Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρωτα γιατί κι εγώ ασχετη είμαι!....δεν το εχω πειραξει καθολου κ ισως θα επρεπε....αλλα εγω δεν μπορω φοβαμαι! χαχαχχα ολο λεω τον συζ να το κανει αλλα το ξεχναμε....

λογικα θελει στο μαπνιο λιγο λιγο να το κατεβαζουμε οσο παει....οχι να βγει δηλ ολο το κεφαλακι (οιμε τι γραφω μεσημεριατικα η μανα)

Εκει στη Ζακυνθο ο παιδιατρος το επιασε και το τραβηκε με πολλη δυναμη και αποτομη κινη προς τα κατω τα ειδα ολααααααααααααααααααααααααααααα αλλα ο μικρος δεν καταλαβε τιποτα οποτε.....

ο δικος μας μου ειπε που κ που να το κατεβαζουμε απαλα απλως, οσο παει....

τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Hellooooo

nikolina μου, περαστικά σας!!

για το επίμαχο θέμα, η παιδ. κάτω μας έχει πει να μην το πειράζουμε (ή λίγο να το προσπαθουμε στο μπάνιο)

η παιδ. εδω ήταν της αποψης να το κατεβαζουμε (απο μικρουλης που ήταν) αλλά δεν την ακούσαμε:mrgreen:

c2Gbp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου... Τι κάνετε? Εμείς είμαστε καλά επιτέλους... :D

Για το επίμαχο θέμα, εμένα ο γιατρός μου είχε πει από το χρόνο να του κατεβάζω σιγά σιγά το πουλάκι του κ έτσι έκανα... Έχει ανοίξει αρκετά μπορώ να πω... Τις προάλλες που πήγαμε να μας δει για την λαρυγγίτιδα του είπα να το δει κιόλας για να μου πει αν σταματάω ή συνεχίζω... Και το είδε κ μου είπε ότι έχει κατέβει αλλά να συνεχίσω... (μιλάμε πάντα για τον ίδιο γιατρό με την Αθηνά) Δύο μέρες μετά παρατήρησα ένα άσπρο στο πουλάκι του κ τα παιξα... Από ό,τι διάβασα στο ιντερνετ κ από ό,τι μου είπε ο γιατρός στο τηλ. την επόμενη μέρα είναι σμήγμα κ μου είπε να βάζω καλέντουλα για να φύγει σιγά σιγά... :shock: Μου φαίνεται λίγο περίεργο πάντως πως έγινε αυτό το "τυράκι" στο πουλάκι του παιδιού...

Αυτά τα γρήγορα από μένα... πάω να μαγειρέψω... Φιλάκια σε όλες κ στα μικράκια σας περισσότερα...

Κανονήστε καμία συνάντηση στο mall τώρα που επιτρέπει ακόμα ο καιρός... Τι λέτε?

Οι ξενιτεμένες θα έρθουν προς Αθήνα?

Φιλιά κ πάλι

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

ξέρω κι αλλα αγοράκια με τυράκι:mrgreen: μην ανησυχείς

και στις 2 μανούλες είχε πει ο γιατρός τους απαλό πλύσιμο στο μπάνιο και οτι είναι φυσιολογικό μέχρι 3 ετών αν θυμάμαι καλά

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα εχει γελιο να καθαριζεις το χοντρο τους απο το πατωμα? χαχαχαχαχαχαχ

Θα το κανω λοιπον κι εγω με το πουλάκι το εχω αμελησει, δεν το κανω ποτε! χαχαχαχα

Ναι να κανονισουμε ντροπη να βρισκόμαστε κάθε 2 χρόνια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαχαχαχαχα εχει γελιο να καθαριζεις το χοντρο τους απο το πατωμα? χαχαχαχαχαχαχ

Θα το κανω λοιπον κι εγω με το πουλάκι το εχω αμελησει, δεν το κανω ποτε! χαχαχαχα

Ναι να κανονισουμε ντροπη να βρισκόμαστε κάθε 2 χρόνια!

Τι παίζουν κ τέτοια? χοχοχοχο! Ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο χοντρό... Μόνο τα τσίσα μαζεύω από το πάτωμα... Κακά είχα να κάνει από τη μέρα που του έβγαλα την πάνα (παρασκευή) κ χθες που είπε ότι θα κάνει του έβαλα πάνα γιατί τον είδα ότι δυσκολευόταν... γενικά είναι δύσκολος με τα κακά, κ με την πάνα δε με θέλει κοντά του κ απομονώνεται... οπότε δεν ξέρω πως θα τον καταφέρω με το γιογιό...

Για το πουλάκι, νομίζω ότι θέλει λίγο (όχι πολύ) προς τα κάτω... εμένα πάντως το τυράκι με την καλέντουλα φεύγει...

EP8Ip2.png

Κι εμενα ετσι ειναι με τα κακα, και μαλιστα οσες φορες τον εβλεπα στην επιμαχη φαση, εντελως ετοιμος να τα....αμολήσει, χαχαχα, και τον εβαζα σε γιογιο ή λεκανη κοβόταν.

Να το εχετε υποψη στην αρχη τα περισσοτερα παιδακι στην εκπαιδευση απρουσιαζουν δυσκοιλιότητα λιγο ως πολύ.

Εμενα εχει που εχει θέμα, μπορει κ μερα παρα μερα να κανει και ζοριζεται....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και μένα κ κάθε μέρα (αν κάνει) ζορίζεται...

Εμένα τώρα τραγουδάει: to you.... Happy Bi (rthday) to you... xaxaxa

Εντωμεταξύ έχει τρελλά ξεσπάσματα... δε με ακούει καθόλου... κ έχουμε ξεφύγει εντελώς...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

μα κι εμενα τα ιδια.... α μπεντεν το γιου, α μπεντεν του γιου ου ου ου

χαχαχαχαχαχαχαχαχα και το ιδιο με ξεσπασματα, μου λεει ΟΧΙ ε τελω συνεχεια.......

και ολα μαμου μαμου (δικά μου) και τσιριδες....αυτα τωρα 3-4 μερες εντωμεταξυ .....πω τι εχει να γινει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

ο δικός μου δε θελει το γιογιο με ΤΙΠΟΤΑ, μόνο η κοπελα που τον κραταει τον καταφερνει να του δειξει να κάθεται, σε εμας όλο οχιιιιιιι οχιιιιιι είναι

θα αργήσουμε να βγάλουμε την πανα μου φαίνεται χαχαχαχα

c2Gbp2.png

Κι εμενα δεν το θελει...λιιιιγο δεχεται παραπανω τη κουλουριτσα στη λεκανη αλλα επισης βαριεται και στο δευτερολεπτο θελει να σηκωθει!

Αυτο που επιασε 3-4 φορες αλλα δνε θελω ναγινει συνηθεια ειναι οταν τον κανω ντους, που του ειπα Κοιτα Αλεξανδρε η Ειρηνη κανει πιπι, εσυ ξερεις? Για δειξε μου!

Και το θκατο λεει ναι κοιτα, και κατουρησε αμεσως!

Ηξερε πολυ καλα τι επρεπε να κανει επαθα πλακα, νομιζω με δουλευει λιγάκι χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σύμφωνα με το τικεράκι σου Αμ σήμερα έχει γενέθλια ο Γιώργος????

Αθηνά τέλειος ο Αλέξανδρος... χαχαχα...

Επίσης, βρε Αθηνά, διάβασα αυτά τα ωραία λινκ αλλά πραγματικά πολύ ουτοπικά μου φαίνονται ή είμαι τόσο στριμμένη μαμά? Οκ συμφωνό ότι δεν είναι ωραία η τιμωρία κ τι πρέπει να κάνουμε? Γιατί να πάω με τα νερά του δεν βγάζω πουθενά... του εξηγώ με τις ώρες αλλά αυτό που θέλει αυτός αν δεν γίνει... γίνεται χαμός...

EP8Ip2.png

Eνταξει για αυτο εγραψα οτι καλή η θεωρία αλλα στην πράξη....ειδικα οταν εχεις 2 παιδιααααααααααααα χαχαχαχαχα μια στριμαδα σου βγαινει ενιοτε. Επισης ειναι και για λιγο πιο μεγαλα παιδακια ισως, μιας και μπορεις να το συζητησεις περισσοτερο....

'Οποτε κι εγω ειμαι πολυ ηρεμη και γλυκια κλπ παντα το κανουν χειροτερο , το εκμεταλλευονται να πω, δεν μου αρεσει η λεξη, το εκλαμβανουν σαν αδυναμια ? καταλαβατε τι εννοω παντως...χαχαχα σου λεει ελα την πετυχαμε στα κεφια της ας ζαβολιασοθμε παραπανω χαχαχαχα

Προσπαθω να μην με νευριαζει αυτο ομως, να μην το παρινω εγωιστικα ή οτιδηποτε και παντα σκεφτομαι οτι το παιδι που χτυπιεται κατω κλπ δεν μου κανει δυσκολη τη ζωη μου, αυτο περνάει δυσκολα...γενικα τα παιδακια ζοριζονται πολυ...δεν ειναι απλα στριμενα και υστερικα.(που κι αυτο φυσιολογικοτατο!)

Με την Ειρηνη περασα οπως θυμαστε πολυ δυσκολα, να που ειναι μεν δυσκολο παιδακι ακόμα δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της χαχαχαχα, αλλα με πολλη συζητηση κλπ καταλαβαινει μεχρι που πρεπει να το φτασει...μαζευεται οταν βλεπει οτι το παρακανε....και εκφραζει συναισθηματα πολυ καλα....πχ το εκανα αυτο επειδη ενιωσα οτι περνας περισσοτερη ωρα με τον Αλεξ αντι για μενα κλπ

Εσυ θα συνεχισεις 1231235436 φορες να του εξηγείς. Και θα του προσφερεις παντα εναλλακτικες σε καθε μη ή δεν πρεπει να του λες και τι μπορει να κανει.

Πχ τα χερακια δεν χτυπανε, τα χερακια ειναι για να χαιρεταμε ή αν παιζουμε μουσική ή να κανουμε κουλουρακια ή δεν χτυπαμε κανουμε καλό καλό ή δεν χρειαζεται να φωνάζεις μπορείς να μου πεις ηρεμα τι θες και τα γνωστα κλισε.

σηκω να παμε για υπνο

οχι

Ειναι ωρα για υπνο παμε στο κρεβατακι

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Θα πρεπει να ηρεμησεις τωρα

τσιριδεσ χτυπηματα

εισαι ετοιμος να ηρεμησεις?

(εμενα εκει σταματαει να δει τι λεει η τρελη)

ναι

ωραια τωρα ακουσε με

ναι κλαιγοντας

εισαι ετοιμος να με ακουσεις?

ναι (ηρεμος)

θα πρεπει να πας για υπνο

οχιιιιιιιιιι

Ειναι νυχτα ειναι αργα και βφγηκε το φεγγαρακι θα πρεπει να κοιμηθεις. Θα πας μονος σου ή θα σε παω εγώ?

μονοοοοο

μονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο (φωνη)

Ενταξει πηγαινε μονος σου!

και παει νιωθωντας οτι κερδισε κι απο πανω χαχαχαα

ενα μικρο διαλογακι που ειχαμε χθες και επιασε.

Παντως ακομα κι αυτο με τις 2 επιλογες το ψιλιαζονται αργότερα και δεν παινει αλλα οσο παινει καλο ειναι....

παντως ειδικα η ωρα του υπνου ειναι η αδυναμια μου, εκει θελω τοσο πολυ να κατσω χωρις παιδια για λιγο, και βγαινει και ολη η κουραση που δεν συγκρατω τα νευρα μου παντα....

ο μικρος θα βγει απο το παρκο 15 φορες μεχρι να κοιμηθει, μια νερο μια φιλι, ξανα νερο, γελια χαχανητα,

τωρα ας πουμε τον ακουω μεσα ακομα να κοιμηθει λεει

ητανε.....λιονταακι

ητανε....ποντικακι

εζω πω

χαχαχαχα λεει το παραμυθι που του ειπα "ητανε=ηταν μια φορα κι εναν καιρο"

τεσπα εχω κι αλλα να πω αλλα νυσταζω το επομενο σεντονι αυριο

Καληνυχτα γκερλς και βοηθηστε κι εσεις ριξτε καμια ιδεα πως να το χειριστουμε, γιατι εγω την τρεμω αυτη τη φαση και νομιζω το ψυχανεμιζονται αυτο χαχααχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...