Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστώ κοριτσάκι

μαγειρίτσα έφαγα πολύ λιγο και αυτή με μοσχάρι (όχι εντόσθια)

λες να φταίει αυτή? αλλά 24 ωρες μετά?

και από τότε, δε νιώθω και πολύ στα καλά μου

πάντως δεν το ήξερα για τη μαγειρίτσα! τιποτα δε μπορούμε να φάμε πια! :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσε με, άσε με, όλο μη και μη, ένα λαχανικό μπορούσα να φάω κι εγώ (από τον πρώτο μήνα δε θέλω ούτε να τα δω τα πράσινα) και μου το έκοψαν, γιατί λέει η ντομάτα δεν κάνει για την ουρολοίμωξη. Περαστικά πάντως εύχομαι γρήγορα! Κι αν δεν αισθάνεσαι καλά, να παίρνεις και να ρωτάς γιατρούς, μαίες, τα πάντα, να τους πρήζεις. Εγώ που έχω τη συνήθεια να λέω "έλα μωρέ καλύτερα είμαι, θα περάσει", κατάλαβα ότι αυτή η μέθοδος είναι τελείως λάθος για την εγκυμοσύνη...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

μπα? η ντομάτα δεν κάνει για την ουρολοίμωξη? γιατί? πρώτη φορά το ακούω!

ίσα ίσα που είναι και αντιοξειδωτικό, γιατί να μην επιτρέπεται? ουρολόγος στο είπε?

επειδή παθαίνω συχνά-πυκνά ουρολοιμωξεις, το μόνο που ξέρω όσον αφορά τροφές είναι ότι πρέπει να τρώμε συχνά γιαούρτι και αυτό λόγω αντιβίωσης, ποτε δε μου έχουν πει τίποτε άλλο...

εντύπωση μου κάνει...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Εμένα μου έχουν πει διάφορα, μεταξύ των οποίων ότι πρέπει να τρώω γιαούρτι κι επίσης ότι ΔΕΝ πρέπει να τρώω γαλακτοκομικά, γιατί είναι όξινα και επιδεινώνουν το πρόβλημα. Βγάλε άκρη... Για το πορτοκάλι και την ντομάτα, πάντως, υπάρχει ένα κονσένσους ότι σε περιόδους κρίσης (ως όξινα) επιδεινώνουν το τσούξιμο. Από το νοσοκομείο μου είπαν να τρώω ό,τι θέλω, αλλά γενικά ξέρεις, οι συμβατικοί γιατροί δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με την επίδραση της διατροφής στο γενικότερο σύστημα...Χρειαστηκα χρόνια για να πείσω δερματολόγο ότι υπάρχουν τροφές που μου χειροτερεύουν το έκζεμα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Γειά σας εγκυούλες!

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Περάσαμε πολύ όμορφα αυτές τις μέρες και ο μικρός ξεσάλωσε με τον θείο και την θεία του που ηρθαν να κάνουν γιορτές μαζί μας!

Την μαγειρίτσα την φτιάχνω μόνο με συκώτι το οποίο πριν το βαλω στο φαϊ το έιχα ψιλοβράσει να φύγουν τα αίματα. Μέχρι και χθες έτρωγα μαγειρίτσα. Την τσάκισα μιλάμε.

Απο φαγητά τρώω τα πάντα όπως μου έχει πει ο δοκτορ απλά να είναι πολύ καλά μαγειρεμένα. Απαγορευονται τα φαγητά απο έξω και τα αναψυκτικά (λόγο της ζάχαρης). Αλλά κάθε Κυριακή πίνω ενα ποτηράκι παγωμένη μπύρα, δεν μπορώ να αντισταθώ!

Για όνομα επειδή στο 1ο είχαμε βάλει του πεθερού μου "Κωνσταντίνος" στο 2ο θέλω να βγάλω το όνομα του μπαμπά μου "Χρήστος" και αφού θα είναι κοριτσάκι -Χριστίνα-. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να μην έχουμε φασαρίες....

Διαφημίσεις

zouzounel μου σήμερα θα πάς στον γιατρό? Σου έχω απαντησει στο θεματάκι σου. Οταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου για πιο λόγο μου δίνει το μαγνήσιο μου είπε για τις συσπάσεις της μήτρας και σε περιπτωσεις που είναι πιο έντονες σε κάποιες γυναίκες προτείνει διπλή δόση.

Λία μου πώς είναι ο μικρός? Περαστικα σας!

καλημερα κοιλουμπες μου...

χρονια πολλα και χριστος ανεστη!!!

πως περασατε????

εμεις αρκετα καλα ,γυρισαμε χθες το βραδυ...κουραστηκα βεβαια λιγο με το καραβι αλλα μολις ξαπλωσα το μωρο μου,μου εκανε το καλυτερο δωρο...μερικες κλωτσιτσες που εκαναν την μανουλα χαρουμενη...

κι εγω περνω μαγνησιο 3/μερα γιατι κατα διαστηματα εχω συσπασεις και ειναι λιγο σκληρη η μητρα....

76IGp3.png

κοριτσια καλημερα....

χτες καναμε την αμνιο.... προς το παρον ολα καλα δειχνουν. βεβαια απο την ωρα που γυρισαμε σπιτι ειμαι ξαπλα. μονο για τουαλετα σηκωνομαι και η πλατη μου με εχει πεθανει....

απο το αγχος και το στρες το ζουζουνελι μας χτες στη γιατρο ηταν ακινητο. χτυπαγε η γιατρος τη κοιλια μου να κουνηθει λιγο αλλα... τιποτα αυτο...

εκλεισα τα ματια, εκανε η γιατρος την ενεση... και αυτο ηταν. τωρα περιμενουμε. την αλλη παρασκευη θα εχουμε νεα...

μαθαμε οτι το ζουζουνελι μας ειναι κοριτσακι.... ο μπαμπας μας χαζεψε λιγο στην αρχη και οταν γυρισαμε σπιτι αρχισε να σκεφτεται τους πιθανους "εχθρους" (ποιοι πιθανον να "χαλασουν" το κοριτσακι τους) εχει πολυ γελιο! εχω εναν Νικηφορο Ζορμπα (50-50) στο σπιτι μου!!!!!

ZOrwp3.png

nano79 μπράβο κοριτσάκι... όλα να πάνε καλά ... θα περιμένουμε τα αποτελέσματα.... Με το καλό η κοριτσάρα σας... όσο για τον άντρα σου... :D χιχι... τουλάχιστον θα έχει γέλιο...

theolvas πως είναι ο Δημήτρης σου? Εύχομαι να είναι καλύτερα.

happiness είδες όμορφες κλοτσίτσες... :D τωρα θα σου δίνει κ θα καταλαβαίνεις...

Κοιλούμπες φιλάκια πολλά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

nano μου ευχομαι να πάνε όλα καλά με το κοριτσάκι σας! Αν φας κάτι γλυκό συνήθως κινήται περισσότερο το έμβρυο.

Οσο για τις τουμπίτσες που κάνουν, τώρα είναι η καλύτερή τους που έχουν χώρο για τούμπες, μετά στριμωχνονται λιγάκι... Ας το απολαυσουμε λοιπόν:D!

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς κοριτσια την εκανα την β επιπεδου οοοοοοοοοοοοοοοοολα καλα μας ειπε ευτιχως παναγια μου ο μπεμπης εχει φτασει τα 486 γραμμαρια δεν τον χορταινα να τον βλέπω !!!!!!!!!!!!!!! νανο μου καλα αποτελεσματα ευχομαι !!!!!!!!! και να χαιρεστε τον κοριτσαρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

κοριτσια μου γεια σας,τι κανουν οι κοιλιτσες σας??εγω χτες πηγα και εκανα επιτελους την περιδεση να εχω καπως το κεφαλι μου ησυχο..εκανα και υπερηχο και ειδα τα ζουζουνελια μου κουνουσανε χερακια ποδαρακια τρελλαθηκα..εχω αρχισει και να τα καταλαβαινω καπως και ειμαι πολυ χαρουμενη..νανο79καλα αποτελεσματα ναε εχεις κοπελα μου..α ξεκινησαμε να ετοιμαζουμε και το δωματιο και θα το βαψουμε και σε 2βδομαδες και θα βαλουμε και τα επιπλακια..εχω αναθεσει και στην μαμα μου τα ρουχα να τα βγαλει απο τις κουτες ωστε να τα ηεδιαλεξουμε...αχ κοριτσια ειμαι πολυ ευτυχισμενη που βαδιζουν ολα τοσο καλα...

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Μπράβο maroulita29 τι καλά που τα νιώθεις κ τα τρία... Πρέπει να μη σταματάνε ποτέ οι κλοτσιές στην κοιλίτσα σου... :D

mary13 μεγάλωσε ο παίδαρός σου... :D μπράβο μπράβο...

Κοριτσάρες εύχομαι να έχουμε όλες καλή συνέχεια κ με το καλό να πάρουμε γερά μωρά στην αγκαλιά μας...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...