Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια και απο εμένα, τι κάνετε κοριτσάρες;; πως τα περάσατε;; εμείς τέλεια, είχαν έρθει οι δικοί μου και ξεσαλώσανε με την μικρή, επίσης ξεσάλωσα και εγώ πήγα για καφέ και ποτό!! Ξεκινήσαμε τους παιδότοπους γιατι η μικρή δεν την παλεύει μόνη της, πήγαμε σε ένα γάμο και ξέδωσε το παιδί με τα άλλα μικρά, οπότε ανασκουμπώθηκα και τρέχουμε σε παιδότοπους όπου η μικρή και εγώ διασκεδάζουμε για τα καλά. Από θέμα ύπνου - ζιζιού τα πάμε τέλεια, πλέον τρώει και πάει στη κούνια ξύπνια, με ένα παραμύθι έχει κοιμηθεί και σιγά σιγά κοιμάτε και περισσότερες ώρες σερί, σήμερα βάρεσε 7 ώρο.

Για πείτε κανα νέο.

Am καλά να περάσεις :)

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε μπράβο ρε ντιμ που ποσταρες νομιζα ότι το καφέ αυτό ήταν μύθος χαχα

Καλά γενικώς εγώ εχω εναν ηλίθιο ξεροβηχα-βραχναδα που δεν λεει να φυγει απομειναρι απο ιωση τέκνων...τεσπα

Τα σπυρακι της εφυγαν της μικρής? τι ήταν?

Ποτε δεν συμπαθησα τους παιδότοπους, αλλα η αλήθεια είναι οτι οταν παμε στο αβενιου πχ για ψωνια που εχει κατει φουσκωτα σε εξωτερικο χω΄ρο η Ειρηνη λυσσαει να παμε...

και παει κι ο μπαμπας της και χοροπηδανε λυτρωτικα! χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα κοριτσαρες...τι εγινε ετοιμαζομαστε να το κλεισουμε το καφε νομιζω...

ελπιζω να περασατε ολες καλα...

εμεις περασαμε ωραια ,αν και τσιμπησαμε ενα κρυωματακι...ο μικρος μου εκανε δεκατα και ειχε μπουκωμα,τωρα ειναι πολυ καλυτερα....

Παιδοτοπος...ο καλυτερος χωρος για να πιεις ανετα ενα καφε....εγω τον λατρευω οπως επισης και το παιδακι μου που ξεσαλωνει ανελεητα εκει μεσα....

76IGp3.png

Καλησπέρα κι από μένα!

Παίδότοπος, ε; Δεν την έχω πάει καθόλου, είχα την αίσθηση ότι είναι για μεγαλύτερα παιδάκια. Αλλά τώρα που το λέτε...

Κατά τα άλλα είμαι εξοντωμένη, θέλω να βάλω τα κλάματα εδώ που γράφω, τις τελευταίες μέρες κάνουμε μάχη για να κοιμηθεί, πάνω που πίστευα ότι είχε αρχίσει να στρώνει. Μιλάμε με το που της λέω για κρεβάτι και ξάπλωμα αρχίζει ένα κλάμα απαρηγόρητο για καμιά ώρα και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν καταλαβαίνω καν τι θέλει (μάλλον να καταργήσουμε τον ύπνο εντελώς). Έτσι κι αλλιώς στην αγκαλιά μου δε βολεύεται πια να κοιμηθεί... Τεσπα. Λέω στον εαυτό μου ότι είναι φάση κι αυτό και θα περάσει, αλλά νιώθω απίστευτες ενοχές που δεν καταφέρνω να βρω λύση.

Ουφ, ελπίζω τουλάχιστον να μην ξυπνήσει μέσα στη νύχτα απόψε, έτσι για αλλαγή...

Σας φιλώ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

στελλίτσα, υπομονή!!! έχεις δίκιο!

χαπακι περαστικά στο μικρό

λες να πάμε κι εμείς παιδοτοπο??

πάντως εδω έχει ξελυσσαξει με τις βόλτες, με το ζόρι μπαίνει στο σπίτι.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Αμ, χρόνια πολλά πολύχρονη κι απο εδώ!!!!

Εγώ δεν λέω ποτέ-ποτε-ποτέ οτι εστρωσε ο υπνος του, γιατι πάντα-πάντα-πάντα διαψευδομαι.

χαχαχαχαχαχα

Στέλλα, όπως ξαφνικά εφτιαξε και μετάξαναχαλασε, θα ξαναφτιαχνει και θα ξαναχαλάει τουλάχιστον μέχρι τα 2,5... αν κρινω απο την Ειρηνη τουλαχιστον.

Ακόμα και τώρα όμως θα σηκωθεί μια φορά τη νύχτα για πιπί. Συνθως παει μονη της, αλλα μπορεί και να χρειαστει να σηκωθω κι εγώ.

Ο μικρός ενώ τον πρώτο ύπνο τον κρατουσε τελευταια 3-4 ωρίτσες αρχισε το ίδιο τροπάριο, ξυπνάει στο 2ωρο και αν τον κοιμησω και τον βαλω μονο του παλι θα ξυπνησει αν κοιηθώ και εγώ μαζί του μπορεί να παει μεχρι το πρωι.

Παντως γενικως τα πολλά ξενυχτια τα ξεπερασαμε γκερλς...δεν ξερω, εχω ακόμα αυτη την αισθηση των ρουφηγμένων ματιών, της απολυτης ησυχίας-μοναξιας των3 το πρωι, των 5 το πρωι κλπκλπ που ξυπνουσε καθε μισαωρο στα χειρότερα...

Αυτα σκεφτομαι και παρηγοριεμαι.

Τωρα πως κοιμάστε Στελλα οταν της λες πχ παμε για ύπνο την θηλάζεις για να κοιμηθεί ή εχεις κόψει και αυτόν τον θηλασμό? Κι εμενα κλαίει σπαραχτικά λίγο πριν κοιμηθεί για καποιο λογο, μεχρι να με δει τουλαχιστον, και επιση αν ξυπνησει στη νυχτα...του λεμε μην κλαις κλπ και αρχιζει ενα παραμυθι που δεν το ακούει λόγω κλάματος, αλλα σιγα σιγά παρηγοριέται... του εχω κι ενα κουκλάκι διπλα και του λεω παρε το κουνελακι σου αγκαλια, το πεταει με τσαμπουκά συνηθως, αλλα μετά το παίρνει και τελικά με καποια δοση απογοητευσης και απελπισιας νομιζω κοιμάται!

Οταν κοιμάται εξ αρχης με τον μπαμπά του(αυτο το κανουμε οταν θηλαζει ακι δεν μπορει να κοιμηθει και κατεβαινει για παιχνιδια και ειανι σε πολλη υπερενταση) κοιμαται σερί. Είναι το ροχαλητό? Είναι που δεν εχει μεμε σε αποσταση αναπνοής? Τον ναρκώνει μιλάμε 8ωρα...

Επίσης ρε γμτ δεν εχω κανει τιποτα περι αποθηλασμου, δεν εχω κουραγιο...αλλα θηλαζει πολυ λιγο μαλλον για αυτο.

Σεντουάν.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τη θηλάζω, της λέω "όταν τελειώσεις διάλεξε ένα παραμύθι να διαβάσουμε" κάποια στιγμή (στο 5λεπτο) κατεβαίνει, διαβάζουμε το παραμύθι ενώ κάθεται μέσα στην κούνια και μετά, όταν είναι ώρα να σβήσει το φως και να ξαπλώσει γίνεται της παλαβής. Για να φύγω από το δωμάτιο ούτε λόγος. Με αρπάζει από τα μαλλιά ή από τα χέρια πανικόβλητη, δεν μπορώ να ελευθερωθώ με τίποτα. Προσπαθώ με το καλό να ξαπλώσει, προσπαθώ να την αγνοήσω, νάδα. Χθες το βράδυ αποφάσισα ότι θα ξαπλώνω μαζί της. Τόσο κλάμα ξεπερνάει την έννοια του πείσματος πιστεύω, δε θέλω να το παρακάνω. Θα το δοκιμάσω απόψε κι ελπίζω να πάει καλά. (Πάντως κάνει τα ίδια και με τον πατέρα της για το μεσημεριανό ύπνο, όταν δε νυστάζει πολύ. Νομίζω δηλαδή ότι αντιστέκεται στην ιδέα του ύπνου καθαυτή. Ουφ.)

107fc7d98c.png

Tελευταία ο Άλεξ μου έλεγε τη νυχτα "μη βασε πουτατα" δηλ μη φοβάσαι τιποτα, οπότε μπορεί να είχε δει κανενα ονειρο ασχημο το Στεφανούλι, ποιος ξερει...

Αλλά επίσης και μου έλεγε νάνι άουτς.

Μαλλον δόντια.

Οπότε ναι καλύτερα κατα τη γνώμη μου να βρεις εναν προσωρινο τροπο να ηρεμεί, φάση ειανι θα περάσει.

Πάντως η Ειρηνη που ειναι μεγάλη και εκφραζεται, ακριβως αυτό μου ελεγε

Μαμα δεν νυστάζω καθολου, αλλά και να νυστάζω δεν θέλω να πηγαίνω ποτέ για υπνο... χαχααχαχχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α και εννοείται κοιμάται κι εμένα πάντα με κάποιον διπλα ή θηλάζοντας...δεν παίζει η εννοια ξαπλωνουμε σβηνουμε φωτα και καληνυχτα...και πιστευω θα αργήσει ακόμα, αν και βλέπει τη διαδικασία με την Ειρηνη, της λεμε μαζι καληνυχτα...

Σε αυτον δεν πιάνει πατάει γαιδουροκλαμα.....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αχ να σας γραψω και τα αστεία της Ειρηνης? Αρχισαν οι φιλοσοφίες... εχω σκάσει στα γελια

Μπαμπά, απο πού αγόρασες το σπίτι. Και σε ποοοοοοοοσο μεγάλη σακούλα το έβαλαν?????

Τα μάτια σου τα βλέπεις?

Τους κανόνες μπορουμε να τους πιάσουμε?

Και τι σημαίνει μπορώ δηλαδη(με το χερι στη μεση και υφος χαχαχαχαχα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Παιδότοπο δεν ήθελα;; Να η ίωση με πυρετό απο προχθές το βράδυ, χωρίς λαιμό, μύτη κ.τ.λ μόνο πυρετό, σήμερα ευτυχώς είναι καλά, κάτι δεκατάκια που τα παλεύει μόνη της. Η δικιά μου ρε κορίτσια είναι τόσο μα τόσο ανασφαλής, κάνει τα πάντα αρκεί να επισύρει ένα μπράβο, χθες μόλις την έβαλα στη κούνια κλάμαααααα, μόλις ησύχασε λίγο και μπορούσε να με ακούσει της λέω "μπράβο κοπέλα μου που τώρα θα σταματήσεις να κλαις και θα κάνεις νάνι, μπράβο" και αμέσως σκουπίζει δάκρυ, πέφτει κάτω παίρνει και το τάνι της "η Σοφί η καμηλοπάρδαλη σε πανάκι για ύπνο" και ύπνο, κρατιόταν να μη κλάψει. Μήπως δεν κάνω καλά που πατάω στην ανασφάλειά της;;

Στέλλα υπομονή, δεν ξέρω να σου προτείνω και κάτι άλλο.

Αμ χρόνια πολλά, πολύχρονη.

Χαπάκι περαστικά και σε σας.

Αθηνά δεν έχω να πω τίποτα για την μικρή απλά είναι απίστευτη.

Ααααααααα πήρα ένα θερμόμετρο μετώπου - αυτιού και με έσωσε το βράδυ, είναι πολύ καλό και με μεγάλη ακρίβεια.

Βολεύουν πολύ αυτα τα θερμόμετρα ειχα παρει ενα απο λιντλ 10-15 ευρω το οποιο βγηκε το πιο ακριβες...εχω κι ενα με 50 ευρω γερμανικο απο το Λητω αλλα ποτε δεν συμβαδιζουν...Συνηθως παίρνω τη θερμοκρασία και με τα 2 και αν δεν πειθομαι απο τη μασχαλη, ψυχαναγκασμόςςςςςςςςςςς χαχαχα

Αχ κι εμενα το Ρηνιώ μου ψηνεται....και ουτε σχολειο ουτε επαφη με αλλους ειχαμε ιδιατερα... μονο λιγο στον παιδοτοπο του σουπερμαρκετ την εβαλε η μαμα μου, τι να πω....

Απο χθές ανεβασε 39 πυρετο(εντωμεταξυ εγω ελειπα για ψωνια και ο μπαμπας δεν καταλαβει τιιιιιιιιιιποτα γκρρρρρ) και το βραδυ το παλευε εως 39,2

Τωρα εχει απο κοιμηθει στον καναπε και εχει 39,5....

εως τωρα δεν εχω δωσει τιποτα παρα μονο ομοιοπαθητικα κι αυτα με το ζορι λογω πίεσης του φαδερ.... Εχω διαπιστωσει οτι οταν αφηνω τον πυρετο ξεπερνανε την ιωση πολυ πιο γρηγορα.

Την λυπαμαι λιγάκι βεβαια αλλα οσο κοιμάται και δεν διαμαρτυρεται ειμαστε οκ.

Περαστικα ντιμ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ωχ, περαστικά Αθηνά και Ντιμ! Αυτό ήθελα κι εγώ να το ρωτήσω: όταν έχουν πυρετό αλλά κοιμούνται τα ξυπνάμε σε κάποια φάση για να τους πάρουμε θερμοκρασία; Ή τ' αφήνουμε, όσο κοιμούνται δεν υπάρχει θέμα;

Ντιμ, ποιο θερμόμετρο πήρες;

107fc7d98c.png

Ωχ, περαστικά Αθηνά και Ντιμ! Αυτό ήθελα κι εγώ να το ρωτήσω: όταν έχουν πυρετό αλλά κοιμούνται τα ξυπνάμε σε κάποια φάση για να τους πάρουμε θερμοκρασία; Ή τ' αφήνουμε, όσο κοιμούνται δεν υπάρχει θέμα;

Ντιμ, ποιο θερμόμετρο πήρες;

thermoval duo scan της hartmann το έχει προσφορά το θηλασμου εργα 40 ευρώ.

περαστικά Αθηνά μου και δε σου λέω σε τι πυρετό δίνω φάρμακο γιατι θα με σφαλιαρίσεις διαδικτυακά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...