Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κουκλίτσες...

Αμ να τον χαίρεσαι τον κουκλο σου... Να είναι γερός κ ευτυχισμένος στην ζωή του κ εσύ να τον καμαρώνεις... Χρόνια του πολλά...

Τι έγινε χαθήκαμε πάλι? Τώρα που μπήκα εγώ εσείς εξαφανιστήκατε????

Φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Ευχαριστώ πολύ νικόλ μου:D

Εχω θέμα προς συζήτηση : πιπιλα

Καιρό τώρα έλεγα να τον βάλω σε διαδικασία διακοπής αλλά δεν τα κατάφερνα:P

Εχθες το απόγευμα το σκυλί μας έκοψε (για άλλη μια φορά) την πιπίλα στη μέση, την έδειξα στο γιώργο, έκανε μια προσπάθεια να τη βάλει στο στόμα του και απογοητευτηκε χαχαχα και μετά μου ζήτησε μόνος του να την πετάξουμε στα σκουπίδια, όποως κι εγινε.

Αργότερα όσες φορές την ζήτησε του έλεγα οτι την έφαγε την έφαγε η νιμπα και την πετάξαμε. Το βράδυ στον ύπνο τα ίδια, ξύπναγε συχνά πυκνα, τη ζήταγε κι εγω έλεγα συνεχώς το ίδιο. Δεν έκλαιγε, απλώς τη ζητουσε και αφου του απαντουσα, ξανακοιμόταν.

Σημερα τη ζήτησε παλι 1-2 φορές και πήγαινε μόνος του στα σκουπιδια να μου δειξει οτι την πετάξαμε.

Να συνεχίσω με την ίδια τακτική? Να μην υποκύψω? Αν βάλει κλάμματα κτλ να επιμείνω?

c2Gbp2.png

Αν βαλει τα κλαματα βλεπεις!

χαχαχαχα ναι καλά το πας,,,,τι πεταγομαι κι εγω να μουη πεις ποτε δεν πηραν πιπίλα και τα δύο μου.... ουτε δαχτυλο, πιπιλουσαν εμενα χαχαχαχαχχα

Παντως μια φιλη μου που ειναι και παιδοψυχολόγα, του ελεγε την πηραν τα πουλάκια, την πηραν τα πουλακια χαχαχαχαχ θα δειξει στο μελλον τι άχτι θα τα εχει τα πτηνά!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ πιστεύω ότι τα πας μια χαρά Αμ... (ούτε κ εμένα ο δικός μου πήρε ποτέ πιπίλα... αηδίαζε)

Εμείς συνεχίζουμε (με επιτυχία) το κόψιμο της πάνας (του βάζω μόνο στον βραδυνό του ύπνο... και πολλές φορές την αλλάζουμε άθικτη) ... Έχουμε μόνο πρόβλημα με τα κακάκια μας... Ειδικά την πρώτη φορά που έκανε στο γιο γιο αηδίασε κ στο τέλος έκανε κ εμετό... Λες κ είναι δικά μου τα κακά... :P (παιδί του μπαμπά του σε αυτό... σιχασιάρης)... Άρα τώρα όποτε είναι να κάνει κακά (γιατί ηρθε το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας με την εκπαίδευση στο γιο γιο) του λέω να κάνει κ να με φωνάξει (γιατί δε με θέλει στον ίδιο χώρο μαζί του... τον μπαμπά του μόνο φωνάζει όταν είναι σπίτι)...

Κατά τα άλλα συνεχίζουμε τα ξεσπάσματα...

Και μάλιστα περισσότερα πλέον καθώς κάνει παρέα με ένα γειτονάκι που είναι μεγαλύτερο κ ζωηρότερο κ μαθαίνει πολλά από αυτόν... τι να κάνω όμως που θέλει παρέα? Σκάει στο κλάμα όταν αποχωρίζονται...

Συνάντηση κανονίζετε ή θα μου το πείτε πάλι τελευταία στιγμή??? :P

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Αφηστε το σκ σας κενο ρε κοριτσια πας και τα πουεμ απο κοντα, μα καθε 2 χροναι θα τα λεμε? ε? χαχαχαχα

Μπραβο ρε το μπιλη πολυ προχω με την πανα, εγω τον εχω ξεχασει για εχω βαψιματα κλπ και του φοραν πανα να μην τον εχω εννοια να παει για γιο και να μην δω που τα αμολησε χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Νικολίνα αν βλεπει πολλη τηλεοραση μειωσε τη λιγο και επισης κοψε τη ζαχαρη οσο γίνεται, λενε οτι βοηθαει αρκετα αυτο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέραααα!!

λοιπόν, χθες το μεσημέρι είχαμε δράματα, κλάματα κτλ και τελικά του την έδωσα:? και κοιμήθηκε αμέσως

όταν ξύπνησε την έκρυψα, τη ζήτησε 1-2 φορές αλλά του απέσπασα την προσοχή με κάτι αλλο και ξεχάστηκε

το βράδυ τον πήραμε μαζί μας στο κρεβάτι, χοροπήδαγε, άργησε να κοιμηθεί (εμείς είχαμε αποκοιμηθεί και οι 2 χαχαχαχαχ) αλλά πιπίλα δεν ζήτησε:cool:, βέβαια δεν έκανε και τον ησυχότερο ύπνο ever

Σήμερα μεχρι στιγμής δεν έχει ζητήσει καθόλου, ελπίζω να συνεχίσει έτσι

galat, αυτό μου είπε και ο χαμπ, οτι θα εχει άχτι το σκυλί χαχαχαχαχα

θα το γυρίσω στα πουλάκια μου φαίνεται χαχαχααχα

νικολίνα μπράβο σας!!!!:cool:

για το σκ, δεν ξέρω ακόμα να σας πω γιατί θα φύγει ταξίδι ο νικ και δεν ξέρω πότε θα γυρίσει

c2Gbp2.png

καλησπέρα κοριτσάκια...

ο μικρός είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκρίνια απο χθες και θεωρουσα οτι ήταν στερητικό πιπίλας σήμερα όμως το βραδάκι (κι ενω ο χαμπυ ήδη είχε φύγει απο τα ξημερώματα ταξίδι) έπιανε τη μέση του σαν να πονούσε και μετά διπλωνόταν στα 2, τον πήρα αρον αρον και πήγα με ταξί στο αττικό (ευτυχώς που είχε έρθει η θεία μου - θα μείνει 2 μέρες για δουλειές - και δεν ήμουν μόνη μου), στη διαδρομή έκανε εμετό, παραλίγο να πλακωσω και στη φάπες τον οδηγό γιατί άρχισε τη γκρίνια και κάτι φράσεις του στυλ "τι είναι αυτά ρε παιδιά?" και "γιατί δε μου το λέγατε?"...τι να σου πουμε του λέω? ξέραμε οτι το μωρό θα κάνει εμετό?? ή να το ρωτούσαμε να μας πεί???

τα νευρα που είχα δε λέγεται...εν τω μεταξύ το παντελόνι μου όοοοολο μες τον εμετό, του γιώργου του άλλαξα ρουχα όταν φτάσαμε (τα προηγουμενα τα πέταξα).

Μάλλον γαστρεντερίτιδα μας είπαν,να τον παρακολουθησουμε, και διαιτα.

Ο καημενουλης μόλις φτάσαμε τον έπλυνα και τον έβαλα στην κουνια και κοιμήθηκε αμέσως, είχε να κοιμηθεί κανονικά 2 μέρες

αυτάααα:(

c2Gbp2.png

καλησπέρα κούκλες. ήμουν Αθήνα για 15 μέρες και τις πέρασα σχετικά χάλια, κάτι σαν την Αθηνά στη Ζάκυνθο την έπαθα και εγώ. Παραμονές του πρώτου γάμου παθαίνω πάλι αλλεργία από το μακιγιάζ και έτρεχα βραδιάτικα. Παραμονές του δεύτερου γάμου παθαίνω θλάση στη μέση από ένα σήκωμα που έκανα στη μικρή και την έβγαλα με ενέσεις και θερμοφόρες. έχω χαθεί τελευταία αλλά ετοιμάζω διάφορα εδώ στη Ζάκυνθο, σήμερα κάναμε τη προβολή της ταινίας freedom from birth, 24 ή 25 Νοεμβρίου ετοιμάζουμε μία ημερίδα για το θηλασμό και έχει πάρα πολύ τρέξιμο η οργάνωση, τελειώνω το διάβασμα για τη LLL και μέσα στον άλλο μήνα θα ξεκινήσουν οι επίσημες προετοιμασίες και μετά από όλα αυτά όταν κάθομαι στον υπολογιστή έχω και την ομάδα στήριξης θηλασμού και μητρότητας για τη Ζάκυνθο.

Αμ καλά κουράγια με τη πιπίλα και εγώ δεν ξέρω να σου πω κάτι (κοινώς την πέτυχες από συμβουλές)

Νικόλ και εμένα την είχε βγάλει τη πάνα αλλά την έπιασε γαστρεντερίτιδα, μεσολάβησε και η Αθήνα αλλά τώρα που γυρίσαμε τα πάει τέλεια. Η δικιά μου τα κακά τα κοιτάει κάνει πουφ και αν τα δει και πολλά με φωνάζει και κάνει πω πω πω πουφ.

η μικρή έχει κάνει τεράστια άλματα ανεξαρτησίας από εκεί που έκλαιγε και χτυπιόταν με τα άλλα παιδάκια τώρα πάει και παίζουν ακόμα και αν δεν είμαι στον ίδιο χώρο, επίσης επιτέλους άρχισε να υπερασπίζετε τον εαυτό της και όταν πάνε να της πάρουν το παιχνίδι από το χέρι αντί να το πετάει και να φεύγει τρέχοντας και κλαίγοντας, το κρατάει σφικτά και αν της το πάρουν το βουτάει ξανά. από ξεσπάσματα αρχίζουμε να τα ξεπερνάμε σε καλό βαθμό και γίνετε αρκετά συνεργάσιμη μπορώ να πω, όχι κάθε μέρα αλλά τουλάχιστον είναι ο κανόνας.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Αμαντε ((())))ωχου μωρε το γιωργι μας! Περαστικα! Ελπιζω να μην κολλησεις κι εσυ τψρα που λειπει ο χαμπι.

Ρε κοριτσια αρχισαν νωρις νωρις οι ιωσεις φετος, εμ με τετοια υγρασια παρτυ θα κανουν! Πραγματικα θυμαστε τα τελευταια χρονια να εχει τοσο υγρασια στην Αθηνα? παπαπα αντε να φυσηξει κανα βοριαδακι....

Εμενα προχθες μπουκωσαν και τα δυο ταυτοχρονα....ημαρτον 3 μερες ειχε παει σταθμό....αλλά μαλλον δεν ειναι απο τον παιδικό σταθμό ειναι απο καπου αλλου γιατι αλλιως θα κολλουσε πρωτα η Ειρηνη και μετα ο μικρός.... Ευτυχως το περασαν στο ποδι, ουτε πυρετο, ουτε ανορεξια και .... αποδεκτη γκρινια χαχαχαχα

Κι εμενα το βραδυ ανησυχος ηταν παντως αμαντε, και ελεγε ότι τον ποναει η κοιλιτσα...προς το παρον ομως δεν εχει κανει εμετο ή διαρροια...

Ο ταξιτζης απαραδεκτος!!!!

Ντιμ ωχ αναποδιές.... για το θέμα της μικρής σου σε σχεση με τα αλλα παιδακια, εκανες κατι συγκεκριμενο εσυ να βοηθησεις ή απλα ξεθαρρεψε μονη της μεγαλωνοντας?

Συγχρητηρια και για ολα αυτα που ετοιμαζεις στη Ζακυνθο!

Εμεις εδω και κανα μηνα εχουμε "αποθηλασει" δηλ οχι εντελως επισημα, θηλαζει μια φορα τα ξημερωματα , απλα γιατι θελω εγω να χουζουρεψω κι αλλο.... κι αυτο οχι παντα μερα παρα μερα....

Τωρα ομως αρχισε να ζηταει ξανα (δεν ζητουσε ποτε ιδιαιτερα) και μιας και γαλα δεν εχω, με κουραζει πολυ αυτο το πιπιλισμα.... που σημαινει οτι εκλεισε ο κυκλος αυτος μενει μονο να το παρω αποφαση να σταματήσουμε εντελως.... και να δουμε τι χειμωνα θα βγαλουμε!

Απο υπνο μια χαρα παντως ευτυχως ουτε ξυπνηματα ουτε σηκωνεται το βραδυ απο το κρεβατι....

Για την πανα δεν μπορω να πω οτι εχω κανει κατι ιδιαιτερο χαχαχααχ το εχω αμελησει το θεμα, θα κανω κανα μηνα καμια προσπαθεια και βλεπουμε.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αμ περαστικά σας, πως είναι σήμερα ο μικρός;;

Αθηνά η μικρή ξεθάρρεψε πολύ με μια ομάδα παιχνιδιού που οργάνωσα με παιδάκια πάνω κάτω στην ηλικία της μικρής, μετά τη τρίτη συνάντηση είδα τεράστια αλλαγή, άρχισε να φεύγει απο πάνω μου πολύ γρήγορα, να παίζει με τα άλλα παιδάκια, να πηγαίνει μαζί με την οικοδέσποινα να της δώσει νερό ή μπισκότο. επίσης εκείνη τη περίοδο άλλαξαν και οι ζωγραφιές της απο απότομες γραμμές πήγε στους κύκλους. Πήρα και ένα βιβλίο που ερμηνεύει τις ζωγραφιές των παιδιών και έχει διάφορα τέστ (για πιο μεγάλα παιδιά) και το βρίσκω πολύ αξιόλογο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

γεια σας κοπελιές! τι κανετε?

am περαστικούλια στο ζουζουνάκι σου.... πώς ειναι τωρα?

dim θα δωσεις εξετασεις για συμβουλος? αχ θα ηθελα κι εγώ, αλλα πού χρονος... μπράβο σου όμως που το πηρες τοσο ζεστα το θεμα θηλασμού.

galat είσαι σίγουρη ότι δεν εχεις γάλα? η νυφη μου που θηλασε 7 μήνες ειχε σταγονες επί 2 χρόνια μετα τον αποθηλασμο

τα δικα μας νεα λίγα... το μόνο ότι πριν δυο εβδομαδες επαθα κολικο εντερου, λιποθυμησα απ τον πονο ξαπλώθηκα φαρδιά-πλατιά στο μπάνιο και τωρα ειμαι με κολάρο στο λαιμό, γιατί πεφτοντας χτυπησα τον αυχενα και επαθα μετατοπιση δισκου. Τεσπα, παλι καλά λεω, θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα. για την ωρα αναρρωνω καλως.

φιλιά σε ολες

dJzIp2.png Fysmp3.png

περαστικα και σε σεν ζουζουνελ πω πω πρεπει να πονεσες πολυ....εντωμεταξυ αυτος ειναι ενας μονιμος φοβος μου μην λιποθυμησω οσο ειμαι μονη με τα παιδια...

Για το γαλα, μπορει να εχω ελαχιστο....αφου στις 4-5 προσπαθειες τσαντιζεται και ζηταει το αλλο χαχαχαχα παντως κάτι ακουσα να καταπινει μια μερα....

τεσπα θα δουμε ισως κρατησω αυτη τη μια φορα το πρωι...

αυτο που ηθελα να πετυχω , να κοιμαται χωρις θηλασμο εχω μηνες που το καταφερα οποτε δεν με κουραζει πια....

eNeap2.pngTSzHp3.png

ντιμ εισαι πολυ παρατηρητικη! χαχαχαχα εγω ολας μουτζουρες τα βλεπω, η αληθεια ειναι οτι δεν ζωγραφιζει συχνα,....και ολο κατι μουτζουρες κανει, οχι κυκλους...

η Ειρηνη 2,5 χρονων εκανε προσωπακια μεγαλο κυκλο ματια μυτη στομα μαλλια αυτια. χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...