Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κάνετε κοριτσάρες?? που χαθήκατε?

πολύ χαρηκα που ξαναείδα μανουλες και μπεμπόνια!! πως μεγάλωσαν όλα έτσι??! κουκλιά όλα τους!! φτου φτου!!

στελλανς γράψε λάθος, μπερδευτηκα με την εισαγωγη του βιβλίου που ανέφερε το "χρονικό της τέχνης" και το όνομα της γιαγιάς ως μεταφραστρια σε εκεινο το βιβλίο, το "έχω χασει" μην παρεξηγείς χχιχιχιχ

c2Gbp2.png

Στελλανς!!!!!!! Τελειο το κλέβω ες αει!!!!

κι εγω χαρηκα που σας ειδα, αν και λιγο μου φανηκε οπως παντα, με το κηνυγητο κλπ(καλα εγω δεν μιλαω ειχα τον αγιο ανθρωπο μαζι μου)

να τα ξαναπουμε συντομα και να μπορει και η ΝΙκολινα, τεταμαρ,...ζουζουνελ, δε μορ δε μεριερ!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ κοριτσια δεν την πάλεψα να ερθω...με εχει τσακισει η ναυτιααααααα....δε μπορω αλλοοοοοοοο.....και οσο να' ναι η διαδρομή Π.Φάληρο-Mall και το κυνηγητό μετά δεν θα βοηθούσαν....την άλλη φορα!!!:P

Φιλάκια,καλό ΣΚ να έχουμε! Λέω να κατεβω στο Bazaar βιβλίου και cd στο Μεγαρο Μουσικής σημερα ΑΝ δεν ειμαι παλι νοκ-αουτ από τις αναγούλες...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

την επόμενη φορά τετταμαρ:)

ελπίζω να σου περάσουν σύντομα και οι ναυτίες κοριτσάκι!

καλως την indie:)

ο μικρός έχει 39.5:-?, κοιμηθηκε κατά τις 3 και σε μια ωρα ξύπνησε και τον πήραμε μαζί μας στο κρεβατι, τον είχα αγκαλια και μου φάνηκε ζεστός, βάζω θερμόμετρο και βουαλά...γενικά 2-3 μέρες τώρα δεν πολυέτρωγε, έτρωγε δλδ αλλά όχι και με ιδιαίτερη όρεξη και απο διάθεση και ήταν και στα καλύτερά του (όπως θα είδατε και την τετάρτη)

Του καναμε ενα χλιαρό μπανάκι και δεν δωσαμε αντιπυρετικό. Απο διάθεση τώρα έχει καλή και παίζει. Βήχα, μύξα δεν έχει....τι θκατα να είναι????

c2Gbp2.png

Αχ αμαντε,,,,,,σημερα το πρωι μου σηκωσε η ΕΙρηνη κι εμενα ενα 38.8-39 πυρετο..,,, χωρις λοιπα μυξα βηχα(ακόμα τουλαχιστον) ενταξει κι εγω δεν εδωσα αντιπυρετικό, πεφτει λιγακι οταν ανεβαινει οπυρετος αλλα γενικα εχει διαθεση....

Ρε μπας και τσιμπησαν τιποτα στην παιδικη χαρα? χαχαχαχαχαχα ο Αλεξ ειναι σουπερ προς το παρον αλωνίζει!

Αχ μωρε τα παιδακια καλοκαιριατικο!!! Αντε να περσαει γρηγορα μας ευχομαι!

Α! Η Ειρηνη λεει λιγο για λαιμο οτι την ενοχλει αλλα που και που....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας μάνες!!

Ωχ, galat...πως είναι η μικρή σήμερα??

Τι έγινε χθες ρε παιδί μου? Και ο μικρός της φίλης μου (που ειχαμε παει στη βαφτιση ξύπνησε χθες και με 39-40).

Ο γιωργης μέχρι το βράδυ που έφυγα για δουλειά συνέχιζε με 39, 39.5 και πριν κοιμηθει του έδωσε τελικα αντιπυρετικό ο χαμπυ, γιατί είχε γίνει πια τελείως "κοτοπουλο". Εκτοτε του έπεσε ο πυρετός και δεν έχει ξανακάνει μέχρι στιγμής. Επανήλθε και σε διάθεση και σε όρεξη.

Τι ήταν αυτό?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Ki emena επανηλθε...εκανε χθες βραδυ πολυ λιγοτερο πυρετο εως 38 και σημερα τιποτα. Μινι ιωση, 24 ωρες κρατησε.... βεβαια η Ειρηνη λεει οτι την ποναει λιγο ο λαιμος οταν καταπίνει αλλα δεν πρεπει να ποναει πολυ, αλλιως θα ειχε γκρινια....

eNeap2.pngTSzHp3.png

στο ξεκαρφωτο τωρα εκανε παλι ενα 38,2 δεν ξεμπερδεψαμε ακόμα χαχαχα αυριο λεω να την παω μια βολτα απο τον γιατρό γιατι μια ο λαιμος μια τα αυτια, εχει και κανα 2 χροναι να τη δει ευκαιρια είναι! χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Περαστικά στα παιδάκια σας amande kai galat! Κρίμα τώρα μεσα στη ζέστη να ταλαιπωρούνται με πυρετούς!

Εγώ πάω να δω το νινί σήμερα!!! Πρέπει επίσης να πάω και στη δουλεια σε λίγο αλλά δε θελωωωωωωωωωωωωω, εχω τρελή υπνηλία και καταβολή....Ζορικη η δευτερη εγκυμοσύνη!!! Ας ειναι, ας ειναι καλά το μπεμπάκι...κι ολα τ' αλλα περνανε! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...