Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μπου μπου περαστικα στο κοριτσακι σου...

γιατι πονας ,μιλησες με το γιατρο σου???αν πονας καλυτερα να μν κανεις δουλιτσες

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ.

Πιστεύω ότι είναι τα κλασσικά πονάκια της μήτρας που μεγαλώνει χωρίς να χρείζουν ανησυχία αλλά είναι λίγο πιο έντονα.....με τον γιατρό δεν μίλησα αλλά την Τρίτη θα πάω για τον β-επιπέδου.

Σήμερα δεν κάνω τίποτα, θα ξεκουραστώ και θα κοιτάξω το κοριτσάκι μου.

Να απολαύσετε και εσείς τις ξάπλες σας :P:p:p

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ.

Πιστεύω ότι είναι τα κλασσικά πονάκια της μήτρας που μεγαλώνει χωρίς να χρείζουν ανησυχία αλλά είναι λίγο πιο έντονα.....με τον γιατρό δεν μίλησα αλλά την Τρίτη θα πάω για τον β-επιπέδου.

Σήμερα δεν κάνω τίποτα, θα ξεκουραστώ και θα κοιτάξω το κοριτσάκι μου.

Να απολαύσετε και εσείς τις ξάπλες σας :P:p:p

ετσι μπραβο,καλη επιτυχια και στη β-επιπεδου!!!

76IGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Μπουμπου περαστικά στη μικρούλα σου! Φετος τα εχει θερισει ολα τα παιδακια τι πραγμα ειναι αυτο... ακούω ολον των γνωστων, ακομα και παιδικο να μην πανε αρρωσταινουν συνεχεια τα καημενα. Περαστικα γρηγορα ευχομαι! Και παιζει και ελαφρια γαστρεντεριτιδα παρα πολυ...Προσεχε να μην κολλήσεις κι εσυ...

Στέλλα καλο ταξίδι να περάσετε τέλεια!

Εμείς μαλλον απο τη μανα μου θα παμε για φαγητο το μεσημερι εχει παϊδάκια λεει, και στο καβουκι μας...εχω να βγω απο το σπιτι απο την Τετάρτη που πηγα στο γιατρο...τεσπα θα οργανωθουμε που θα παει!

Νίκη καλά κάνεις και παίρνεις δευτερη γνώμη...

Λία να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!! Σαν σημερα γεννηθηκε και ο ανιψούλης μας, του αδερφου του αντρα μου και ειναι 1 ετους, ακριβως οπως ο γιωργάκης! (μπουμπου ειναι ταβλα παρεπιπτόντως οικογενειακώς κι αυτοί)

eNeap2.pngTSzHp3.png

οχι αυριο θα σηκωθω,αλλα δεν θα κανω τιποτα μονο μπανακι γιατι δεν αντεχω αλλο ετσι...κι εγω χθες το βραδυ την ενοιωθα βαρια και μερικες φορες ενοιωθα σαν τραβηγματα και τσιμπματα χαμηλα...

ο γιατρος μου εγραψε 1 μηνα αδεια ,οποτε θα το εκμεταλλευτω και δεν θα παω,αυριο θα παει ο αντρας μου να μου τη γραψει στο ικα...

ν σου πω καλυτερα να μην κανεις τιποτα για 15 μερες τουλαχιστον,ποτε θαπας στο γιατρο να σε δει???το μωρακι σου το νοιωθεις???

ραντεβου εχω στις 27/4 για τον μηνιαιο ελεγχο... αλλα μου ειπε μεσα στη βδομαδα οποτε θελω να παω απο εκει. θα τη παρω μαλλον αυριο τηλ/νο και μπορει να παω απο εκει. δεν ξερω ακομα. θελω να δω και με τη β επιπεδου τι θα κανουμε.

το καλο ειναι οτι ολη μερα το μωρο κουνιεται. ειμαι πολυ περιεργη να δω τι ζουζουνιες κανει εκει μεσα.... χτες κουνηθηκε και η κοιλια μου....

αδεια 1 μηνα ε? εμενα μου ειπε οποτε θελω να μου γραψει αδεια αλλα δεν θελω να δωσω δικαιωμα στη δουλεια χωρις να υπαρχει λογος... γενικα στο τμημα μου (ειμαστε 5 ατομα) δεν εχω προβλημα. το προβλημα μου το δημιουργουν κατι "κοτες" απο αλλα τμηματα... :mad::-x:-x. γενικα διακρινω πολυ ρατσισμο απεναντι στις εγκυες....

εμεις δεν ψωνισαμε ακομα τιποτα. βασικα συζηταμε με τον καλο μου πως θα κανουμε το δωματιο και αν θα παρουμε επιπλα κλπ. κυριως για να ξεχνιομαστε.... μετα τα αποτελεσματα μαλλον θα το παρουμε πιο ζεστα το θεμα...

μπουμπου περαστηκα στη ζουζουνα σου!

(παλι σεντονι εγραψα ρε μ@@@@)

ZOrwp3.png

ραντεβου εχω στις 27/4 για τον μηνιαιο ελεγχο... αλλα μου ειπε μεσα στη βδομαδα οποτε θελω να παω απο εκει. θα τη παρω μαλλον αυριο τηλ/νο και μπορει να παω απο εκει. δεν ξερω ακομα. θελω να δω και με τη β επιπεδου τι θα κανουμε.

το καλο ειναι οτι ολη μερα το μωρο κουνιεται. ειμαι πολυ περιεργη να δω τι ζουζουνιες κανει εκει μεσα.... χτες κουνηθηκε και η κοιλια μου....

αδεια 1 μηνα ε? εμενα μου ειπε οποτε θελω να μου γραψει αδεια αλλα δεν θελω να δωσω δικαιωμα στη δουλεια χωρις να υπαρχει λογος... γενικα στο τμημα μου (ειμαστε 5 ατομα) δεν εχω προβλημα. το προβλημα μου το δημιουργουν κατι "κοτες" απο αλλα τμηματα... :mad::-x:-x. γενικα διακρινω πολυ ρατσισμο απεναντι στις εγκυες....

εμεις δεν ψωνισαμε ακομα τιποτα. βασικα συζηταμε με τον καλο μου πως θα κανουμε το δωματιο και αν θα παρουμε επιπλα κλπ. κυριως για να ξεχνιομαστε.... μετα τα αποτελεσματα μαλλον θα το παρουμε πιο ζεστα το θεμα...

μπουμπου περαστηκα στη ζουζουνα σου!

(παλι σεντονι εγραψα ρε μ@@@@)

εγω θα παω την τεταρτη,μου ειπε οτι θελει οπωσδηποτε να με δει,κι εγω τις 3 τελευταιες μερες το νοιωθω καθε μερα,συνηθως πρωινες ωρες,αφου πολλες φορες αναρωτιεμαι αυτο ειναι ή κανω λαθος,ακομα ομως δεν φαινεται απ'εξω οτι κουνιεται,και ο αντρας μου δεν μπορει να το καταλαβει ακομη....οσο για τη δουλεια να σου πω ηθελα να κατσω λιγο και σκεφτομαι οταν γεννησω να σταματησω τελειως απο εκει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εγω θα παω την τεταρτη,μου ειπε οτι θελει οπωσδηποτε να με δει,κι εγω τις 3 τελευταιες μερες το νοιωθω καθε μερα,συνηθως πρωινες ωρες,αφου πολλες φορες αναρωτιεμαι αυτο ειναι ή κανω λαθος,ακομα ομως δεν φαινεται απ'εξω οτι κουνιεται,και ο αντρας μου δεν μπορει να το καταλαβει ακομη....οσο για τη δουλεια να σου πω ηθελα να κατσω λιγο και σκεφτομαι οταν γεννησω να σταματησω τελειως απο εκει

και εγω στις αρχες το ενοιωθα κατα τη 1 το μεσημερι και πολυ νωρις το πρωι... τωρα οποτε καθομαι.

εμενα ο δικος μου δεν εχει την υπομονη να περιμενει να το νιωσει.... το "κακο" ειναι οτι μολις βαλεις χερι στη κοιλια σταματαει....

με τη δουλεια... δυστυχως ειμαστε σε φαση που δεν μπορω να σταματησω. δεν ξερω αν μετα τη γεννα αλλαξει κατι, αλλα προς το παρον δεν προβλεπεται... αλλα απο τη μια μπορει να λεω οτι θελω να σταματησω... απο την αλλη ομως δεν μπορω να με φανταστω να ειμαι συνεχεια σπιτι....

ZOrwp3.png

Καλησπέρα!

Επιτέλους επιστρέψαμε απο την βόλτα μας και ο μικρός έφαγε και κοιμάται!

nikijo δεν έχω ιδεα τί είναι το υδραμνιο αλλά καλό είναι που θα πάρεις και μια 2η γνώμη! Το νινάκι σου πάντως μεγαλώνει κανονικά!:D Περιμένουμε νέα...

nano μου για ρουχαλάκια λέω να ρίξω μια ματιά σε κανα 2μηνο. Απο επιπλάκια τα έχω όλα απο τον μεγάλο. Και ρουχαλάκια οτι μπορώ θα κρατήσω απο τον γιό μου και ας είναι γαλάζια.

μπου μπου μου περαστικά σας. Αυτός ο καιρός δε λέει να στρωσει και απο ιωσεις χαμός... Αν συνεχίζει πάντως με τον πυρετό καλύτερα να πάτε γιατρό.

Καλα αποτελέσματα στη β-επιπέδου!

happiness πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα? Οσο για τα πονάκια πρεπει να είναι η μητρα που μεγαλώνει. Εγω καμιά φορά αισθάνομαι και κάψιμο και ο δοκτορ είπε οτι είναι απο τη μήτρα.

Χθες το βράδυ η μπουμπου μου έκανε πάρτι στη κοιλιά μου. Μέχρι και ο σύζυγος κατάφερε να νιώσει το χτύπημα!:D

nano μου πάρε καμια αδειούλα να ξεκουραστείς και άσε τις κότες να λένε... Γυναίκες σου λέει μετά.... τί να πω! Εγω πάλι που είμαι στο στρατό το πρόβλημα το έχουν οι άντρες συνάδελφοι. Όχι όλοι ευτυχώς... Οι κοπέλες που είμαστε μαζί με προσέχουν πάρα πολύ και συνεχώς μου κανονίζουν προφορικές άδειες.

κοριτσακια μου καλησπερα εχω μερες να μπω μιας και αλλαξαμε συνδεση και δεν ειχα ιντερνετ...χαπινες ευχομαι ολα να πανε καλα την θετικη μου ενεργεια να μην ειναι κατι σοβαρο..εγω πηγα χτες στο λητω για υπερηχο και ολα μια χαρα με τα ζουζουνακια ειναι 186,193,201γρμ το καθενα βεβαια καναμε 1ωρα σχεδον να τα μετρησει γιατι ριχνανε κλωτσομπουνιδια..πηγαμε και για καφεδακι,μου ειπε μια στο τοσο αν θελω να πηγαινω εξω αλλα με πολυ προσοχη και κοντα στο σπιτι ωστε να μην ταλαιπωρουμε..αλλα σημερα το πρωι ενιωσα μια σκοτοδυνη μου ανεβηκε πολυ η πιεση και αν ξαναπαθω το ιδιο θα μου δωσει χαπι για να την ρυθμισω..ουφ κι αλλο φαρμακο μου προστεθηκε..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Πω πω μαρουλιτα μου θα γίνετε χαμός εκεί μέσα:mrgreen:. Εχουνε παρεούλα και ξεσαλώνουν! Μια χαρά τα νινάκια σου! Πρόσεχε με την πίεση σου, να την μετράς κάθε μέρα για να δεις πως πας.

Διαφημίσεις

κων κων μου τα πρωτα αποτελεσματα θα τα παρουμε τεταρτη με πεμπτη και τα υπολοιπα σε καμια 15 αρια μερες....κι εγω το εχω νοιωσει το καψιμο καποιες φορες...

μαρουλιτα μου πολεμο κανουν τα μωρακια σου εκει μεσα,οσο για τα χαπια να δεις εγω ποσα περνω

76IGp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες!!!

Από ότι βλέπω κάποιος μας ματιαξε πάλι…βλέπω άρρωστα παιδάκια, αμνιοπαρακεντησεις…

• Καλά αποτελέσματα σε όσες έχουν κάνει αμνιο. (δυστυχώς η μνήμη μου δεν με βοήθα)
  • Καλή επιτυχία σε όσες είναι να κάνουν Β επιπέδου.
  • Περάστηκα σε όλα τα άρρωστα παιδάκια.

Εγώ έχω αγοράσει την τσάντα αλλαγής. Ήθελα κάποια συγκεκριμένη την οποία έχουν τώρα σε πρόσφορα και την πήρα.

Η αδερφούλα μου μου έχει στείλει αποστηρωτη, θερμαντήρα, μαξιλαράκι σφήνα, θήλαστρο και την ποτηροθηκη για το καρότσι.

Επίσης έχω αγοράσει, δειλά δειλά, μια κουβερτούλα, 5-6 φορμάκια εσώρουχα, δυο σαλιάρες…αυτά.

Αύριο ανοίγουν επιτέλους τα σχολεία, να πάει το παιδάκι μου γιατί βαρέθηκε και αυτό όλο στο σπίτι.

Την Τρίτη θα πάω για καμπύλη ζαχαρου. Η γιατρός μου μου είπε για χθες, σήμερα και αύριο να τρώω μεσημέρι βράδυ μακαρόνια η πατάτες η ρύζι.

Εσάς σας είπαν τίποτα τέτοιο;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

εμενα κουβερτουλα του εφτιαξε η γιαγια μου ,μια πλεκτη και καλτσακια πλεκτα εχουν πολυ πλακα...κι εμεις μολις παρουμε τα αποτελεσματα θα παμε να του αγορασω κατι ακομα του παιδιου μου....

76IGp3.png

Εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη, δεν ξέρω τι ρούχα πρέπει να πάρω γιατί εδώ ο καιρός είναι τρελός.

Ξέρω ότι θα είναι Αύγουστος και λογικά πρέπει να έχει ζεστή αλλά εδώ ποτέ δεν ξέρεις.

Θα τα αφήσω για το τέλος να δω πως θα πάει το καλοκαίρι εδώ.

Τώρα περιμένω να φέρουν στα καταστήματα το καροτσάκι που έχω βάλει στο μάτι.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...