Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σε όλες!!!

Καλέ μου λείψατε.......λίγο το ότι έλειπα 2 μέρες λίγο που δεν με αφήνει η μικρή μου γιατί όποτε μπαίνω έρχεται και στρώνετε μπροστά μου και θέλει να βλέπει τα δικά της....τα ζουζούνια :mrgreen: τώρα που κοιμάται σας διάβασα μονορούφη!

Β-επιπέδου θα κάνω στις 13 Απριλίου και ανυπομονώ γιατί είναι πολλές οι μέρες!

Όταν κουραστώ (που νιώθω ότι κουράζομαι πολύ εύκολα τελευταία) πονάει η μέση μου και ειδικά χαμηλά στην ουρίτσα και ξαπλώνω και δεν μπορώ να ισιώσω. Και επίσης όταν σκύψω με πονάει η κοιλίτσα μου χαμηλά. Εσείς έχετε τέτοια?

Νερό πίνω ανάλογα με τις ορέξεις, δεν είμαι σταθερή. Κατά διαστήματα νιώθω μεγάλη δίψα και ξυπνάω και στον ύπνο μου για να πιω νερό! Κανονικά πρέπει να πίνουμε αρκετό.

κωνκων και galat για τις καούρες δυστυχώς δεν ξέρω κανένα γιατροσόφι, κουράγιο.

theolvas περιμένουμε τα νέα σου. Μια φίλη μου πέρυση που ήταν έγκυος και για την ηλικία της έπρεπε να κάνει αμνιο επειδή είχε πολύ καλή αυχενική και PAP-A η γυναικολόγος της την συμβούλευσε να μην κάνει και δεν έκανε. Δύσκολη η απόφαση, κάνε ότι νομίζεις καλύτερο, δυστυχώς κανένας άλλος δεν παίρνει την ευθύνη ούτε της εξέτασης ούτε των αποτελεσμάτων. Έχεις ήδη και την εμπειρία, ξέρεις πως είναι. Η σκέψη μας μαζί σου.

nikolina78 για άλλη μια φορά με το καλό. Αυτό που έχω να σου πω και εγώ είναι να το ευχαριστηθείς ολόψυχα. Να το δεις σαν ένα πάρτυ! Και εμείς είχαμε περάσει υπέροχα και όλοι ευτυχώς ήταν ευχαριστημένοι και χωρίς παρατράγουδα. Να μετράς και τις δυνάμεις σου, μην παρακουραστείς! Μια γνωστή στο γλέντι κάτω από το νυφικό επειδή ήταν έγκυος έβαλε λευκά σπορτέξ χαχαχα!

nikijo είσαι νομίζω η πρώτη που κάνει σήμερα Β-επιπέδου? Πες μας πες μας πως πήγε?

happiness να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς αφού το ξέρεις οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν!

zouzounel μου ελπίζω όλα να είναι καλά :P

Φιλάκια σε όλες

1.panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ

2.Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

3.mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????

4.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ?

5.katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ

6.giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΔΙΔΥΜΑ

7.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

8.Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ

9.athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

10.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - μάλλον κορίτσι

11.μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

12.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - μαλλον αγορι

13.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

14.zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ?

15.v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)

16.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI

17.evi mou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)

18.galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι (με καισαρική ??/08/2010)

19.theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

20.stellunak ΠΗΤ 2/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ?

21.nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? - ?

22.maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

M4B1p3.pngQIghp3.png

κοιλιτσες μου καλησπερα σας τι κανετε??εμεις ολα τελεια πλεον αρχιζω και περπαταω καπως μεσα στο σπιτι και ξεποιανομαι...βεβαια τις δουλειες εχω ξεχασει πως γινονται να ναι καλα η μανουλα μου που τα εχει αναλαβει ολα αν δεν την ειχα να δω τι θα εκανα..χτες το βραδυ καταλαβα το πρωτο μου γουργουρητο και ειμαι σιγουρη οτι ηταν τα σπορακια μου πολυ το χαρηκα και φωναξα και στον σπυρο να ποιασει την κοιλια μου και το καταλαβε και εκεινος..πηραμε και τον μικρο απο την πεθερα μου 2κιλα εχασε το μαναρακι μου,ευτυχως δεν κολλησε και η μικρη..αυτα τα νεα μου..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Ευχαριστώ μπου μπου κ εσένα... για τις ευχές κ τις συμβουλές. Και εγώ νιώθω έτσι όταν κουράζομαι.... κ όντως κουράζομαι κ εγώ πολύ τελευταία... Με το μαλακό κ θα τα καταφέρουμε πιστεύω...

nikijo όντως σε περιμένουμε με ανυπομονησια να μας πεις για την Β' επιπέδου, μιας που είσαι η πρώτη που θα την κάνει...κ μετά έρχομαι κ εγώ... και έχω κ λίγο αγωνία... Πάντως δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς αύριο που θα την κάνω ... δεν είναι? 20η μόνο εβδομάδα... Βέβαια από την άλλη έχω να το δω τόσο καιρό το μωρό μου... και ανυπομονώ...

Κοριτσάρες μου σας χαιρετώ... Καλό απόγευμα... Θα τα πουμε αύριο...

:P

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοιλίτσες!!!!

nikolina78 με το καλό ο γάμος, σου εύχομαι να περάσεις τέλεια.

Zouzounel μια από τα ίδια και εγώ, πριν δυο μέρες ανακάλυψα ότι δεν είμαι πια στον 4ο μήνα.

Με μπερδεύει που μετράω με τις εβδομάδες, τα έχω χάσει….χαχαχα

Πάντως βρε κορίτσια, εσείς που έχετε μικρά παιδάκια όλη μέρα μέσα στο σπίτι, χαρά στο κουράγιο σας, μπράβο!!!

Εγώ τώρα που έχει διακοπές ο Μιχάλης και είναι όλη μέρα εδώ, δεν την παλεύω.

Κι εγώ έχω να δω το σποράκι από τις 10/03 τώρα περιμένω την επόμενη εβδομάδα θα πάρω διπλή δόση.

Στις 07/04 έχω ραντεβού στην γυναικολόγο και θα κάνω υπέρηχο και στις 08/04 θα κάνω την Β επιπέδου στο κέντρο γενετικής που είχα κάνει και την αυχενική. Γιουπι!!!

Πολλά φιλιά σε όλες σας.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ευχαριστώ κ εσένα Olympia99...

nikijo που είσαι? Περιμένουμε νέα...

Εγώ σήμερα έχω ραντεβού στις 7 οπότε αύριο το πρωί (πρώτα ο Θεός) θα σας πω... Εύχομαι να πάνε όλα καλά...

Νομίζω ότι το μωράκι είχε λόξυγγα σήμερα το πρωί... :tongue:

Φιλάκια στις κοιλίτσες κ στα παιδάκια σας...

EP8Ip2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!!:P:p:p:p

Αργησα εχθες να γυρισω κ σας αφησα με την αγωνια:cool:

Λοιπον....ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!

Το νινι ειναι 335γρ. κ κλωτσαει!!!!!!:-D:-D:-D

Το καναμε νωρις γιατι ειμαι πολυ αδυνατη(ξεκινησα απο 45 κ τωρα εφτασα τα 55 κιλα!!!)κ εχει καλη κ καθαρη εικονα....στις 19εβδ κ 3ημ(Υπερηχογραφικα ειναι 20εβδ).....δλδ διανυω την 20η εβδομαδα.:-D

οι συσπασεις μειωθηκαν αλλα θα συνεχισω τα χαπια προληπτικα τουλαχιστον μεχρι τον 7ο(ετσι καταλαβα).

Σας ευχομαι ολες να εχετε καλα αποτελεσματα !!!!!!!:P:p:p

(εγω ξελαφρωσα.....θα κανω μια καλλιεργεια κολπικου κ μετα απο λιγο καιρο κ καμπυλη σακχαρου....αυτααααα!!!!!;))

Φιλιαααααα!!!!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!!:P:p:p:p

Αργησα εχθες να γυρισω κ σας αφησα με την αγωνια:cool:

Λοιπον....ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!

Το νινι ειναι 335γρ. κ κλωτσαει!!!!!!:-D:-D:-D

Το καναμε νωρις γιατι ειμαι πολυ αδυνατη(ξεκινησα απο 45 κ τωρα εφτασα τα 55 κιλα!!!)κ εχει καλη κ καθαρη εικονα....στις 19εβδ κ 3ημ(Υπερηχογραφικα ειναι 20εβδ).....δλδ διανυω την 20η εβδομαδα.:-D

οι συσπασεις μειωθηκαν αλλα θα συνεχισω τα χαπια προληπτικα τουλαχιστον μεχρι τον 7ο(ετσι καταλαβα).

Σας ευχομαι ολες να εχετε καλα αποτελεσματα !!!!!!!:P:p:p

(εγω ξελαφρωσα.....θα κανω μια καλλιεργεια κολπικου κ μετα απο λιγο καιρο κ καμπυλη σακχαρου....αυτααααα!!!!!;))

Φιλιαααααα!!!!!!!!

Μπράβο nikijo μου... πολύ χάρηκα...

EP8Ip2.png

Καλημέρα σε όλες/όλους σας!

Είπα να μπω κι εγώ στο γκρουπ των μαμάδων του Αυγούστου 2010...Πρώτα ο Θεός! Λοιπόν, είμαι σχεδόν 39 ετών και διανύω τον 5ο μήνα. Θα είναι αγοράκι! Εχω τις εξής ερωτήσεις, για όσες ξέρετε και δεν βαριέστε να μου απαντήσετε...

1) Πρέπει να κάνω μαθήματα "ανώδυνου τοκετού"? Μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη μοιαζει να προχωρά φυσιολογικά, και δεν μοιαζει να προγραμματίζεται προς το παρόν καποια καισαρική (ελπίζω να την αποφύγω). Αν ναι, πού γίνονται αυτά? :confused:

2) Ημουν αδύνατη σχετικά πριν μείνω εγκυος, δηλαδή 12-13 κιλά κάτω από το ύψος μου. Εχω ήδη πάρει 6 κιλά από τον Δεκέμβρη που εμαθα για την εγκυμοσύνη! Ειναι φυσιολογικό? 'Η τρώω παραπάνω απ'οσο πρέπει? Προσπαθώ να αποφεύγω γλυκά και ενδιάμεσα τσιμπολογήματα, όμως πεινάω πολύ και τρώω μεγάλες μερίδες, ειδικά πρωί και μεσημέρι! :oops:

3) Πότε πρέπει να ξεκινήσω τα... ψώνια...και τι να υπολογίζω οτι θα μου χρειαστεί?

4) Υπάρχουν περιοδικά που συστήνετε για το νεογέννητο, κλπ?

Νομίζω προς το παρόν αρκετά σας κούρασα.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας! :-)

Διαφημίσεις

μαρια καλως ορισες στην παρειτσα μας!!!!!!!!!!!:)

εγω δυστυχως εκανα καισαρικη(το ξεραμε απο νωρις)οποτε δεν εκανα μαθηματα ανωδυνου....παντως θα εκανα αν θα γεννουσα φυσιολογικα!!!! τωρα το που γινονται μαλλον κ το γιατρο σου αν ρωτησεις ή εκει που θα γεννησεις θα ξερουν....

...αδυνατη κ εγω χιχιχιχι.....τρωω τα παντα :) ειμαι τωρα στο συν 8(κατα το γιατρο) κ στο συν 10 (κατ εμε)....δεν με περιορισε σε τπτ...σε λιγο καιρο ομως ξερω πως θα μου την πει:) ....στην κορη μου εβαλα 20 κιλα...κ τα εχασα σε 3 μηνες ....αυτο ειναι το τελευταιο που με προβληματιζει.... :)

Ψωνια συνηθως γινονται κατα τον 7ο μηνα ...αλλα δεν κρατιομαστε κ αρχιζουμε πιο νωρις!!!!:):):) ....θα ψαξω να βρω μια σελιδα που εγραφαν αλλες μανουλες κ εχει λιστα με τα απαραιτητα κ θα την παραθεσω εδω...

Περιοδικα πολλα υπαρχουν....εγω συνηθως επαιρνα το Parents κ Το παιδι μου κ εγω που ειναι γενικα για παιδια....

Πες μας κ ΠΗΤ να σε βαλουμε στη λιστα μας :))))))

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλησπέρα εγκυούλες!

Εκανα κ εγώ τη β-επιπέδου και όλα ήταν μια χαρά! Το κοριτσάκι μας μεγαλώνει! Μου έφυγε μεγάλο άγχος!

Nikijo μπράβο ωραία τα νέα σου!

mariae καλως ήρθες στην παρέα μας. Μαθήματα ανωδ.τοκετου είχα κάνει με την μαία του γιατρού μου που θα είχα και στη γέννα, δυστυχώς είχαμε κάποιες επιπλοκες και έκανα καισαρική. Στα κιλά κ εγώ ακριβως σαν εσένα, αλλά δεν προσέχω τρώω τα πάντα. Για ψωνια είχα ξεκινήσει 6ο-7ο μήνα, λίγα ρουχαλάκια και το κρεβατάκι του μωρού, όλα τα υπόλοιπα τα ψωνησαν η μαμά μου με τον άντρα μου αφού γέννησα. Περιοδικά αγόραζα στην 1η εγκυμοσύνη που δεν είχα ανακαλύψει το parents τώρα δεν αγοράζω, ενημερώνομαι μεσω Internet. Με το καλό να έρθει το αγοράκι σου!

1.panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ

2.Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

3.mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????

4.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

5.katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ

6.giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΔΙΔΥΜΑ

7.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

8.Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ

9.athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

10.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - μάλλον κορίτσι

11.μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

12.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - μαλλον αγορι

13.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

14.zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ?

15.v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)

16.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI

17.evi mou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)

18.galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι (με καισαρική ??/08/2010)

19.theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

20.stellunak ΠΗΤ 2/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ?

21.nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? - ?

22.maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

Μόλις ξύπνησε ο μικρός, σας αφήνω...

Μπράβο κωνκων... :D

Άντε να έχω κ εγώ καλά νέα να σας πω αύριο να μου φύγει κ μενα το άγχος...

mariae καλώς ήρθες... Εδώ ό,τι απορίες έχεις θα στις λύνουμε (πιο πολύ δηλαδή οι μανούλες με εμπειρία) ... Κ εγώ σήμερα που θα πάω στον γιατρό θα τον ρωτήσω για μαθηματα ανώδυνου, οπότε ελπίζω να έχω αύριο να σας πω νέα...

Φιλάκια κ καλό απόγευμα

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...