Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξεχασα να σας πω να γελασετε...

τελικα πηγαμε ολοι μαζι στην Ανασταση χθες μιας και ειχε τον ακοιμιστο, η μικρη ηταν πολυ ησυχη και επειδη της ειχα κανει πλυση εγκεφαλου για τις καμπανες και τα μπαμ μπουμ δεν φοβηθηκε πολυ...

Μολις φταναμε στην εκκλησια ακουσε απο το μεγαφωνο τη λειτουργια και λεει...

" Μαμα απο που ειναι η μουσικη? Ααααα οχι δεν ειναι μουσικη, ειναι ο παλιατζής!!"

χαχαχαχαχαχαχαχα

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κι από μένα, Χριστός Ανέστη! Λία, περαστικά στο μικρό σου, ελπίζω να είστε οι υπόλοιποι γεροί και δυνατοί. Εμείς ανεβήκαμε στα Τρίκαλα Κορινθίας στους δικούς μου, όπου πήρα μια γερή δόση από παιδάκια και την έβγαλα με φιλέτο μοσχαρίσιο, μιας και όλα τα άλλα μου μύριζαν:) Εκκλησία δεν ακολούθησα το Σάββατο, γιατί έκανε ψοφόκρυο και για κάποιο λόγο δεν ήθελα να βρεθώ με το φασολάκι μου μέσα στα βαρελότα.

Όσο για την κοκακόλα, έχω τύψεις αλλά εκεί που πριν δεν έπινα σχεδόν καθόλου προ εγκυμοσύνης, τώρα δεν μπορώ να χωνέψω χωρίς... Τα δοκίμασα όλα, σουρωτές, λεμονίτες, τίποτα -αν δεν είναι καφέ σε κόκκινο κουτάκι, it won't do! Τελοσπάντων, δεν καπνίζω, δεν πίνω καφέ ούτε αλκοόλ, δεν το χω ρίξει στα γλυκά, ας έχω κι εγώ ένα βίτσιο, συγγνώμη μωράκι!

Αύριο τελειώνω και με την αντιβίωση, αληλούια! Αν δεν είχα να πάω και δουλειά...

Καλημέρα σε όλες και... καλές αποφάσεις:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Στελλιτσα, εγώ το ονομα αρχισα να το σκεφτομαι πολυ νωρίς και το ειχα βρει οταν ημουν 7-8 εβδομαδων χαχαχαχαχα μετα την φωναζαμε ετσι και της μιλουσαμε στο ονομα της απο την κοιλια....ειχα για καποιο λογο βρει κοριτσιστικο ονομα, και ελεγα και αν ειναι αγορι τι θα κανω??? τελικα ηταν κοριτσι...

Ειχα επετειο γνωριμιας 5 μαιου, και εμαθα οτι ημουν εγκυος 5 Μαιου, οποτε απο τα ονοματα που ψαχναμε ηθελα καποιο που να εχει νοημα...κοιταξα 5 μαιου και ηταν της Αγ. Ειρηνης. (ηθελα επισης να μην ειναι πολυ κοντα η γιορτη στα γενεθλια)

Μου αρεσε πολυ το ονομα και αποφασισαμε να την βγαλουμε Ειρηνη...

Και ελεγα...αν ειναι αγορι? Πως θα τον βγαλω Ειρηναιο???? Α παπαπαπα

Ο λογος που βγαλαμε ενα ασχετο, ειναι οτι ο αντρας μου δεν ηθελε κανενα ονομα απο τους δικους του, και εμενα μου φαινοταν καπως τότε να δωσω των δικων μου. Τωρα στο δευτερο θα δωσω της μαμας μου, αφου και οι παραδοσεις εμενα μου αρεσουν , δηλαδη να συνεχιζεται το ονομα, αλλα και ετσι τους τιμας...Δεδομενου οτι η πεθερα μου ζει στη Γερμανια και ελαχιστα εχει βοηθησει ενω η μαμα μου την μεγαλωσε την Ειρηνη οσο δουλευα και γενικα μας μαγειρευουν και βοηθανε και πααααααρα πολυ, πιστευω οτι αξιζει να δωσω το δικο της ονομα...

Ειναι και ωραίο πιστευω, Ιωαννα.

Τωρα στην απιθανη περιπτωση να ειναι αγορι θα δουμε, γιατι ο αδερφος μου εχει ενα 2 μηνων αγορακι και λεει οτι θα το βγαλει Γιωργο οπως τον μπαμπα μου. Ο μπαμπας μου επιμενει παλι να δωσουμε αν ειναι αγορι το ονομα του συμπεθερου, που εχει χαθει, ειναι Αποστολης.

Τεσπα θα δουμε!!!! Σας επρηξα,ε???

χαχαχαχα ναι λοιπον, γιατι η μικρη εχει παει με τον μπαμπα της και τα ξαδερφακια της στο Αττικο παρκο στα ζωακια και εχω χρονο...

Σας φιλώ!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ωραίο το παρασκήνιο:) Εμείς τώρα αρχίσαμε να σκεφτόμαστε, που (ψιλο)μάθαμε το φύλο. Προς το παρόν προσανατολιζόμαστε προς κάτι εξω-οικογενειακό, αλλά τα πόλιτικς, ξέρεις... Είμαστε και αρχάριοι ακόμα:)

107fc7d98c.png

Αχ, αυτά τα οικογενειακά πόλιτικς... και το ύφος θλιμμένου σκύλου που πήρε ο μπαμπάς μου... κι ακόμα δεν έχω βρει το θάρρος να το πω στη γιαγιά μου ότι ο δισέγγονος δε θα έχει το όνομα του παππού μας...

Μία σκέψη είναι να πάμε στην εκκλησία λέγοντας "ναι, ναι, Σταύρο θα τον λέμε" και μετά να πει ο κουμπάρος "Μιχαήλ Ευστάθιο" και να πω στη γιαγιά μου "ο άτιμος κουμπάρος! Με ξεγέλασε! Δεν έδωσε το όνομα που ήθελα!". :twisted:

Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πώς να το πω στη γιαγιούλα μου... είναι ευπρόσδεκτη!

Πάντως αν θέλετε ιδέες για ονόματα, αυτό το site είναι πολύ καλό (έχει και τα δόκιμα και τα ασυνήθιστα) και έχει και ετυμολογίες:

http://users.lak.sch.gr/babaroutsoup/pareababa/epikoinonia/onoma.htm

Χρόνια Πολλά σε όλους και με το καλό του χρόνου να κάνουμε Πάσχα με τα μωρούλια!

Από μικρή είχα δηλώσει ότι αν κάνω αγόρι θα βγάλω το όνομα του παππού μου.

Έχω μεγαλώσει με τη γιαγιά και τον παππού, έχουν κάνει παρά πολλά για μένα, ο παππούς μου δυστυχώς δεν άκουσε το όνομα του από τα παιδία του και του το χρωστούσα.

Ευτυχώς ο άντρας μου ήταν βολικός πάνω σε αυτό το θέμα και το δέχτηκε αμέσως.

Έτσι ο Μιχαλακος μου έχει το όνομα του παππού μου.

Τώρα, από την αρχή της εγκυμοσύνης έχω πει ότι γι αυτό το παιδί θα αποφασίσει ο άντρας μου για το όνομα του. Μου αρέσει δεν μου αρέσει, έτσι πρέπει να γίνει, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας…χαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

χρονια πολλα κοριτσια! χριστος ανεστη!!!!

εχω φαει τρελλα απο χτες (χτες το πρωι ημουν 56.5 και σημερα στις 6 το απογευμα 58.8.... πριν λιγο εφαγα και 3 κομματια πιτσα αλλα δεν τολμαω να ζυγιστω...)

αυριο 3.30 εχουμε ραντεβου για την αμνιο.... εχω ενα απιστευτο σφοξιμο στη κοιλια....

ZOrwp3.png

Τι κάνετε κοριτσάρες? Πως περάσατε με τα μωράκια σας (μικρά κ μεγάλα)?

Σας διάβασα όλες μονορούφι σήμερα.... κ χάρηκα που είστε όλες καλά...

nano καλή επιτυχία για σήμερα...Στέλνουμε όλες τη θετική μας ενέργεια κ περιμένουμε νέα σου όποτε μπορέσεις..

Φιλάκια πολλά σε όλες...

galat να μου φιλήσεις τη μικρή σου... είναι άψογη... :P

theolvas ελπίζω ο Δημητράκης σου να είναι καλύτερα... Περαστικά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες και χρόνια πολλα!

Εμείς δεν περάσαμε και πολύ καλά αυτές τις μέρες, τα εχω γράψει εδώ, αν έχετε καμιά ιδέα οι πιο έμπειρες, θα ήθελα να την ακούσω... http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1524600&posted=1#post1524600 Αρχισε να ανεβαίνει και το ζάχαρο (έκανα διαβήτη κύησης στην πρώτη μου εγκυμοσύνη), εχω συγχιστεί και με τον αδελφό μου... ουφ πια, ησυχία δε βρίσκουμε εμείς οι εγκυμονούσες! :(

Αυτό για την κοκα κολα δεν ισχύει, και στο νετ αν ψαξετε (εγκυρες πηγες εννοω) θα το διαπιστώσετε. Τα εντόσθια θα πρέπει να τα αποφεύγουμε (ρίξτε και μια ματιά εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=54789), εγώ την έφαγα την μαγειρίτσα αλλά με μοσχαράκι.

Για το όνομα, όλο αλλάζω γνωμες... ακόμα όμως δεν ξέρουμε το φύλο (ελπίζω να το δω στη β επιπέδου) και έτσι εχουμε καιρό να αποφασίσουμε.

nano79 καλή επιτυχία για την άμνιο

theolvas αν οι εξετάσεις σου είναι καλές, γιατι να διακινδυνεύσεις? μόνο για την ηλικία? κι εγώ κοντά είμαι (το '74), αλλά ο γιατρός μου δε θελει να κανω αμνιοπαρακέντηση εφόσον όλα είναι καλά (συγκεκριμένα μου είπε αν ήσουν γυναίκα μου δε θα σε άφηνα).

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημερα κοιλιτσες χριστος ανεστη χρονια πολλα και ευτιχια για ολες!!!!!!!!! απο οτι διαβασα περασαρε καλα και εγω περασα σουπερ!!!!!!!!! αντε κασι του χρονου θα σουβλισουν τα μπεμπακια μας!!!!! αχαχαχαχα αυριο 8.30 το πρωι εχω την β επιπεδου μακαρι να πανε ολα καλα ουφφφφφφφφφφ επισεισ αυριο μπαινω στον 6ο μωρε πως περναει ο καιροσ τι καλα !!!!!!!!!! αυτα τα νεα μου ελπιζω να ειστε ολες καλα θα σας ενημερωσω για τα νεα μου αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

καλημερα...

νανο,εχεις οοολη τη θετικη μας ενεργεια....

ζουζουνελ,δεν εχω θηλασει ποτε,αλλα εχω ακουσει (κ δεν ξερω κατα ποσο ισχυει) οτι ο θηλασμος προκαλει συσπασεις...κοιταξε μηπως ειναι απο αυτο.διαφορετικα,κυκλοφορει ιωση γαστρεντεριτιδας,που δεν ειναι απαραιτητο να εχει διαρροια κ εμετους.η βενετια μου πχ,την περναει μονο με πονο στην κοιλια κ αερια...περαστικα ευχομαι...

σχετικα με τα ονοματα...στην πρωτη εγκυμοσυνη,ο αντρας μου ειχε πει οτι αν ειναι αγορι θα το πουμε δημητρη (μπαμπας μου) κ αν ειναι κοριτσι γεωργια (πεθερα).τελικα,ο δημητρης εγινε δημητρης-εμμανουηλ απο ενα ταμα της μαμας του μπαμπα μου στην παναγια που δεν την αφησαν να εκπληρωσει.η βενετια προοριζοταν για γεωργια αρχικα,αλλα ενα μηνα πριν τη βαπτιση μαθαμε οτι περιμενουμε το τριτο κ αναβαλλαμε τη βαπτιση μεχρι να μαθουμε το φυλο του μωρου.τελικα βαπτιστηκε βενετια-χρυσοβαλαντου (απο το ονομα της μαμας μου κ ενα ταμα που ειχα κανει πριν πολλα-πολλα χρονια).κ για να μη παραπονιεται η πεθερα (που να σημειωσουμε οτι τα παιδια τα βλεπει σε κανα γαμο η βαπτιση,ουτε στις γεννες δεν εχει ερθει) βαπτισαμε το τριτο παιδακι γεωργιο εφραιμ,απο ταμα που εκανα στον αγιο εφραιμ οταν νομιζαμε οτι θα εχει προβλημα... το τεταρτο μπουμπουκακι,αν συνεχισει να ειναι αγορι (εχω μια τελευταια ελπιδα....) θα λεγεται παναγιωτης (αν ειναι κοριτσι δεσποινα) σαν φορο τιμης στην παναγια που μ αξιωσε να κανω 4 παιδια.....

παντως πιστευω οτι το θεμα του ονοματος ειναι αποκλειστικα κ μονο θεμα του ζευγαριου...

συμφωνω οτι οφειλουμε στους γονεις κ τα πεθερικα ν ακουσουν τ ονομα τους,εφ οσον ομως εχουν κ την αναλογη συμπεριφορα...κ δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να τσακωνονται ζευγαρια (η αδελφη του αντρα μου επαιξε ξυλο εξω απο τη εκκλησια για το ονομα..).ετσι κι αλλιως δεν σταματουν να ειναι παιδια μου,οπως κ να λεγονται.....δηλ τι????θα αγαπω λιγοτερο το ενα επειδη εχει το ονομα της πεθερας που δεν συμπαθω????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

καλημερα κοιλιτσες χριστος ανεστη χρονια πολλα και ευτιχια για ολες!!!!!!!!! απο οτι διαβασα περασαρε καλα και εγω περασα σουπερ!!!!!!!!! αντε κασι του χρονου θα σουβλισουν τα μπεμπακια μας!!!!! αχαχαχαχα αυριο 8.30 το πρωι εχω την β επιπεδου μακαρι να πανε ολα καλα ουφφφφφφφφφφ επισεισ αυριο μπαινω στον 6ο μωρε πως περναει ο καιροσ τι καλα !!!!!!!!!! αυτα τα νεα μου ελπιζω να ειστε ολες καλα θα σας ενημερωσω για τα νεα μου αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εσυ καλα αποτελεσματα....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλημέρα κοιλίτσες και χρόνια πολλα!

Εμείς δεν περάσαμε και πολύ καλά αυτές τις μέρες, τα εχω γράψει εδώ, αν έχετε καμιά ιδέα οι πιο έμπειρες, θα ήθελα να την ακούσω... http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1524600&posted=1#post1524600

Zouzounel, η δασκάλα μου της γιόγκα, που είναι μαία (και καταπληκτική) μας είπε από τη Μ. βδομάδα να προσέξουμε πολύ με τη μαγειρίτσα γιατί δημιουργεί πολλά αέρια και την επόμενη μέρα όλες οι έγκυες τρέχουν στα μαιευτήρια σίγουρες ότι θα γεννήσουν από τις -και καλά- συσπάσεις. Μήπως έχει κάποια σχέση αυτό; Όπως και να 'χει, περαστικά!

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...