Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εθνικός κηπος ειναι ωραία ιδέα δεν πιστεύω να κλείνει συγκεκριμενη ωρα...εχει και ενα καφενεδακι, αλλα δεν νομιζω να μας αφησουν να το τιμησουμε....

Το Γουδί ειναι καπως μαζεμενο, υπαρχει χωρος να τα περιορίσουμε?

Σε μενα κοντα υπαρχει μια παιδικη χαρα σαν αυλη σπιτιου με πολυ πρασινο και περιφραγμενη αλλα ειναι... εδω

https://maps.google.gr/maps?saddr=Irodou+Attikou%2F%CE%97%CF%81%CF%8E%CE%B4%CE%BF%CF%85+%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D&daddr=38.024785,23.814545+to:Doukissis+Plakentias%2F%CE%94%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%83%CF%83%CE%B7%CF%82+%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82&hl=en&ie=UTF8&sll=38.022216,23.808317&sspn=0.01141,0.026157&geocode=FcY-RAId3lBrAQ%3BFVE2RAIdkWFrASmxZTsuA5mhFDGQoorZLL0AEw%3BFRwqRAIdvHdrAQ&dirflg=w&mra=ltm&t=m&z=16&via=1

η δικη μου η κοντινη παιδικη χαρα ειανι αυτη, εχει πολυ κοσμο συνηθως ομως και δε λεει και τιποτα δεν νομιζω οτι αξιζει να κουβαληθειτε, μονο στην περιπτωση που τα βρουμε σκουρα και κατσουεμ σπιτι.

https://maps.google.gr/maps?saddr=Doukissis+Plakentias%2F%CE%94%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%83%CF%83%CE%B7%CF%82+%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82&daddr=Irakleidon%2F%CE%97%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD&hl=en&ie=UTF8&ll=38.022892,23.814046&spn=0.01141,0.026157&sll=38.021979,23.808703&sspn=0.01141,0.026157&geocode=FRYqRAIdlHdrAQ%3BFecsRAIdJ2FrAQ&dirflg=w&mra=me&mrsp=1,0&sz=16&t=m&z=16

Ντιμ εσυ θα εισαι με αυτοκινητο?

α υπαρχει και η παιδκη χαρα διπλα στο μαλλ, ειναι επισης αρκετα καλη για συναντηση!

https://maps.google.gr/maps?saddr=Andrea+Papandreou%2F%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1+%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85&daddr=Andrea+Papandreou%2F%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1+%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85&hl=en&ie=UTF8&sll=38.044703,23.793254&sspn=0.005484,0.013078&geocode=FViERAIdCA5rAQ%3BFZmIRAIdbwBrAQ&oq=the+mall&t=m&dirflg=w&mra=dme&mrsp=1&sz=17&z=17

Να πουμε εκεί?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν έχω ιδέα για τα ωράρια του Εθνικού. Αλλά η παιδική χαρά είναι ωραία.

Και στο Γουδί είναι ωραία η παιδική χαρά, μεγάλη, με καφέ, και έχει πολύ κόσμο ως αργά.

Χαλάνδρι και Mall μου πέφτουν μακριά, αλλά αν είστε μέσα εσείς δεν έχω πρόβλημα, απλώς θ' αργήσω λίγο.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Εγω δεν εχω θέμα, πειτε καλε οι υπολοιπες οπου θελετε!

Που σας βολευει καλυτερα αμ και ντιμ?

Παντως στον Εθνικο κηπο νομιζω δεν εχει ωραριο και ειναι ομορφα. Και στο Γουδι θα πηγαινα που δεν εχω ξαναπαει.

αμ ακι ντιμ καπως κοντα δεν μενετε? Για πειτε που σας βολευει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοριτσάκιαααα...πειράζει να αυτοπροσκληθεί και η νεοφερμένη;;;:oops:

Συγνώμη που ωσαν χωριάτης ανέβηκα επί του κραββάτου :tongue:, αλλά το κοριτσάκι μου θέλει παρέα και δεν εχουμε πολλούς γνωστούς με παιδάκια...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Κοριτσάκιαααα...πειράζει να αυτοπροσκληθεί και η νεοφερμένη;;;:oops:

Συγνώμη που ωσαν χωριάτης ανέβηκα επί του κραββάτου :tongue:, αλλά το κοριτσάκι μου θέλει παρέα και δεν εχουμε πολλούς γνωστούς με παιδάκια...

και το ρωτάς παιδί μου???

αντε να σας δούμε κι απο κοντά:D

εγω ενδέχεται να έρθω μόνη μου

αποφασίστε μέρος και πείτε μου..περιμένωωωω

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Να πουμε Γουδι?

Για σπίτι σπίτι ειανι κριμα να κλειστουν μεσα, απλα εγω το ειπα αν τα βρουμε σκουρα στην παιδικη να εχουμε καπου να πεταχτουμε! χαχαχαχα

Και στο μωλ παντως καλα ειναι και δεν εχει κόσμο συνηθως ειναι περιφραγμενη...καλη για συναντηση

Λοιπον εγω λεω να το περιορισουμε σε Γουδι ή μολ(καλυτερη παιδικη χαρα μπαι φαρ απο το σπιτι μου και διπλα ο,τι χρειαστουμε πχ σε σνακ ή κατι αλλο)

Ψηφιστε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

και σπιτι μου παντως δνε εχω προβλημα ετσι οπως το εγραψα φαινομαι ακαταδεχτη! χαχαχαχαχαχαχα

Απλα ειναι καλυτερα εκει σαν χωρος παιχνιδιου. εχει τσουληθρες και ωραιες κουνιες, αμμο κλπ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...