Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να ρωτήσω, μαξιλάρι έχετε βάλει;;; Η δικιά μου κάποιες φορές όταν κοιμάτε στο κρεβάτι μας, ψάχνει το μαξιλάρι και όταν κοιμηθεί πάνω του δεν ξυπνάει με τίποτα. Λέω να της πάρω ένα. έχετε κάποιο υπόψιν σας;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κοριτσια, για το μμρ ανησυχείτε? εγω δεν θα το κανω ποτε νομίζω...ειναι οι παδικες αρρωστειες που κι εμεις λιγο πολυ περασαμε σαν παιδια(εγω και ιλαρα και ερυθρα και παρωτιτιδα) σιγα μην παθαινουν εγκεγαλιτιδες!!! Εγω θα αγχωνομουν πχ περισσοτερο για μηνιγγιτιδιοκοκκο, και ισως τα αλλα... αλλα ελεος για παιδικες αρρωστειες δεν το συζητω καν, και οταν τα περνανε νομιζω μικρά τα περνανε πιο ελαφρα...

Καλα νικολίνα ο δικός μας ο ντοκ δεν εχει κανει κανενα εμβόλιο νομιζω σε κανενα απο τα 4 παιδιά του...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α και για να σου φυγει το αγχος καλυτερα Νικολινα να σου πω οτι η Ειρηνη οταν εκανε το μμρ, νοσησε κανονικα απο Ιλαρα...δηλαδη την αρρωστησα χαχαχαχα και οχι ελφρα,,,εξανθηματα και πυρετος 40 7 μερες ακατεβατο, εκει να δειτε τι περασα και εδινα συνεχεια πονσταν, ντεπον, μπανια-ευτυχως ηταν ιουλιος κλπκλπκλπ..... αφηστε τι περασα....

Ντιμάκι ελπίζω να μην το παρει βαρυα η μικρή σου αλλα οπως και να εχει μην ανησυχησεις αν δεις πυρετο το κανει το εμβολιο αυτο στις 10-14 μερες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και για τον αποθηλασμο σημερα το σκεφτομουν κι εγω...και ποσο δεν ειανι ετοιμος ομπομπος,,,δηλ αυτος δεν ζηταει, και δεν θηλαζει πολύ, μονο μεσημερι για υπνο, βραδυ για υπνο και 1-2 ενδιαμεσα τη νυχτα...

αλλα οταν το θελει εχει ενα παραπονιαρικο υφοςςς λαι μια απολαυση-ανακουφιση-ηδονη αλλο πραγμα πως να του το στερησω...νομιζω οτι εγω δεν ειμαι ετοιμη χαχαχαχαχα

Παντως, για μενα δεν ηταν δυσκολο να αποθηλασω την Ειρηνη, δεν ζητουσε πολύ και ηταν συνεργάσιμη...

Για να δούμε με τον Αλεξ...

Α και το "δεν προσφέρω, δεν αρνούμαι" σε μενα δεν δουλεψε...μαλλον λιγο το "δεν προσφερω, αρνουμαι λίιιιγο" χαχαχαχαχα

Και εγω το προσφερω που και που δηλ ρωταω θες να κανουμε νανι τωρα? που συνεπαγεται "παπαπαπ" χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

και ναι, κι αλλο Στελλουνι δεν ηρθα στην παρουσίαση , ειχα επισκεψεις, αλλα...σε ειδα λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο στο σταρ που ειχαν συνεντευξη την Καραβατου...χααχαχαχαχα μα κι αυτοι εκει βρηκαν να την ρωτησουν την ιστορι της ζωης της?

Τεσπα ελπιζω να πηγε σουπερ!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γειά σας κοριτσάρες!!

Ρεπάρω αυτές τις μέρες.

Το μμρ δεν το έχει κάνει ακόμα και θα το αργήσω, όταν ήταν καιρός να γίνει ήμουν κάτω στην άλλη παιδίατρο και της είπα οτι θέλω να το αφήσω για τώρα και συμφώνησε.

Τον προηγουμενο μήνα τον πήγα στην παιδίατρο εδώ για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς (μετάνιωσα που του το έκανα....κι εγώ που το είχα κάνει την πέρασα πολύ βαριά, δε βρίσκω το λόγο για τέτοια εμβόλια)...τεσπα με ρώτησε γιατί δεν κάναμε το mmr, της είπα τους προβληματισμούς μου και μου είπε οτι και 2 ή και 3 ετών να το κάνει δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης συζητήσαμε λίγο για την περιβόητη έρευνα και συσχέτισης αυτισμού και mmr, οτι είναι αμφιλεγόμενα τα αποτελέσματα της έρευνας και υπάρχουν άλλοι πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην αυξημένη εμφάνιση του αυτισμού την τελευταία 20ετία, π.χ. διατροφή εγκύου, ορμόνες στα τρόφιμα, καλλυντικά με χημικά που χρησιμοποιούμε εμείς ή στα παιδιά μας κ.α.

και η ξυπνάει η μικρή με ένα ωραιότατο 38,2 και το θέμα δεν είναι ο πυρετός (που δεν τον λες και μεγάλο) αλλά να κλαίει, να κλαίει σπαραχτικά. Για μία ώρα περίπου μέχρι να την πιάσει το φάρμακο δεν σταμάτησε το κλάμα. Μετά τη μία ώρα τρεις λαλούν και δύο χορεύουν. είναι βέβαια με ένα συνεχές 37 αλλά οκ.

το εχει κάνει κι ο μικρός αυτό με το κλάμα σε κρύωμα και έτρεχα στα νοσοκομεία γιατί δεν ήξερα γιατί κλαίει τόσο και μετά μια χαρά

του χάμπυ έχει πέσει 2 φορες απο το κρεβάτι:? και μου το είπε κατα λάθος μια μέρα

κοιμάται σε μαξιλάρι 1-2 μήνες τώρα, δε μπορεί άνευ χαχαχαχαχ...προς το παρόν βολευτηκε με ενα δικό μας, θα το πάρω άλλο όμως, ίσως απο cocomat

galat τι να πω για τις σκανδαλιές σας:lol::lol::lol: είσαι ηρωίδα!!

επισης χθες αποφασισε λεει ο μικρος να κανει ενα παπι πανω σε ενα χαρτι ακουμπησμενο στον καναπε...αλλα ο στυλος εγραψε καταλαθος τον καναπε και ο μουργος κανει...'ωχ μαμα" ..."ωχ μαμα"...αμεσως καταλαβα οτι ειχε δημιουργησει παλι πανω στον καναπε....

:lol::lol::lol::lol:

και ναι, κι αλλο Στελλουνι δεν ηρθα στην παρουσίαση , ειχα επισκεψεις, αλλα...σε ειδα λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο στο σταρ που ειχαν συνεντευξη την Καραβατου...χααχαχαχαχα μα κι αυτοι εκει βρηκαν να την ρωτησουν την ιστορι της ζωης της?

την έδειξε και στο σταρ??? ααα...θα μπω γιου τιουμπι να τη δω:D

c2Gbp2.png

οχι βασικα την Καραβατου εδειχναν και λιιιιιιιιιιγο απο το προφιλ της στελλας αλλα εγω την αναγνωρισα χιχιχι

Κι εγω συμφωνω για αυτισμο-μμρ, και γενικά για τετοιου ειδους θέματα, οτι δεν μπορεί να φταίει μονο το εμβόλιο, ειναι πολυπαραγοντικό το ζητημα...

κι εγω το μετανιωσα της ανεμοβλογιας που το εκανα στην Ειρηνη ειχε αμεσο αντίκτυπο στη συμπεριφορα της..., οχι πυρετο αλλα τρομερη υπερενταση γκρινια, νευρικότητα... τμημα των οποιοων εμεινε στην πορεία...

eNeap2.pngTSzHp3.png

δεν εχω καταλαβει γιατί ήταν τοσο απαραίτητο αυτό το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς. ειναι πρόσφατο "εύρημα", οταν ήμουν εγώ πιτσιρίκα δεν υπήρχε και η ανεμοβλογιά ειναι η μονη παιδική ασθενεια που περασα.

παντως ο γιος μου δεν ειχε καμια αντιδραση σε κανενα εμβόλιο, εκτός απο λίγο πυρετό για μια μερα στις 10 μερες μετά το mmr.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Τα 'γραψα και στο φορουμ, αλλα ειπα να τα πω κι εδώ να ξεθυμάνω!

Να σας περιγράψω τι έγινε εχθές: ο γιος μου ανεβηκε στο γιογιο του και εφτασε τις παιδικές κρεμες που ειχα σε ενα ραφι στο δωμάτιό μου, τις ανοιξε όλες και εχυσε ενα μεγαλο μερος τους στο πατωμα, μαζί με παιδικό λάδι μασάζ. Εφαγε η μικρή την πρωτη της τουμπα εκει. Μεχρι να της αλλαξω ρουχα που εγινε χάλια, πήρε ο μικρός το ξύδι που εχω στον νεροχύτη και εχυσε το μισό στο σαλόνι (μποχαααα δεν σας περιγράφω). Τον επλυνα, του άλλαξα ρούχα, συμμαζεψα τον αμαζευτο και του εβαλα να φαει γιατι πείναγε. Βουτάει η μικρή το πιάτο και το κουτάλι και αρχίζει να εκσφενδονίζει το φαγητό σε σαλονι/κουζινα και περιξ. No comment, συνεχίζω. Την παιρνω να την κανω μπανιο, ερχεται ο μικρός, μου λεει "εκανα κακα" (φοράει πανα ακομα). Του λεω "περιμενε να πλυνω τη μπεμπα και θα σε πλυνω κι εσενα". Αποφάσισε να μην περιμένει. Βγάζει την πανα με τα κακά, προσπαθεί να βαλει τη σκατούλα που εκανε στο γιογιο, δεν τα καταφερνει επιτυχώς, ξαναπροσπαθεί και τριγυρίζει στο σπίτι γυμνός, με τα κακά κολλημενα στον π@π@ του... Κι εγώ να προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου... μπουχαχα!

Ειπατε κάτι???? Εεεεε, ειπατε????

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

ζουζουνελ έχω σκάσει στα γέλια, όλα τα λεφτά και τα δύο. Το ξέρω παίζω με τον πόνο σου, αλλά μου είναι αδύνατον να μη γελάω, ακόμα και όταν τα κάνει μαντάρα η δικιά μου δίνω μεγάλη μάχη να μη σκάσω στα γέλια και το πάρει για παιχνίδι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις σας (για το mmr).

Ζουζουνέλ όλα τα λεφτά τα παιδάκια σου... (παναγιά μου... θα είχα πηδηχτεί από το παράθυρο :P... χαράς στην ψυχραιμία σου)... Αλλά όντως είχαν πολύ γέλιο...

Πως είστε? Τι κάνετε? Εγώ ξεκίνησα από χθες διατροφή κ ευελπιστώ να χάσω μέχρι το καλοκαίρι τα κιλά που έχω πάρει από τον Σεπτέμβρη... (είχα χάσει τα περισσοτερα της εγκυμοσύνης, κ είχαν μείνει 4 κ τώρα είμαι στο συν 10... οπότε το ράβω γιατί δεν αντέχω άλλο με χαζορουχα... θέλω να μπω στα παντελονια μου... :-( )

Κατά τα άλλα, καλά δόξα τω Θεώ... Ο μικρός μεγαλώνει, λέει λεξούλες όποτε θέλει βέβαια... λέει κ το όνομά του (αλλά για να τα πει όλα αυτά πρέπει να του τάξουμε κάτι) "Μπιμπίλια" χαχαχα (και όχι δε λέει "πιπίλα" καθώς δεν έχει... απλά επειδή τα λέει όλα διπλά "μαμά", μπαμπά, γιαγιά" έκανε κ το όνομά του Μπι-μπιλ-ια χαχαχα έχει πλάκα...

Αυτά τα λίγα από μένα, σας φιλώ... μου λείψατε... κανονήστε να ανεβείτε προς Νέα Σμύρνη... ε?????

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

αχ κι εγω αρχιζω διατροφη γιατι επισης δεν παει αλλο και επισης φοραω ο,τι να ναι, αρνουμαι να αγορασω ρουχα πριν χασω τα κιλα ομως...Οποτε συμαπρασταση μαζι ΝΙκολινάκι! χαχαχαχα

Ζουζουνελλλλλλλλλλλλλλλλλ τα ξερω τα ζω καθημερινα...χθες πηρ3 παλι το καρεκλακι ο μικρος και πηγε κατα σειρά να ανοιξει εξωπορτα, ψυγείο, βιτρινα, μπαλκονι. τα ειχε σχεδιασει απο πριν, "σχεδιο πομολα-πορτες που δεν φτανω" ειχα πεθανει στα γελια...

η Ειρηνη χυνει ενα ολοκληρ0 πιατο μακαρονια πέστο(εχει σημασια γιατι ειχαν λαδια) εντωμεταξυ όσο τα μάζευα τα γδύνει ο μπαμπας να κανουν μπανιο, και τρεχουν γυμνα πανω κατω...(μπουτακια μπουτακια φωναζει ο αλεξ χαχαχαχα)

και ανεβαίνει ο μικρος στη ζυγαρια τσιτσιδος, να δει φαίνεται ποσο ειανι το παιδί! χαχαχαχα και κατουραειιιιιιιιιιι χαχαχαχαχα-ευτυχως η ζυγαρια δεν επαθε τιποτα- μετα τα λαδια σκουπιζα και τα κατουρα, αλλα ομολογουμενως τα κακα δεν θα τα αντεχα θα ειχα αφρίσει.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ειπατε κάτι???? Εεεεε, ειπατε????

Σα ταινία του Βέγγου ακούγεται!!! Χαχαχαχα!!!

Το φυστίκι μου τις προάλλες μου έβαλε φωτιά, άναψε τα μάτια της κουζίνας και πήρε φωτιά η ψωμιέρα... Τελικά πήρα πυροσβεστήρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μετά από μια εβδομάδα, με κλείδωσε έξω από το σπίτι... τελικά άνοιξε μόνη της τη πόρτα αφού πλάνταξε στο κλάμα!!! ("Μαμούλααα", φώναζε!!!)

Και φυσικά το ταρζανιλίκι συνεχίζεται....!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...