Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   18 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Expand  

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα!!!!! Αθηνά περαστικά στην Ειρήνη. Η δικιά μου απο πυρετό είναι οκ σήμερα ούτε δέκατα δεν έκανε, γέμισε όμως κοκκινίλες (όχι το αιφνίδιο εξάνθημα) και λόγο της αλλεργίας ήθελε ο γιατρός να τη δει για να είναι σίγουρος οτι είναι απο την ίωση, λόγο οτι της έπεσαν όλα μαζί και στο καπάκι, θα της δώσω λίγο αταραξ μέχρι να φύγουν και θα συνεχίσω διατροφή και το παιδί και εγώ (έχω φάει πίκρα όλο το Πάσχα με τη διατροφή, ηρωίδες οι μάνες με αλλεργικά μωρά που τα θηλάζουν, ηρωίδες).

και εμείς λέμε απο το καλοκαίρι να πάμε σε κανονικό κρεβάτι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

galat είπε:
Εψαχνα για μπανιο και πυρετο και ενα απο τα πρωτα που ειδα ειναι αυτο το αρθρο, τα λεει αναλυτικά.

http://www.paidiatre.gr/arrosto/arrosto%20paidi.htm

Το Ρηνιώ μου ψηηηηνεται εχει σταθερα 39,6 της εδωσα παλι στο 6ωρο ντεπόν (3η φορά)

αλλα αυτή τη φορά έπεσε αμέσως... Εχει και διάρροια το έρμο...

Ο ντοκ ειπε τιποτα ουτε καν ομοιο, μονο πολυ προσοχη στη διατροφη, έτσι για να ξέρετε σε γαστρεντεριτιδες, μονο μηλο μπανανα, ρυζι, φιδέ, κοτοπουλάκι, πατατα καρότο.

Για πρωινο τι να της δωσω μου λέτε? Μαλλον φρουτάκι αν δεχτεί....

Γαστρεντετίτιδα SOS SOS SOS!!!

Xέσ@με και ξεράσαμε το κόσμο!!! Πρώτα πυρετό (μέχρι 38,5) και εμετό μετά διάρροια!!! και φυσικά αρνείται να φάει οτιδήποτε... μόνο φυσικό χυμό μήλο, ρυζόζουμο άντε και καμιά μπανάνα... Το πρωινό της σήμερα ήταν ριζόκρεμα της Holle με μαύρη ζάχαρη...

Γάλα μπορώ να της δώσω?? Τελευταία φορά που της έδωσα έκανε graffiti στο τοίχο με τη ρουκέτα!! :?:?:?

Περαστικά σε όλα τα φυστίκια!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Indie oxi!!! (δεν εννοεις φανταζομαι μητρικο?)

Το πιο σος ειανι τα γαλακτοκομικα απαγορευονται εντελως και ακόμα και κρυμμενα καλύτερα(πχ μπισκοτα ψωμια)

Μεγάλο θέμα κι εγω δνε ξέρω τι να τους δώσω να φάνε

Ο μικρός ξετρελάθηκε με φιδε(με ζουμι απο κοτα ομως) εφαγε 3 πιάτα....με επιασε τελη συγκινηση σας λεω...

Επισης κοτοπουλακι βραστο με καροτο πατάτα ή ρυζι... εκει εξαντλουντια οι επιλογες

Και το πρωινο αντε πχ δινεις κανα μηλο, απογευματινο σε κοιτανε πεινασμενα...

αυγο δεν ξερω αν απιτρεπεται φανταζομαι πως όχι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Επίσης ασε το φυστικι αν δεν θελει να φάει, προσπαθησε να πινει υγρά(χωρις να πιέχζεις απλα να το θυμιζεις)

ξερει αυτο!!!!

Γρ γμτ κυκλοφορεί γαστρεντεριτιδα ε?

Το Ρηνιώ μου εχει σημερα μεχφι 38,5 ολη μερα σταθερα και επεσε απο μονος του ο πυρετός ευτυχως!

Μου ανεβασε και ο μικρος ενα 37,7...το μεσημερι αλλα μετα ητνα οκ...τι να πω...αχ δεν βλεπω να τη γλιτωνει κι αυτός...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α! Αυριο θα τους φτιαξω νιόκι, σκεφτηκα αφού ειναι μονο πατατοσιτηρο κάτι, και κοιταξα για γαλα(δεν εχει) τους αρεσουν κιόλας οποτε...εχω στερεψει...κοτοπουλο ουτε να το δουν πια το σιχαθηκαν...(το εφτιαξα με ρυζι και με πατατοκαροτα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας κ χρόνια πολλά... Χρόνια πολλά κ στον γιόκα σου Αμ κ στην geo...

Περαστικά επίσης, σε όλα τα αρρωστουλια. Ελπίζω να είστε καλύτερα...

Σας σκέφτομαι συνέχεια, απλά δεν μπορώ να μπαίνω καθώς αν με δει ο μικρός με το λαπτοπ θέλει να δει κ αυτός τα δικά του κ μετά δεν ξεκολλάει...

Σας διάβασα λίγο στα πεταχτά κ είδα ότι κ η Στελλίτσα έχει θέμα με τον ύπνο της μικρής, κ παρηγορήθηκα... Έτσι κάνει κ εμένα ο μικρός μου... Μόνο που εμένα δεν κοιμάται με κανέναν άλλο εκτός από εμένα κ με θέλει αγκαλιά συνέχεια κάθε βράδυ... Του έχω βγάλει εδώ και μήνες τα κάγκελα στο κρεβατάκι του κ έχω βάλει ένα προστατευτικό από τη μία πλευρά κ έναν καναπέ για μένα από την άλλη...

Βέβαια για να κοιμηθεί θέλει ναν (β.ζ.) αλλά τουλάχιστον κατάφερα κ τον έκοψα στην διάρκεια της μέρας... Σε λίγο θα προσπαθήσω να το κόψω κ το βράδυ κ το πρωί... αν κ ειδικά το βράδυ το θεωρώ πολύ δύσκολο καθώς ξυπνάει 1-2 φορές κ ζητάει γάλα... Βασικά έχω παρατηρήσει ότι όταν κοιμάται μαζί μας (με έχει πάρει ο ύπνος εκεί που τον έχω αποκοιμήσει στο δικό μας κ έτσι έχει ξεμείνει μαζί μας) δεν ξυπνάει για ναν αλλά στο δικό του κρεβάτι αν ξυπνήσει κ δε με βρει δίπλα του... ζητάει συνέχεια... Ο,τι κ να του πω δεν πιάνει μες στον ύπνο του... Εγώ πάντως πιστεύω ότι ακόμα φοβάται ο δικός μου...

Κατά τα άλλα έχει πλάκα καθώς τραγουδάει, χορεύει κ μιμείται πολύ κ πεθαίνω στα γέλια...

Αυτά εν τάχει... Σας φιλώ όλες

Ελπίζω να κανονήσουμε να τα πουμε σύντομα...

Φιλάκιααααααααααααααα

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

galat αποθήλασε μόνη της στους 16 μήνες.

Τώρα της έδωσα λίγο γάλα 100μλ για να κοιμηθεί. Τα κακά της από χθες είναι κανονικά και το μεσημέρι έφαγε μια χαρά!!

Μια καλή ιδέα είναι παρατοκεφτέδες....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

για να δούμε πόσο καλά μιλάτε τα μπεμπεκίστικα! η μικρή μέσα στην ημέρα λέει ουαα, του, ιιιιιι, ναην στη σειρά όλα αυτά μαζί. Για να δω τι νομίζεται οτι είναι;;

indie περαστικά επίσης στη γαστρεντερίτιδα μπορείς να φτιάξεις κανα κουλουράκι με καρότο και να δώσεις και καμιά ριζογκοφρέτα.

κουλουράκι με καρότο? Τις ρυχογκοφρέτες τις ψιλοβαρέθηκαν...

Τους εφτιαξα χυμο μηλο-καρότο στον αποχυμωτη και ξετρελαθηκαν

Μα τι χαζη τοσο καιρό τον εχω και σκονίζεται, μονο πορτοκαλαδα τους εφτιαχνα, καθιερωθηκε απο εδω και περα.

φφφ ξυπνησε ο Αλεξ στο 5λεπτο...παω να τον πάρω να ξανακοιμηθεί πριν ξαγρυπνήσει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο μενα, ενα μηνυματακι στα γρηγορα, εν μεσω κουτιών, εργαλείων και μπογιατισμάτων (ανακαινιση με, μετακομιση δε). τα παιδιά κανουν διακοπες στον παππου και τη γιαγιά, εμείς δεν εχουμε ησυχία με τις δουλειες στο σπίτι, ε τουλάχιστον εχουμε αυτές τις δουλειές, γιατί άλλες δεν εχουμε (επισημως ανεργοι και οι δυο μας λοιπον, τι να γινει)...

α, εμεις αποθηλάσαμε τελικά. μα πόσο καιρό θα παράγω γάλα ακόμα? ενώ δεν εχω ενόχληση (πρηξιμο κλπ), αν βαλω θηλαστρο βγαζω κανονικά. σταματησα το θηλασμό την εβδομάδα πριν το πασχα.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Ζουζουνελ λυπάμαι για την ανεργία. Κι εγώ στο κλαμπ, οκ απο επιλογή προς το παρόν αλλα σε καταλαβαίνω.

Πως αποθηλάσατε? Αχ μαλλον ειανι ωρα να το βαλω μπρος, με αυτον δεν το εχω σκεφτει πολυ...θηλαζει ελαχιστα βεβαια. Μονο το μεσημερι μια φορα και μετα το βραδυ για να κοιμηθει και αν ξυπνησει ενδιαμεα(αλλα αυτα ειναι πιπιλισμα νομιζω περισσοτερο)

Γιατί βαζεις θηλαστρο? Καλό ειναι να το αφησεις απλα μην δινεις σημα να κατεβασεις γαλα, εστ και τοσο λιγο για δοκιμη.

Μεχρι κι ενα χρονο μετα καποιες φιλες μου ειχαν σταγόνες! Εγω δεν εχω ιδέα, ουτε πρηξιμο ειχα, ουτε δοκιμασα με θηλαστρο να δω αν εχω μετα την Ειρηνη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοριτσαρες,ελπιζω τα αρρωστα νινακια να ειναι καλυτερα...

ζουζουνελ...υπομονη η ανεργια εχει χτυπησει κοκκινο,κι εγω ψαχνω εδω και 2 μηνες αλλα τιποτα,ευελπιστω να βρω κατι μεσα στη σεζον εστω και για λιγο(αν και μ'αρεσει που περναω το χρονο με το γιο μου)....

76IGp3.png

Γειά σας τσουπρες..εξαντλήθηκα με τα νυχτέρια

happiness είπε:
.

αμ να χαιρεσαι το γιο σου!!!

nikolina78 είπε:
Χρόνια πολλά κ στον γιόκα σου Αμ

ευχαριστούμε:-D

να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

DimRous είπε:
για να δούμε πόσο καλά μιλάτε τα μπεμπεκίστικα! η μικρή μέσα στην ημέρα λέει ουαα, του, ιιιιιι, ναην στη σειρά όλα αυτά μαζί. Για να δω τι νομίζεται οτι είναι;;

δεν κατάλαβα τίποτα:lol::lol:

zouzounel είπε:
γιατί άλλες δεν εχουμε (επισημως ανεργοι και οι δυο μας λοιπον, τι να γινει)...

:(:? εύχομαι να αλλάξουν γρήγορα τα πράγματα!

zouzounel είπε:
α, εμεις αποθηλάσαμε τελικά. μα πόσο καιρό θα παράγω γάλα ακόμα? ενώ δεν εχω ενόχληση (πρηξιμο κλπ), αν βαλω θηλαστρο βγαζω κανονικά. σταματησα το θηλασμό την εβδομάδα πριν το πασχα.

μη βγάζεις με το θήλαστρο, θα σταματήσει κάποια στιγμή μόνο του κι εφόσον δεν έχεις ενόχληση οκ...αν νιώθεις οτι πρήζεται πίεσε μόνο με τα δάχτυλά σου για να ανακουφιστείς

c2Gbp2.png

καλησπέρα στις όμορφες. Ζουζουνέλ πως το πήρε η μικρή τον αποθηλασμό;;

Η μικρή μετράει στα αγγλικά (αυτό ήταν που σας έλεγα) έχει έναν υπολογιστή της fisher price το γυρνάει στα αγγλικά και έμαθε να μετράει, εδώ δεν λέει τα ελληνικά τα αγγλικά έμαθε. τι να πω μάλλον θέλει να πάει για διεθνή καριέρα. επίσης ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες αέρα και αν καταλάβει οτι τη κρατάς γυρνάει και λέει μποωωω. επίσης περνάει φάση γάλακτος σήμερα ήπιε 3 κούπες γάλα μία το πρωί και 2 το απόγευμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...