Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κούκλες.

Εγώ ψιλοκρύωσα πάλι γκρρρρρ....ήταν με μύξα απο προχθές ο μικρός και μάλλον κόλλησα, μόνο που έχω και πονόλαιμο:?

θενκς ντιμ!!

Μα έχω κουραστεί να ακούω συνέχεια ένα αααα, αααααααα, ααααααααααααααα ενώ μπορεί να μιλήσει (για την παιδαγωγικότητα της πράξης μου έχω αμφιβολίες)

ο σκοπός αγιάζει τα μέσα :lol:

Εγω τελευταία τον βάζω λιγο στην τηλεόραση baby einstein

τα έχεις αγοράσει? ή απο ιντερνετ κατεβασμένα?

Χθες έπαθε αλλεργία η δικιά μου, έπιασε ένα ραδίκι στην αυλή και μέσα σε 5 λεπτά είχε γεμίσει παντού κοκκινίλες. Πήρα παιδίατρο αμέσως, μου είπε να τη κάνω μπάνιο να δω αν θα ηρεμήσουν (που έγινε) και να της δίνω Zirtex κάθε βράδυ για 3,4 μέρες.

ουπς!!περαστικά της, πως είναι τώρα?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα η μικρή είναι καλύτερα αν και δεν έχουν φύγει τα σπυράκια ακόμα και το δέρμα της κοκκινίζει εύκολα. Βέβαια το κάθε τι έχει και τα καλά του και στη περίπτωσή μας το αντισταμινικό της έφερε υπνηλία και χθες κοιμήθηκε 8ωρο σερί. Αθηνά πρέπει τη κρέμα καλέντουλας να τη δοκιμάσω κάποια άλλη μέρα μη τυχόν και είναι αλλεργική (το έχω πάθει εγώ, είχα βγάλει κάτι κοκκινίλες και με έφαγε η μάνα μου να βάλω μια κρέμα από αλόη καταπραϋντική και εγώ έγινα χάλια γιατι έχω αλλεργία στην αλόη και δεν το ήξερα)

Am περαστικούλια.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Nαι δοκίμασε, δεν νομίζω να εχεις θέμα.

Αμ, ναι απο νετ τα είχα κατεβάσει στα αγγλικά βεβαια, αλλα σιγά, δεν μιλάνε κιόλας! χαχαχα

αργότερα ανακάλυψα οτι τα εχουν καποια καταστήματα τα πρεναταλ νομιζω? Μαλλον στα ελληνικά...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Nαι δοκίμασε, δεν νομίζω να εχεις θέμα.

Αμ, ναι απο νετ τα είχα κατεβάσει στα αγγλικά βεβαια, αλλα σιγά, δεν μιλάνε κιόλας! χαχαχα

αργότερα ανακάλυψα οτι τα εχουν καποια καταστήματα τα πρεναταλ νομιζω? Μαλλον στα ελληνικά...

A, μην το λες!

Μια μερα εβαλε ο γιος μου τον μακουιν στο dvd και άρχισε να παιζει στα αγγλικά. Ερχεται ο μικρός "μαμα, μαμα ελα να το φτιάτσεις το ντιβιντι, μιλαει κινεζικα" και ακολουθει και το μικρο σκατουλοπιτσινελι από πισω με τον δεικτη σηκωμένο να τσιριζει κι αυτό "μαμα, κι'έζικα, κι'έζικα" :lol:

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

axaxaxax

O Άλεξ τα "φυλάει" χαχαχαχαχαχαχα τι γέλιο, πηγε στον τοιχο εκλεισε με τα χερακια τα ματια και λεει, εεεεενα, υοοοο, τιιιιιααααα, πεντεεεεεε, οτω!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι γλυκουλια που είναιιιιι λιώνω.

Καλημερα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Aντε βρε δώστε παρόν!!!! Τι νεαααααα??????????????

Ο Αλεξ εχει ολιγον διαρροια, ας φτιαξω ατμόσφαιρα χοχοχο... αλλά ευτυχως δεν είναι ίωση ειανι απο τα δόντια...

Αχ ζω ενα δράμα δεν μπορειτε να φανταστείτε τη μυρωδια...λέω να γράψω κι εγώ ενα βιβλιαράκι...

"Λυσσασμένοι πισινοι"

"Μια αληθινή ιστορία, υπέροχη, γλαφυρές περιγραφές και μια αβίαστη βύθιση του αναγνώστη σε χρώματα κι αρώματα..."

Κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Πορδάκη:tongue::tongue::tongue::tongue:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Α Στ τι γέλιο το ποστ της Στεφανούλας!!!!! πολύ γέλασα με τις προτάσεις!!!

Εμένα η μόνη πρόταση που κάνει ειναι "νηνη καίει"

Ειρηνη κλαίει δηλαδη, εχει φριξει το παιδάκι, πολυ Μαρθα Βούρτση μου βγηκε το Ρηνιω

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα :)

Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά, γύρισα 11μ.μ. απο τη δουλειά και έκανα φασίνα:lol:

τι να κάνω η γυναικα?? δεν προλαβαίνω, είχε βρωμίσει το σπίτι:?

Είμαι καλύτερα σήμερα, μετά απο 3281 ματζούνια, ευχαριστώ για τις ευχες:-)

νταξ, θα τα κατεβάσω...δεν είναι καιρός για αγορές:lol:

ντιμ κι ο μικρός κολλάει άσχημα με τις διαφημίσεις και επειδή έχουμε δημοκρατία στο σπίτι η τηλεόραση έκλεισε μέχρι να πάει φαντάρος:mrgreen::lol:

βεβαια δεν τον απασχολεί να έχει και οπτικό υλικό, κολλάει άνετα και με τις διαφημίσεις στο ράδιο

O Άλεξ τα "φυλάει" χαχαχαχαχαχαχα τι γέλιο, πηγε στον τοιχο εκλεισε με τα χερακια τα ματια και λεει, εεεεενα, υοοοο, τιιιιιααααα, πεντεεεεεε, οτω!

Αχ ζω ενα δράμα δεν μπορειτε να φανταστείτε τη μυρωδια...λέω να γράψω κι εγώ ενα βιβλιαράκι...

"Λυσσασμένοι πισινοι"

"Μια αληθινή ιστορία, υπέροχη, γλαφυρές περιγραφές και μια αβίαστη βύθιση του αναγνώστη σε χρώματα κι αρώματα..."

Κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Πορδάκη:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμένα η μόνη πρόταση που κάνει ειναι "νηνη καίει"

Ειρηνη κλαίει δηλαδη, εχει φριξει το παιδάκι, πολυ Μαρθα Βούρτση μου βγηκε το Ρηνιω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε κορίτσια να σας πω κάτι που με ψιλοαπασχολεί, πριν καιρό τον είχα δει που έβαζε τα δάχτυλα στα αυτιά του, όχι όταν είχε δυνατους ήχους, σε άσχετη στιγμή, το ίδιο έκανε βέβαια και στα ρουθούνια του και γέλαγε. Κι επειδή αγχώθηκα άρχισα να ψάχνω στο νετ και "έπεσα" σε άρθρα για τον αυτισμό:?:-( που έγραφαν πως τα παιδάκια με αυτισμό επειδή αποζητούν την απομόνωση (κάπως έτσι τέλος πάντων) και τα ενοχλούν οι δυνατοί ήχοι, κλείνουν τα αυτιά τους. Απο τότε δεν το ξαναέκανε μέχρι χθες πάλι, τον είδα το πρωί μια φορά και μετά η κυρία που τον κρατάει.

Κατα τ'αλλα μια χαρά μου φαίνεται σε όλα. Μπήκα και στο τριπάκι κι απάντησα σε ένα διαγνωστικό τεστ και όλα φυσιολογικά τα έβγαλε.

c2Gbp2.png

Ela ρε κι εμένα το κάνει, και γελάει, νομίζω απλά ανακαλύπτουν την τρυπουλα των αυτιών... και προφανως τους κανει εντυπωση που τα κλεινουν ακι ακουνε λιγοτερο, το αφηνουν και ακουν καλύτερα!

Δεν εχει τιποτα ο βλαχοδημαρχος, ξερεις ποσα σημαδια ειχα δει εγω στην Ειρηνη? ουουουουουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ συνεχεια εκει πηγαινε το μυαλό μου, πλέον δεν ψαχνω στο νετ γιατι ειναι πολυ αγχωτικό.

Ο παιδίατρος γελούσε καθε φορα που του ανεφερα την νεα μου ανακάλυψη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Φιουυυυυυυ......ηρέμησα λίγο...βέβαια τον έβλεπα οτι το είχε δει κάπως σαν παιχνίδι γιατί όποτε του έλεγα γιατί το κάνει και να βγάλει τα δάχτυλα αυτός συνέχιζε και ξεκαρδιζόταν.

Άρχισε να κάνει και την μαιμου, χθες το βράδυ που γύρισα απο τη δουλειά, έβαλε ενα αμαξάκι,πάτησε επανω, ανέβηκε στις καρέκλες που εχω βάλει στον μπουφε μπροστά για να μην ανοιγει τις πόρτες, ανέβηκε και στον μπουφε και πήρε το τηλέφωνο να μιλήσει:lol:

Βεβαια ήταν δίπλα ο χαμπι και παρακολουθουσε

Σήμερα όμως ήμουν στην κουζίνα και αυτός σκαρφάλωσε στον καναπέ και μετά μάλλον ψιλογλίστρησε και είχε ψιλοκρεμαστεί με το κεφάλι κάτω στο κάθισμα και νιαούριζε να πάω να τον σώσω, με τρόπο όμως γιατί ήξερε οτι είχε κάνει διαολιά:-P

Δεν τον προλαβαίνω λέμεεεεεεε

Τις μπαλκονόπορτες τις ανοιγει σε χρόνο ρεκόρ, και είναι σφιχτές αρκετα οι πετουγιες, πρεπει να βάλουμε πυράκια.

c2Gbp2.png

Am και εμένα το κάνει, γενικά η δικιά μου βάζει τα χέρια της σε όποια τρυπίτσα βρει ακόμα και όταν την αλλάζω (καταλάβατε που) δεν της δίνω σημασία μη της δημιουργήσω και κανένα ψυχολογικό.

Απο την αλλεργία χάλια, χθες το απόγευμα η πεθερά μου της έφτιαξε σούπα για βραδινό και έβαλε μέσα και λίγο τραχανά, δεν το σκέφτηκε οτι έχει αυγά και σήμερα η μικρή είναι χάλια, χάλια όμως απο πάνω μέχρι κάτω το παιδάκι μου μέσα στο σπυρί. πήγαμε στο γιατρό να τη δει και είπε οτι έχει και ίωση. Attarax 3 φορές την ημέρα και αυστηρή διατροφή η μικρή και εγώ. Αυτά τα ωραία.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...