Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

1.panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ

2.Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

3.mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????

4.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

5.katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ

6.giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΔΙΔΥΜΑ

7.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

8.Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ

9.athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

10.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

11.μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

12.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ

13.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

14.zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ?

15.v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)

16.Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ?

17.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI

18.evimouΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)

19.galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι (με καισαρική ??/08/2010)

20.theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

21.stellunakΠΗΤ 2/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - μαλλον κοριτσι

22.nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ (κατα 99%)

23.maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

Έγραψα κι εγώ το μαιευτήριο που θα γεννήσω, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι. Ελπίζω σε μία εβδομάδα που θα κάνω Β επιπέδου να μάθω, αν και νομίζω ότι αυτό που ενδιαφέρει όλες μας είναι να είναι καλά τα μωρούλια μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου....ευχαριστω για τις θετικες σας σκεψεις και για τις ευχες σας...κι εγω πιστευω οτι η παναγιτσα και ο θεουλης θα βοηθησει το μπεμπουλη μου να ειναι καλα....

νανο μου νομιζω οτι θα κανεις την β-επιπεδου....

76IGp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου,εχω να σας πω τα νεα μου που ειναι παρα πολλα απο χθες...

χθες το μεσημερι μας ειδοποιησαν και πηγαμε και καναμε την β-επιπεδου....εχω ολιγαμνιο και το μικρουλη ενω ανεβηκε γραμμαρια ,ειναι περιπου μια βδομαδα πισω απο το κανονικο και βρηκανε και αιματακι στο εντερακι του και με εστειλε επειγοντος για αμνιο....

ελπιζω να πανε ολα καλα με το ζουζουνι μου...

τωρα εχουμε ξαπλα και αγιος ο θεος...

φιλακια κοριτσακια μου και θα προσπαθησω να μπαινω οσο πιο συχνα γινεται

happiness σου στέλνω κ εγώ την θετική μου σκέψη... Ό Λ Α θα πάνε καλά... Δε θα είναι τίποτα... Μην ανυσηχείς (προσπάθησε δηλαδή γιατί το ξέρω ότι είναι δύσκολο) ...

Καλημέρες σε όλες τις κοιλούμπες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

μπορω να πω οτι σημερα ειμαι σχετικα πολυ ηρεμη και πιστευω οτι θα πανε ολα καλα...ευχαριστω νικολινα μου ....

καλημερα κ απο μενα...καλη μου,σε νιωθω απολυτα κ σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια..

εγω θα κανω β επιπεδου την αλλη βδομαδα,τεταρτη στις 7.30..

εχω ολα τα παιδια στο σπιτι λογω διακοπων,κ μ εχουν παρει αμπαριζα οι δουλειες...

νικολινα,ο δημητρης ειναι επιτελους καλυτερα,μονο που εχει αδυνατισει ΠΟΛΥ κ μου την εχει δωσει...

galat,ουτε γω το νιωθω καλα το μωρακι.αν ηταν το πρωτο η το δευτερο παιδι μου,θα ελεγα οτι δεν το νιωθω καθολου...κανονικα απο την επομενη εβδομαδα θα πρεπει να το νιωθουμε κανονικα.μην ανησυχεις...

μαρια,καλως ηρθες κ με το καλο....

νανο,τη β επιπεδου την κανεις ανεξαρτητα απο την αμνιο για να ελεγξεις τα ανατομικα,απλα αν κανεις την αμνιο πρωτα,δεν σε πιεζει ο χρονος κ μπορεις να την κανεις ακομα κ στην 23 εβδομαδα.σου ευχομαι ολα καλα......

κωνκων,ελπιζω να εισαι καλυτερα...

κ στα υπολοιπα κοριτσια...καλημερα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

καλημερα ,theolvas μου...τι κανεις???εσυ τελικα τι θα κανεις με την αμνιο???

κι εγω κοριτσια δεν τον ακουω συνεχεια και αγχωνομαι ,αλλα μου ειπε και ο γιατρος που μου εκανε τη β-επιπεδου οτι δεν θα το ακουω συχνα γιατι δεν εχει πολυ χωρο,παρ'ολα αυτα ολοι οι γιατροι μου λενε οτι ειναι πολυ ζωηρος....αλλα δεν πειραζει το ζουζουνι μου να ειναι γερο και ας ειναι ζωηρο

εσυ κοριτσακι σε ποια βδομαδα εισαι?

76IGp3.png

...μαλλον 19,καπου εκει...εχω χασει το μετρημα.

δεν ξερω τι θα κανω με την αμνιο..η προηγουμενη εβδομαδα ηταν η καλυτερη που θα μπορουσα να κανω την αμνιο,αλλα ειχαμε γαστρεντεριτιδα κ θα ηταν πολυ επικινδυνο.

δεν εχω κ κανεναν εδω,κ τα μικρα μου θελουν ολα σηκωμα...

ετσι αποφασισαμε να κανω το β επιπεδου κ βλεπουμε..περισυ ειχα κανει αμνιο στην 21 μετα απο τη β επιπεδου λογω ευρηματων κ τελικα ολα πηγαν καλα...ετσι θα γινει κ μεσενα,ειμαι σιγουρη.

ξεκουρασου οσο μπορεις τωρα.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

...μαλλον 19,καπου εκει...εχω χασει το μετρημα.

δεν ξερω τι θα κανω με την αμνιο..η προηγουμενη εβδομαδα ηταν η καλυτερη που θα μπορουσα να κανω την αμνιο,αλλα ειχαμε γαστρεντεριτιδα κ θα ηταν πολυ επικινδυνο.

δεν εχω κ κανεναν εδω,κ τα μικρα μου θελουν ολα σηκωμα...

ετσι αποφασισαμε να κανω το β επιπεδου κ βλεπουμε..περισυ ειχα κανει αμνιο στην 21 μετα απο τη β επιπεδου λογω ευρηματων κ τελικα ολα πηγαν καλα...ετσι θα γινει κ μεσενα,ειμαι σιγουρη.

ξεκουρασου οσο μπορεις τωρα.

ξεκουραζομαι,δεν λες τιποτα,απο χθες μονο για τουαλετα σηκωνομαι...τιποτα αλλο,μεχρι και το φαγητο στο κρεββατι μου το φερνει ο καλος μου

76IGp3.png

χα-χα,απολαυσε το οσο μπορεις...

εμενα εδω η κατασταση εχει ως εξης..ο δημητρης εχει ανοιξει το συρταρι με τις καλτσες τους κ τις ξαναφτιαχνει ζευγαρια,γιατι λεει δεν τις εχω ταιριαξει σωστα....

η βενετια τρωει ενα γιαουρτι (κ μαζι μ αυτην το τραπεζι,η καρεκλα κ το πατωμα) κ οταν παω να τη βοηθησω φωναζει "μονη ΜΟΥ"...

ο μικροτερος (που μολις αρχιζει να περπαταει) τριγυρναει μεσα σε ολα αυτα...

κι εγω μολις αποφασισα να κανω σταση εργασιας...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

χάρηκα που διάβασα τα νέα σου theolvas μου.. Φιλάκια κ στα 4 ζουζούνια σου... Εύχομαι όλα να πάνε καλά στην Β' επιπέδου... Αρχίζουμε από τωρα την θετική ενέργεια έως την Τετάρτη... :D

happiness μπράβο κουκλίτσα...

Φιλάκια σε όλες τις κοιλούμπες... :D

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

ξεκουραζομαι,δεν λες τιποτα,απο χθες μονο για τουαλετα σηκωνομαι...τιποτα αλλο,μεχρι και το φαγητο στο κρεββατι μου το φερνει ο καλος μου

και εγω ετσι ημουν 2 μερες μετα την αμνιο. τωρα αρχισα να "κυκλοφορω" στο σπιτι.... ξεκουραση και ηρεμια (οσο αυτο ειναι εφικτο). ποτε θα κανεις την αμνιο?

ZOrwp3.png

και εγω ετσι ημουν 2 μερες μετα την αμνιο. τωρα αρχισα να "κυκλοφορω" στο σπιτι.... ξεκουραση και ηρεμια (οσο αυτο ειναι εφικτο). ποτε θα κανεις την αμνιο?

την εκανα καλε χθες το μεσημερι....

76IGp3.png

χα-χα,απολαυσε το οσο μπορεις...

εμενα εδω η κατασταση εχει ως εξης..ο δημητρης εχει ανοιξει το συρταρι με τις καλτσες τους κ τις ξαναφτιαχνει ζευγαρια,γιατι λεει δεν τις εχω ταιριαξει σωστα....

η βενετια τρωει ενα γιαουρτι (κ μαζι μ αυτην το τραπεζι,η καρεκλα κ το πατωμα) κ οταν παω να τη βοηθησω φωναζει "μονη ΜΟΥ"...

ο μικροτερος (που μολις αρχιζει να περπαταει) τριγυρναει μεσα σε ολα αυτα...

κι εγω μολις αποφασισα να κανω σταση εργασιας...

αχ κοριτσακι μου υπομονη με τα ζουζουνια σου...

καλη επιτυχια στη β-επιπεδου απο εμενα και τον μπεμπουλη μου

76IGp3.png

happiness,ευχαριστω...

κι εσενα νικολινα...

νανο,με το μαλακο...(εξ αλλου που θα ξαναβρεθει η ευκαιρια να στα φερνουν οοολα στο χερι???)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

την εκανα καλε χθες το μεσημερι....

ποσες μερες σου ειπε να κατσεις ξαπλα? εγω χτες σηκωθηκα αλλα σημερα μπορω να πω οτι κινουμαι κανονικα.

ποτε θα παρεις αποτελεσματα?

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...