Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!!!!!!!

Λια να χαιρεσαι τον Γιωργακη σου!!!!!!!!!!!!:):):) να το δεις οπως επιθυμεις!!!!!!!!:):):)

Καλη ξαπλα στα κοριτσια που ειναι ...ξαπλα :) ... υπομονη κ καλα αποτελεσματα!!!:)

Το κοριτσακι μου ετσι ηταν απο πολυ μικρη.....ολα ΜΟΝΗ της....κ μονο καλο μου εκανε αυτο αφου ετσι αρχισε να ντυνεται , να πλενεται, να κανει μπανιο , να χτενιζεται......νιωθω πολυ περηφανη!!!:)

Εγω εχθες ,μετα απο μια τυχαια επισκεψη στο γιατρο(πηγα να παρω την αδεια για την δουλεια μου),ειπε να με δει λιγακι κ......τι ειδε;;;;;;.....υδραμνιο :(:(:(

.....μου ειπε 90% μειωση ζαχαρης κ το παρακολουθουμε.....(ο μπουλης καλα ειναι ,εφτασε 470γρ κ ειναι πολυ κινητικος)

Δευτερα θα κανω καμπυλη ζαχαρου....εντωμεταξυ κανονισα κ μια επισκεψη την Πεμπτη στον Αθανασιαδη να παρω κ 2η γνωμη(τον γιατρο μου τον εμπιστευομαι αλλα οταν παρουσιαζονται διαφορα θεματα πιστευω καλο ειναι να παιρνουμε κ 2η γνωμη).....ουφ...τι γνωριζετε για αυτο βρε κοριτσια;;;;;....but I know....ολα θα ειναι καλα...:)

Φιλια σε ολες:)

Επεξεργάστηκαν by nikijo

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα..ελπιζω να ειστε ολες καλα...ετοιμαζομαστε να παμε στον παιδοτοπο.δεν ξερω βεβαια πως θα τα καταφερω μονη μου,αλλα το εχω υποσχεθει κ πρεπει να τηρηθει...

σας ειπα οτι ξυπνησα με ναυτια???

νικιτζο,καλα κανεις κ παιρνεις δευτερη γνωμη,κι εγω δυο γιατρους εχω,ο ενας ειναι γεννετιστης κι ο αλλος μαιευτηρας.να μας πεις τι εγινε...

κ φυσικα θα ειναι ολα καλα.....

galat,κι εμενα τα προστατευτικα καταργηθηκαν πριν κανα τριμηνο.της εμαθε ο δημητρης πως ανοιγουν...κ το πορτακι που χωριζει το σαλονι/παιχνιδοτοπο απο το υπολοιπο σπιτι,κ προχτες την επιασα να παλευει με την μπαλκονοπορτα...το επομενο βημα θα ειναι λουκετα...

η θα σταματησω να πηγαινω τουαλετα.μονη μου τουλαχιστον...

κωνκων,εγω δεν εχω παιδια...τον ταρζαν επι τρια εχω......κ επεται κ συνεχεια...

στελλουνακ,καλο ταξειδι...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

καλημερα!

theolvas να χαιρεσαι το - προσωρινό - στερνοπουλι σου!!!!!! ευχομαι η ζωη του να ειναι γεματη υγεια, ευτυχια και τυχη!!!!

nikijo δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω με την υδραμνιο... αλλα καλα κανεις και περνεις και 2η γνωμη. παντα πρεπει να το κανουμε αυτο.

ZOrwp3.png

καλημερα κοιλουμπες μου...τι κανετε???

πρωινη βολτουλα βλεπω....καλη υπομονη να εχεις.αλλα θα ειναι ωραια γιατι θα ξεσκσουν λιγο τα μικρουλια σου λιακι....να χαιρεσαι και το γιωργακη σου ζουζουνα μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

nikijo ολα θα πανε καλα...σου το ευχομαι ολοψυχα.......

θα περιμενω να μας πει τι σου ειπε και ο αλλος γιατρος,εχεις κανει β-πιπεδου???

μεχρι τωρα δεν σου ειχε πει τιποτα ο γιατρος???

76IGp3.png

νανο μου τι κανεις σημερα????

καλα ειμαι... λεω να παμε και καμια βολτα σημερα... χτες ζοριστηκα λιγο το μεσημερι οταν μαγειρευα αλλα μετα οκ. βασικα το βραδυ νιωθω βαρια τη κοιλια μου... μαλλον θα παρω αυριο τη γιατρο να δω αν ειχε κανενα νεοτερο. πως θα περιμενω ως τη παρασκευη???

εσυ κοριτακι θα σηκωθεις σημερα? αυριο θα πας δουλεια? εγω ναι... και δεν θελω καθολου!

ZOrwp3.png

1.panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ

2.Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

3.mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????

4.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

5.katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ

6.giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΔΙΔΥΜΑ

7.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

8.Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ

9.athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

10.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

11.μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

12.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ

13.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

14.zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ?

15.v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)

16.Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ?

17.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI

18.evimouΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)

19.galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι (με καισαρική ??/08/2010)

20.theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

21.stellunakΠΗΤ 2/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - μαλλον κοριτσι

22.nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ (κατα 99%)

23.maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

M4B1p3.pngQIghp3.png

ερωτηση: αρχισατε τα ψωνια? εγω αυτες τις μερες που καθομουν εκανα αρκετη ερευνα στο internet και αν τα αποτελεσματα ειναι οκ λεω να παω στα μαγαζια να δω πραγματα και απο κοντα αλλα δεν νομιζω να αγορασω τιποτα ακομα

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Όλες πρωινές βλέπω! :D

Εγώ είμαι κάπως καλύτερα αλλά δεν είμαι για πολλά πολλά......κουράζομαι και πονάω. Ήρθε η μανούλα μου εχθές και με βοήθησε με τις δουλιές λιγάκι.

Το κοριτσάκι μου η Έλλη μου είναι αρρωστούλα.......έχει πυρετό, ένα βηχαλάκι από σάλια ή φλέματα που δεν μπορεί να βγάλει και κάνει εμετό. Την έχω με αντιπυρετικά και σιροπάκι για τον βήχα. Αν συνεχίσει έτσι αύριο θα την πάω στην παιδίατρο να την δει. Τηλεφωνικώς μου είπε ότι μπορεί να είναι ίωση αλλά δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να κόλησε :rolleyes:

M4B1p3.pngQIghp3.png

καλα ειμαι... λεω να παμε και καμια βολτα σημερα... χτες ζοριστηκα λιγο το μεσημερι οταν μαγειρευα αλλα μετα οκ. βασικα το βραδυ νιωθω βαρια τη κοιλια μου... μαλλον θα παρω αυριο τη γιατρο να δω αν ειχε κανενα νεοτερο. πως θα περιμενω ως τη παρασκευη???

εσυ κοριτακι θα σηκωθεις σημερα? αυριο θα πας δουλεια? εγω ναι... και δεν θελω καθολου!

οχι αυριο θα σηκωθω,αλλα δεν θα κανω τιποτα μονο μπανακι γιατι δεν αντεχω αλλο ετσι...κι εγω χθες το βραδυ την ενοιωθα βαρια και μερικες φορες ενοιωθα σαν τραβηγματα και τσιμπματα χαμηλα...

ο γιατρος μου εγραψε 1 μηνα αδεια ,οποτε θα το εκμεταλλευτω και δεν θα παω,αυριο θα παει ο αντρας μου να μου τη γραψει στο ικα...

ν σου πω καλυτερα να μην κανεις τιποτα για 15 μερες τουλαχιστον,ποτε θαπας στο γιατρο να σε δει???το μωρακι σου το νοιωθεις???

76IGp3.png

ερωτηση: αρχισατε τα ψωνια? εγω αυτες τις μερες που καθομουν εκανα αρκετη ερευνα στο internet και αν τα αποτελεσματα ειναι οκ λεω να παω στα μαγαζια να δω πραγματα και απο κοντα αλλα δεν νομιζω να αγορασω τιποτα ακομα

εμεις ειχαμε κανει μια ερευνα αγορας πριν τις γιορτες που ηθελα να παρω και ρουχαλακια για μενα και του αγορασαμε και 2 πιπιλες και ενα συνολακι γιαοταν το βγαλουμε απο το μιαιυτηριο....αυτα τωρα κι εγω θα περιμενω τα αποτελεσματα

76IGp3.png

theolvas πολύχρονο το αγοράκι σου!468840qrkkrugdli.gif

nikijo όλα να είναι καλά για το μωράκι σου, θα περιμένουμε να μας πεις και την δεύτερη γνώμη του γιατρού. Δεν ξέρω και εγώ τίποτα για το θέμα αλλά αν θέλεις δες εδώ λέει κάποια πράγματα http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=392 χωρίς όμως να αγχώνεσαι γιατί απ' ότι είδα υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις.

κωνκων σε ξετίναξε στις εξετάσεις πάλι!!!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...