Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κι από μένα, μάνες! Πώς είναι τα αρρωστούλικα;

Ντιμ, θεά η μικρή! Απίστευτη! Η Στεφ έμαθε το "μπλιε" και το "γκλι" και κάνουμε πάρτι:-Ρ

Επίσης να σας πω ότι το βραδινό κοίμισμα έφτιαξε, απλώς μας παίρνει περισσότερη ώρα (κανένα 40λεπτο) γιατί δεν την πιέζω, απλώς την καλοπιάνω (ξάπλωσε να σου χαϊδέψω την κοιλίτσα και τέτοια). Επιπλέον σήμερα είπα να δοκιμάσω να της πω ότι δε θα πιούμε γάλα απόψε, θα πιούμε αύριο και έπιασε! Βασικά έπιασε τόσο πολύ που το βρίσκω πιθανό να μη μου ζητήσει αύριο. Κι επίσης προσβλήθηκα λίγο με την τόση ευκολία! Το βζ μου κι εγώ δε σημαίνουμε τίποτα πια γι' αυτήν; Μπουχουουου! (Εντάξει, αν μου ζητήσει αύριο, θα της το κρατήσω για καμιά βδομάδα μέρα παρά μέρα, μετά θα το κάνω ανα τρεις και φαντάζομαι κάπου εκεί θα αποχαιρετιστούμε). Να πω ότι δε μου έρχεται κάπως, θα είναι ψέματα...

Είχα κι άλλα να σας γράψω αλλά είμαι κομμάτια, οπότε θα τα μαζέψω για αύριο που θα μαι πιο ξύπνια, ελπίζω:)

Σας φιλώ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα!!!!!!!! τι έγινε πως τα περάσατε;;

Αθηνά κουκλάκια τα μικρά σου.

Στέλλα πως πάει ο απογαλακτισμός;; Μου φαίνεται οτι διαμαρτυρόμαστε για το ζιζί αλλά σε εμάς θα λείψει και μετά στα παιδιά μας. Και εμένα η δικιά μου πλέον δεν διαμαρτύρεται καθόλου το βράδυ, παίρνει αγκαλιά την ντόρα της και πάει για ύπνο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Hello girls!

Παιδιά φτου φτου, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα αυτό το πράγμα: δε μου ξαναζήτησε ποτέ, είναι μες στη χαρά και, το πιο τρελό, βλέπει μια φωτογραφία που έχω στο desktop μου, που θηλάζει, και κάνει τρελές χαρές, αλλά δε μου ζητάει. Όσο για μένα, ναι, μελαγχόλησα για λίγο αλλά νομίζω ότι ήμουν κι εγώ έτοιμη, νιώθω μεγάλη απελευθέρωση και το 'χω ρίξει στις πορτοκαλάδες και τα τυριά, φυσικά:) Ούτε το στήθος πρήστηκε 5 μέρες τώρα, ούτε τίποτα. Η μάνα μου δεν το πιστεύει, που με είχε φάει τόσο καιρό ότι δε θα μπορώ να της το κόψω με τίποτα...

Άλλο θέμα τώρα: εσάς κοιμούνται το μεσημέρι; Νομίζω ότι αν την άφηνα να κάνει το δικό της πρόγραμμα στον ύπνο, θα τον είχε κόψει το μεσημεριανό, γαμώτο. Αλλά για να ξεκουράζεται λίγο ο πατέρας της που την έχει τα μεσημέρια, πρέπει να την ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί, αλλιώς το πάει σερί μέχρι το βράδυ. Και τώρα δουλεύει ακόμα, αλλά σε λίγο φοβάμαι ότι δε θα πιάνει ούτε αυτό...

107fc7d98c.png

Hello girls!

Παιδιά φτου φτου, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα αυτό το πράγμα: δε μου ξαναζήτησε ποτέ, είναι μες στη χαρά και, το πιο τρελό, βλέπει μια φωτογραφία που έχω στο desktop μου, που θηλάζει, και κάνει τρελές χαρές, αλλά δε μου ζητάει. Όσο για μένα, ναι, μελαγχόλησα για λίγο αλλά νομίζω ότι ήμουν κι εγώ έτοιμη, νιώθω μεγάλη απελευθέρωση και το 'χω ρίξει στις πορτοκαλάδες και τα τυριά, φυσικά:) Ούτε το στήθος πρήστηκε 5 μέρες τώρα, ούτε τίποτα. Η μάνα μου δεν το πιστεύει, που με είχε φάει τόσο καιρό ότι δε θα μπορώ να της το κόψω με τίποτα...

Άλλο θέμα τώρα: εσάς κοιμούνται το μεσημέρι; Νομίζω ότι αν την άφηνα να κάνει το δικό της πρόγραμμα στον ύπνο, θα τον είχε κόψει το μεσημεριανό, γαμώτο. Αλλά για να ξεκουράζεται λίγο ο πατέρας της που την έχει τα μεσημέρια, πρέπει να την ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί, αλλιώς το πάει σερί μέχρι το βράδυ. Και τώρα δουλεύει ακόμα, αλλά σε λίγο φοβάμαι ότι δε θα πιάνει ούτε αυτό...

μπράβο στη Στεφανία. Όσο για τον ύπνο εμένα κοιμάται το μεσημέρι, σπάνια δεν θέλει και δεν την πιέζω. Αλλά αν δεν το θέλει γιατι να την πιέσεις;; Την έχετε αφήσει και έχει γκρίνια;;

Ουαου!!! Αποθηλάσατε εντελώς δηλαδή? αχχχχχ αντε να παιρνουμε σειρα! χαχαχαχα

Τι πίνει απο γάλα της δίνεις?

Εγώ γκερλς πρεπει να παρω μετάλλιο φετος για την υπομονη μου.

Κρατηθείτε....τι πυρετο εκανε ο Αλεξ? 40,4

...

για πόσες μερες?

απο Κυριακη βράδυ, εως και τωρα που μιλάμε

Και ντεπον και πονσταν εδινα και μπανια ουλα.....τον εχω μαστουρωσει. Απο συμπτωματα τιποτα....

Οταν εκλεισε 3 24ωρα τον πηγα ντοκ, ειδε μονο τον λαιμο κοκκινο τιποτα αλλο, οποτε υποψιάζεται αιφνίδιο εξανθημα ή αλλιως ανα εχει και αυριο ψηλο πυρετό θα κανουμε ουρων ελετασεις ειπε και μια ακόμα που θα μου πει αυριο. Με κοιταξε λιγακι περιεργα που εδινα πονστάνια χαχαχαχα αλλα τι να κανω μεχρι 40 τον αφηνα μετά ζαβλακωνόταν και κοιμόταν ανησυχα οποτε δεν γινόταν.

Τωρα παλι ανεβαζει 39,7(οκ μειωση) και ανα 4ωρο-5ωρο αντι για 2 ωρο...

Ελιωσε ο ερμος! Ευτυχως εχει πολυ καλή διαθεση οταν πεφτει ο πυρετος (αλλα και οταν εχει κατω απο 39,5 πετάει!!!)

και δεν ανησυχω ακόμα....

Το τι ζεστη εχει οταν θηλαζεις ενα 40αρι δεν σας περιγράφω!!!!

Επισης ηταν πολυ κολλημενος πανω μου, να δω οταν θα αποθηλασουμε τετοιες φασεις πως θα τις περναω...ειναι ευκολη λυση...

Αυτααααα σας φιλω κι ελπίζω να μην αρρωστησει συντομα η Ειρηνη ή καποιος αλλος γιατί θα φουνταρωωωωωωωωωω

Α! Για το μεσημερι... χμ εμενα μεχρι πρσφατα οταν ξυπνουσε νωρίς(και νωρις λεμε 8 ) οχι απλα κοιμόταν αλλα κοιμόταν 2 φορές. Ενα υνπάκο κατα τις 12 και μετα στις 4

Αν σηκωθει 9-10, κοιμάται 1 φορά μετα το μεσημεριανο 2.30-3 το οποίο με βολεύει γιατι τα κοιμίζω ταυτόχρονα.

Γενικά επηρεάζει την ωρα που θα κοιμηθει το βράδυ αλλα οχι κατι υπερβολικο, το πολυ 1 ωρα να παει αργότερα.

Εγω ειμαι υπερ του μεσημεριανου υπνου στα παιδάκια... Αν δεν κοιμηθούν κοιμούνται νωρίτερα το βραδυ, αλλα νομιζω κουράζονται ειδικα σε αυτη την ηλικία...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ, Αθηνά περαστικά σας! Πάλι...

Ταλαιπωρήθηκε μωρέ το γλυκούλι. Ελπίζω να είναι η αρχή του τέλους αυτή.

Από γάλα άρχισα και της δίνω το πρωί με κουλουράκι/δημητριακά, αλλά δεν το πίνει με καλαμάκι ή από το ποτήρι, μόνο με κουτάλι. Θ' αρχίσω τώρα σιγά σιγά να της βάζω και στη βρόμη, απλώς επειδή μέχρι πρόσφατα την πείραζε το πάω λάου λάου. Ο ντοκ γενικά δεν είναι φανατικός, μου είπε και για αμυγδαλόγαλα να της δίνω. Τυρί τώρα αρχίζω να δοκιμάζω, γιαούρτι δεν τρώει με τίποτα.

Όσο για το μεσημέρι, εμένα αν ξυπνήσει το πρωί μετά τις 7.30 δεν κοιμάται με τίποτα πριν τις 4. Και αν κοιμηθεί τέτοια ώρα το μεσημέρι, χτυπάει 11 και 12 το βράδυ, το οποίο δεν το αντέχω. Από την άλλη κι ο πατέρας της θέλει ένα διάλειμμα το μεσημέρι. Ελπίζω να της το κρατήσω μέχρι το Σεπτέμβριο κι από του χρόνου τη βλέπω να το κόβει μόνη της.

Σας φιλώ, περαστικά και πάλι!

107fc7d98c.png

Ευχαριστώ Στελλίτσα!!!

Ναι γενικά δεν ειναι ο ντοκ φανατικός ουτε κι εγώ, ειαμι της γνωμης να σε οδηγεί ο παιδί...πζ της Ειρηνης της αρεσει πολυ, οποτε ενα ποτηρι την ημερα δεν νομιζω οτι πειράζει...

Αλλη πηγη καλη ασβεστιου ειναι και το ταχινι...το αυγο...δεν ξερω αν της αρεσουν της Στεφανίας ομως.

Γενικα δεν πινει με καλαμακι? ουτε χυμο κλπ? η μονο στο γαλα?

Εμενα πινει ααααν θυμηθω αν του δωσω, πρεπει να το συστηματοποιησω...

Αμυγδαλογαλα ειναι τελειο και πανευκολο να φτιαξεις...

Εγω οταν βρισκω παιρνω κατσικισιο, αν οχι τους δινω αγελαδινο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ακομη πυρετο ο Αλεξ... μιλησα με ντοκ ξανα ειπε να μην κανουμε τιποτα απο εξετασεις τλικα, επειδη κατεβασε πολλη μυξουλα ειναι ιωση...

ουφφφ ακόμα φτανει 39 αλλα πεφτει μονο του και εχω να δωσω 1 24ωρο ντεπον οποτε καλυτερευει....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πώς είστε, Αθηνά; Τα πρωινά νέα καλά ακούστηκαν...

Εμείς σκατά, άρχισε πάλι το γλέντι πριν τον ύπνο. Βρίσκω έναν τρόπο, στρώνει για μια βδομάδα και μετά πάλι τα ίδια. Τουλάχιστον δε ζητάει βζ...

107fc7d98c.png

περαστικά Αθηνά μου, πως είναι τώρα ο μικρός;;

Στέλλα υπομονή είσαι σε καλό δρόμο. Όσο για τα πισωγυρίσματα περισσότερο μου φαίνεται οτι τα κάνει για να δοκιμάσει όρια ή τσινάει όταν βλέπει οτι ήρθε για να μείνει.

Η δικιά μου πλέον είμαι σίγουρη οτι έχει κολλήσει στο στοματικό στάδιο, πλέον τρώει και τα νύχια της, επίσης Στέλλα της είπα και εγώ οτι αύριο θα θηλάσουμε και αμέσως αγρίεψε και μου λέει "οκι μαμ τωλα" το άτιμο όποτε θέλει μιλάει και μου τι σπάει αφάνταστα.

Διαφημίσεις

Επιτελους απυρετοι... σημερα ειχε μονο 37,5 και απο το απογευμα και μετα τιποτα,,,βεβαια εχει την απεριη μυξουλα, δεν εχω ξαναδει τετοιο μπουκωμα ποτε!

Στελλίτσα υπομονη...συμφωνω με το ντιμακι, αλλα να προσθεσω οτι γενικοτερα αυξανονται ολένα και τα ερεθισματα, ειναι απλα πολυ χαρουμενα αν πανε για υπνο.

Ιδιως αν δεν τον αγαπανε οπως τα δικα μου...η Ειρηνη ως μωρο δεν κοιμοταν σχεδον ποτε μεσα στη μερα, και το βραδυ αργουσε παντα πολυ...

Και ο Αλεξ με δυσκολευει ακομα και που θηλαζει... δεν αποκοιμιεται ευκολα πια και καμια φορα με εκνευριζει τοσο αυτο το πιτσι πιτσι μια ωρα στο στηθος που του λεω, καληνυχτα τωρα, θα κοιμηθεις με τον μπαμπα , στεναχωριεται στη αρχη αλλα μετα παραμυθακι και υπνο.

Γενικως ο υπνος των νηπιων συνεχεια στωνει και ξεστρωνει, υπομονη!!!

Ντιμ εγω αυτα με τα σταδια δεν τα πολυ συμπαθω..... ειναι πολυ διαφορετικα τα ορια για τον καθενα.

Βλεπει καποιον αλλον να το κανει?

τωρα που το λες και η Ειρηνη το εκανε εκει 22-23 μηνων για κανα δυο μηνες...

Πρεπει να το βαλω μπρος κι εγω για αποθηλασμό, δυσκολη εποχη το καλοκαρι με τη ζεστη να θηλαζεις...εχω λιγο τυψεις βεβαια οτι του το στερω, αλλά οκ θα το ξεπερασω χαχααχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Εγω κλασσικά εργάζομαι:P

Galat έλιωσε το παιδάκι σου απο τους πυρετούς απαπαπα...περαστικά κι αγύριστα

Το βζ μου κι εγώ δε σημαίνουμε τίποτα πια γι' αυτήν; Μπουχουουου!

:lol::lol:

Άλλο θέμα τώρα: εσάς κοιμούνται το μεσημέρι;

πάντα κοιμάται το μεσημέρι, σπάνιες οι φορές που δεν θα κοιμηθεί...ξεκουραζόμαστε κι εμείς έτσι, αλλιώς δεν "παλεύεται" γιατί τον πιάνει απιστευτη γκρίνια το απόγευμα

Εμενα πινει ααααν θυμηθω αν του δωσω, πρεπει να το συστηματοποιησω

κι εγώ όλο ξεχνάω να του δώσω με καλαμάκι

Εγω οταν βρισκω παιρνω κατσικισιο, αν οχι τους δινω αγελαδινο...

ο δικός μου ούτε να το δει το κατσικίσιο, μόνο στα μούτρα δε μου το έφτυσε μια φορά που επιχείρησα να του δώσω:-P

αμέσως αγρίεψε και μου λέει "οκι μαμ τωλα"

:lol::lol:

Τα terrible twos ξεκινάνε απο τώρα??? α γκρρρρρ.....

Είναι μέρες που περνάμε μια χαρά αλλά είναι κι άλλες "παναγιά μου βόηθα"!!!

Πείσμα, επιμονή και γκρίνια-κλάμα, τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα!! Τι θα κάνουμε οεο????

c2Gbp2.png

Αμ, υπομονή, κι εγώ έχω λιώσει (αν σε παρηγορεί)...

Αθηνούλα, εγώ δεν είχα καθόλου τύψεις για το θηλασμό (ντρέπομαι λίγο τώρα που το γράφω, αλλά νομίζω ότι ήμασταν έτοιμες κι οι δύο). Από γάλα πίνει λίγο με το καλαμάκι, αλλά δεν τρελαίνεται και δεν την πιέζω, έχω αποφασίσει ότι εκείνη θα κάνει κουμάντο στο θέμα των γαλακτοκομικών, γιατί και εγώ και ο πατέρας της υποφέραμε μ' αυτό το πράγμα. Τυρί δεν έχει καταδεχτεί ακόμα, ούτε γιαούρτι, αλλά τρώει ταχίνι, της βάζω και αμύγδαλα στα κέικ, τέτοια. Στείλε συνταγή για αμυγδαλόγαλα, δεν το χω ψάξει καθόλου.

Ντιμ, θεά η μικρή! Σε λίγο θα βγάζει λόγους!

Εμένα ρε παιδιά έχει τρελές αντοχές στην αυπνία. Αλλά πάντα έτσι ήταν. Γενικά όταν της φερθείς ήρεμα συνεργάζεται, αλλά έχει τα θεματάκια της με το αυτοκίνητο και τον ύπνο. Oh, well. Από αύριο θα ξεκινήσω ένα κύκλο σεμιναρίων για γονείς, θα σας πω εντυπώσεις.

Πάω να συνεχίσω τη δουλειά και να σταματήσω να αγχώνομαι για τα πάντα:)

Σας φιλώ

107fc7d98c.png

καλησπερα κοριτσαρες μου...

αθηνουλα ευτυχως ο αλεξ ειναι καλυτερα,οσο για το μπουκωμα υπομονη...

αλλα 40,4 επαθα σοκ...αληθεια εγω θα ειχα σαλταρει με τοσο...

στελλιτσα νομιζω οτι πρεπει να τη βαζεις λιγο το μεσημερακι ,ειναι πολυ μικρη να το κοψει απο τωρα το μεσημεριανο...ξεκουραζεται ο εγκεφαλος τους ...εμενα κοιμαται συνηθως 1:30 -2...αλλα δεν τον αφηνω περισσοτερο απο 1 ωρα πλεον γιατι μετα θα φτασει 12 να κοιμηθει...

ντιμ η κορη σου απαιχτη...

οσο για τα δικα μας νεα,ο μικρος πλεον εχει τρελλες απαιτησεις και αν δεν γινεται το δικο του νευριαζει και χτυπαει κιολας μερικες φορες....φωναζει και καποιες φορες αρχιζει τα σουαχιλι και μου τα χωνει απιστευτα...

ξεκινησαμε και τα μπανακια στη θαλασσα(3 μεχρι τωρα)καλα ξετρελλαινεται..παιρνει τα κουβαδακια τρεχει στην αμμο...γεμιζει νερο ...μολις του πεις για τη θαλασσα λεει "μισω νελακι"=γεμισω νερακι....

οσο για τον υπνο στανταρ θα ξυπνησει καθε βραδυ για να πιει γαλα(σπανια να κοιμηθει σερι μεχρι το πρωϊ) και μια φορα στη βδομαδα ,10 μερες θα κανουμε και μια σκοπια πχ 4-6 ή 5-7 ....ετσι για να μην ξεχναμε τα παλια...

76IGp3.png

τι κάνετε τσούπρες?

εγώ ετοιμάζω μουσακά για αύριο:-P είμαι απογεύματα και δεν προλαβαίνω ουτε να βήξω:?

χαπακι ζηλεύω μπανάκιααααααα

ο μικρός έχει αρχίσει να μην πολυπίνει το γάλα (δεν με νοιάζει και πολύ δλδ χαχαχαχα με τόσο τυρί που τρώει αυτό το παιδί), μέχρι τώρα μου φερνει η θεία μου hipp (έχουν φαρμακείο) αλλά βλέπω οτι είναι μια πολύ καλή στιγμή να αρχίσω το φρέσκο.

Αυτές τις μέρες είναι πιο ήρεμος, πέρασε κι η πανσέληνος βλέπετε:P

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...