Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η καμπύλη ουσιαστικά δειχνει την αντίδραση του οργανισμού σε ακραίες συνθηκες (70 ή 100 gr γλυκόζης είναι πράγματι ακραίες συνθήκες!). Οπότε όσο περισσότερη ώρα παρακολουθησεις τις αντιδράσεις του οργανισμού, τόσο περισσότερα συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις. Ειδικά σε έναν ασθενή με ιστορικό/προδιάθεση, ο γιατρός χρειάζεται όσο δυνατον περισσότερες πληροφορίες για να βγάλει συμπερασμα (εγω ας πουμε αυτη τη φορά εκανα εξ αρχής την τρίωρη). Αν το ιστορικό σου είναι καλό, ξεκινάς με τις μικρότερες καμπύλες. Βεβαια εξαρτάται τι θέλει να δει ο γιατρός σου.

Η μαμά μου καλύτερα πάει, σ' ευχαριστώ. Κάνει αιμοκάθαρση 3 φορές την εβδομάδα για 4 ώρες καθε φορά και ταλαιπωρείται λίγο, αλλά τι να κάνουμε, ας είναι μόνο αυτό...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλο κουραγιο κ ευχομαι οσο το δυνατον λιγοτερη ταλαιπωρια για τη μαμα σου.

δεν εχω ιστορικο στην οικογενεια μου,κ ποτε ως τωρα δεν εχω παρουσιασει διαβητη κυησης.παρολα αυτα κανω την τριωρη καμπυλη με 100 ml γλυκοζης.ενταξει,ειναι κ λιγο ψειρας ο γιατρος,αλλα λεω μηπως τη γλυτωσω αυτη τη φορα με τιποτα λιγοτερο....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

κοριτσια μου καλησπερα σας απο χτες το βραδυ εχω αναγουλες και εκανα 2φορες εμετο..μα τοσο αναποδη ειμαι??αντι να εχω στην αρχη εχω στα μισα χαχαχα..εσεις τι κανετε?

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

KOritsia kalhspera!!!!!!!!

Την εκανα την καμπυλη-100γρ γλυκοζης - 1 πριν κ 4 μετα γλυκοζης - ληψεις αιμ. ανα 30'......μια τιμη στα 30' βγηκε πανω απ το οριο....αρα ειναι φυσιολογικη(πανω απο 2 τιμες ειναι προβλημα).

Αλλα ρε κοριτσια ακουω διαφορα.....αλλοι λενε οκ ,διατροφη κ ολα καλά και αλλοι λενε αααα...πολυ σοβαρο,να προσεχω πολυ (κ κατι μετα τη γεννα του μωρου με τα οργανα του μου ειπαν κ φρικαρα...)...

Τεσπα....σιγουρα θα κανω απο εδω κ περα πιο υγιεινη διατροφη κ θα δουμε κ στον Αθανασιαδη την Πεμπτη τι θα μου πει...

Για τα ρουχακια του μωρου που λετε ....λεω στον αντρα μου οτι θα φοραω στον μπεμπη τα ροζακια κ τρελαινετε !!!!!:):):) ....να ξερετε οτι πιο πολυ μακρυμανικα μακο φορμακια θα φορεσουν γιατι θα ειναι μικρουλικα ακομα....

Μαρουλιτα κουραγιο....δεν τον μπορω καθολου τον εμετο:cool:

Λια διαβασα αυτα που μου εγραψες....αχ τι να πω....:|...

Επεξεργάστηκαν by nikijo

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

KOritsia kalhspera!!!!!!!!

Την εκανα την καμπυλη......μια τιμη στα 30' βγηκε πανω απ το οριο....αρα ειναι φυσιολογικη(πανω απο 2 τιμες ειναι προβλημα).

Αλλα ρε κοριτσια ακουω διαφορα.....αλλοι λενε οκ ,διατροφη κ ολα καλά και αλλοι λενε αααα...πολυ σοβαρο,να προσεχω πολυ (κ κατι μετα τη γεννα του μωρου με τα οργανα του μου ειπαν κ φρικαρα...)...

Τεσπα....σιγουρα θα κανω απο εδω κ περα πιο υγιεινη διατροφη κ θα δουμε κ στον Αθανασιαδη την Πεμπτη τι θα μου πει...

Για τα ρουχακια του μωρου που λετε ....λεω στον αντρα μου οτι θα φοραω στον μπεμπη τα ροζακια κ τρελαινετε !!!!!:):):) ....να ξερετε οτι πιο πολυ μακρυμανικα μακο φορμακια θα φορεσουν γιατι θα ειναι μικρουλικα ακομα....

σου εχω γραψει στο αλλο φορουμ...

οι αντρες τρελλαινονται οταν ακουσουν οτι οι γιοι θα φορανε ροζ...εμας μας εκαναν δωρο απο το ζαρα ενα υπεροχο καρο πουκαμισο με ροζ(λιγο οχι ολο) κ εγινε χαμος μεχρι να παω να το αλλαξω.....

στην κορη που φορουσε ολο γαλαζια δεν ειπε κουβεντα....

μαρουλιτα,καλα καφεδακια κ με το μαλακο....

κι εγω μαζι σου με τους εμετους κ τις αναγουλες............

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

...ενταξει...χωρις αγχος,θα εισαι η πρωτη απο την παρεα που θα γεννησει...

καποια θα κανει την αρχη κ θ ακολουθησουμε κι οι υπολοιπες...(ειμαι κι εγω υποψηφια για νωρις,οποτε μπορει να σε "φαω" εγω.....)

γενικα ολα θα πανε καλα.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

καλησπέρα σε όλες!!!

Μου λείψατε βρε! Την προηγούμενη Τρίτη έκανα το Β επιπέδου, μάλλον με... κακά αποτελέσματα... το φυστίκι μου μάλλον έχει μια τρυπούλα στη καρδιά, αλλά ο γιατρός μου είπε να περιμένω τον επόμενο μήνα να το ελέγξουμε ξανά... Φυσικά δε θα περιμένω.... έχω ήδη εδώ και καιρό κανονίσει ραντεβού στην Αλεξανδρούπολη στον Σπαθόπουλο, έτσι just in case, αλλά τελικά χρειάστηκε...

Νikijo, αυτόν τον Αθανασιάδη από πολλές τον έχω ακούσει... Αν και στην Αλεξανδρούπολη τα νέα δεν είναι καλά, θα πάω και εκεί μια βόλτα...

ο γιατρός μου πάντως μου είπε ότι, αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο, η τρυπούλα κλείνει μέσα στα 2 πρώτα χρόνια του παιδιού... Τηνν Πέμπτη λοιπόν θα έχω νεότερα...

Πάντως βρε κορίτσια έχει τρελαθεί το φυστίκι μου!!! Ειδικά σήμερα με τρέλανε στα κλωτσίδια!! Πλάκα έχει...!!!

καλές ξάπλες στις ξαπλωμένες....

Άντε κορίτσια, σε λίγο θα αρχίσουμε να τρώμε και από την "ουρά"....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

καλησπέρα σε όλες!!!

Μου λείψατε βρε! Την προηγούμενη Τρίτη έκανα το Β επιπέδου, μάλλον με... κακά αποτελέσματα... το φυστίκι μου μάλλον έχει μια τρυπούλα στη καρδιά, αλλά ο γιατρός μου είπε να περιμένω τον επόμενο μήνα να το ελέγξουμε ξανά... Φυσικά δε θα περιμένω.... έχω ήδη εδώ και καιρό κανονίσει ραντεβού στην Αλεξανδρούπολη στον Σπαθόπουλο, έτσι just in case, αλλά τελικά χρειάστηκε...

Νikijo, αυτόν τον Αθανασιάδη από πολλές τον έχω ακούσει... Αν και στην Αλεξανδρούπολη τα νέα δεν είναι καλά, θα πάω και εκεί μια βόλτα...

ο γιατρός μου πάντως μου είπε ότι, αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο, η τρυπούλα κλείνει μέσα στα 2 πρώτα χρόνια του παιδιού... Τηνν Πέμπτη λοιπόν θα έχω νεότερα...

Πάντως βρε κορίτσια έχει τρελαθεί το φυστίκι μου!!! Ειδικά σήμερα με τρέλανε στα κλωτσίδια!! Πλάκα έχει...!!!

καλές ξάπλες στις ξαπλωμένες....

Άντε κορίτσια, σε λίγο θα αρχίσουμε να τρώμε και από την "ουρά"....

καλησπερα.εννοεις φυσημα η ενδοκοιλιακη επικοινωνια????αν ναι,κ τα τρια μου παιδια γεννηθηκαν με φυσημα,τα αγορια με 1/6 κ η βενετια με 2/6.ο δημητρης το εχει ακομα,της βενετιας εκλεισε στους 15 μηνες κ του γιωργακη στους 7 μηνες.η μονη ταλαιπωρια (αν μπορουμε να την πουμε ετσι) ηταν οτι καθε 6 μηνες για τα αγορια κ καθε 3 για τη βενετια καναμε τριπλεξ κ ηλεκτροκαρδιογραφημα για ελεγχο κ πλεον μονο το δημητρη ελεγχει ο καρδιολογος μια φορα το χρονο.κανενα αλλο προβλημα δεν ειχαμε απο αυτο.καπου στα "νεογνα κ μωρα-ιατρικα θεματα" ειχα διαβασει σχετικα,αλλα δεν εχω χρονο να το βρω.θα προσπαθησω αυριο.δεν ειναι παντως αξιο ανησυχιας...

καληνυχτα κι απο εμας......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την απάντηση...

Όταν είναι το πρώτο σου, και γενικότερα δε γνωσίζεις ως προσ τις παθήσεις κλπ, είναι λογικό να σε πιάνει πανικός... 3 φορές με έβαλε στον υπέρηχο γιατί δεν είχε σωστή θέση και όταν πέτυχε στο περίπου τη θέση, επικεντρώθηκε στη καρδούλα... ουτε μια φωτό δεν έχω από το φυστίκι μου....

Πάντως και ο γιατρός με καθησύχασε, γιατί μου είπε ότι είναι πολύ μικρό (1,2-1,7mm) και ότι δεν φαινότανε να υπάρχει επικοινωνία.... γι'αυτό μου είπε να περιμένω τον πεόμενο μήνα... μήπως κάνω σαν υστε΄ρική που πάω και σε 2ο γιατρό για το β επιπέδου???

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Ευχαριστώ για την απάντηση...

Όταν είναι το πρώτο σου, και γενικότερα δε γνωσίζεις ως προσ τις παθήσεις κλπ, είναι λογικό να σε πιάνει πανικός... 3 φορές με έβαλε στον υπέρηχο γιατί δεν είχε σωστή θέση και όταν πέτυχε στο περίπου τη θέση, επικεντρώθηκε στη καρδούλα... ουτε μια φωτό δεν έχω από το φυστίκι μου....

Πάντως και ο γιατρός με καθησύχασε, γιατί μου είπε ότι είναι πολύ μικρό (1,2-1,7mm) και ότι δεν φαινότανε να υπάρχει επικοινωνία.... γι'αυτό μου είπε να περιμένω τον πεόμενο μήνα... μήπως κάνω σαν υστε΄ρική που πάω και σε 2ο γιατρό για το β επιπέδου???

οχι,πολυ καλα κανεις.αν δεν πηγαινα περισυ για 2η γνωμη,θα ειχα διακοψει την κυηση κ δεν θα ειχα σημερα το γιωργακη μου.να πας κ για 2η κ για 3η γνωμη...

(κ να ξερεις οτι κ το 10ο παιδι να ειναι,παλι σαν υστερικη θα κανεις,απλα θα εχεις μαθει περισσοτερα κ θα το κανεις πιο χαλαρα.)

καληνυχτα κ μη χανεσαι.......(παω για υπνο γιατι ξυπναμε νωρις...)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

καλησπερα στις κοιλουμπες!!!!

indie καλυτερα να πας και για 2ο β επιπεδου σε αλλο γιατρο για να εισαι σιγουρη και αν ισχυει αυτο που βρηκε ο πρωτος να μιλησεις και με καποιον καρδιολογο...

σημερα πηγα δουλεια.... τι πικρα.... κουραστηκα κι ας μην εκανα κατι το ιδιατερο.... ξερετε σε περιπτωση αναρρωτικης τι γινεται με το μισθο και με τα ενσημα?

φιλια σε ολες...

ZOrwp3.png

Τα ένσημα κανονικά, απ' όσο ξέρω....

Το μισθό.... ότι πάρεις από τι ΙΚΑ... εκτός και άν έχει άλλη πολιτική η εταιρία που δουλεύεις... εμείς για παράδειγμα, ότι χρήματα πάρουμε από το ΙΚΑ τα δίνουμε στην εταιρία και πληρωνόμαστε κανονικά το μισθό μας... (αλλά αυτό μάλλον είναι κάποια extra ασφαλιστική κάλυψη)

Απορώ γιατί ακόμα πηγαίνω στη δουλειά....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...