμε εμεις...μενουμε χαριλαου και ψάχνουμε κατι εδώ τριγυρω..χαριλαου πυλαια καλαμαρια κατω τουμπα...δυστηχως δεν μπορούμε να φυγουμε πολύ παραεξω ...οι δουλειες μας είναι εδώ και η πεθερα μου που βοηθα πολύ επισης εδώ...οποτε θελω κατι κοντα! απλα τα σπιτια είναι κατά βαση παλια ή καινουρια και πολύ ακριβα...ελπιζω να βρουμε συντομα γιατι δεν εχουμε πολύ χρονο!! αυριο εχω ραντεβού στον καινουριο γιατρο κ δεν περνουν οι ωρες...φανταζομαι mama κι εσυ το ιδιο νιώθεις να φτασει η Τριτη για την β επιπεδου...καλη μας εβδομαδα με υπεροχα νεα ευχομαι σε ολες κορίτσια...

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

κι εμας εδω καπως ετσι, χθες εβρεχε και σημερα αερας παγωμενος και σιγουρα αργοτερα θα βρεξει, ξαναρθε για τα καλα ο χειμωνας παλι!!!!

πως περασατε σκ;;; εμεις δουλιτσες καμια ταινια στο σινεμα και ξεκουραση!!!!

yk1yp3.png

kyoya τι κανεις;; Δημητρα καλη επιτυχια στον γιατρο και οποτε μπορεις μπες να μας πεις, εγω περιμενω το αυριο με αγωνια, παντως το μωρακι μου ειναι πολυ δραστηριο και χαιρομαι!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! πως είστε??? μπρρρρρρ κρύο έχει σήμερα και έχω ντυθεί σαν κρεμμύδι!!! να φανταστείτε ούτε η κοιλιά μου δεν φαίνεται από τα πολλά ρούχα! χιχιχιχιχιχιχ

εμείς περάσαμε ένα πολύ ωραίο σκ με βόλτες αλλά δυστυχώς για ακόμα μια φορά τελείωσε γρήγορα...

Δήμητρα καλή επιτυχία στον καινούργιο γιατρό σήμερα!

mama82 αύριο η σειρά σου!!!

και την Πέμπτη (είναι και Τσινκνοπέμπτη!!!χαχαχαχαχ) εγώ!!!

sagre αν δεν κανω λαθος εισαι κοζανη ε;;; απο οτι φαινεται απο το κρυο θα χιονισει γενικως, αντε να δουμε θα το στρωσει λιγο να χαρουμε;; η θα τελειωσει σε μια ωρα;; :(

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...