Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Νικη!!! Καλη επιτυχια περιμενουμε νεα,ε?

Πάτα σε ενα απο τα δικά μας και θα ακουλουθησεις τις οδηγιες...προς το τελος αντιγραφεις τον ΒΒCODE και κανεις paste στο προιφλ σου στην υπογραφη.

Μμμμ ειναι πιο απλο παντως απο οτι φαινεται!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοιλουμπες φουσκωμενες...τι κανετε???

1ον να ευχηθω καλη επιτυχια στα κοριτσακια μας που θα κανουν συντομα τη β-επιπεδου...να στειλω τη θετικη ενεργεια μου και ολα να πανε καλα...(εμεις θα την κανουμε μεταξυ 20 με 25 απριλιου ...σημερα θα μαθω ακριβως την ημερομηνια)

θα σας πω και τα δικα μας νεα...χθες πηγαμε στο γιατρο...το μωρακι μου ειναι πολυ καλα χθες κοιμοτανε και δεν μας εκανε τσαλιμακια....εχει τα ποδαρακια κοντα στον τραχηλο και γι'αυτο δεν το νοιωθω να κουνιεται...φτασαμε τα 220γρ ....ο σακος ειναι στα ελαχιστα επιπεδα νερου μεσα και μου ειπε ο γιατρος να αυξησω τα υγρα που πινω...και η μητρα επειδη κανω δουλειες ειναι λιγο σκληρη και πρεπει να κατσω λιγο φρονιμα ειπε ο γιατρος γιατι ειχαμε και κατι τσιμπηματακια χθες και να αυξησω τα τροφοκαρντ ...αυτα τα νεα μας...ξερω οτι σας ζαλισα ....αλλα αν δεν τα ελεγα θα εσκαγα

76IGp3.png

Κοριτσάκια μου διάβασα τα νέα σας μόλις τώρα (καθώς έλειπα από την δουλειά χθες κ δεν εχω ακόμα internet στο σπίτι).

stellunak όλα θα πάνε καλά... θα είναι όντως σκληρό καρύδι το μωράκι σου...

maroulita πολύ όμορφα τα νέα σου... :P με το καλό να έχεις πίσω κ τα μεγάλα παιδάκια σου

happiness να πίνεις νεράκια κ να μην κουράζεσαι...

κωνκων και galat κουράγιο με τις καούρες...

Εγώ χθες είχα πάει για την πρόβα (το μωρό μου όσο ήμουν έξω βόλτα ήταν ήσυχο... ούτε που κουνιόταν, ούτε που διαμαρτυρήθηκε καθόλου ... καήκαμε θα το μαζεύουμε μου φαίνεται). (κωνκων o γάμος είναι στις 17 Απριλίου στην Κυψέλη... ευτυχώς το νυφικό μου κάνει ακόμα.. :oops:)

Και αύριο έχουμε την Β'επιπέδου και θα δούμε επιτέλους το μωρό μας... :P (έχω να το δω πάνω από μήνα, κ μάλιστα την τελευταία φορά ήταν κ πολύ σύντομος υπέρηχος απλά για να δουμε ότι είναι καλά -μετά από το πέσιμο που είχα)...

Έχω λίγο αγωνία... αλλά ξέρω ότι θα στείλετε όλες τη θετική σας ενέργεια... :P

nikijo καλή επιτυχία σήμερα στην Β' επιπέδου. Στέλνω την θετική μου ενέργεια... και περιμένουμε νέα σου...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

nikolina με το καλο κοριτσακι μου να γινει ο γαμος σου και με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου!!!

ευχαριστώ πολύ happiness μου... Όλες μας να δεχτούμε με το καλό γερά μωράκια :D

EP8Ip2.png

Ax Νικολίνα να το χαρείς και να περάσετε τελεια...θυμαμαι ακριβως σε αντιστοιχη φαση ημουν στην Ειρηνη... Μαλιστα ειπα στο γιατρο να το καθυστερησουμε το Β επιπεδου να το κανω μετά το γαμο να δώ αν ειναι ολα καλα μετά το χοροπηδημα του χορου!!! χαχαχαχαχαχαχαχα (ειχα ξεσκιστει στον χορο μολις του ειπα οτι κυνιγιομασταν με τον αντρα μου επι πιστας εμεινε καγκελο-αυτος μου ελεγε κανα ταγκο και πολυ σας παει...καλα εγω δεν εβαλα πωπό κατω μεχρι σαμπα χορευα...)

Α! και να βαλεις χαμηλα παπουτσια μετά στο τραπεζι(αν θα κανετε)

Να προσεξεις μονο να πινεις πολυ νερο , ξεχνιεσαι στον γαμο, θυμαμαι ειχα κορακιασει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ax Νικολίνα να το χαρείς και να περάσετε τελεια...θυμαμαι ακριβως σε αντιστοιχη φαση ημουν στην Ειρηνη... Μαλιστα ειπα στο γιατρο να το καθυστερησουμε το Β επιπεδου να το κανω μετά το γαμο να δώ αν ειναι ολα καλα μετά το χοροπηδημα του χορου!!! χαχαχαχαχαχαχαχα (ειχα ξεσκιστει στον χορο μολις του ειπα οτι κυνιγιομασταν με τον αντρα μου επι πιστας εμεινε καγκελο-αυτος μου ελεγε κανα ταγκο και πολυ σας παει...καλα εγω δεν εβαλα πωπό κατω μεχρι σαμπα χορευα...)

Α! και να βαλεις χαμηλα παπουτσια μετά στο τραπεζι(αν θα κανετε)

Να προσεξεις μονο να πινεις πολυ νερο , ξεχνιεσαι στον γαμο, θυμαμαι ειχα κορακιασει...

xaxa... μακάρι να έχω αυτή την διάθεση galat μου... γιατί νιώθω ήδη πολύ βαριά κ δεν ξέρω αν θα αντέξω να χορέψω τουλάχιστον "'έντονα".

Ευχαριστώ για τις συμβουλές θα τις ακολουθήσω... :)

Φιλάκια

EP8Ip2.png

Σας ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια, όντως σε ανεβάζει πολύ!:D

Nikijo καλά αποτελέσματα να έχεις! Περιμένουμε νέα!

nikolina μου μια χαρά κοντευει ο γάμος. Ολα θα πάνε καλά, αλλά με μέτρο έτσι? Μην ακουν την galat:mrgreen:.

galat μου βλέπω στον γάμο σου του έδωσες και κατάλαβε ε? :lol:χαχαχα είσαι τρελλοκομείο μου φαίνεται, δεν φοβόσουν? Γιατί τόσο αργά η β-επιπέδου? Αν και νομίζω οτι η δική μου είναι λιγάκι νωρίς θα είμαι στην 20η εβδομαδα.

happiness να προσέχεις και εσύ κοπέλα μου! Το νινί σου μια χαρά το βρίσκω!

Think positive κωνκων! Κι εγώ έχω άγχος για την Τετάρτη, θα δω πρώτη φορά το φασόλι μου μετά την ουρολοίμωξη και φοβάμαι πως θα χει ταλαιπωρηθεί με τόσο πυρετό και αντιβίωση... Oh, well, ελπίζω να είναι σκληρό καρύδι:)

Καλό βράδυ σε όλες!

Μια χαρά θα είναι το νινί σου! Είναι προστατευμένα εκεί μέσα;). Με το καλό να το δείς αυριο. Περιμένουμε το βάρος του!

Διαφημίσεις

γεια σας κοιλιτσες

καλά αποτελέσματα, όσες κάνετε εξετάσεις

εμείς β-επιπέδου θα κάνουμε 21 Απριλιου, έεεχουμε καιρό ακόμα

ειχα τρεχαματα αυτόν τον καιρό και -κατα κάποιο τρόπο- εχω ξεχάσει ότι είμαι εγκυος!

μάλιστα μέχρι το πρωί όταν με ρώταγαν έλεγα ότι είμαι 4 μηνών... σήμερα συνειδητοποιησα ότι στη 19η εβδομαδα δεν ειμαι 4 μηνών, αλλά κατιτις παραπάνω!!!... τι να σου κανει ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαιρι!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Με την ουρολοίμωξη και τον πυρετό έπινα άνετα τρία λίτρα (και μου φαίνονταν και λίγα). Τώρα το παλεύω για δύο, αλλά δυσκολεύομαι, και δε θέλω να το ρίξω στους χυμούς γιατί έχουμε και ιστορικό διαβήτη στην οικογένεια...

Καλημέρα σε όλες, Νικολίνα να ζήσετε!

ΠΣ Εβαλα το τικεράκι μου!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Με την ουρολοίμωξη και τον πυρετό έπινα άνετα τρία λίτρα (και μου φαίνονταν και λίγα). Τώρα το παλεύω για δύο, αλλά δυσκολεύομαι, και δε θέλω να το ρίξω στους χυμούς γιατί έχουμε και ιστορικό διαβήτη στην οικογένεια...

Καλημέρα σε όλες, Νικολίνα να ζήσετε!

ΠΣ Εβαλα το τικεράκι μου!

κι εμενα ο γιατρος μου ειπε τουλαχιστον 2 λιτρα τη μερα...περαστικα με την ουρολοιμωξη κοριτσακι μου

76IGp3.png

κωνκων δεν μπορεις να φανταστεις τι τρελλοκομειο ειμαι, αντι για το γνωστο αργο κομματι στην αρχη, χορεψαμε μια μιξη δικης μας εμπνευσεως που περιειχε απο κινεζικο, ρεμπετικο, σαμπα, τανγκο, φλωρινιωτη(πολυ γελιο) μεχρι και το τραγουδι του ουκρανου με το αστερι στο κεφαλι στη γιουροβιζιον...ομως περασαν ολοι τελεια και ειχα να το θυμαμαι χαλαλι!

Τη Β επιπεδου μου την κανονισαν απο το ΑΤΤΙΚΟ για τοτε θα ειμαι 22 και 1 μερα...

Κανονικα γινεται απο 19η εως 23η μου ειπαν εκει, ε το βαλαν στο τελος...

Ασε με το νερο μεγαλη πικρα, εγω δεν πινω καθολου... ποτε δεν επινα...δεν μπορω με τιποτα... και ετσι ειναι και η μικρη μου με το ζορι να πιει 500 μλ ολη μερα...

Προσπαθω ομως να το βαλω σε σειρα, ειναι πολυ σημαντικο και για την αισθηση της κουρασης που νιωθεις, για την υπερταση (που ειχα μια ταση στην πρωτη εγκυμοσυνη) κλπκλπ. Βεβαια πινω γαλα, χυμους κλπ...

Στελλιτσα με γεια το τικεράκι!!!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...