Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ!δεν σας ρώταγα νωρίτερα βρε κορίτσια, να μην ανησυχούσα τσάμπα. Τώρα πια δεν του δίνω κι εγω σημασία όταν το κάνει

Ντιμ, τι να πω, περαστικά και γρήγορα στη μικρή!! Πολύ ταλαιπωρία το μικρούλι

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ntim μήπως ειναι απο το μμρ? γιατι κι εμενα ειχε γεμισει σπυρακια παντου...2 εβδ μετα.

ο γιατρός ήταν κάθετος σε αυτό γιατί τα σπυράκια αυτά που έχει, αν τεντώσεις το δέρμα δεν τα βλέπεις (κάτι με τα αγγεία μου έλεγε) ενώ λέει αυτά της ιλαράς, ερυθράς, παρωτίτιδας δεν φεύγουν. Μήπως της Ειρήνης ήταν απο τον πυρετό που είχε κάνει;;

Και έχω να δηλώσω οτι το δεύτερο βράδυ απογαλακτισμού στέφθηκε με επιτυχία γκρίνιαξε λίγο κάποια στιγμή αλλά με ένα παραμύθι συμβιβάστηκε. Και τώρα σιγουρεύτηκα οτι τα καταλαβαίνουν όλα, γιατι πριν πάμε για ύπνο είχαμε ολόκληρη κουβέντα:

"η μαμά το βράδυ κουράζετε πολύ επειδή θηλάζεις, θες η μαμά να κουράζετε;;"

"όχι"απαντάει

"για αυτό αγάπη μου δεν θα θηλάσουμε το βράδυ, ένταξη;;"

"ναι" η μικρή

"την ημέρα δεν με κουράζει καθόλου, όταν θα έχει φως το δωμάτιο το πρωί θα σε θηλάσω"

και η μπουμπούκα μου κάποια στιγμή το πρωί, μου έδειχνε οτι έχει φως και φώναζε όλο χαρά "μαμ, μαμ"

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

αχαχαχα απιστευτη η μικρή!!!

Της Ειρηνης δεν θυμαμαι αν εφευγαν, ηταν στανταρ απο το μμρ όμως το ειχε επιβαιβεωσει ο ντοκ. Απο ίωση σου ειπε? έκανε πυρετο? μηπως ειναι αυτο το ηλιθιο αιφνιδιο εξανθημα? Ή μηπως συνεχεια της αλλεργιας...ουφ με αυτα τα σπυρακια δεν βρισκεις ακρη παντως....απορω πως τα ξεχωριζουν οι γιατροι χαχαχαχαχα

Εμενα τα μικράκια μου εχουν ολιγη μυξουλα, να μου πεις αυτη την εποχη ποιος δεν εχει, ειναι στανταρακι, βηχουν ομως και λιγάκι...λιγο ομως...να δουμε αν θα ειναι καλά για να αποδράσουμε το Πάσχα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κούκλες, γράφω βιαστικά είμαι στη δουλεια, το λαπι στο σπιτι (το οποιο ειχα δανειστει απο την αδερφη μου) κόλλησε αυτόν τον ιο http://www.lifo.gr/now/digital-life/8484

γκρρρρρρρρ

c2Gbp2.png

καλημέρα κούκλες μου!!!!!!!! Νυχτερινός αποθηλασμός εκπληρωθεί με επιτυχία, εδώ και 3 βράδια μία φορά ξυπνάει για νερό, βλέπω οτι οδηγούμαστε γενικά σε αποθηλασμό, μέσα στην ημέρα δεν έρχεται καθόλου, αν χτυπήσει έρχεται να το κάνω "μα" και όταν με θέλει έρχεται για αγκαλιές, πλέον θηλάζει μόνο για να κοιμηθεί.

Am καλά ξεμπερδέματα.......

Αύριο έρχονται και οι δικοί μου για Πάσχα και φέρνουν και δώραααααααα. Της πήρα ένα χαλάκι ζωγραφικής με μαρκαδόρο νερού της ELC και οι γονείς μου της πήραν ένα σπιτάκι κήπου, εμπλουτίζεται η παιδική χαρά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Ευτυχώς την "έκανε" μόνος του ο ιος...μίλησε προχθες με εναν φίλο και μου είπε πως μετά απο 2-3 μέρες φευγει και όντως έτσι έγινε

Ντιμ, τέλειο θα είναι το σπιτάκι, τι ωραία που έχετε κήπο!!

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα κοριτσακια!!

Εγω δουλευω όλες τις μέρες απογευμα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλή Ανάσταση κι από μένα, μάνες!

Ντιμάκι, κι εμείς στην ίδια φάση είμαστε, απλώς δεν την κοιμίζω στο στήθος, παρεμβάλλω ένα διάβασμα βιβλίου μεταξύ θηλασμού και ύπνου, ώστε να μπορώ να το κόψω σιγά σιγά. Τώρα το ξεκίνησα, δηλαδή, αυτό, τσινάει λίγο αλλά όχι κάτι φοβερό. Άσε που επιτέλους κοιμάται σερί... Φτου φτου!

Αμ, καλό κουράγιο με τη δουλειά, ελπίζω να έχεις καλό ρεπό μετά!

Σας φιλώ όλες

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...