Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλές γιορτές εύχομαι και σε εσένα ❤️

Με την ευκαιρία να πω πως ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για το ενδιαφέρον τους. Πραγματικά πήρα πολλά μηνύματα και προσωπικά που πραγματικά δεν έχω λόγια.  Είναι συγκινητικό. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλες.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αϊ, αϊ, αϊ! Αμ, περαστικά σας! Ποπο, και τα σκέφτομαι πολύ αυτό τον καιρό τα εγκαύματα. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί άλλο, μωρέ!

Οι υπόλοιπες είστε καλά;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστούμε κοριτσάκια μου!! όντως τις πρώτες μέρες πόναγε και δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια, όλο τέντωνε το χεράκι του, μας είπε κι η γιατρός πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην πονάει 2ου βαθμού έγκαυμα, του έδωσα 2 φορές ντεπον.

Χαπάκι μου χρόνια πολλά στον μουργάκο!!!

c2Gbp2.png

Χρόνια πολλα χαπάκι να χαίρεσαι το αγοράκι σου και σε όλες σε όσες εχετε κάποιον που να γιορτάζει...

Εγω εχω χαθεί αφενός γιατι ο χαμπι ειναι Κυπρο 2 εβδ και δεν εχω χρονο για υπολογιστες

αφετερου εχω μια γενική κακοκεφια, μια με τα πολιτικά, μια με τον καιρό, μια με τα δικά μου, αλλα θα το παλέψω!

Ο μικρουλης μου με εχει κάνει πολυ περήφανη....εστρωσε τον θεμα υπνος απο μόνος του... Μου λεει μαι φορά που δεν μπορουσε να κοιμηθει στο στηθος και ειχε υπερενταση.

Μαμά νανι!

μετσα τετατάκι (μεσα στο κρεβατακι μου)

κουνελακι, φως (!)

Ηθελς καποιο φως ανοιχτο εγω τον ειχα στα σκοταδια....χαχαχαχαχα

και τον πηγα λιπον, πηρε ενα κουνελι πρωτη φορα αγκαλια, και ξαπλωσε μονος του και κοινηθηκε!!!!!! ντοινγκ ακομα δνε το πιστευω.

Οποτε εχουμε καθιερωσει αυτη τη ρουτινα τωρα, κουνελι, φως και καληνυχτα....

ξυπναει μια φορά στις 3, δεν τον παιρνω στο κρεβατι μου ψιλοκλαψουριζει αλλα τελικα το αποδεχεται.

και μετα ξυπναει 8, οποτε τον παιρνω για λιγο χουζουρι μεχρι τιε 9 και θηλαζει....

νοτ μπαντ μακαρι να κρατησει!!!!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα και απο εμένα, εγώ απο σήμερα και για λίγες μέρες θα ησυχάσω λίγο γιατι πιο πριν δούλευα κάτι 10 ωρα. Η μικρή έχει πάθει τρελό σοκ που λείπω τόσες ώρες όλο το βράδυ κοιμάται μόνο αν με έχει αγκαλιά και κλαίει με το παραμικρό. Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα απο την μία χαίρομαι που έχω δουλειά αυτή την εποχή και απο την άλλη μου λείπει τόσο πολύ.

Αμ περαστικά στο μικρό τι να πω ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Αθηνά μπράβο στον Άλεξ μου φαίνεται οτι η δικιά μου θα είναι η τελευταία που θα στρώσει στον ύπνο.

Χαπάκι μου χρόνια πολλά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

am περαστικά, τι να πω, σφίχτηκε η καρδιά μου με την περιγραφή σου, αχ ειναι το άγχος μου τα εγκαύματα, πάντα στην κουζινα όταν μαγειρεύω κανω τον τροχονόμο και χρησιμοποιώ τα μεσα ματια της εστίας. περαστικουλια μωρε... :(

χαπακι χρόνια πολλά να τον χαίρεσαι τον μπεμπακο σου. χρονια πολλά και σε όλους τους εορταζόμενους.

εμεις μετακομίσαμε αλλά οι κούτες δε λενε να μαζευτούν. επειδή καναμε και επισκευές στο σπιτι, δεν εχουμε τελειώσει την κρεββατοκάμαρα και εχουμε το κρεββατι στο σαλόνι χαχα δε σας περιγράφω τι ωραία που περνάμε! :?

τα παιδιά τα κρατανε ο παππούς και η γιαγιά για λιγες μερες (δε νομιζω οτι θα μπορουσα να κανω μετακομιση με τα παιδιά εδω... μαλλον θα τα εψαχνα μεσα στις κούτες! :D). Η μικρή εχει γινει μεγάλη γλωσσοκοπάνα, όλη μερα μουρμουράει. Της αρεσει πολύ το τραγούδι με τα καβουράκια και το συνδιάζει με το πλαθω κουλουράκια, το κούνια μπέλα και το "στου μανωλη την ταβερνα" ή ό,τι άλλο της ερθει. Παραδειγμα: το βραδυ για να κοιμηθει την παιρνω αγκαλιά και τη βαζω στο κρεββατακι της (μονη της το ζηταει), ξαπλώνει μπρουμυτα, σβηνω και το φως (ενα μικρό χαμηλο φωτακι αφηνω κι εγω) και αρχιζει "ααα, καβου'ϊνα, εγκω μικ'ό κο'ϊτσάκι, μη με νταγκώσεις, κού'ια-μπέλα" και συνεχίζει μπούρου μπούρου μεχρι να κοιμηθεί κι εγώ προσπαθώ να κρατήσω τα γέλια μου! Το πιο ωραίο μας το ειπε προχθές. Της λεει η γιαγιά της "τι εισαι, αγόρι ή κορίτσι?" και λεει η ζουζού: "Οοοοχι, αγκό'ι ο αντελφός μου, εγκώ ειμαι μανιάτισσα" ντόιιιιγκ τρελλάθηκα στα γέλια μιλάμε (ο πεθερός μου ειναι από τη μάνη και της το έλεγαν πού και πού, αλλά δεν το περίμενα να το λεει κι εκείνη). Τι αλλο να σας πω, εχει παρει φορα η γλωσσα της, τις προάλλες κατεβαινε δυο σκαλακια που εχει η κουζινα της πεθερας μου για να βγει στην αυλή (καθεται με τον κωλο και κατεβαίνει, ειναι πολύ προσεκτική) και ελεγε μόνη της "εγκώ κατέβω, μπο'ώ, μεγκάλη κοπέλα" χαχα, και όλο της λεω "τι ομορφη που εισαι' και τι "όμορφη που εισαι" ψώνιο θα την κανω μιλάμε!

Αρκετά σας ζάλισα! Συνέχεια για τη μπουμπού μιλάω :oops:, αλλά μου κανει εντύπωση πόσο πιο προχωρημενη ειναι σε σχεση με τον γιο μου στην ίδια ηλικία...

dJzIp2.png Fysmp3.png

ευχαριστω κοριτσακια μου για τις ευχες σας...

αθηνουλα μπραβο στο μπομπιρα που τα καταφερε να κοιμαται μονος του,ελπιζω να το κρατησει...

ζουζουνελ απαιχτη η μικρη σου...κι ο δικος μου δεν βαζει γλωσσα μεσα του...ολη την ωρα μιλαει,ακομα και στον υπνο του...

ντιμ εχει δικιο το κοριτσακι σου..σε εχει αναγκη και αυτη η μικρουλα..

76IGp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Σας έχω χάσει εντελώς κ μου λείπετε πολύ. Ελπίζω να ειστε όλες κ τα παιδάκια σας καλά...

Αμ μου μόλις διάβασα για το εγκαυμα του μικρού κ ανατρίχιασα... το καημένο τι ταλαιπωρία τράβηξε (κ εσείς μαζί του)... Περαστικά εύχομαι κοριτσάκι μου.. να μου τον φιλήσεις

Εγώ δεν έχω χρόνο καθόλου καθώς δε με αφήνει να κάνω τίποτα κ ο μπαμπάς μας έρχεται πολύ αργά για να καθήσει λίγο μαζί του... Έχει εξελιχθεί σε αρκετά ζωηρό παιδάκι κ δε με αφήνει λεπτό σε ησυχία...

Να πω χρόνια πολλά στο Χαπάκι για τον γιόκα της κ σε όλους όσους γιόρταζαν...

Φιλάκια πολλά

Και δε σας ξεχνάω... :tongue:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσάκια μου:)

Είναι καλύτερα το χεράκι του, βάζουμε και ειδική κρέμα πρωί βράδυ.

Εγω δουλεύω συνεχώς, τι πρωτότυπο!!!

και τον πηγα λιπον, πηρε ενα κουνελι πρωτη φορα αγκαλια, και ξαπλωσε μονος του και κοινηθηκε!!!!!! ντοινγκ ακομα δνε το πιστευω.

Μια χαράααα:D:D

κι εμείς πλεον αρκετες φορές ετσι τον βάζουμε για ύπνο και κοιμαται ωραιότατα χαχααχ

zouzounel απιθανη η μικρη σου:D

nikolina απο ζωηράδα άλλο τίποτα κι ο δικός μου...εγω λεω να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί διακοπές, θα περάσουμε ΑΞΕΧΑΣΤΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

c2Gbp2.png

nikolina μου ευχαριστω για τις ευχες σου...

σε σκεφτομουνα,αλλα ποτε δεν προλαβαινω να παρω κανεναν τηλεφωνο...οσο απο ζουζουνιες και ο δικος μου εχει ταλιμπανεψει αρκετα τελευταια...

αμ ...δουλεια...κι εγω θελω....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοριτσάκια!

Κλασσικά πριν λίγο γύρισα απο τη δουλειά....μη ζηλευεις χαπάκιιιιιιιιιι:mrgreen:

είχαμε δυσάρεστα γεγονότα την προηγουμενη εβδομάδα γι'αυτό δεν προλαβαινα να σας γράψω..."έφυγε" η μια γιαγιάκα μου:-(, πήγα εκτάκτως κάτω, το μωρό το άφησα αθηνα με τον μπαμπά του και την πεθερά μου

πρώτη φορά που κοιμήθηκα μακρια απο το μωράκι μου

αυτά :?

c2Gbp2.png

ευχαριστώ κοριτσάκια μου

να σας ρωτήσω, ειδικά τη στελλίτσα , θέλω μια όμορφη, γλυκιά και πρωτότυπη ευχή για ευχετήρια κάρτα βάπτισης (βαφτίζει το αγοράκι της η μια κολλήτη μου), ας είναι και στίχοι απο ποιήμα, κάτι πολύ ιδιαίτερο...εγώ δεν το "έχω" με αυτά:oops:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...