Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε τοτε θα πρεπει να κατσει καποιος σπιτι, δεν γινεται αλλιως...

εστω τρεις μερες...

Νικολίνα μπράβο που πηγαν ολα καλα, μην ανησυχεις κι εμενα τοσο ειχε κρατησει στην πρωτη εγκυμοσυνη...

πολλα φιλια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Theolvas,

διάβασα πολύ προσεκτικά την λεπτομερή απάντησή σου... Καταρχήν, αυτό το πράγμα για την κόκα-κόλα δεν το ήξερα...Δεν σου κρύβω οτι με τρομοκράτησες λίγο! Εντάξει, το ήξερα πως ειναι ενα αχρηστο αναψυκτικό που δεν σου προσφέρει τιποτα, εκτός από απόλαυση, αλλά πίστευα οτι σε μικρή ποσότητα (πχ 1 την ημέρα) δεν μπορεί να βλάψει...

Βρίσκομαι ήδη στην 20η εβδομάδα, ελπίζω να μην εχω κανει άθελά μου καμιά ζημιά! :confused:

Οσον αφορά την αμνιοπαρακέντηση, βλέπω οτι είσαι νεώτερη από εμένα και όμως ο γιατρός σου αναφέρεται διαρκώς στην ηλικία σου λες και είσαι στα πρόθυρα της εμμηνόπαυσης! Καλό ειναι να το πάρουν χαμπάρι οτι οι περισσότερες γυναίκες σήμερα γύρω στα 35 κάνουν παιδί, αφού οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει. Επιπλέον, έχει μεγαλώσει και το προσδόκιμο, οπότε γερνάμε και με μεγαλύτερη καθυστέρηση απ'ο,τι στο παρελθόν. Παλιότερα, μια γυναίκα 40 χρονών θεωρούταν μεσήλικη! Σήμερα δεν ειναι έτσι. Κανουν πολλές γυναίκες παιδί στα 45, και ακόμα μεγαλύτερες, αν ακόμα ειναι γόνιμες. Από την άλλη, βλέπω γυναίκες κάτω των 30 να ταλαιπωρούνται με εξωσωματικές, κλπ. Η ηλικία λοιπόν ειναι κάτι το σχετικό, και καλά θα κάνουν να μη μένουν τόσο κολλημένοι στα παραδοσιακά πρότυπα με τα οποία μεγάλωσαν! :mad:

Σου ειπαν λόγω ηλικίας να προσέχεις τα πάντα περισσότερο. Ε λοιπόν, η

δική μου εγκυμοσύνη ειναι καλύτερη από των περισσότερων γυναικών που έχω γνωρίσει, φτου να μην τη γρουσουζέψω κιόλας! Ούτε στο κρεβάτι μου ειπαν να μεινω, ούτε φάρμακα χρειάστηκε να πάρω, ούτε παιδεύτηκα για να μείνω έγκυος και το έμβρυο (φτου, φτου!) αναπτύσσεται φυσιολογικά. Δεν εχω δει μεγάλες να αποβάλλουν πιο συχνά απ'ο,τι μικρότερες κοπέλες. Ας αφήσουν τα κλισέ αυτού του τύπου λοιπόν, γιατί μου φαινονται και λίγο φαλλοκρατικά να σου πω την αλήθεια.

Λοιπόν, και οι δυο μας μοιαζει πως ειμαστε εντελώς οριακά για την απόφαση της αμνιοπαρακέντησης. Ελπίζω ο Θεός να μας φωτίσει να πάρουμε τη σωστή απόφαση...Και το Β' επιπέδου να μας βγει αψογο!

Χαίρομαι που το παιδάκι σου (ο Δημήτρης) ειναι υψηλής λειτουργικότητας. Θέλει όμως να ασχολείσαι συστηματικά...Καλή δύναμη!

Ευχομαι Καλή Ανάσταση σε όλες τις φιλενάδες από το φόρουμ! :)

καλξσπερα ομορφες κοιλιτσεσ καλη ανασταση καλο πασχα και να προσεχερε τα μωρακια σας ευχομαι το φως τησ αναστασεως να φωτισει ολεσ μας και να συναιχισουμε να εχουμε μια καλη εγκυμοσυνη μεχρι τελουσ αντε και του χρονου πρωτα ο θεος θα εχουμε και τους μικρους μας θυσαυρους1!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολλα πολλα φιλακια και να περασετε τελεια και αποψε και αυριο με τα αρνακια και τα κοκορετσακια1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

ΚΟριτσακια μπραβο για τα καλα αποτελεσματα σας!!!!!!!!:)

λοιπον...εγω εκοψα την κοκα κολα (αυτο με την ακοη του εμβρυου ειναι μαλλον ιατρικη της γειτονιας...:) ...το γουργουρητο των εντερων μας ειναι πιο δυνατο ) αλλα πινω φαντα,σπραιτ κ σοδα (δεν μπορω χωρις ανθρακικο).

Λια μου εχω φιλη που ενω ηταν ολα καλα εκανε αμνιο γιατι θελανε να ειναι 1000% σιγουροι...αυτη 35 κ ο αντρας της 48....πλεον και η αμνιο εχει γινει εξεταση ρουτινας κ οπως ειπε κ η μαρια το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων ειναι πανω απο 30-34 οταν τεκνοποιουν....Δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σας ....

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ..... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ...... ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑς !!!!!!!!!! :):):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

καλη ανασταση κι απο εμας..

οσο για την κοκα κολα,δεν ειπα οτι κανει κουφα τα μωρα,αλλα οτι τα ενοχλει πολυ (τουλαχιστον αυτο ηθελα να πω...)

για την αμνιο θα δω την τεταρτη,απλα δεν ηθελα να την κανω αυτες τις μερες που θα ειμαι πολλες ωρες με τα παιδια μονη μου,μονο για το φοβο της αποβολης...

κ σιγουρα δεν θελω να τρυπηθω χωρις λογο...

κατα τα αλλα...ο δημητρης μου εχει γαστρεντεριτιδα(μαλλον,διαρροια με εμετο κ πυρετο),κ παει με το μπαμπα του στο παιδων,οπως μας προτεινε ο παιδιατρος προληπτικα...

μονη μου θα τη φαω τη μαγειριτσα.......

κ παλι καλη ανασταση.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

αμαν βρε κοριτσι.....περαστικα σας....:(

μαγειριτσα εσυ εκανες;;;;;;;......δεν μ αφηνει ο καλός μου να φαω....ουτε κοκορετσι....πειτε κατι βρε κοριτσια!!!!!:)

Τα συστατικα της κοκας ειναι το κακο οχι το ανθρακικο-αυτο ξερω εγω :)

Λιακι εχεις οοοοολη την θετικη μας ενεργεια.....το ξερεις :)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

..μαγειριτσα,κοκορετσι,πλατη γεμιστη για αυριο...πολυ φαγητο για δυο μονο ατομα..(τα παιδια τι να φανε?????).μαλλον θα εχω φαγητο για ενα μηνα!!!!!

γιατι δε σε αφηνει νικητζο ο καλος σου???αμα ειναι καλοψημενο,δεν μου εχει πει κανεις οτι υπαρχει προβλημα...εγω σε ολες τις εγκυμοσυνες ετρωγα.κ πατσα απο ποδι που μου ειχε πει ο γιατρος μου οτι κανει καλο στη μητρα (δεν καταλαβα γιατι,αλλα αφου ετσι ειπε,γιατι να στερηθω κατι που μ αρεσει????

δεν νομιζω οτι εχει κατι σοβαρο ο δημητρης,απλα εκανε πολλες φορες εμετο κ ο γιατρος μου θελει να ειναι σιγουρος οτι δεν εχει παθει αφυδατωση.το κακο ειναι οτι λογω ημερας εχει κοσμο το παιδων κ εχουν μπροστα τους 60 νουμερα.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

καλησπερα...

και εγω ειχα ακουσει οτι απαγορευονται τα αναψυκτικα - και τα φασολια - γιατι μπορει να κουφαθει το εμβρυο.... και ρωτησα τη γιατρο στη 1η επισκεψη... νομιζω οτι ακομα γελαει... μου ειπε να αποφευγω τα αναψυκτικα για τα συστατικα που εχουν (συντηρητικα, ζαχαρη)

εγω γενικως δεν ημουν φαν των αναψυκτικων και τωρα δεν με τραβανε γιατι τα νιωθω πολυ γλυκα και με φουσκωνουν αμεσως....

Σημερα μπαινουμε στον 5ο.... ποτε περασε ο καιρος... χαμπαρι δεν πηρα... αντε να γινει και η αμνιοπαρακεντηση μπας και χαμογελασουμε και λιγο...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

XΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

Μαγειριτσα εφαγα 2 πιατα...μιαμ μιαμ χαχαχαχα

Σημερα φτιαχνω κατσικακι στη λεδοκολλα πρωτη φορα ετσι για δοκιμη(δεν σουβλιζουμε βλεπεις) αντι το γνωστο στο φουρνο με πατατες...

Οπου να ειναι ετοιμαζεται...

eNeap2.pngTSzHp3.png

XΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

Μαγειριτσα εφαγα 2 πιατα...μιαμ μιαμ χαχαχαχα

Σημερα φτιαχνω κατσικακι στη λεδοκολλα πρωτη φορα ετσι για δοκιμη(δεν σουβλιζουμε βλεπεις) αντι το γνωστο στο φουρνο με πατατες...

Οπου να ειναι ετοιμαζεται...

αληθως ανεστη...κ στις υπολοιπες...

πες μας αν πετυχε κ στειλε κ τη συνταγη!!!!!!!

εμεις εχουμε κ επισημα γαστρεντεριτιδα,ο κακομοιρης τρωει μονο λαπα (κι εμεις μαζι για συμπαρασταση...).το φαγητο θα μπει ψυγειο κ θα κανουμε πασχα καποια αλλη μερα...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

Τι κανετε κοιλιτσες μου;;

Πως περασατε χθες;

Εμεις χθες το βραδυ βγηκαμε εξω, πηγαμε σε ενα Club.

Το σπορακι μας χαμπαρι, τοση φασαρια, μουσικη και αυτο κοιμοταν χαχαχα

Καλα να περασετε και σημερα, πολλα φιλια σε ολες!!!

1.panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ

2.Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

3.mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????

4.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

5.katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ

6.giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΔΙΔΥΜΑ

7.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

8.Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ

9.athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

10.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

11.μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

12.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - μαλλον αγορι

13.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

14.zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ?

15.v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)

16.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI

17.evi mou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)

18.galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι (με καισαρική ??/08/2010)

19.theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

20.stellunak ΠΗΤ 2/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - μαλλον κοριτσι

21.nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? - ?

22.maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

rFQep1.pngcS9Bp1.png

κοριτσακια μου χριστος ανεστη..εγω χτες πηγα στην ανασταση για 15λ..η εκκλησια ειναι σχεδον διπλα δεν κουραστηκα καθολου και σημερα σουβλισαμε κ ενα ωραιο αρνακι ουτε κ εγω δεν ξερω ποσο εφαγα..αρχισα να αισθανομαι κ τα ζουζουνια μου και ειμαι πολυ χαρουμενη..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Εγινε....ονειρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μονο που ηθελε λιγο περισσοτερο ψησιμο και προς το τελος δυναμωσα και τον φουρνο στους 220 αλλιως θα το τρωγαμε βραστο! επισης την τελευταια ωρα εβγαλα το αλουμινοχαρτο απο πάνω. Πηρε ενα χρυσο χρωμα σαν σουβλιστο, και πραγματικα ηταν τοσο μαλακο που διαλυοταν οταν το εκοβα.

Η συνταγή ειναι αυτη, μονο που εγω την εκανα με κατσικακι(δεν μου αρεσει πολυ το αρνι) τα 2 μπουτακια και 1 χερακι εβαλα.

http://www.megatv.com/omorfoskosmostoproi/default.asp?catid=17074&subid=2&pubid=6461741

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...