Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοιλιτσες!

Αχ βλέπω συζητάτε για την καμπύλη σακχάρου, πονεμένο θέμα... Επειδή έκανα διαβήτη κύησης στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, παρακολουθώ το σάκχαρο από νωρίς αυτή τη φορά, εχω ήδη κάνει μια καμπύλη στον 3ο μήνα (ευτυχώς καλή) και θα κάνω άλλη μια αυτή την εβδομάδα. Για μένα το χειρότερο είναι να μείνω νηστική τόσες ώρες (κάνω τη μεγάλη, την τρίωρη) και να με τρυπάνε τόσες φορές, η γλυκόζη δε μου φαίνεται τόσο ενοχλητική όταν την πίνω, ενταξει, ζαχαρόνερο είναι... Άντε καλά μας αποτελέσματα.

Κάποιες κάνατε ήδη τη β-επιπέδου, πω πω περίεργο μου φαίνεται πώς περνάει ο καιρός και πόσο γρήγορα!!!

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημερα κι απο εμας...ευχαριστω πολυ για τις ευχες.περασαμε πολυ ομορφα χθες.το κερακι το εσβησε ο δημητρης γιατι ο γιωργακης ηταν απασχολημενος (ειχε βουτηξει τα χερια στην τουρτα κ "ζωγραφιζε" στη μουρη της βενετιας.παιξανε,ξεσαλωσαν κι επεσαν ξερα για υπνο (κ μαζι τους κι εγω...)

ανοιξαν τα σχολεια κ ειμαι μονο με το μωρο...εχω ομως κι ενα σωρο δουλειες που μαζευτηκαν ολες αυτες τις μερες.

κωνκων,κι εμενα η βενετια εβαλε πολλα γαλαζια.ειχα αγορασει γαλαζιες κορδελες κ κοκκαλακια (ειχαμε κ μαλλι).....τωρα πρεπει να τα παρω οοολα απο την αρχη,γιατι τα εδωσα ολα,μιας κ δεν περιμενα κ τεταρτο...

οσο για την καμπυλη,χαλια εξεταση,αλλα δυστυχως απαραιτητη...ψαχνω να βρω ενα κολπο να την αποφυγω,αλλα δεν βλεπω φως...

τωρα περιμενω με αγωνια την τεταρτη για το β επιπεδου.θα παω μαζι με το δημητρη,που ελπιζω να καθησει ησυχος για μια ωρα (τοσο κραταει).κι εχω κ μια αμυδρη ελπιδα μηπως αλλαξει κ το φυλο (η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...)

κλωτσιες εχω αρχισει κ τρωω καθημερινα,συνηθως μολις ξαπλωνω,οχι δυνατες ομως,ουτε εχει αρχισει να κουνιεται η κοιλια.ειναι βεβαια κ νωρις.συνεχιζω να μην εχω βαλει κιλο...

εχω ομως ακομα ναυτιες κι εμετους...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Λια μου γιατι κρατάει 1 ωρα η εξεταση? Αμα έχεις εμετους που να βάλεις κιλό? Εγω έχω βάλει 8 μέχρι τωρα, αλλά τρώω του σκασμου. Ειπα να το ευχαριστηθω και να μη στερηθω τίποτα αυτη τη φορα!

zouzounel καλό κουραγιο και καλα αποτελεσματα. Και πριν κανα μηνα είχα κάνει την τριωρη, χάλια...

ο γεννετιστης που με παρακολουθει ειναι πολυ "ψειρας" κ ψαχνει πολλα...η αυχενικη ειχε κρατησει 45'.περισυ το β επιπεδου (το τελικο που μας εκανε να κρατησουμε το γιωργακη) ειχε κρατησει 2 ωρες κ 15'...κ επειδη παιζει κ το θεμα της αμνιο,σιγουρα θα ψαξει,θα με στειλει καμια βολτα κ θα ξαναψαξει..

θα μου παρει 150,αλλα χαλαλι του,θα εχω το κεφαλι μου ησυχο.

υπαρχει κι αλλη καμπυλη εκτος απο την τριωρη???εγω παντα αυτη κανω.συνολικα 6 τρυπηματα...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Απο κιλά κι εγώ εως τώρα δεν ειχα βαλει τιποτα και ξαφνικά πήρα ενα 4αρι το πασχα...

Η καμπύλη... μμμ τι ωραία εμπειρια....θυμαμαι γενικά δεν ειχα ενοχλήσεις αλλα μετα ημουν σε τρελη τσιτα-υπερενταση.... χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λία 150 δεν ειναι τιποτα τοσο κανουν συνηθως οι υπερηχοι εξω... εγώ ελπιζω να δωσω λιγοτερα τώρα στο νοσοκομειο, γιατι στην αυχενικη δεν ειχε μεγαλη διαφορά...120 ευρω περιπου ειχα δωσει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

6 τρυπηματα στο κανει μαλλον ανα μιση ωρα,ε? Πω πω πακετο. Αλλα και γιατι τρυπηματα? να πεις να σου βαλουν συτο το σωληνακι με καπακι, οποτε θελουν αιμα το ανοιγουν και περνουν... Ετσι το τρυπημα είναι μονο 1!

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat μου κ εγώ είχα ζητησει πεταλούδα και μου είπαν οτι δεν γίνετε γιατι πρεπει να βάζουν ενα υγρο κάθε φορά για να σταματάει το αίμα. Βεβαια πιστευω οτι απλά δεν ήξεραν οι κοπελες να το κάνουν, γιατι μου ελεγαν "εμείς δεν είμαστε νοσηλευτριες για να κάνουμε τετοια" και λέω "και τί είστε μηχανικοί?" και μου είπαν οτι είναι βοηθοι μικροβιολόγου, τρέχα γυρευε...

galat,καλημερα!!!!

το ξερω αυτο με το καθετηρακι,αλλα οταν ρωτησα σχετικα στην ιατροπολη που κανω τις αιματολογικες μου,μου ειχαν πει οτι δεν ειναι καθαρο το αποτελεσμα γιατι μενει αιμα στο σωληνακι απο την προηγουμενη ληψη (η κατι τετοιο καταλαβα εγω).επισης μου λενε στο ενδιαμεσο (την ωρα αναμονης) να μην περπαταω,γιατι παλι επηρρεαζεται το αποτελεσμα.τι να κανω η καυμενη?????ετσι λενε,ετσι κανω...κ στην αυχενικη 150 ειχα δωσει.βεβαια ηταν η καλυτερη αυχενικη που εχω κανει (εχω κανει κατα σειρα,στο ιασω,στο μητερα κ στο αλεξανδρα.)κ μετρησε πραγματα που σιγουρα δεν μετρηθηκαν στα αλλα παιδια..)

κωνκων,ναι,απο αυτο το β επιπεδου θα εξαρτηθουν τα παντα...αγχος δεν εχω γιατι σιγουρα ολα θα ειναι καλα....απλα θελω να τελειωνω.αυτο το θεμα με την αμνιο εχει γινει εφιαλτης...

οσο για τα κιλα,δεν προσεχω καθολου,αλλα με τοσο τρεξιμο...λογικα αυτο το μηνα θ αρχισω να βαζω κι εγω...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Υπάρχουν και "μικρότερες" καμπύλες, των 90 λεπτών και των 120.

Πεταλούδα δεν συνιστάται για την εξέταση αυτή, γιατί στο σημείο του καθετηριασμού μπορεί να δημιουργηθεί θρόμβος, οπότε να χρειαστεί να εκχύσουν ορό για να τον απομακρύνουν και αυτό θα αλλοιώσει τα αποτελέσματα της καμπύλης. Κι εγω το είχα ζητήσει στην αρχή, αλλά η μικροβιολόγος ήταν κάθετα αρνητική και μου εξήγησε το γιατί. Οπότε τώρα κάνω απλά υπομονή.

theolvas είχατε γενέθλια? χρόνια σας πολλά, πάντα με υγεία!

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημερα κ σ εσενα ζουζουνελ..ελπιζω να ειναι ολα καλα.η μαμα σου?????

ευχαριστω για τις ευχες,ναι,χρονισε κ το ζουζουνακι κι ουτε που καταλαβα...σαν χθες μου φαινεται...παμε γι αλλα ομως τωρα..σειρα εχει ο επομενος...

ξερεις μηπως να μου πεις τι διαφορα εχουν οι καμπυλες???φετος ειναι πρακτικα αδυνατο να καθησω τρεις ωρες.....(μηπως καταφερω κ κανω καμια μικροτερη λεω.....)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...