Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ποσες μερες σου ειπε να κατσεις ξαπλα? εγω χτες σηκωθηκα αλλα σημερα μπορω να πω οτι κινουμαι κανονικα.

ποτε θα παρεις αποτελεσματα?

μου ειπε μεχρι την κυριακη ξαπλα ,τα πρωτα μου ειπε σε 5 μερες και τα υπολοιπα σε 15...εσενα ποτε?

πονουσες καθολου????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χ

η βενετια τρωει ενα γιαουρτι (κ μαζι μ αυτην το τραπεζι,η καρεκλα κ το πατωμα) κ οταν παω να τη βοηθησω φωναζει "μονη ΜΟΥ"...

.

χαχαχαχαχα Τα ιδια ζω κι εγώ, και το ωραίο ειναι οτι θελει και 2 πιρουνια-κουταλια κλπ... ξερω οτι πρεπει να την αφηνω να μαθει σιγα σιγα αλλα με τον χαμο που γινεται μετα...ασε που κανει εκατο ώρες να φαει πχ φρουτα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

@ happiness: μου ειπε σε 10-15 μερες. θα τα δουν πρωτα θεσ/νικη, μετα αθηνα και τελος λονδινο.... την εκανα λογω αποτελεσματων papp a.

την ωρα που μου την εκανε ενιωθα τη βελονα κανονικα που εμπαινε. μετα ημουν οκ. χτες ομως ενιωθα βαρια τη κοιλια μου (την εκανα τριτη μεσημερι) και οταν ακουμπουσα εκει που εγινε το "τσιμπιμα" ετσουζε λιγο. σημερα ειμαι οκ σχετικα. απλα μεχρι τη κυριακη θα μεινω εντος σπιτιου χαλαρα και απο δευτερα δουλεια :-(:sad::-( και γενικα μου ειπε απο δω και περα περισσοτερη προσοχη....

οσο για το ζουζουνι μεχρι και τη δευτερα το ενιωθα καθε μερα κατα τις 1.30 το μεσημερι :rolleyes:. τη τριτη και τη τεταρτη τι-πο-τα. και στη γιατρο δεν κουνηθηκε. απο τα ξημερωματα της πεμπτης και μετα εχει λυσσαξει! για τη τριτη και τη τεταρτη πιστευω οτι στρεσαριστικε και αυτο εξαιτιας μου και γι αυτο ηταν μαζεμενο. χτες που χαλαρωσα αρχισε το head-banging.... σημερα που παλι σκεφτομαι διαφορα δεν ειναι ιδαιτερα κινητικη....

ZOrwp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

Έξω έχει καταπληκτική μέρα, ο ήλιος είναι άκρως ξεσηκωτικός! Ο αντρούλης μου πήρε την μικρή και πήγανε σε ένα καινούργιο πάρκο με κούνιες μαζί με έναν φίλο και το κοριτσάκι του.

Εγώ αράζω σπίτι γιατί δεν νοιώθω και πολύ καλά....από εχθές το βράδυ με έχει πιάσει ένας πόνος σφάχτης στο μέσο της κοιλιάς πιο πολύ από αριστερα, με έχει τσακίσει....ούτε λόγος για να σκύψω για κάτι. Σήμερα λίγο καλύτερα είναι αλλά τι να είναι??? από κούραση ή να είναι τα κλασικά πονάκια της μήτρας κτλ.??? Τι να πω.....έχω βαρυνει κιόλας, ανέβηκα στην ζυγαριά και είδα ότι πήρα απότομα κιλά και δεν μου άρεσε καθόλου :(

Καλά αποτελέσματα happiness και nano79. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε. Εγώ που έκανα λήψη τροφοβλάστη ο γιατρός δεν με περιόρισε, μου είπε να κάνω ότι έκανα αλλά να μην σηκώνω βάρος. Εγώ βέβαια έκατσα ένα 3ημερο λίγο ξάπλα και μετά από μια εβδομάδα σιγά σιγά ξαναμπήκα στους ρυθμούς μου για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

nano79 που την έκανες την αμνιο? Εγώ πάω στον Αθανασιάδη.

Maria! καλώς μας ήρθες!

Β- επιπέδου εμείς την Τρίτη θα κάνουμε....άντε να περνάνε οι μέρες, λαχτάρισα να την δω.......μου δίνει βέβαια και τα σημαδάκια της.....αχνά και απαλά είναι ακόμη αλλά την καταλαβαίνω :P

Φιλάκια σε όλες!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Είναι αλήθεια τελικά αυτό που λένε ότι η πρώτη εγκυμοσύνη είναι εγκυμοσύνη πολυτελείας. Σας διαβάζω και νιώθω τύψεις για τις δικές μου γκρίνιες...

Καλημέρα μας!

Υ.Γ. Μόνο εγώ βαρέθηκα και θέλω να έρθει γρήγορα ο Αύγουστος και να γνωρίσω επιτέλους από κοντά το μωρό μου;

Καλημέρα!

Υ.Γ. Μόνο εγώ βαρέθηκα και θέλω να έρθει γρήγορα ο Αύγουστος και να γνωρίσω επιτέλους από κοντά το μωρό μου;

καλημερα.....

κι εγω ανυπομονω για τον αυγουστο...σιγουρα κ αρκετες αλλες...

κ που να σφιξουν κ οι ζεστες......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

χαχαχαχαχα Τα ιδια ζω κι εγώ, και το ωραίο ειναι οτι θελει και 2 πιρουνια-κουταλια κλπ... ξερω οτι πρεπει να την αφηνω να μαθει σιγα σιγα αλλα με τον χαμο που γινεται μετα...ασε που κανει εκατο ώρες να φαει πχ φρουτα....

...λες αν τις γνωρισουμε να κανουν κομμα????????????

εγω εχω αγορασει απο τη λαικη ενα κοματι διαφανες πλαστικο 1,50x1,50 κ καθε φορα που ειναι να φανε (αν προλαβω) το στρωνω στο πατωμα κι απο πανω βαζω το τραπεζι τους.

κ φροντιζω παντα να φορανε παλια ρουχα.οσο για κουταλακια,πηρουνακια κλπ,πριν το φαγητο γινεται ολοκληρη συζητηση (με πολυ σκληρα παζαρια) για το ποιος θα φαει σε ποιο πιατο κ με ποιο πηρουνι κ γιατι...μεγαααλη ιστορια...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

νανο κ χαπινες,πως ειστε σημερα??????στις υπολοιπες,καλημερα......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλιτσες με τις μεγαλες κοιλουμπες...τι κανετε???

εμεις πιστευω ειμαστε καλα,το μονο οτι εχει πιαστει η μεση μου απο την ξαπλα...

απολαυσε το οσο μπορεις....κι αμα σου περισσευει,κρατα λιγη ξαπλα κ για μενα την κακομοιρα (που θελω,αλλα δεν μπορω...)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

απολαυσε το οσο μπορεις....κι αμα σου περισσευει,κρατα λιγη ξαπλα κ για μενα την κακομοιρα (που θελω,αλλα δεν μπορω...)

θα σου στειλω λιγη,πραγματικα πρωτη φορα στη ζωη μου ειμαι τοσες μαζεμενες ωρες ξαπλα...ενα πραγμα με αγχωνει για σημερα οτι θα ξεκινησουμε τις ενεσουλες και μαλλον θα ποναει λιγακι

76IGp3.png

καλημερα και απο μενα! ολα οκ. πρωτη μερα που κοιμηθηκα κανονικα.... απο χθες σηκωνομαι κανονικα. βεβαια μονο μαγειρεμα κανω και προσπαθω να μην ανεβαινω στον πανω οροφο... μονο ποτε ποτε (κυριως το βραδυ) νιωθω βαρια τη κοιλια μου. αλλα επειδη ειδα οτι φουσκωσα αποτομα μπορει να ειναι και απο αυτο...

happiness ποσες μερες σου ειπε ξαπλα? εγω τη 2η σηκωθηκα και περπατουσα για λιγο (μεσα στο σπιτι, μπροστα απο το κρεβατι-μη φανταστεις...) γιατι ειχα φτασει στο σημειο να κλαιω απο τους πονους στη πλατη....

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...