Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρουλιτα,καλα αποτελεσματα....

εγω την επομενη βδομαδα (δεν ξερω ακριβως ποια μερα,θα εξαρτηθει απο τις ιωσεις) θα κανω το μινι β επιπεδου που θα καθορισει αν θα κανω αμνιο.δεν ξερω τι να κανω...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιακι θα σε βοηθησει να παρεις αποφαση το μινι Β επιπεδου...ελπιζω να ειναι ολα τελεια και να μην χρειαστει...αν τωρα επιμενει τοσο πολυ παλι ο γιατρος τι να πω...

Καλα αποτελεσματα παντως, και σε σενα μαρουλιτα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λία όντως... μην αγχώνεσαι από τώρα... θα βοηθήσει λογικά το mini άρα... τότε θα δειτε...

Φιλάκια σε όλες τις κοιλούμπες... Και καλό σκ :D

Εγώ τώρα από Τρίτη θα σας διαβάσω καθώς την Δευτέρα έχω άδεια από την δουλειά κ θα πάω για πρόβα νυφικού... :rolleyes: (εντωμεταξύ θα δουν μία κοιλάρα .... ήταν που μου έλεγαν δε θα φαίνεται... )

Φιλάκιαααααα

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλησπέρα!

Ρε κοριτσάκια έχω καούρες. Δεν μπορώ να πιω ούτε νερό και μετά απο λίγο καίγομαι... Είχα και στη 1η εγκυμοσύνη αλλά αργότερα όχι απο τόσο νωρίς. Υποφέρω μιλάμε... Οτι και να φάω είναι σαν μου κάθεται στο λαιμό.

Μαρουλιτα πώς πήγε η αυχενική? Τί κάνουν τα νινάκια σου?

Λία μου αντε με το καλό και να έχεις καλά αποτελέσματα.

Νικολινα αντε βρε με το καλό! Πότε θα είναι ο γάμος? Πού θα γίνει?

Κων κωνακι, και σε αυτο συμπασχω σχεδον απο την αρχη εχω...μιλαμε μου εχουν σπασει τα νευρα...

Το βραδυ την παλευω μονο με 2 μαξιλαρια, πιανομαι και δεν μπορω να κοιμηθω καλα ετσι ψηλα αλλα μονο ετσι ανακουφιζομαι...

Τα γνωστα, δηλ μικρα και συχνα γευματα, τιποτα 1 ωρα πριν τον υπνο κλπ δεν με βοηθανε...

Γενικως ολο αυτο παει πακετο με δυσπεψια κλπ...

Το μονο που με βοηθαει ειναι το κρυο γαλα.

Πινω και μεντα που και που λενε οτι βοηθαει και επισης το ξυνομηλο το εχω ακουσει απο πολλους(δεν το εχω δοκιμασει)

Δεν θα την παλεψω και πολυ αργοτερα ομως εχω τοσο εντονες που με πιανει βηχας... θα ρωτησω αν ειναι ασφαλες κανα αντιοξινο σε μαγαααααααλη αναγκη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοιλιτσες..εμεις πηγαμε προχτες στον γιατρο και ναι εχουμε 2αγορακια και ενα κοριτσακι..η αυχενικη παρα πολυ καλη..επισης την επομενη εβδομαδα θα κανω την περιδεση..ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να σηκωνομαι για λιγο ας πουμε εστω 10λ..να ξεπιανομαι,αλλα αν νιωσω τον παραμικρο πονο η ενοχληση να ξαπλωνω κατευθειαν..ρε κοριτσια εγω δεν εχω καταλαβει ακομα τα ζουζουνακια μου..γιατι??

τα μεγαλυτερα παιδακια σας πως ειναι??εμενα ο θανουλης ειναι καλα αλλα θα τον παρω αυριο το απογευμα ωστε να περασουν λιγες μερες ακομα να φυγει το ατιμο το μικροβιο και μου εχει λειψει...και ενα τελευταιο κοντα στον μαιο θα κανω την β επιπεδου και μαντεψτε 2φορες και αυτη χαχα...

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Καλησπέρα....

Καιρό έχω να σας διαβάσω και δε προλάβαινα να δω τα Post σας....

Σήμερα κλείνω την 20η εβδομάδα, και νομίζω ότι κάποιες φορές αισθάνομαι το φυστίκι μου... συνήθως το πρωί ή το βράδυ, ξαπλωμένη. Ανυπομονώ για την επόμενη Τρίτη στι 6/4 για το Β επιπέδου!!! Έχω 1 μήνα να το δω... ας βάλει ο Θεούλης το χέρι του να είναι όλα καλά...

καλά αποτελέσματα σε όλες σας.... περίπου την ίδια εβδομάδα θα κάνουμε όλες το Β επιπέδου...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Γειά σας κοριτσάρες! Εκλεισα και εγώ την β επιπέδου μου στις 28 Απριλίου. Πριν 5 μέρες άκουσα και το μικράκι μου και από τότε καθημερινά ''επικοινωνούμε''!

Μπράβο Μαρουλίτα για τα αποτελέσματά σου και καλά αποτελέσματα σε όποιες περιμένουν.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλησπερα και πολλα φιλια σε ολες!!!!

1.panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ

2.Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

3.mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????

4.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ?

5.katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ

6.giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΔΙΔΥΜΑ

7.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

8.Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ

9.athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

10.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - μάλλον κορίτσι

11.μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

12.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - μαλλον αγορι

13.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

14.zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ?

15.v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)

16.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI

17.evi mou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)

18.galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι (με καισαρική ??/08/2010)

19.theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

20.stellunak ΠΗΤ 2/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ?

21.nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? - ?

22.maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

rFQep1.pngcS9Bp1.png

γεια σας κοιλουμπιτσες!

εγω δεν ειμαι σιγουρη οτι το "ακουω".... αν οντως αυτο που νιωθω ειναι το ζουζουνελι τοτε θα μας βγει οδηγαρα γιατι στο αυτοκινητο το νιωθω συνηθως....

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλη Μεγαλοβδομαδα!

Το νινί το ακούω αρκετά συχνά! Μου είχε λείψει τοοοοοσο πολύ αυτή η αίσθηση.... Το λαχταρούσα πολύ!

Αν το χτύπημα το νιωθετε χαμηλά αυτό είναι, γιατί το έντερο έχει αρχισει και ανεβαίνει προς τα πάνω.

galat μου κ εγώ με 2 μαξιλάρια στο κεφάλι και 1 αγκαλιά. Εχω δοκιμάσει παστελι, να τρωω μικρα γευματα, να μην τρωω τίποτα 3 ώρες πριν κοιμηθώ....αλλά τίποτα! Νερό πίνω και καίγομαι.

maroulita ίσως επειδή είναι μικρά δεν τα ακούς ακόμα. Μη σε αγχωνει αφου είναι όλα καλά!

Καλά αποτελεσματα σε όλες μας!!!

Πού είστε σήμερα? Χαθήκατε όλες!

Εχω λίγο αγχος για την Τετάρτη που θα κάνω τη β-επιπέδου, γιατί στη 1η εγκυμοσύνη είχαν βρεί κάτι και είχαμε τρεχάματα μέχρι και τον 8ο μήνα. Ελπίζω να είναι όλα καλά αυτή τη φορά και να μπορέσω να απολαυσω την εγκυμοσύνη μου μέχρι τέλους!

Think positive κωνκων! Κι εγώ έχω άγχος για την Τετάρτη, θα δω πρώτη φορά το φασόλι μου μετά την ουρολοίμωξη και φοβάμαι πως θα χει ταλαιπωρηθεί με τόσο πυρετό και αντιβίωση... Oh, well, ελπίζω να είναι σκληρό καρύδι:)

Καλό βράδυ σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Κων κωνακι σου ευχομαι απο τη καρδια μου να πανε ολα καλα...ενα αγχος για τη β επιπεδου το εχουμε ολες...ουφ αντε να τελειωνει κι αυτο... κι εμενα αργει ειναι 27 Απριλη...

Στελλίτσα φτιάξε και κανα τικερακι για το καρυδακι σου! Μην ανησυχεις τα μωρα ειναι απιστευτα δυνατα!

Τωρα ολα καλα?

α και διαβασα και το μπλογκ σου...χαχαχα εισαι φοβερη...(κουμπαρα μπερμπ)

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...