Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κι απο εμας...

ειδαμε χθες το μωρακι,μεγαλωνει καλα...ο πλακουντας μου ειναι λιγο χαμηλος,αλλα οπισθιος,κι εχω ακομα τρεις εβδομαδες μεχρι να παρει την κανονικη του θεση,οποτε δεν ανησυχουμε ακομα.ο γιατρος μου επιμενει στην αμνιο.εγω ειμαι ακομα υπο σκεψη...

οι ναυτιες μου συνεχιζονται...μαλλον μεχρι τελος ετσι θα παω...περναει καμια το ιδιο η ειμαι η μονη ατυχη?????

απο πονους,αλλο τιποτα...μεση,χερι,στηθος,κοιλια.....

σε λιγο ειναι καιρος να εμφανιστουν κ οι αιμορροιδες μου....

θελω να δω ποσες ακομα εγκυμοσυνες χρειαζονται για να συνιθισω.......

ιρακι κ πανουλα,καλως ηλθατε κ με το καλο τα μωρακια σας...

ζουζουνελ,ελπιζω η μαμα σου να ειναι καλυτερα.

galat,ρωτησα το γιατρο μου κ μου ειπε οτι 9 βαθμοι ειναι πολλοι για να επειχειρησει φτ κ μου ειπε το γνωστο που λενε ολοι.....

κωνκων,τι μου θυμισες με τα γιαννιτσα...εχω ζησει 3 υπεροχα χρονια εκει.....κι εγω θελω να παω για πασχα στη σαμο,που ειναι κ τα εξαμηνα του μπαμπα μου,αλλα απαγορευεται δια ροπαλου να παω (ουτε μεχρι τη χαλκιδα μου επιτρεπει.....)

ευη,ουτε εγω το εχω ακουσει,μαλλον επειδη ειμαι κ λιγο αργοτερα απο ολες σας...

νικολινα,μια κουταλια μελι καθε πρωι κανει θαυματα.......

κολπικη καλλιεργια θα κανω κι εγω.για τυχον μυκητες μου ειπε κλπ,γιατι αν υπαρχει κατι (που σ εμενα σιγουρα υπαρχει) πρεπει να καταπολεμηθει πριν τη γεννα,γιατι μπορει λεει να βλαψει τις βλεννογονους του μωρου...

φιλια σε ολες.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Δυσκολη μέρα σήμερα! Βρε theolvas μου απορώ πως τα βγάζεις πέρα με τόσα μωρά!! Εγώ με ένα και σήμερα με τις τόσες σκανταλιές του με έπιασε η κατάθλιψη. Στο μπάνιο κατέλειξα να κλαίω! Και το χειρότερο είναι πως με ρωτάνε τι έχω και όταν ξεκινώ να τους πω λένε έλα μωρέ παιδάκι είναι.... (κάτι οι ορμόνες κάτι που εδώ και δυο μέρες βλέπω λίγο αίμα στο χαρτί δε θέλω και πολύ να εκραγώ!)

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Δυσκολη μέρα σήμερα! Βρε theolvas μου απορώ πως τα βγάζεις πέρα με τόσα μωρά!! Εγώ με ένα και σήμερα με τις τόσες σκανταλιές του με έπιασε η κατάθλιψη. Στο μπάνιο κατέλειξα να κλαίω! Και το χειρότερο είναι πως με ρωτάνε τι έχω και όταν ξεκινώ να τους πω λένε έλα μωρέ παιδάκι είναι.... (κάτι οι ορμόνες κάτι που εδώ και δυο μέρες βλέπω λίγο αίμα στο χαρτί δε θέλω και πολύ να εκραγώ!)

εβακι κανε υπομονη ...πιο πολυ φταινε οι ορμονες και δεν αντεχεις τις σκανταλιες...για το αιματακι το ειπες στο γιατρο σου????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους τελείωσα για σήμερα με τις εξετάσεις. Είδα και έπαθα να φτάσω στο νοσοκομείο γιατί ζαλιζόμουν. Βέβαια πριν φύγω απο το σπίτι ήπια και ενα ποτηρι χυμό αλλιως δεν τη πάλευα. Αυτή η πίεση παραμένει χαμηλή.

evi mou κουράγιο! Και εγώ μόλις επέστρεψα σήμερα σπίτι επικρατούσε χάος! Δεν είχαν σχολείο σήμερα και λύσαξε στο σπίτι. Να τα γκρεμίζει όλα και να τσιρίζει. Ε απο τις 12.30 φάγαμε και πέσαμε για ύπνο. Το βομβαρδισμένο σπίτι θα το μαζέψει ο καλός μου το απόγευμα. Κάνε βαθιές αναπνοές και συνεχίζεις με το θηρίο. Εγω αν του φωνάξω γίνετε χειρότερος, οπότε το αποφευγω. Ο γιατρός τι σου είπε για το αίμα?

ο γιατρος μου επιμενει στην αμνιο.εγω ειμαι ακομα υπο σκεψη...

Λία μου τί θα κάνεις τελικά? Θα έχεις βοήθεια για τα παιδια για τις μερες που θα χρειαστεί να είσαι ξάπλα?

Καλησπέρα!!!

Κι εμενα με πιανει ωρες ωρες απελπισια με τη μικρή ειδικα τελευταια κοιμαται πολυ δυσκολα το βραδυ...

Λιάκι ευχαριστώ που θυμηθηκες να ρωτήσεις τον γιατρο, το περίμενα...

Κωνκωνάκι, 7 απριλιου εχω ραντεβου μετον γιατρο, και 27 το Β επιπεδου, ε! σε μια απο τις δυο φορες θα μάθω που θα παει!!!!! Αντε να δούμε...αν και πιστευω οτι ειναι κατα 80% κοριτσι...εκτος αν δουμε κανα προσον εκπληξη!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μίλησα με το γιατρό που μου έκανε την αμνιοπαρακέντηση και πήγα και με είδε κιόλας! Δεν είναι τίποτα λέει. Δεν βλεπει τίποτα το ανησυχητικό και απλά να προσέχω λίγο με τον μικρό! Αυριο θα πάω πάλι να με ξαναδει το πρωι. Τι να πω!!!! Μου έχει βγάλει το λάδι αυτό το ζουζούνι από τώρα!:? Δε πειράζει όμως χαλάλι του! Οσο για το Χρήστο μου ελπίζω αυριο να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα και για τους δυο μας!

Καληνύχτα κορίτσια!!! Θα τα πούμε αυριο.....

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

καλημερα κοιλουμπες...τι κανετε???

εβακι ειδες δεν ειναι τιποτα....(ευτυχως δλδ)

εγω παντως κοριτσια μπορω να τονισω οτι πρωτη φορα στη ζωη μου νοιωθω τοσο τεμπελα,δεν θελω να κανω τιποτα ...απορω πως τα καταφερνετε εσεις που εχετε και αλλα παιδακια...(και μετα λεω θα κανω 4,θα τα καταφερω???)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμενα με πιανει ωρες ωρες απελπισια με τη μικρή ειδικα τελευταια κοιμαται πολυ δυσκολα το βραδυ...

Πότε θα στρώσει επιτέλους ο ύπνος τους? Εδώ και 3 μέρες έχουμε κλάματα μέσα στη νύχτα, χθες το βράδυ έκανε και εμετό ο μικρός. Απο το ζόρι του ή να τον πείραξε κάτι??? Μας βλέπω με τα μωράκια μας να κοιμούνται και τα μεγάλα παιδάκια μας να ξυπνάνε ακόμα για γάλα....:?

Καλημέρα δεν είπα.... Καλημέρα!!!!

Εχω κάτι πονάκια πάνω απο την κοιλιά αλλά ο δοκτορ είπε οτι είναι το έντερο εκεί πάνω τώρα.

happiness η 1η εγκυμοσύνη είναι "εγκυμοσύνη πολυτελείας" σε έχουν όλοι στα όπα όπα και εσύ είσαι αραχτή! Οτι και ζητήσεις όλοι τρέχουν! Και δεν εννοώ οτι μου μυρισε αυτό και το θέλω, το λέω γενικώς... Και εγώ έτσι ήμουν! Απόλαυσε το όσο περισσότερο μπορείς, μή το ξεχνάς! Στο 2ο παιδάκι δεν έχει τέτοια....

Πότε θα στρώσει επιτέλους ο ύπνος τους? Εδώ και 3 μέρες έχουμε κλάματα μέσα στη νύχτα, χθες το βράδυ έκανε και εμετό ο μικρός. Απο το ζόρι του ή να τον πείραξε κάτι??? Μας βλέπω με τα μωράκια μας να κοιμούνται και τα μεγάλα παιδάκια μας να ξυπνάνε ακόμα για γάλα....:?

Καλημέρα δεν είπα.... Καλημέρα!!!!

Εχω κάτι πονάκια πάνω απο την κοιλιά αλλά ο δοκτορ είπε οτι είναι το έντερο εκεί πάνω τώρα.

Ελα ντε... κοιτα εμενα το ενα ξυπνημα δεν με χαλαει που κανει(και οχι παντα, καμια φορά το κοβει και σερι) γιατι μεχρι προτεινος ξεπνουσε 23435 φορες. Αλλα με κουράζει που την κοιμιζουμε δυσκολα...εχει τρελη τσιτα και ας κοιμαται το μεσημερι... τεσπα ισως ειναι και τα τελευταια δοντια οι φρονιμητες...εχουν αρχισει και τα ονειρα, εχουν κι αυτα τα ζορια τους...

Εγώ δεν της δινω γαλα το βραδυ που ξυπναει. Δεν μου ζητησε και ποτε βεβαια, αλλά δεν θελω να αρχισω αυτη τη συνηθεια, μετα ποιον θα πρωτοταίζω? Μια ξαδερφη μου ειναι η κορη της 5 ετων και ακομα ξυπναει για γαλα...

Βεβαια εμενα θηλαζε εως 2 ετωα, οποτε ειχαμε κοψει τους βραδυνους θηλασμους αρκετο καιρο, αν ηταν πιο μικρη σιγουρα θα το ειχε αναγκη το γαλατακι της....και μαλλον θα της εδινα εως τώρα...

Κουραγιο και υπομονη!

Το μονο που σκεφτομαι ειναι να τα καταφερω στον αποκλειστικο θηλασμο γιατι βαριεμαι απιστευτα το θηλαστρο, τις αποστειρωσεις, το βρασιμο νερου, το πλυσιμο μπιμπερο, τις γαλατοσκονες κλπκλπκλπλκλπ.... Η μικρη στην αρχη με ειχε πληγωσει τοσο που δεν μπορουσα να την βαλω στο στηθος(ειχε κοντο χαλινο ομως στη γλωσσα που δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι) και οι 3 πρωτοι μηνες ηταν κολαση... μετα ομως τελειααααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

happiness η 1η εγκυμοσύνη είναι "εγκυμοσύνη πολυτελείας" σε έχουν όλοι στα όπα όπα και εσύ είσαι αραχτή! Οτι και ζητήσεις όλοι τρέχουν! Και δεν εννοώ οτι μου μυρισε αυτό και το θέλω, το λέω γενικώς... Και εγώ έτσι ήμουν! Απόλαυσε το όσο περισσότερο μπορείς, μή το ξεχνάς! Στο 2ο παιδάκι δεν έχει τέτοια....

ετσι ετσι!!! :D:D ουτε μια σακουλα δεν με αφηναν να σηκωσω, τώρα σηκωνω 12,5 κιλα απειρες φορες τη μερα, πηγαινω σουπερμαρκετ κλπκλπ...

Αχ, ασε το αλλο με τις πανες...θα εχω 2 να αλλαζω μου φαινεται... αρχισα μια προσπαθει τη μικρη και απλα μαζευα κατουρα ολη μερα...ωσπου μου λεει μαμα, δεν θελω βρακάκια, θαλω τις πανες μου! :eek::eek:

Θα ξαναπροσπαθησω σε κανα μηνα αφου μαζεψω και το χαλί χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λες ε κωνκων να το απολαύσουμε γιατί μετάαααα....

έτσι galat μου? 12.5 κιλά???? Πωπω.... όσο για τη μικρή σου... θεά... Αφού το κορίτσι θέλει τις πάνες της... :P

Γιατί εγώ θέλω να κάνω ένα σωρό κ δε με αφήνει ο καλός μου να κάνω τίποτα... (κ δεν είναι ότι τα κάνει εκείνος, είναι ότι απλά δε με αφήνει... κ όσο τα βλέπω εγώ όλα από δω κ από εκεί, τόσο θέλω να κάνω δουλειές... κ όχι τίποτα δύσκολο...)

Εγώ χθες πήγα για να ψωνίσω της βαφτιστήρας μου λαμπάδα κ ένα φορεματάκι που μου ζήτησε... Και αφού είχε κ H&M το Avenue πήρα κ για μένα κάτι... :rolleyes: Δύο παντελονάκια που δεν έχω το καημένο τίποτα να βάλω... κ μία μπλουζίτσα... Τώρα αν θα μου κάνουν ένα μήνα μετά τα παντελόνια τουλάχιστον ... άγνωστο.

Φιλάκια κοιλούμπες... Αύριο δε δουλεύουμε :D

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...