Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσάρες

κι εγω ακόμα αθήνα είμαι, εργασία και χαρά, την κυριακή αναχωρούμε

tettamar καλή γαλάζια συνέχεια :D

ζουζουνέλ απαιχτη η μικρή:D

κι ο γιώργος τις τελευταίες εβδομάδες έχει κάνει μεγάλη πρόοδ, εκεί που είχε μείνει στάσιμο το λεξιλόγιο, έχει πάρει ψιλοφόρα και προσπαθεί να πει τις περισσότερες λέξεις που ακούει, επίσης μετράει όχι όμως απο το 1 αλλά απο το 5 εως το 9 χαχαχαχα ανάποδο το παιδί μου

το θέμα "πανα" το άφησα για τις διακοπές

μια μέρα εν τω μεταξύ λέω στο χαμπυ να αφήσουμε τσίτσιδο τον μικρό και όταν τον δούμε να θέλει να τα κάνει να του δείξουμε το γιογιο, ε την κρίσιμη στιγμή ο χαμπυ μιλουσε στο τηλέφωνο, εγω επινα καφέ στο μπαλκόνι κι ο γιώργης τα έκανε όρθιος στη μέση του σαλονιού χαχααχαχαχαχαχα

ντιμακι τι έπαθε η αθηνα:?...όλο ξινές τις βγαίνουν οι διακοπές γμτ

παρολίγο να έρθω κι εγω εκεί (όχι για ευχάριστο λόγο πάντως:( - "εφυγε" μια πολύ αγαπημένη θεία της μητέρας μου) αλλά ήταν πολύ ξαφνικό και πήγε μόνο η μαμά μου, δεν προλάβαινα να καλύψω τις βάρδιες μου

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μικρή τα πάει τέλεια με το γιογιο, πολλές φορές πάει μόνη της δεν κατεβάζει το βρακάκι βέβαια αλλά μη τα θέλω και όλα δικά μου, και το βαρύ απόβλητο απο την πρώτη μέρα πάει μόνη της στο γιογιο και εκεί φωνάζει να κατεβάσω βρακί.

χαχα το ίδιο κάνει και η δικιά μου, πρωτα κανει τη δηλωση "παω στο γιογιο μου να κανω κακα μου" καθεται, τα κάνει (στην πανα, εννοείται), σηκωνεται, κοιταει το γιογιο λεει "εκανα κακα μου" ξανακαθεται "τωρα κανω τσισα μου" και μετά σηκωνεται "ελα μαμα να με πλυνεις" και τρεχει στο μπανιο προσπαθώντας να βγαλει την πανα, τρεχω κι εγω η αμοιρη η μανα να προλαβω πριν μοιρασει τις κουραδίτσες σε όλο το σπίτι! :D Πάντως εστω και ετσι ειμαι ευχαριστημενη, με τον γιο μου δεν εχουμε ξεμπερδεψει ακομα (κοντευει 3,5) ειναι δυο μερες τωρα που κοψαμε και τη βραδινή πανα, αλλά τη ζηταει για να κανει κακα. Ουφ ειναι το όνειρό μου να τελειώσουν οι πανες, σας μιλαω ειλικρινά, δε μπορώ άλλο σκ@το! :oops:

amande συλληπητήρια για τη θεία, καλό της ταξίδι, εύχομαι τουλάχιστον να μην ταλαιπωρήθηκε...:cry:

αυτές τις μερες πηγαίνω και βλεπω τον πρώην προϊστάμενό μου (ειχαμε πολύ καλές σχεσεις, σαν πατερας μου φερθηκε, όχι απλά προϊστάμενος), επαθε εγκεφαλικό και ειναι σε πολύ άσχημη κατασταση, κρίμα ειναι να ταλαιπωρούνται οι άνθρωποι ετσι ... :cry:

dJzIp2.png Fysmp3.png

Αντιγραφω και απο το καφε ο λε

Εμας οι διακοπες ειχαν ψιλοπεριπετειες, λεω ψιλο γιατι εν τελει καλα περασαμε....

τι να πω καποιος μας γλωσσοφαγε που λεει και η γιαγια μου! χαχαχαχαχα

1η μερα αναχωρησης..... μου ερχεται περίοδος (ποτε δεν εχω καθυστερηση ειχα ομως 10 μερες και πρωτη πρωτη μερα αδιαθετησα δεν προλαβα να βουτηξω δαχτυλακι στη θαλασσα!)

Δε βαριεσαι σιγα.... ειχα τρομερο πρηξιμο-κατακρατηση υγρων και πρηστηκαν και τα ποδια μου, με επιασε πονοκεφαλος και αδυναμια δεν αισθανομουν καλα, παω στο φαρμακειο πιεση...17!

ειχα να το παθω 2 χρονια απο τοτε με τον Αλεξ....

τις επομενες 3 μερες ενιθα σκατα επινα ομως κατι τσαγια κλπ και επεσε καπως, εκοψα και αλατια κλπ και το περπατημα βοηθησε.

το ιδιο βραδυ, η Ειρηνη εβηχε...

επομενη μερα Ειρηνη 38 πυρετο.... ευτυχως περασε

επομενη μερα παω να κανω κατι αιτησεις αναπληρωτων (συνεπεσανα οι προθεσμιες με τη ζακυνθος) πεφτω οοοοολη τη σκαλα με τον πωπό(σικ!) στο τσακ να σπασω την ουρα...μια μελαναρα να!

η Ειρηνη λαιμο και βηχα, ευτυχως απυρετη και συνεχισε τα μπανακια

επομενη μερα τσιμπαει ενας σκουρκος-νταβανος, διιστανται οι αποψεις για την ονομασια, μεσα απο το μαγιω μεσα στη θαλασσα τον βαγγελη!!!!

πολυς πονος και τεραστιο σημαδι, κρεμες παρακρεμες κλπ

επομενη μερα, παθαινω δηλητιριαση-ευτυχως μονο εγω- απο κατι αυγα που ηταν πιο παλια, λεω να φτιαξω μια ομελετα και εδωσα τα φρεσκα στα παιδια....

εμετο διαρροια και ολο το πακετακι ευτυχως κι αυτο εξπρες

επομενη μερα γυρνωντας απο το μπανιο.... ο Αλεξ καπως ζεστος...40! παρακαλωωωωω

τρελαθηκα τον πηγμαε παιδιατρο το βραδυ, βασικά φοβηθηκαμε για ηλίαση γιατι τη συγκεκριμενη μερα ειχαμε αργησει να παμε για μπανιο,να ειναι καλα ο ανθρωπος πολυ μας εξυπηρετησε, ητνα ιωση που κολλησε απο την Ειρηνη 3 μερες πριν, μονο κοκκινο λαιμο ειχαν και τα 2....

μας ειπε οτι θα αρησει να το ξεπερασει θα εχει πολυ ψηλο πυρετο για 3-5 μερες και μετα πρεπει να μεινει απυρετοσ 2 24ωρα πριν κανει μπανιο στη θαλασσα να μην το γυρισει σε πνευμονια

τεσπα τελικα ο αλεξ μια φορα μονο ανεβασε ξανα και το ξεπερασε σε 2 μερες...

Απλα καθοταν ο ενας με τον Αλεξ ο αλλος εκανε το μπνιο του στη θαλασσα με την Ειρηνη... οποτε η 1 εβδ εφυγε καπωσ δυσκολα και τοπικα, παρολαυτα αυτα βολτουλες καναμε οσο γινόταν και τα μπανια της η Ειρηνη δεν τα εχασε....

μετα τρεχαμε να προλαβουμε να δουμε λιγο το νησι, κατι εγινε....

ετσι δεν συναντηθηκα και με γνωστους, επειδη ητνα μεταδοτικο για 3 μερες και ειχαν παιδακια...

μετα σταματησαμε πατρα 2 μερες καλα περασαμε ειδαμε γνωστους και συγγενεις...

στο δρομο γυρνωντας παλι ανεβασα πιεση και σημερα πηγα ωνασειο ειχα 18 παλι...

εκανα καποιες εξετασεις, δεν φαίνεται κατι προς το παρον ανησυχητικό, το κρδιογραφημα βεβαια ειχε κατι ψιλοανωμαλιες αλλα οχι κατι πολυ σοβαρο... εχω κλεισει ραντεβου να κανω εναν υπερηχο καρδιας και καποιες εξετασεις ακόμα σε μια εβδομαδα...

και εχω χεθτειιιιιιιιιιιιι ειμαι τρε φοβιτσιαρα, νομιζω οτι θα πεθανω και τετοια

Αυτααααααα και τωρα προσπαθω να μαζεψω τα ασυμμαζευτα, ο πατερας μου ο καημενος κρατησε τα παιδια 5 ωρες και οταν γυρισα ειχει σκουπισει και σφουγγαρισει το σπιτι!!!!

αν το πω στη μανα μου θα τον χωρισει, δεν νομιζω να εχει κανειο ποτε την παραμικρη δουλεια σπιτιου στο πατρικο μου! χαχαχαχαχα

Να προσθεσω μονο οτι πηγα σοτν παιδιατρο του ντιμακιου, ο οποιος ητνα παρα πολυ καλό παιδί, ηρθε 10 το βαδυ στο ιατρειο του μονο για μας, και ηταν φοβερος με τα παιδια....

και ειχε και πολυ χιουμορ, ειδε που δνε εχει κανει εμβολια ο αλεξ και οκ, τσινισε και μας ψιλομαλωσε, αλλα μετα μου ειπε, ευτυχως ειναι μονο μια ιωση, δεν χρειαζεται αντιβιωση, γιατι δεν θα θελατε και να την παρετε με τα εναλλακτικα σας μυαλα, χαχαχαχαχα

Ετσι δεν βρεθηκαμε με την ντιμ, οταν επεστρεψε απο φιλιατρα εμεις φευγαμε για κυλληνη.

Αυτα σας φιλω, δεν νομιζω να μπω αυτες τις μερες πρεπει να μπει μια ταξη στο χαος!:tongue:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια, τελευταίο μου νυχτέρι σήμερα και αυριο αναχωρούμε κι εμείς επιτέλους!!

amande συλληπητήρια για τη θεία, καλό της ταξίδι, εύχομαι τουλάχιστον να μην ταλαιπωρήθηκε...:cry:

αυτές τις μερες πηγαίνω και βλεπω τον πρώην προϊστάμενό μου (ειχαμε πολύ καλές σχεσεις, σαν πατερας μου φερθηκε, όχι απλά προϊστάμενος), επαθε εγκεφαλικό και ειναι σε πολύ άσχημη κατασταση, κρίμα ειναι να ταλαιπωρούνται οι άνθρωποι ετσι ... :cry:

ευχαριστώ ζουζουνελ μου...εγιναν όλα πολυ γρήγορα, είχε ενα βηχαλάκι και τελικά ήταν πνευμονία και δεν πρόλαβαν να κανουν τιποτα, μέσα σε 48 ώρες:?:(, ακόμα δεν μπορουμε να το πιστεψουμε, ούτε πονοκέφαλο δεν ειχε ποτέ της, πολύ δυνατός οργανισμός, δεν ήταν και πολύ μεγάλη 70+ αλλά φαινόταν για 60αρα, πολύ καλοστεκούμενη

κρίμα για τον προιστάμενό σου:(

τι να πω καποιος μας γλωσσοφαγε που λεει και η γιαγια μου! χαχαχαχαχα

ε μα, ξέρω κι εγω...θ'αρχισω να τα πιστευω χαχαα

επομενη μερα τσιμπαει ενας σκουρκος-νταβανος, διιστανται οι αποψεις για την ονομασια, μεσα απο το μαγιω μεσα στη θαλασσα τον βαγγελη!!!!

σκούρκος, σκούρκος!! χαχαχαχ

κάλα όλα τα κρυώματα και η δηλητηρίαση (ο χριστος κι η παναγία - λέμε τώρα) αλλά ο σκούρκος που θκατα βρέθηκε εντός ιονιου να τσιμπήσει τον άνθρωπο?? έλεος δλδ

και εχω χεθτειιιιιιιιιιιιι ειμαι τρε φοβιτσιαρα, νομιζω οτι θα πεθανω και τετοια

ελα βλεεε...μην αγχώνεσαι και λες τετοια πράγματα

εχετε ιστορικό υπέρτασης στην οικογενεια?

Αυτααααααα και τωρα προσπαθω να μαζεψω τα ασυμμαζευτα, ο πατερας μου ο καημενος κρατησε τα παιδια 5 ωρες και οταν γυρισα ειχει σκουπισει και σφουγγαρισει το σπιτι!!!!

αν το πω στη μανα μου θα τον χωρισει, δεν νομιζω να εχει κανειο ποτε την παραμικρη δουλεια σπιτιου στο πατρικο μου! χαχαχαχαχα

χαχαχαχα....τέλειος ο πατερούλης!!

c2Gbp2.png

αχ καλε ξεχασα οτι εχω το αμαντακι μου να με φρονβτισει στα ιατρικαααααααα

μουτς!!!! ναι εχουμε δυστυχως εχουν και οι 2 γονεις μου, αλλα βασικα απο 50 και πανω αρχισε να υπαρχει και να παιρνουν αγωγη.... ισως να ειχαν βεβαια και νωριτερα και να μην το ειχαν παρει ειδηση!

Αν ειναι μονο υπερταση δεν με νοιαζει, σκεφτομαι μαλιστα να το κοιταξω και ομοιοπαθητικα, απο το να παιρνω χαπια καθημερινα ισοβιως

αυτο που φοβαμαι ειναι να μην εχω κατι στην καρδια....τεσπα θα δουμε θετικη σκεψη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ναι ρε γμτ πρεπει να τον τσεκαρω κι αυτον γιατι μονο αιματολογικες ειχα κανει και ητνα οκ....πρεπει να γινουμε γιατροι απο μονοι μας καταλαβες....κατι τετοια με εκνευριζουν και σκεφτομαι να μεταναστευσω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ βρε κορίτσι, μόνο διακοπές δεν ευχαριστηθήκατε τελικά!

Πώς παει η πίεση? Τι λενε οι εξετάσεις? Να κοιτάξεις και τα νεφρά (καλά, μη σε φοβίζουμε κιόλας ετσι? τα δικα μας λεει η καθεμια!)

Μπήκε ο Αυγουστος και εχουμε γενέθλια... ποια μπεμπάκια κλεισανε τα 2?

Εμεις στις 7 ειχαμε γενέθλια και θα κάνουμε μικρή οικογενειακή γιορτουλα το Σ/Κ εις τας εξοχάς. Μόνο που ακουω ότι θα χαλασει ο καιρός και θα βρεχει, αμαν ενα Σ/Κ ειπα να παω κι εγώ καπου και ούτε αυτο μου καθεται...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Ζουζουνελ να τη χαίρεστε :D χρόνια της πολλά κι ευτυχισμένα!!

Τα νεα μας...με το που ήρθαμε αρρώστησε η μαμά μου με σοβαρή λοίμωξη αναπνευστικού (μάλλον είχε εξαντληθει και απο το ταξίδι στη ζακυνθο και λόγω χ.α.π. της το "γύρισε" κατευθείαν στο αναπνευστικό:?)

Σήμερα ξύπνησε ο μικρός με πυρετό:? και η γιαγιά μου με βραχνάδα και μπουκωμα...έλεοοοςςςςς

c2Gbp2.png

Α καλά, κι εγώ 3 εβδομάδες ήμουν αρρωστη στο κατακαλοκαιρο, με πυρετό βηχα (πολύ ομως) και καταρροή. Κυκλοφορούν διάφορα πάλι, πανω που έλεγα ότι ησυχασαμε λίγο τωρα το καλοκαίρι...

Περαστικούλια...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά στην μαμυ σου Αμαντάκι!!!!!!

Κοριτσακια μου σήμερα γυρισα απο το ωνάσειο που πηγα για υπερηχο καρδιας. Ευτυχωςςςςςςςς ηταν ολα πολυ καλα υγιεστατη η καρδίιιιια (ζακυνθινο)

Οσο για την πίσεη μου ειπε προς το παρον να απογυφουμε την αγωγη επειδη ειμαι και νιάτο, για νεφρα δεν το βλέπει, τον θυρεοειδη θα κοιταξουμε και γενικες εξετασεις χοληστερινη ζαχαρο κλπ που εχω χρονια να κανω.

Αυτο που αρχικα πρεπι να γινει ειανι να χασω βάρος(καλα το ειχα σε προγραμμα ετσι κι αλλιως) και να κανω καθημερινα μιση ωρα εστω ηπια ασκηση περπατημα ποδηλατο κλπ.

Με αυτα μου ειπε οτι μαλλον δεν θα ξαναανεβασω πιεση, θα ο παρακολουθησουμε ακι εμτα απο 2 μηνες θα με δει και ισως τοτε να εχω θεμα παλι να κανουμε ενα χολτερ(αυτο που μετραει την πιεση επι 24ωρου)

Τεσπα η πιεση δεν με απασχολουσε πηγα να πεθανω απο τον φοβο οτι ειχα κατι την καρδια...για τρελα ψυχοσωματικα, ειχα πονους και τσιμπηματα στο στηθος σε τρελο βαθμο....ημουνα σιγουρη οτι προκειται για στηθαγχη χαχαχαχαχαχα τρελο αγχος....μαλλον αυτο πανω απο ολα πρεπει να δω πως θα αποβαλλω...σχεδον επεσα σε καταθλιψη ειχα παραδωσει οπλα...εντελως λιγοψυχη ρομαρα μου ειμαι και μανα....δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω με τιποτα!

Για τα γενεθλια, να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!!!! Η φασολινα της Στελλας εχει σημερα και ο δικος μου 16....

θα καθυστερησω λιγο τη γιορτουλα ομως να συνελθω απο τη γκαντεμιαααααα

δεν σας ειπα, δεν πηραν την Ειρηνη στον παιδικο, μας τρακαραν και μου καηκε ο σκληρος στο λαπτοπ!!!!

Δεν μασαμε ομως υγεια πανω απο ολα!

φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα και απο εμένα. Αθηνά μου πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά. Αμ περαστικά στη μαμά σου. Χρόνια πολλά και στα παιδάκια που είχαν γενέθλια και εμείς ετοιμάζουμε ΜΕΓΑΛΗ γιορτή (55 οι καλεσμένοι περι καλό) αλλά το είχα απωθημένο απο πέρυσι που δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο λόγο βαπτίσματος. Σήμερα με είχε πιάσει μια συγκίνηση άλλο πράγμα και βουαλα έτοιμο ένα ποιημα για την μικρή μου (πρώτη φορά γράφω η Στατιστικολόγος) θα το δώσω σε ένα φίλο μουσικό αν μπορεί να το κάνει τραγούδι, αν είναι θα μας ακούσετε μέσω youtube. Α δε σας είπα οργάνωσα αμάδα παιχνιδιού με παιδάκια πάνω κάτω στην ηλικία της μικρής προς το παρών ήμαστε 5 και βρισκόμαστε μία φορά την εβδομάδα για παιχνίδι, προς το παρών δείχνουν οτι όλα τα παιδάκια τα περνάνε πολύ καλά

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

μπραβο ρε στατιστικολόγα!!!!! χαχαχαχαχαχ (μπαι δε γουεη το ιδιο κλάδο ειχα παρει αλλα προς το τελος με κάτι θεωρίες παλινδρομησης κλπ μπλιαχ αλλαξα γνωμη χαχαχαχαχα)

Καλή ιδεα με το Playgroup ναπερνάει και ο χειμώνας κάπως....

Σας ειπα που δεν πηραν παιδικό το Ρηνιω δυσκολα φετος δυσκολα..... πρεπει να βρω πρωινες δραστηριότητες... καμια πισίνα ισως?...

Μωρε κι εγω τιποτα δεν εκανα περυσι και φετος με ολα αυτα δεν εχω διαθεση και κουράγιο.... θα δω τι θα κανω ισως κανω κατι εντελως προχειρο, και απο Σεπτ να κανω καμια γιορτουλα...

Αν και σε αυτες τις ηλικιες δεν εχει και πολυ νοημα αργότερα 4-5 κ μετα το καταλαβαινουν καλυτερα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σημερα σηκωθηκα σχεδον με ημικρανια(δεν εχω παθει σχεδον ποτε) μπορει να ειναι και ψυξη, γενικα ειμαι ρακος απο ολο αυτο δεν λεω να συνελθω................

Θεςλω Ζακυνθο ντιμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αληθεια, αν ακουσεις καμια ΤΡΕΛΗ , ΤΡΕΛΗ όμως ευκαιρία για οικοπεδο με σπιτι να με εχει υποψη!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να μου πεις αν ακουσεις καμια ευκαιρια τετοια γιατι να μην τη χτυπησεις! χαχαχαχαχαχαχα

καλα δεν υπαρχει σαλιο βεβαια με την ανεργια μου κλπ, αλλα μπορω να ονειρευομαι γιατι οχι!

Χωρις πλακα εγω καποια στιγμη να κατοικησω σε αυτο το νησι δεν υπαρχει περιπτωση, λιγο τους σεισμους φοαβαμαι αλλα και στην πατρα που καταγομαι δεν παμε πισω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...