Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

nano - χταποδι 1-0!!!!! και τωρα αυτο βραζει στο ζουμι του....

ο καλος μου με κοροϊδευει. λεει οτι η κοιλια που εχω ειναι απο το φαϊ και τη ξαπλα!!!! και η μαμα μου κοιλια εκανε μονο σε μενα. ενω δεν πηρε καθολου κιλα (απο το αγχος της) μεχρι τον 7ο... μετα τον 7ο ομως εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ κοιλια... ειδα φωτο και επαθα σοκ. στα αδελφια μου (και τα 2 προωρα) ειχε κοιλια-σπυρι οπως λεει η ιδια...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου καλησπερα,σημερα εκανα μια παρασπονδια και μεταφερθηκα μεχρι τον καναπε της βεραντας..εχει πολυ ωραιο καιρο και μου την εχει δωσει να ειμαι μεσα στο σπιτι συνεχεια..τα μικρα μου πηγανε με τους παππουδες στο παρκο και σε λιγο θα γυρισουν για να φαμε ολοι μαζι γονεις πεθερικα αδερφια..εφτιαξε η μαμα μου μπακαλιαρο σκορδαλια και πατατες τηγανητες..μια χαρα..οσο για την ακινησια εχω κανει πλεον την κρεβατοκαμαρα παιδοτοπο ερχονται και τα δυο στο κρεβατι και παιζουμε ωρες ατελειωτες καθε μερα..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Καλημέρα!

Εμείς χθες τη βγάλαμε σπίτι μιας και ο μικρός ήταν αρρωστούλης. Ευτυχως απο το απόγευμα και μετά έπεσε ο πυρετός και πήρε τα πάνω του! Και κοιμήθηκε σερί όλο το βράδυ. Αδικα το κατηγορουσα το παιδάκι μου, ήταν αρρωστούλης για αυτο γκρίνιαζε μέσα στη νύχτα:oops:.

stellunak πω πω τι τράβηξες κ εσύ! Περαστικά σου! Μη φοβάσαι τον σίδηρο βιταμίνες είναι δεν είναι φάρμακα. Πάντως αυτα που απορροφούνται πιο γρηγορα απο τον οργανισμό είναι αυτά σε υγρη μορφή. Εγω πίνω το fysiofol που είναι σίδηρος + φολλικο οξυ.

Χθες τελικά δεν κατάφερα να πάω να κοινωνήσω, ζαλιζόμουν τόσο πολύ που έπρεπε να φάω οποσδηποτε:(.

καλημερα κι απο εμας..κι εμεις με πυρετο,προς το παρον μονο ο δημητρης,αλλα βλεπω οτι δεν θα τη γλιτωσουν κι οι υπολοιποι...

κωνκων,ο πνευματικος μου μου ειχε πει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη οτι οι εγκυμονουσες δεν χρειαζεται να νηστεψουν.

φιλακια κι απο εμας....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Kαλημεαα και περαστικά στα μικρούλια! Κι εμείς στο κλαμπ η Ειρηνη εχει μπουκωμα...

Φυσικα δεν παραπονιεμαι ειχε εναν χρονο να αρρωστησει, και μονο στατιστικα να το δεις!

Στελλιτσα περαστικα!

Φιλάκια

eNeap2.pngTSzHp3.png

κωνκων,ο πνευματικος μου μου ειχε πει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη οτι οι εγκυμονουσες δεν χρειαζεται να νηστεψουν.

Λια μου μόνο 1 μέρα νήστεψα κανονικά, αλλά το πρωί πριν την εκκλησία ζαλιζομουν πολύ και έπρεπε να φαω κάτι. Να πάω δηλαδη να κοινωνησω και να έχω φάει το πρωί?

Καλημέρα κοιλίτσες!!!

Βαλτέ και εμάς στο club παρακαλώ, ο Μιχαλακος μας πήγαινε για λαρυγγίτιδα και κοιμηθήκαμε με τα παράθυρα ανοιχτά για να έχει καθαρό αέρα, αλλά τελικά μας το γύρισε σε κρύωμα.

Χθες το βράδυ είχε λίγο πυρετό, σήμερα έχει βήχα και μύξες.

Περαστικά στα παιδάκια μας.

Εγώ πάλι αυτές τις δυο μέρες ανακάλυψα ότι το σπόρι μου τρελαίνεται για βόλτες…χαχαχα

Είχα πολλές δουλείες εξωτερικές και όλη μέρα έτρεχα, δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου, δεν πόνεσα ούτε λίγο.

Μάλλον πρέπει να βγαίνω πιο συχνά και να περπατάω.

Stellunak περαστικά σου, εύχομαι να ήταν η τελευταία φορά που ταλαιπωρήθηκες.

Αυτά τα νέα μας, πολλά φιλάκια σε όλες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Λια μου μόνο 1 μέρα νήστεψα κανονικά, αλλά το πρωί πριν την εκκλησία ζαλιζομουν πολύ και έπρεπε να φαω κάτι. Να πάω δηλαδη να κοινωνησω και να έχω φάει το πρωί?

ναι,ετσι μου ειχε πει εμενα.."ασθενεις κ οδοιποροι εξαιρουνται" επι λεξη...

δεν ξερω βεβαια α ανηκουμε στους ασθενεις η στους οδοιπορους,αλλα μου ειχε πει οτι ακομα κ γαλα αν πιω,μπορω να κοινωνησω αμεσως μετα...εχουμε κατι σαν αφεση αμαρτιων,μαλλον επειδη κανουμε ενα θαυμα......

περαστικα σε ολα τα μπουμπουκια...ο δημητρης ξενυχτησε με 39 πυρετο (κ μαζιτου κι εγω απο φοβο μη κανει σπασμους) κ τωρα ειναι μια χαρα (ειδικα απο τη στιγμη που καταλαβε οτι δεν θα παει σχολειο) κ δεν εχει ουτε δεκατο.μονο μυξουλες σ ολες τις αποχρωσεις του πρασινου...

ολυμπια,το σπορι σου να κανει παρεα με το δικο μου.οταν ειμαι εξω,ουτε ναυτια,ουτε τιποτα...κ φυσικα,κανενας πονος...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Ρε παιδια εμενα ξεσκεπαζεται τη νυχτα και πιστευω για αυτο κρυωσε...εχουμε ζεστο σπιτι, οποτε υπνοσακος δεν παιζει, με μια πικε κοιμαται και αυτη την ζεσταινει...αντε να ερθει το καλοκαιρι λεω καμια φορα αλλα και τοτε θα ζεσταινονται χαχαχαχα...

Λεωνα παω τη μικρη καμια βολτα, αν και φυσαει, λετε να πειραζει?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ρε παιδια εμενα ξεσκεπαζεται τη νυχτα και πιστευω για αυτο κρυωσε...εχουμε ζεστο σπιτι, οποτε υπνοσακος δεν παιζει, με μια πικε κοιμαται και αυτη την ζεσταινει...αντε να ερθει το καλοκαιρι λεω καμια φορα αλλα και τοτε θα ζεσταινονται χαχαχαχα...

Λεωνα παω τη μικρη καμια βολτα, αν και φυσαει, λετε να πειραζει?

εγω τον εβγαλα μεχρι το φουρνο μια βολτα.αφου δεν εχει πυρετο,αν ειναι ντυμενο καλα,τι να πειραξει???δεν κανει κρυο,ετσι μου φανηκε τουλαχιστον εμενα.πηρα τον αερα του,τον εβαλα κ πληρωσε το ψωμι,πηρε κ τα ρεστα...(εκει να δεις καμαρι...),κ μετα εφερε το καροτσι με το γιωργο μεχρι το σπιτι,γιατι η μαμα εχει μωρακι κ δεν πρεπει να κουραζεται...

κι εμενα η βενετια δεν δεχεται σκεπασμα...ουτε υπνοσακο βεβαια,ειναι ικανη να κλαιει μεχρι να μελενιασει,η να της τον βγαλω...κ φυσικα ειναι μονιμα με βηχα...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΑΑΑΑχ ο Δημητράκης σου σε βοηθάει τι καλά!

Τι να γίνει θα μεγαλώσουν που θα παειειειειειειει....Η βενετια μοιαζει πολυ στα τερτιπια της δικιας μου...Ελπιζω να εχω λιγοτερο ξενυχτι με το επομενο...

Σας φιλώ παω να την ταίσω τελικά δεν ηθελε βολτα απο μονη της, ηθελε να παιξει μπαλα με τον αρκουδο λεει....χαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Ε???ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ Ο ΘΑΝΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΣΤΡΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ..ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ Η ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΓΜΤ..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Η ΟΧΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ 2ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...