Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα, καλυτερα σημερα το Ρηνιω για να δουμε....

Αχ, τεταμαρ κουραγιο θα περασουν οι δυσκολες εβδομάδες!

Για Φοινικούντα δεν ξερω, ειναι εκει που πηγαίνουν και καμπινγκ? Καλά πρεπει να ειναι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα και το ρωτας τεταμαρ??????? και τη ζουζουνελ σκεφτομουν, που δεν εχει δει τα μνμ αλλα δεν εχω τηλεφωνο...

ευχαριστώ και μόνο για τη σκέψη! :)

πάλι την έχασα τη συνάντηση, κρίμα...

εγώ τρεχω ακόμα με το σπίτι, τις επισκευές και τη μετακόμιση.

τα καλά νεα είναι ότι ευτυχώς βρήκα δουλειά, στον τομέα μου και ειμαι πολύ ευχαριστημένη. αναμενουμε ακομα για τον σύζυγο, αλλά τουλάχιστον να μπαινει ενας μισθός στο σπίτι

τα πιτσιρίκια κάνουν διακοπές στο χωριό και δεν ξερω πώς θα τα συμμαζέψω όταν γυρίσουν στο διαμέρισμα... όλη μερα με τα ποδήλατα, στις κούνιες, βολτες...

αυτά, όλο στα γρήγορα μπαίνω... θα βρω κάποια στιγμή χρόνο όταν συμμαζευτούμε, πού θα πάει!

φιλιά σε όλα τα μπεμπάκια και περαστικά στα αρρωστούλικα!

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλησπέρααα!!

galat ενταξει τώρα η μικρή?

της φίλης μου τελικά συνεχιζει ο πυρετός, μάλλον κρύωσε για τα καλά ο μικρός, τον είχα παει για μπανιο την περασμένη εβδομάδα και ίσως την "αρπαξε" εκεί

τετταμαρ υπομονή μέχρι να βγεί το πρωτο τρίμηνο!

φοινικούντα έχετε κλείσει ή δει κάτι?

είναι μικρό και οικογενειακό μέρος, τον αυγουστο έχει λίγο παραπάνω κόσμο αλλά δεν είναι και μύκονος, θα έχετε δλδ άνεση. Αλλά μην περιμένεις και πολλά, για ξεκουραση και μπανάκια ωραία είναι

ζουζουνέλ, μπράβο για τη δουλεία:D

με το καλό να βρει κι ο συζύγος

c2Gbp2.png

Μπραβο Ζουζουνελ συγχαρητηρια για τη δουλειά!!! Θαυμα στις μερες μας!

Ενταξει το Ρηνακι μου μια χαρα απο διαθεση και όλα γενικα δεν την εριξε καθολου, αλλα η φατσουλα της εκοψε χθες ηταν χλωμη με μαυρους κυκλους, αλλα σημερα καλυτερα βγηκε και βολτα επιτελους και ξεσκασε!

ο Αλεξ βγαζει και τους κατω κυνοδοντες και ξυπναει με λιγο κλαματακι παραπανω τη νυχτα αλλα ευτυχως πινει νερο και ξανακοιμαται ευκολα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα! Πρώτα τα νεα απο το γιατρό:το νινί αναπτύσεται πολύ καλά, ειναι 2,17 εκατοστα, κουνήθηκε και λιγάκι! Ο πλακούντας είναι χαμηλά, αλλά ο γιατρος λέει οτι ειναι πάρα πολύ νωρίς και κατα πάσα πιθανότητα θα ανεβει οταν μεγαλώσει κι αλλο η μητρα. Επόμενος σταθμός η αυχενική διαφάνεια τώρα!

Η Φωτεινή κάθε βράδυ βάζει το αυτάκι στην κοιλιά και ισχυρίζεται οτι το νινί κλαίει και θέλει μούμου (έτσι έλεγε πιο μικρούλα το θηλασμό).:D

Για Φοινικούντα στο ιντερνετ ψαχνω, αν έχει καμια σας προταση διαμονής ευπρόσδεκτη.

amande μου, εγκυος και με αεικίνητο 22μηνο κόρη δεν ψαχνω και κάτι παραπάνω απο μπάνιο και ξεκούραση!

galat νομίζω έχει και καμπινγκ αλλά δεν ειμαστε τέτοιοι τύποι :tongue:. Τα ζουζουνια σου συνέρχονται,μπράβο!

zouzounel συγχαρητήρια και καλό κουράγιο!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Ενταξει το Ρηνακι μου μια χαρα απο διαθεση και όλα γενικα δεν την εριξε καθολου, αλλα η φατσουλα της εκοψε χθες ηταν χλωμη με μαυρους κυκλους, αλλα σημερα καλυτερα βγηκε και βολτα επιτελους και ξεσκασε!

μια χαρά, σιδερένια:D

ο Αλεξ βγαζει και τους κατω κυνοδοντες και ξυπναει με λιγο κλαματακι παραπανω τη νυχτα αλλα ευτυχως πινει νερο και ξανακοιμαται ευκολα.

ωχ, το μικρούλι...

τετταμαρ μια φίλη πηγε την προηγουμενη εβδομαδα σε αυτό http://www.paradise-resort.gr/ είχε και παιδικη χαρά...τιμές δεν ξερω να σου πω για αυγουστο, αυτή εν τω μεταξύ είχε βρει και κουπονια εκπτωτικά απο ενα site

ψάξε κι εσυ για κάτι ανάλογο, παίζουν αρκετες προσφορές

για φαγητο μου ειπε πως πήγαιναν στο "ελενας" κάθε μερα (τους αρεσε πολυ)

c2Gbp2.png

amande ευχαριστώ! το εχω κοιταξει το paradise resort, ειναι ιδανικό, η τιμη ομως ειναι λίγο τσουχτερή (πάνω απο 100). Δυστυχως προς το παρον οι προσφορες που κυκλοφορούν ισχυουν για Ιούνιο Ιούλιο...το έχω ψάξει πολυ το θέμα. Δεν ξερω αν βγει κατι αργότερα. Βρήκα πάντως αρκετές επιλογές για διαμονή,θα σας πω που καταλήξαμε. Για το φαγητο ειναι πολύ σημαντικο, θα την εχω υπ'οψη την έλενα!

UslQp3.png

UOZVp3.png

tettamar σου εχω νεότερα, πήγε ο άντρας μια φίλης χθες απο φοινικούντα και έψαξε σχεδόν όλα τα καταλύματα χωρίς να βρεί κάτι αξιόλογο εκτος των 2 που σου έγραψα αλλά το πρώτο είναι ακριβό και το δευτερο μακρια κάπως απο τη θαλασσα, τα αλλα ήταν άθλια και ζητουσαν 80-90 ευρώ τη βραδιά και τελικά θα κλεισουν στο πεταλίδι με 50 ευρω τη βραδιά σε κάτι υπέροχα σπιτάκια μου ειπε, πάνω στην παραλία. Θες να τη ρωτήσω τηλέφωνα και τα σχετικά?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς βρηκαμε φέτος στη Ζακυνθο με 35 ευρω.... τα ιδια που περυσι εκαναν 60 και 70. ΕΙναι πολυ οργανωμενα γενικα στη ΖΑκυνθο, τα ενοικιαζομενα ολα εχουν πληρως εξοπλισμενη κουζινα(τουλαχιστον κανεις ευκολο πρωινο με βρασητρα τοστιερα καφετιερα πιατικα κλπ) και ειανι πολυ κοντα στι θαλασσα.

Ειναι πολυ family friendly προορισμός εχει παιδικές χαρες και μίνι παιδότοπος σε καθε σχεδόν ταβερνα-καφετερια κλπ και εννοείται παιδικα καρεκλακια κλπ

Και πισινες παντου!!!!!! Ασχετο όχι οτι μπαινουμε ποτε, μπλιαχχχχχχχχ αλλα επειδη εχει αγγλους πολλους που τους αρεσει.

Να το εχετε υποψη γενικως για αργοτερα (καλυτερα οχι νησι σε πολυ μωρακια) γιατι ειναι πανευκολο ταξιδι 2,5 ωρες αυτοκινητιο(που κοιμουνται συνηθως σε ολο το ταξιδι) και μετα 1 ωριτσα καραβι μονο. Ενταξει φετος θα πεσει κυνηγητο χαχαχαχα

Επισης νορμαλ εισητηρια!!! 8 ευρω το ατομο χαχαχαχαχα και 30 το αυτοκινητο οχι σαν τις κυκλαδες που πρεπει να παρεις δανειο αν θες να πας....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εμείς βρηκαμε φέτος στη Ζακυνθο με 35 ευρω.... τα ιδια που περυσι εκαναν 60 και 70. ΕΙναι πολυ οργανωμενα γενικα στη ΖΑκυνθο, τα ενοικιαζομενα ολα εχουν πληρως εξοπλισμενη κουζινα(τουλαχιστον κανεις ευκολο πρωινο με βρασητρα τοστιερα καφετιερα πιατικα κλπ) και ειανι πολυ κοντα στι θαλασσα.

Ειναι πολυ family friendly προορισμός εχει παιδικές χαρες και μίνι παιδότοπος σε καθε σχεδόν ταβερνα-καφετερια κλπ και εννοείται παιδικα καρεκλακια κλπ

Και πισινες παντου!!!!!! Ασχετο όχι οτι μπαινουμε ποτε, μπλιαχχχχχχχχ αλλα επειδη εχει αγγλους πολλους που τους αρεσει.

Να το εχετε υποψη γενικως για αργοτερα (καλυτερα οχι νησι σε πολυ μωρακια) γιατι ειναι πανευκολο ταξιδι 2,5 ωρες αυτοκινητιο(που κοιμουνται συνηθως σε ολο το ταξιδι) και μετα 1 ωριτσα καραβι μονο. Ενταξει φετος θα πεσει κυνηγητο χαχαχαχα

Επισης νορμαλ εισητηρια!!! 8 ευρω το ατομο χαχαχαχαχα και 30 το αυτοκινητο οχι σαν τις κυκλαδες που πρεπει να παρεις δανειο αν θες να πας....

Αχ ωραία η Ζακυνθος, αλλά λόγω της εγκυμοσύνης τον αντρα μου τον έχει πιάσει άγχος να μην πάμε σε νησί...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...