Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ για σήμερα έλεγα, γιατί την άλλη Κυριακή έχουμε γάμο. Μόνο πείτε αν είναι άμεσα γιατί μ' έχει φάει κι ο πατέρας μου να του πάω τη μικρή να τη δει.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

dim την είδα αργά την κλήση:oops:, είχαμε πάει σε βάφτιση και είχα αφήσει το κινητό σπίτι...πριν λίγο ξυπνήσαμε κι ο μικρός κοιμάται ακόμα:mrgreen:

την άλλη κυριακή εννοούσα

στελλα την επόμενη εβδομάδα ποιά μέρα μπορείς?

c2Gbp2.png

ax κι εγω τωρα την ειδα την κλίση, όπως και της αμαντε.................ηταν στο αθορυβο.... σορρυ γκερλς.

Ντιμ καλωςηρθες! Κι εγω την αλλη Κυριακη κατάλαβα.

Εμείς τώρα επιστρέψαμε ειχαμε παει να ψηφισουμε στη Ν Χαλκηδόνα και φαγαμε στη μαμυ.

Αν ψηνεστε για έξω ξερω μια παιδική χαρα περιφραγμενη, μικρούλα και με πολύ πρασινο, απλά δεν θυμάμαι καλά απο παιχνιδια κλπ τι έχει, αν κανει για τα δικά μας.Ειναι οτι πρεπει να τα αφησεις και μα πεις και καμια κουβεντα. Ειναι Χαλανδρι βεβαια... Απο το μετρο, ειναι 15-20 λεπτα δεν το λες και δίπλα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λοιπον μιλησα με αμ, μπορει ολα τα απογευματα εκτός Πεμπτης, λεμε οτι ειναι καλυτερα μια συναντηση περιπου 7-9 να μπορει και η Στελλα, αλλα και ουτως η αλλως πιο πριν εχει πολυ ζεστη....

Κατα προτιμηση εξω να χαρουν και λιγο τα παιδάκια, αλλιώς προσφέρομαι εγω επειδη ειμαι κοντα σε μετρό, απλα σκεφτομαι λιγο την Ειρηνη που θα πειραζει τα μικρα χαχαχχαχα μπορει να τη στειλω στη γιαγια ομως δεν υπαρχει προβλημα.

Πείτε αρχικα μέρα που σας βολεύει και μετα να ενημερωσω και την Νικολίνα και βλεπουμε το που. Εγω ερχομαι παντου παρεπιπτοντως... δεν εχω προβλημα...

φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, εχω πάνω από ενα χρονο να μπω...ελπίζω να ειστε ολες καλά και τα μπεμπάκια σας ακομη καλύτερα! Πέρασα μια φαση αποχής από το πολύ internet, τώρα που ειμαι πάλι εγκυούλα όμως και με εντολή του γιατρού να κάτσω στ' αυγα μου για λιγο καιρο...να' μαι πάλι. Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

tettamar καλώς ήρθες πάλι κ με το καλό κοριτσάκι μου....

Ντιμάκι είσαι αθήνα? Κανονίζετε συναντησουλα? Αν εννοείται για την κυριακή που έρχεται πείτε μου που λέτε κ θα το παλέψω...

Υπάρχει κ το πάρκο εδώ στη Νέα Σμύρνη... Σκεφτείτε το ... έχει τραμ απέξω...

Κατά τα άλλα πως είστε? Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλως το κοριτσάκι:D

με το καλό το νεο σας νινάκι!!

οποτε αποκλειουμε την παρασκευή, σαββατο τελικά δεν μπορώ κι εγω:oops:, κυριακή νομίζω δε μπορεί η στελλα (εχει γαμο νομίζω οτι έγραψε)

νικολ μου εκτος κυριακής δε μπορείς?

πεμπτη μάλλον θα αλλάξω βάρδια, οπότε θα μπορώ

αρα έχουμε τριτη, τεταρτη,πεμπτη και την επόμενη εβδομάδα μπορω δευτέρα, τρίτη, τετάρτη αν θελετε και σας βολευει

c2Gbp2.png

Αααα, θέλετε να πούμε Κυριακή πρωί σ' αυτό το ιβέντ που κάνουν τα Λίμπερο στο πάρκο στο Γουδή; Δεν έχω πρόχειρο το λινκ τώρα, θα το βρω να σας το στείλω. Αλλιώς Τετάρτη απόγευμα μετά τις 7 ή και Παρασκευή άμα θέλετε, πρωί μέχρι τις 12 ή απόγευμα μετά τις 7.

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Να το: http://www.infokids.gr/2012/06/libero-day-2012-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AE-246/. Απόγευμα δε θα προλάβω, αλλά για πρωί είμαστε μέσα!

107fc7d98c.png

ok ki eg gia Tetarth 7

Οπότε stellα, amande, dim και η αρχοντια μου ειμαστε μεσα για 7 αυριο!

που ομως πειτε!

Κι εγω μεσα παντου και η αμαντε επισης

Αρα Στ ιτς απ το γιου!

Θες να ερθουμε προς τα μερη σου να μην χανεις χρονο μετα απο τη δουλεια, να παρεις τη μικρη και να τρεχεις αλλου?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Όπου αποφασίσετε κοντά σε μετρό, εγώ είμαι μέσα! Μπορούμε Εθνικό Κήπο, Γουδί (σταθμός κατεχάκη) ή αν ξέρετε καμιά ωραία παιδική χαρά προς Χαλάνδρι, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα. Θα μου φέρουν τη μικρή στη δουλειά κατά τις 18.30, οπότε στις 7 θα μπορώ να είμαι όπου πείτε...

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...