Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κούκλες!!!!!!! Αμ συλλυπητήρια, όσο για την ευχούλα ούτε εγώ το έχω το φιλολογικό. Την παρασκευή ανεβαίνω Αθήνα και θα μείνω για 3 βδομάδες, οπότε κανονιστείτε, μόνο που θα βρεθούμε ή σε σπίτι ή σε παιδότοπο γιατι διαφορετικά αντι να τα πούμε θα κυνηγάει η κάθε μία το παιδί της. Σήμερα θα πάμε για το πρώτο μπάνιο μας, για να δω αντιδράσεις φέτος....

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααα, θα σκεφτώ να σου στείλω Αμ! Αν στο μεταξύ σκεφτείς κάτι συγκεκριμένο (όνομα, ανάμνηση, προτίμηση, κάτι) που να θες να έχει μέσα στείλ' το μου με πμ!

Φιλιά σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ντιμακι γράψε μας εντυπωσεις απο το πρώτο σας φετινό μπάνιο!!

εγω εδω θα είμαι μέχρι αρχές αυγουστου, για το σημειο συνάντησης συμφωνώ χαχαχαχαχ....δεν θα την παλεψουμε με το κυνηγητό

στελλίτσα ευχαριστώωωωωω...δεν έχω κάτι συγκεκριμένο,το αφήνω όλο πάνω σου χαχαχα

c2Gbp2.png

κλάμα στο πρώτο μπάνιο, κλάμαααααααααα αλλά γιατί την έβγαλα απο τη θάλασσα, μέχρι που της είπα οτι αν είναι να στεναχωριέται τόσο πολύ γιατί φεύγουμε να μη πάμε ξανά για μπάνιο και εκεί σταμάτησε. χιχιχι σόου θα έχω κάθε φορά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

θελω κι εγω μπανιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

πηγα με το ποδηλατο νταλα μεσημερι στο ταχυδρομειο, γυρισα αλλο χρωμα... πραγματικα πιο κοκκινη δεν εχω ξαναγιενι στο προσωπο.... γεραματααααααααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

αναψοκοκκινισμα απο λαχανιασμα ηταν, ακόμα χειρότερα....χαχαχαχαχα παντως ειναι πολυ ωραίο το ποδηλατο...κανω ενα 2ωρο ανετα αν μπορουσα και παραπανω θα εκανα...

Ντιμάκι σε περιμένουμε ριξε τηλ αν μαζευτουμε!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγω μεσα!!!!!!!!

Και σπίτι βαζω αμα θετε

αλλα μηπως να μιλησουμε με νικολινα/

και Στελλα, επειδη νομιζω δεν οδηγουν και μηπως να παμε εμεις κατα εκει?

Αλλα τωρα που το σκεφτομαι η Στελλιτσα σχολάει αργα 7-8.... Θελετε να πούμε Σββατο πρωί?4

Στειλτε κανα σμσ στη ΝΙκολινα οποια το εχει, και στη γκεο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας, γεια σας! Αμ, δε σε ξέχασα αλλά έχω κλουβιάνει, τίποτα δεν μπορώ να σκεφτώ... Για συνάντηση μπορώ Κυριακή απόγευμα, όπου θέτε, αρκεί να 'χει κοντά μετρό! Αν κανονίσετε στείλτε ένα σμς, γιατί θα μαι μόνη με το παιδί μου και δεν ξέρω αν θα προλάβω να μπω!

Σας φιλώωωωωω

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...