Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσαρες μου....

τι κανετε???διαβασα τα νεα σας...και σχολιαζω ...

εμεις το καναμε το mmr 16 μηνων και δεν εκανε καμια αντιδραση ουτε δεκατα...

η παιδιατρος μας και η παιδιατρος του ικα (που μας εκανε το εμβολιο) μου ειπα οτι το εμβολιο δεν σχετιζεται με αυτισμο και οτιδηποτε αλλο το κατηγορουν...

αν γινει κατι τετοιο σημαινει οτι στο παιδι υπαρχει το προβλημα απλα δεν εχει διαπιστωθει ακομα...

οπως επισης η παιδιατρος μας μου τονισε οτι υπαρχουν αλλα εμβολια που ειναι πιο ισχυρα απο αυτο και μπορει εκεινα να παρουσιασουν προβλημα...

κοριτσια σας συνχαιρω ...πως αντεχετε τοσες ταλιμπανιες ...εγω εχω παθει σοκ με οσα διαβαζω....τελικα πρεπει να ειμαι πολυ αυστηρη...εγω μολις ξεφευγει λιγο παταω την φωνη και δεν εκει σταματαει οτι εχει σκοπο να κανει...βεβαια σε γενικες γραμμες ειναι υπακουος και δεν ταλιμπανιζει πολυ

επισης να σας πω οτι καναμε μια προσπαθεια για να κοψουμε την πανα αλλα δεν τον βλεπω ιδιαιτερα προθυμο,οποτε το αφησα για λιγο αργοτερα....το καλο ειναι οτι μου λεει οτι κανει κακα...και επισης καποιες φορες που εχει πολλα τσισακια στην πανα ...φωναζει ππι ...πιπι ...για να τον αλλαξω

απο λεξουλες εμεις τα παμε πολυ καλα,εχουμε φτασει να κανει και προτασουλες με 4 λεξεις...και καθε μερα ξεφουρνιζει και μια καινουρια...

απο κιλα μπορω να πω οτι πριν 1,5 μηνα ητανε 12600(σιγουρα τωρα εχει περασει τα 13) και υψος ητανε 89 ποντους αλλα σιγουρα εχει ψηλωσει κι αλλο το βλεπω στα ρουχα του

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ παναγιά μου τι ταλιμπανιές είναι αυτές?

Indie που είσαι ρε κορίτσι... μην χάνεσαι μας έλειψες...

Αθηνουλα συμπαράσταση ναι... για την ώρα καλά πάω είναι η 3η μέρα κ δε με έχουν πιάσει οι κρίσεις "υπογλυκαιμίας".... Ελπίζω να αντέξω γιατί κ εγώ δεν πρόκειται να πάρω καινουρια ρουχα... αρνουμαι... :tongue:

Χαπάκι σουπερ ο μικρός σου...

οσο για το mmr κ εγώ δεν πιστεύω οτι προκαλεί αυτισμό, απλά ότι επιδεινώνει την κατάσταση σε περιπτώσεις που έχουν αυτή την προδιάθεση... αλλά πιστεύω πραγματικά ότι είναι βαρύ εμβόλιο... τουλάχιστον για την ηλικία που θέλουν να το κάνουμε... οσο για τις αντιδράσεις του είναι απλά θέμα τύχης πιστεύω...

Φιλάκια κ κουράγιο μάνες :tongue:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Κοριτσάκια να σας ρωτήσω κάτι ακόμα?

Έχετε αλλάξει το καροτσάκι που είχατε έως τώρα? Θέλω να πω χρησιμοποιείτε πλέον ομπρέλα καροτσάκι?

Σκέφτομαι να πάρω κ θέλω να ρωτήσω αν αυτά τα χρησιμοποιουμε κ το χειμώνα ή επιστρέφουμε πάλι στο κλασικό καρότσι?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

το καφέ των ταλιμπάν:lol::lol:

έλιωσα με τις διαολιές τους

κι ο γιώργης οτι μπορεί κανει:lol: αλλά τον έχω συνέχεια απο κοντά, δεν την παλεύω να κυνηγάω παιδί και σκυλί μαζί:lol:

νικολ δεν έχω πάρει άλλο καροτσάκι αλλά δεν πρόκειται να χρησιμοποιώ ούτε αυτό απ'οτι φαίνεται...σιγά μην κάτσει το ταυρί μέσα πάνω απο 10 λεπτά:lol:

dim ποιό ήταν εκεινο το ποδηλατάκι που είχες πάρει στη μικρή απο αμαζον?

c2Gbp2.png

Nikolina εγώ είχα πάρει ενα καροτσάκι ομπρέλα, απλά και μόνο γιατί ηταν πολυ πιο βολικο στο βαλε βγαλε στο αυτοκινητο στις διακοπές. Γενικά όμως δεν νομίζω οτι χρειάζεται... Και αν το ηξερα ισως να μην επαιρνα μεγάλο καρότσι εξ αρχής...

Ειχα παρει ενα πολυ καλό με σκιαστρο απο πάνω και "μπαρα" μπροστα που κρατιουνται μονο 50 ευρω απο Λητω...

Αν πάρεις πάντως μονο για τα κιλά του να ενδιαφερθείς. Νομιζω και του τζαμπο καλά είναι δεν εχω δει κανενα να κυκλοφορεί αλλα ειχα ακούσει καλά λόγια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

αχ ειχα γραψει για αυτισμο κλπ και μου τα εσβησε ο Αλεξ...τεσπα επιγραμματικά να συμφωνίσω οτι το εμβόλιο απο μονο του δεν προκαλει αυτισμο και γενικά κανένα και τιποτα απο μονα τους δεν κανει κατι. Γενικά είτε σε συμπεριφορικές παθησεις ειτε σε οργανικές νομιζω πρεπει να σου κάτσει "λαχειο" δηλ να συμπεσουν διαφοροι παραγοντες ταυτοχρονα...περιβάλλον, γονίδια, κλπκλπκλπ ειναι σπάνιο ευτυχως...

ο αυτισμός πάντως ειναι ισως το σπανιοτερο που μπορει(η οχι) να συμβει... γιά άλλα θέματα οπως αλλεργίες, εκζεματα, αυτοάνοσα κλπ θα επρεπε να ακούμε, αλλα δεν ακούμε...

Ζουμε σε πολυ επιβαρυμένο περιβάλλον οσο το πάμε αργά νομίζω καλύτερα...δεν χαθηκε ο κόσμος να τα κάνουν τα εμβόλια και λίγο μεγαλύτερα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Για τον αυτισμό , μιας και πουλάει πολυ χαχαχαχαχα, περισσότερο θα με φοβιζε ενα "αρρωστο" πεπτικό πχ...(βαρεα μεταλλα, τροφες τιγκα στα χημικα, γλυκα κλπ) παρα το ερμο το μμρ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

νικολινα μου εμεις πηραμε χθες ενα καροτσι ομπρελα απο το jumbo....ειναι πιο ελαφρυ γιατι τωρα το ανεβοκατεβαζω σε καμια δεκαρια σκαλοπατια,οποτε με βολευει καλυτερα...εχει και σκιαστρο απο πανω...νομιζω εκανε περιπου 30 ?(τα πεθερικα πληρωσαν γι'αυτο δεν ξερω ακριβως)....

το αλλο το εβαλα στο αμαξι γιατι την πατησαμε καμποσες φορες και πηγαμε Ηρακλειο χωρις καροτσι και δεν λεει να κανεις δουλειες και να πρεπει να τον σηκωνουμε και ολη την ωρα αγκαλια...καποια στιγμη κουραζεται και δεν θελει να περπαταει

76IGp3.png

καλησπέρα και απο εμένα.

το ποδήλατο είναι αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004K6KYCY/ref=s9_al_bw_g21_ir04?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0BD19PBZVZ78X3JR5M95&pf_rd_t=101&pf_rd_p=286823327&pf_rd_i=468292 σε άλλο χρώμα βεβαίως βεβαίως. όσο για το καρότσι εγώ όταν την πάω βόλτα ή την παίρνω στη χώρα όταν έχω δουλειές παίρνω το ποδήλατο. αν τώρα πάμε βόλτα στο χωρίο πάμε με τα πόδια το θηρίο μου τη Κυριακή περπάτησε 700 μέτρα χωρίς να ζητήσει αγκαλιά.

Αχ αυτές τις μέρες έχω παίσει πάρα πολύ, νομίζω με έπιασε η άνοιξη.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξέρω αν έκανα καλά ή κακά αλλά σήμερα ανάγκασα τη κόρη μου να πει νερό. ήταν κοντά στο τραπέζι και κλασικά άρχισε τα ααααααααα, ααααααααααα και έδειχνε το μπουκάλι το νερό. εγώ για πρώτη φορά το έπαιξα κινέζος, "δεν καταλαβαίνω αγάπη μου" της έλεγα, έρχεται όλο απορία κοντά μου και μου κάνει ΝΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Μα έχω κουραστεί να ακούω συνέχεια ένα αααα, αααααααα, ααααααααααααααα ενώ μπορεί να μιλήσει (για την παιδαγωγικότητα της πράξης μου έχω αμφιβολίες)

Σα ταινία του Βέγγου ακούγεται!!! Χαχαχαχα!!!

Το φυστίκι μου τις προάλλες μου έβαλε φωτιά, άναψε τα μάτια της κουζίνας και πήρε φωτιά η ψωμιέρα... Τελικά πήρα πυροσβεστήρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μετά από μια εβδομάδα, με κλείδωσε έξω από το σπίτι... τελικά άνοιξε μόνη της τη πόρτα αφού πλάνταξε στο κλάμα!!! ("Μαμούλααα", φώναζε!!!)

Και φυσικά το ταρζανιλίκι συνεχίζεται....!!!

τι λες τωρα...

τα δικά μας ήταν για γελια, αλλά αυτά δεν ειναι... απαπαπαπα :shock:

Κοριτσάκια να σας ρωτήσω κάτι ακόμα?

Έχετε αλλάξει το καροτσάκι που είχατε έως τώρα? Θέλω να πω χρησιμοποιείτε πλέον ομπρέλα καροτσάκι?

Σκέφτομαι να πάρω κ θέλω να ρωτήσω αν αυτά τα χρησιμοποιουμε κ το χειμώνα ή επιστρέφουμε πάλι στο κλασικό καρότσι?

α και επειδη νομιζα οτι 2 παιδια=2 καρότσια δεν πα΄νε χαμένα...πάνε! χαχαχα

λοιπον εμεις εχουμε τα εξης: το peg perego switch, το χρησιμοποιούσα όταν ο γιος μου ήταν νεογέννητο. μετά πήρα ενα ελαφρύ καρότσι από το bimbomarket και μετά που γεννήθηκε και η μπουμπού πήρα ένα διπλό, για διαφορετικές ηλικίες (οχι διδυμα), με τα καθισματα μπρος-πίσω.

το peg perego πραγματικά τα εβγαλε τα λεφτά του, εβαλα τον γιο, εβαλα και την κόρη.

το ελαφρύ/καλοκαιρινό το πήγα στα πεθερικά μου (μενουν επαρχία). δεν το χρησιμοποιησα ιδιαίτερα. τελικά δεν καταλαβα τον λογο που αγόρασα "ελαφρύ" καροτσι, το peg perego μια χαρά την εκανε τη δουλειά του χειμωνα-καλοκαίρι (εκτός βεβαια αν μενεις στον 4ο χωρίς ασανσερ :cool: )

το διπλό το καταφχαριστήθηκα, επαιρνα τη μικρή από πολύ μωρό και τον γιο μου μαζί (κι εκεινος μπεμπακι ήταν, 17 μήνες διαφορά εχουν) και πηγαίναμε παντού, ακόμα και τωρα όταν θελω να παω καπου γρήγορα τους βαζω μεσα, βαζω και τα αθλητικά μου και τρέχουμε στους δρόμους, το τι γέλια κάνουν δε λεγεται (το τρεξιμο γινεται περισσότερο για πρακτικούς λόγους, μιας και ο γιος αν βαρεθεί βγαινει εξω!)

εμεις λοιπον ειμαστε 2 παιδιά=3 καροτσια :?

αχ ειχα γραψει για αυτισμο κλπ και μου τα εσβησε ο Αλεξ...

δοκιμαζε να πατάς ctrl-z , επαναφερει τα γραπτά

δεν ξέρω αν έκανα καλά ή κακά αλλά σήμερα ανάγκασα τη κόρη μου να πει νερό. ήταν κοντά στο τραπέζι και κλασικά άρχισε τα ααααααααα, ααααααααααα και έδειχνε το μπουκάλι το νερό. εγώ για πρώτη φορά το έπαιξα κινέζος, "δεν καταλαβαίνω αγάπη μου" της έλεγα, έρχεται όλο απορία κοντά μου και μου κάνει ΝΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Μα έχω κουραστεί να ακούω συνέχεια ένα αααα, αααααααα, ααααααααααααααα ενώ μπορεί να μιλήσει (για την παιδαγωγικότητα της πράξης μου έχω αμφιβολίες)

κι εγώ το εκανα στον γιο μου όταν ζήταγε αγκαλιά, τελικά εμαθε τη λεξη αυτή πρωτη απ' ολες... καλο/κακο δεν ξερω :rolleyes:...

dJzIp2.png Fysmp3.png

ελα μωρε κακες μανεςςςςςς αχαχαχαχαχα σιγα ρε ντιμακι μην το σκεφτεσαι οπως σου βγαινει κάνεις....

Εγω τελευταία τον βάζω λιγο στην τηλεόραση baby einstein

(σιγα βλακεια κι αυτο απλα τα αλλα ειναι πολυ εντονα φωνες και διαφορες βλακειες) κανα 15 λεπτο μονο μην φανταστειτε αλλα το φερω βαρεως..... το θεωρω λαθος, αλλα με 2 παιδια δεν παλευεται, θες να προλαβεις να πλυνεις και κανα πιάτο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα και απο εμένα. Εγώ Αθηνά με την τηλεόραση είμαι πολύ φάουλ, όλη το πρωί είναι ανοιχτή, αλλά η μικρή δεν παρακολουθεί μόνο στις διαφημίσεις κολλάει, DVD δεν της βάζω. Αλλά πολύ που άντεξες, εγώ ίσως να το είχα κάνει και νωρίτερα, αυτό με τις δουλειές δεν παλεύεται, με το που θα με δει να πάω να κάνω δουλειά κρεμιέται από πάνω μου και κλαίει, αλλά θα της περάσει, δεν γίνεται αλλιώς.

Χθες έπαθε αλλεργία η δικιά μου, έπιασε ένα ραδίκι στην αυλή και μέσα σε 5 λεπτά είχε γεμίσει παντού κοκκινίλες. Πήρα παιδίατρο αμέσως, μου είπε να τη κάνω μπάνιο να δω αν θα ηρεμήσουν (που έγινε) και να της δίνω Zirtex κάθε βράδυ για 3,4 μέρες. Απο το MMR ευτυχώς δεν έκανε τίποτα πέρασαν οι 10 μέρες.

Ντιμ, δοκίμασε άλλη φορά κρέμα καλέντουλας, ειχε παθει αντιστοιχο η Ειρηνη με καποια χόρτα ειχε γεμίσει κοκκινιλες και μαλιστα μαζι με πρηξιμο σαν 2ευρα παντου στις γαμπες και μονο κρεμουλα καλεντουλα μας ειπε να βαλουμε και περασε σε μια μέρα.

Ντιμ, ειδικά τις διαφημίσεις πρεπει να τις αποφευγουμε, το έχω καταλάβει στην Ειρηνη πολλές φορές, που δεν βλέπει κιόλας, μονο αν τυχει ακι ξεχαστούμε!

Είναι πολυ ευπλαστος το εγκέφαλος και τους περνανε μηνυματα που δεν ειναι προς το οφελος τους...

Να σας πω πχ ενα που το θυμαμαι, στο σουπερμαρκετ, περναμε απο τον διαδρομο και τα ειδη για το wc μαμααααααα, μαμααααααα

να το νατο!!! πΑΡΤΟ ΠΑΡΤΟΟΟΟ, αυτό , τη σφραγίδα με το παπί, το κολλάς στη λεκάνη μαμααααα δεν το ξερεις?

κοιτάω τι να δω, οντως ηταν ενα που το κολλάς στη λεκάνη, δεν φαινοταν καν απο τη συσκευασία, το ειχε δει στην τιβι....

και διαφορα αλλα μου εχει πεταξει, οτι θελει κρουασαν, και μιλκο και αλλες αηδιες, και σου λεω οτι ζητημα να εχει δει 4-5 φορες διαφημισεις....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...