Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

galat μου φρικαρα τώρα:shock:, 5 χρονων και να ξυπνάει για γάλα..... Ελπίζω να στρώσει γρήγορα ο ύπνος τους. Και μένα συνήθως κοιμάται σερί, αλλά έχει 3 βράδια τώρα που κλαίει και τσιρίζει. Ισως να είναι οι τελευταιοι τραπεζίτες, ίσως κανα όνειρο... Το βράδυ πάει και μόνος του για ύπνο, δεν τον παρακαλάμε, ειδικά απο όταν τον βγάλαμε απο την κούνια και τον βάλαμε σε κανονικό κρεβάτι.

Οσο για την πάνα καλύτερα προσπάθησε αργότερα μήπως το πάρει πιο ζεστά η μικρή. Εγώ δεν μπορώ ακόμα να τον ξεκινήσω γιατί δεν μιλάει και δεν μου λέει πότε κάνει κακά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι μικρούλης μωρε...κι εμενα που μιλαει τι να το κάνω, μου το λεει αφου τα κανει!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

Νικολίνα με γεια με γεια!!! 12,5 κιλά ειναι η μικρή μου οποτε αναγκαστικα τα σηκωνεις τι να κανεις!

Κι εμενα σε μονο κοιμαται απο το Σεπτεμβρη αλλα ποτε δεν θελει να κοιμηθει. Πραγματικα αναρωτιεμαι αυτο το παιδι αν το αφησω ποσο μπορει να κατσει το βραδυ....ολο οχι νανι, οχι νανι μας λεει...

Κι εμενα που λες τελευταια κλαιει και τσιριζει, τα καημενουλια μωρε...

Εσεις οι πρωτομάνες μην ακουτε,ε? Θα εχετε τα σουπερ νινακι που θα κοιμουνται ωρες ατελειωτες! χι χι χι...

Οσο για το γαλα να σου πω, εγώ ετυχε ετσι και δεν το αρχισα απο μονη μου(δηλ της εκοψα μια συνηθεια το θηλασμο, δεν ηθελα να αρχισω άλλη και αφου σε μιια ηλικια 2 ετων θεωρητικα δεν χρειαζονται τροφη το βραδυ) απο την άλλη ομως τα παιδι ειναι στην αναπτυξη, πραγματικά μπορει να πεινανε το βραδυ...γιατι να του το στερεις... υπαρχουν περιοδοι που κανουν αλματα αναπτυξης και βλεπεις τρωνε περισσοτερο και παλι πεινανε...

Οπως λεει και ο γιατρος μου γαλατακι σου ζηταει, οχι γουνες!

Αντε αυριο ξεκουραση...λετε να πηγαιναμε καμι μονοημερη? μμμ θα το ριξω δσαν ιδεα! Γιορταζει και ο καλός μου...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat μου να τον χαίρεσαι... (επειδή δεν ξέρω αν θα μπω αύριο)

Και όλες όσες έχετε κάποιον να γιορτάζει αύριο.. Χρόνια Πολλά

όσο για αυτό που είπες για τις πρωτομάνες... σίγουρα... τα δικά μας θα κοιμούνται... χοχοχο

Εμείς χθες που είμασταν για ψώνια είχε στο εμπορικό ένα σωρό πιτσιρίκια (σκέτη γλυκα) που τσιρίζανε κ φωνάζανε κ εγώ γέλαγα κ ο καλός μου γούρλωνε τα μάτια του... :tongue: Τι σε περιμένει του λεγα... :tongue:

xixix

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

galat μου εγώ γάλα του δίνω μόνο όταν δεν έχει φάει βραδινό, μου το ζητάει. Τις υπόλοιπες φορές λίγο νεράκι και νάνι. Ασε που πριν τον ύπνο δεν πίνει γαλά με τίποτα.

Χρόνια Πολλά για αυριο, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Καλησπέρα σε όλες τις κοιλίτσες.

Τα βράδια πάντως υποφέρω, βαραίνει πολύ η κοιλιά μου, δεν μπορώ να βολευτώ στον ύπνο, κάθε φορά που αλλάζω πλευρό βογκάω και ο άντρας μου γελάει.

καλησπέρα κορίτσια!!!

βλέπω ότι είστε όλες καλά και προχωράμε μια χαρά για το καλοκαίρι, έτσι??

χάθηκα λιγο γιατί ξεκίνησα δουλειά πάλι και μολίς γυρίσω πέφτω για ύπνο. Το βράδυ λίγες δουλειές στο σπίτι και μαγείρεμα και να πάει όλη η μέρα. Πάντως δεν αντέχω καθόλου την κούραση. Οπως και η Ολυμπία πραγματικά πολλές φορές το πρωί νιώθω πως είμαι ακόμα στον 3ο μήνα, χωρίς πολύ κοιλιά και χωρίς πολλές ενοχλήσεις...μέχρι το βράδυ όμως, και ειδικά μόλις γυρίσω από την δουλειά νιώθω λες και έχω διπλασιαστεί. Τι γίνεται? Μέχρι να κοιμηθω με ακούει όλη η πολυκατοικία, αχ-βαχ-αχ-βαχ

Πραγματικά λες και σηκώνω τούβλα. Σκεφτόμαι στον 8ο μήνα δηλαδή τι θα πάθουμε? πως θα είμαστε?

ευτυχώς πάντως τώρα με την δουλειά περνάνε και οι μέρες εύκολα

Την Παρασκευή θα δω τον μπέμπη μου και ανυπομονώ

Στις 12/4 θα κάνω τον μεγάλο υπέρηχο οπότε σιγά σιγά θα φύγει και ο επόμενος μήνας.

Φιλιά σε όλες σας, να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα παιδάκια σας

και πάντα με αισιοδοξία!!!:)

dev223prs__.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλησπερα εμεις ειμαστε ολοι πολυ καλα..βλεπω συζητατε διαφορα ε??τι να πρωτοσχολιασω??λοιπον ξεκιναω..εμενα ο θανος απο 3μηνων κοιματε σερι παντα τα βραδυα και ζητημα να εχει ξυπνησει για γαλα..μονο αν εβγαζε δοντια η ηταν αρρωστος..η σμαραγδα ομως μου εχει βγαλει την παναγια..ξυπναει καθε βραδυ(σπανια να μην ξυπνησει)και ζηταει γαλα και οχι μονο μια φορα...εμεις κοψαμε την πανα τον σεπτεμβρη μετα απο πολυ κοπο και κατουρημα πανω μας η στο πατωμα...την παρασκευη παω για την επαναλξπτικη αυχενικη και βουρ για ετοιμασιες στο δωματιο..αυτα τα νεα μας..φιλια σε ολες..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Κων κων ενταξει τοτε μια χαρα !!! Εννοειται αν δεν εχει φαει βραδυνο τι δεν θα του δωσεις...και αφου συμβιβαζεται και με νερακι μια χαρα.....το προβλημα ειναι οταν το συνδυαζουν με τον υπνο δηλ χωρις αυτο δεν μπορουν να κοιμηθουν οπως πχ πιπιλα ή μπιμπερο (εγω ημουν απο τις τυχερες δεν κρατησε ποτε πιπιλα ουτε δαχτυλο πιπιλιζε, ουτε μπιμπερο πηρε...)

Εμενα πινει ενα ποτηρι με καλαμακι το βραδυ(αλλα το πρωι δεν πινει μονο με κορν φλεικς αν φαει) μετα πλενουμε δοντια, μετα πυτζαμες , μετα παραμυθι και νανι..αυτη ειναι η ρουτινα μας...

Μαρουλιτα αρα κοντα 2 ετων την κοψατε στην ηλικια της δικιας μου... δηλαδη οταν ξαναρχισω να επιμεινω περισσοτερο, γιατι εγω 4 μερες αντεξα...

ευτυχω που την κοψατε, τώρα θα ηταν αδυνατο λογω της ακινησιας σου... Αληθεια πως παει την παλευεις? Τα παιδια πως το αντιμετωπιζουν?

Κατερινακι, κι εγώ ετσι νιωθω αν και στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν το ειχα τοσο εντονα...

πολυ βαρος το βραδυ...λες και ειμαι 7 μηνων...ειναι δυσπεψια και που μετακινουνται ολα προς τα πανω...

Υπομονη!

α! και σας ευχαριστώ για τις ευχες σας!!!

α! νο2, Λιάκι που χαθηκες, ολα καλα?

Φιλακια!!!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κ χρονια πολλα..galat,να χαιρεσαι κ τον αντρα σου...

εφυγε η μαμα μου προχθες για σαμο κι εχουν πεσει ολα επανω μου...

κ σημερα ειναι ολα εδω..

μαλλον πρεπει ν αρχισω να ετοιμαζομαι σιγα σιγα για κανεναν παιδοτοπο (...η για το δαφνι στην καλυτερη περιπτωση...)

τα παιδια μου ξυπνουν ως εξης...ο δημητρης περιπου μια φορα την εβδομαδα για γαλα,αν δεν εχει προλαβει να φαει καλα το απογευμα....η βενετια καθε βραδυ-καποιες φορες κ δυο φορες για αγκαλια,γαλα,κ καποιες φορες κ για την ιστορια,ετσι να δει οτι ειμαστε ολοι καλα...ο γιωργακης δεν ξυπναει με τιποτα...κοιμαται 9 με 9...εχει μοιασει στον μπαμπα...

εγω γελαω ολη τη μερα οτι κ να γινεται.εχω μετατρεψει το σαλονι (υπαρχει μονο καναπες κ τηλεοραση) σε παιδοτοπο.γινεται ενας χαμος οοολη τη μερα.οταν πανε φανταροι η παντρευτουν,θ'αποκτησω τραπεζακια κ τα συναφη,τα οποια θα ξαναφυγουν μαλλον λογω εγγονιων...

με την πανα τα ππηγαμε καλα..ο δημητρης εχει κοψει την ημερησια απο περισυ το καλοκαιρι.

η βενετια τις μισες φορες θυμαται να το πει,τις υπολοιπες το λεει κατοπιν εορτης.δεν εχουμε βγαλει την πανα ακομη λογω χαλιων,αλλα ελπιζω απο τον αλλο μηνα μαζι με τα χαλια να βγαλουμε κ την πανα.θα εφοδιαστω με πολλες σφουγγαριστρες κ υπομονη...

ελπιζω να ειστε ολες καλα κ να περασετε ενα καλο πασχα (δεν ξερω τι χρονο θα εχω την επομενη εβδομαδα που ειναι κλειστα τα σχολεια,γι αυτο το λεω απο τωρα....)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλημέρα κι από μένα! Χαίρομαι που σας βρίσκω όλες καλά, εγώ βγήκα μόλις χθες από το νοσοκομείο (4 μέρες με πυελονεφρίτιδα) όπου με ξυπνούσε το βράδυ μόνο η διπλανή γιαγια με το ροχαλητό της:-Ρ Μόλις άρχισε να μου πέφτει ο πυρετός, τους ΕΠΡΗΞΑ να με στείλουν στο γυναικολογικό γιατί είχα άγχος ότι το είχα βράσει το μπεμπέ με τόσο πυρετό -και τώρα με την αντιβίωση... Αλλά ακούσαμε την καρδούλα του και τώρα περιμένω να πάω την Τετάρτη στη γυναικολόγο για νατο δούμε κιόλας να ξαναπάρουν τα πράγματα τον κανονικό τους ρυθμό. Εννοείται ότι μου έμεινε προίκα 12 μέρες αντιβίωση για το σπίτι κι ένας εξαιρετικός αιματοκρίτης 28 -πρέπει άμεσα ν' αρχίσω σίδηρο και τον τρέμω, γιατί με τόσα χάπια το στομάχι μου έχει διαλυθεί (και φοβάμαι και τη δυσκοιλιότητα). Μ' αυτά και μ' αυτά (συν το φαγητό του νοσοκομείου) μου ξαναγύρισαν κι εμένα οι ναυτίες κι έτσι σήμερα που ζυγίστηκα ανακάλυψα ότι είμαι ακριβώς στα κιλά που είχα πριν την εγκυμοσύνη, ούτε γραμμάριο παραπάνω. Είμαι σα σκουπόξυλο με κοιλιά. Ενιγουέι, εσείς ετοιμάζετε το δωμάτιο του μωρού, εγώ, ως πρωτομάνα, ήταν ευκαιρία να μάθω να βάζω κομπρέσες (με πειραματόζωο τον εαυτό μου:-) Να 'χετε όλες μια υπέροχη μέρα, Αθηνά να χαίρεσαι τον άντρα σου και χρόνια πολλά σε όσες άλλες έχουν δικούς τους να γιορτάζουν!

ΠΣ Τι ωραία μέρα, θέλω τόσο πολύ μια εκδρομή στην εξοχή!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ περαστικα...πω-πω τι περασες.....κ παραπονιεμαι εγω μ ενα χαζοδοντο......

περαστικα κ να ειναι η τελευταια σου ταλαιπωρια...

ηρθε ο απο μηχανης θεος (ο αντρας μου) κ πηρε το δημητρη κ τη βενετια μια βολτα στη γειτονια.τον παιδοτοπο τον ξεχασαμε γιατι δεν ηθελαν...

stellunak,ρωτα για το gynotradyferron,ειναι σιδηρος με φολικο σε χαπι (μαλλον το εχω ξαναπαι καπου) κ το βρηκα αρκετα ελαφρυ.επισης δεν προκαλεσε δυσκοιλιοτητα.

ουτ εγω εχω παρει κιλα(ουτε μισο),αλλα εχω κοιλια,στηθος κ περιφερεια πολυ μεγαλυτερη.δεν ξερω πως γινεται...εχω γινει σαν βαρκα παντως...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

καλημερα κοριτσακια μου....

περαστικα σου κουκλιτσα ,πω...πω μεγαλη ταλαιπωρια περασες....!!!

κοριτσακια εμενα με εχει πιασει ενα αγχος...εχω να νοιωσω το μωρακι μου καμποσες μερες και με εχει αγχωσει αυτο...ανυπομονω να ερθει η δευτερα να παμε και να ειναι ολα καλα

76IGp3.png

καλημερα κοιλουμπιτσες και χρονια πολλα!!!!

τι κανετε?

stellunak περαστικα σου!

εμεις σημερα θα κανουμε τραπεζι σε κατι φιλους.... το μονο που εχω να κανω ειναι να αλλαζω το νερο στον μπακαλιαρο και να βρασω τα χταποδια για να τα κανω ξυδατα (ολα τα αλλα θα τα κανει ο καλος μου οταν γυρισει απο τη δουλεια στις 2) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΩ ΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ!!!! πριν που πηγα εφυγα τρεχοντας για την τουαλετα.... και το περιεργο ειναι οτι δεν μου μυριζουν:?:-?:?

αλλη ερωτηση: η κοιλια σας μεγαλωσε? εμενα ειναι σαν να εχω φαει απλα πολυ.... εχω μια συναδελφο που ειναι ενα μηνα πισω απο μενα και εχει πιο μεγαλη και στρογγυλη κοιλιτσα απο μενα (και εκεινης ειναι το πρωτο) και υποτιθετε οτι το ζουζουνελι μου ειναι και 4 μερες μεγαλυτερο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ZOrwp3.png

καλημερα κοιλουμπιτσες και χρονια πολλα!!!!

τι κανετε?

stellunak περαστικα σου!

εμεις σημερα θα κανουμε τραπεζι σε κατι φιλους.... το μονο που εχω να κανω ειναι να αλλαζω το νερο στον μπακαλιαρο και να βρασω τα χταποδια για να τα κανω ξυδατα (ολα τα αλλα θα τα κανει ο καλος μου οταν γυρισει απο τη δουλεια στις 2) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΩ ΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ!!!! πριν που πηγα εφυγα τρεχοντας για την τουαλετα.... και το περιεργο ειναι οτι δεν μου μυριζουν:?:-?:?

αλλη ερωτηση: η κοιλια σας μεγαλωσε? εμενα ειναι σαν να εχω φαει απλα πολυ.... εχω μια συναδελφο που ειναι ενα μηνα πισω απο μενα και εχει πιο μεγαλη και στρογγυλη κοιλιτσα απο μενα (και εκεινης ειναι το πρωτο) και υποτιθετε οτι το ζουζουνελι μου ειναι και 4 μερες μεγαλυτερο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα νανο μου...μην σε αγχωνει το θεμα με την κοιλια ,μια κοπελα που ειναι λιγες μερες μεγαλυτερο το μωρο της απο το δικο μου εχει κοιλιτσα που μολις φαινεται...και μενα φαινεται λες και ειμαι σε πιο μεγαλο μηνα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...