Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δειτε τι ωρα ειναι το ποστ. Εεεεε τωρα κοιμηθηκε απο τις 10 που προσπαθω να την κοιμησω. 'Ελεόοοοοοοοοος δεν πάει άλλο κάτι πρέπει να κάνω ή θα τρίψω λίγο υπνωτικό πάνω στο ζιζί ή θα αρχίσω καμια "παιδαγωγική" μέθοδο. τώρα που το σκέφτομαι ίσως να πάρω και τα βουνά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου ....

πρεπει να καταλαβουμε οτι τα παιδακια μας μεγαλωνουν και θελουν να κανουν τα δικα σας...κι ο δικος μου να δειτε απαιτησεις που εχει....

παντως ο δικος μου αν κοιμηθει παραπανω απο μια ωρα μεσα στη μερα,το βραδυ παει 12 να κοιμηθει

76IGp3.png

καλησπέρααααα... τι κάνετε;; Εμάς σήμερα η μέρα μας ξεκίνησε τέλεια, ξυπνήσαμε κατά τις 10 (και οι δύο) πήραμε πρωινό, ντυθήκαμε και φύγαμε για βόλτα στη θάλασσα. Η μικρή ξεσάλωσε και εγώ το ίδιο, γυρνάμε τρώμε το υπέροχο φαγάκι της γιαγιάς και βάζω τη μικρή για νάνι. Μέχρι εδώ υπέροχα, και η ξυπνάει η μικρή με ένα ωραιότατο 38,2 και το θέμα δεν είναι ο πυρετός (που δεν τον λες και μεγάλο) αλλά να κλαίει, να κλαίει σπαραχτικά. Για μία ώρα περίπου μέχρι να την πιάσει το φάρμακο δεν σταμάτησε το κλάμα. Μετά τη μία ώρα τρεις λαλούν και δύο χορεύουν. είναι βέβαια με ένα συνεχές 37 αλλά οκ. και δεν μας φτάνει ο πυρετός σήμερα το απόγευμα έκανε ότι σκανταλιά δεν έχει κάνει μέχρι τώρα και το αποκορύφωμα είναι οτι κάποια στιγμή την είχα στο κρεβάτι μας (στη μέση) και έκανα δουλειές και η καλή σου έπεσε απο κάτω. Η πρώτη μας τούμπα, ευτυχώς χωρίς συνέχεια αλλά καθότι πρώτη εγώ πήγα και ήρθα μέχρι να βεβαιωθώ οτι δεν είναι κάτι σοβαρό. Αυτά τα νέα μας, δεν μπορείτε να πείτε σήμερα είχα μια γεμάτη μέρα. Εσείς;;; Για πείτε κανένα νέο ή και παλιό :))

προς το παρόν εδώ! Ουδέν νεότερον!

Εμενα δεν σας λεω τι κάνει ο ταλιμπάν γιατι θα φρίξετε χαχαχαχχα

αντε να σας πω κανα 2 ελαφρά, πορτοκαλάδα ολοκληρο ποτηρι στο χαλί(ναι καταφερε και το αρπαξε απο το χερι μου)

σκαμνακι μπανιου, μεταφερθηκε σαλόνι και ανοιξε δις την εξωπορτα, (και ναι δεν τον αφηνω μονο του)

μμμμ τσιμπιδάκι φρυδιών (ψηλα τοποθετημένο, τεχνηέντως κλεμένο απο Ειρηνη) χωμένο σε κλειδαρότρυπα

και... μισό πακέτο πτι μπερ(αυτο ηταν η φρίκη για μενα γιατι δεν θέλω καθολου ζαχαρη τουλάχιστον μεχρι να τα 2,5) φαγωμενο και με μουρη τρελής χαράς-τζάνκι όση ώρα ημουν για μπάνιο και με τον μπαμπα του να τον "προσεχει" εβλεπε ποδοσφαιρο χαχαχαχαχαχαχαχαχα

και που να θυμηθω αλλα πιο χοντρα

καλα χθες ανακαλυψαν σε μια ντουλαπα ολα τα τζαρτζαλα της θαλασσας και οολο το σπιτι ειχε κουβαδακια ποτιστήρια μπάλες φτυαρια καπελα μαγιω κλπκλπκλπ

α! και εκανε σερφ στη σιδερωστρα.

Εχω κλείσει ολα τα ντουλαπια παρολαυτα ανοιξε το πλυντηριο... χμμμμμμμμ

αχ κοιμουνται και τα δύο μεγαλείοοοοοοοο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα,εμεις πλεον δεν βαζουμε Κ@@ο μεσα,εχει τοσο ωραιες μερες οποτε βολταρουμε συνεχεια,παμε κουνιες και παιζουμε....προσπαθω να αξιωποιησω οσο χρονο εχω τωρα γιατι αν τελικα βρω δουλεια δεν θα μπορω να κανω τιποτα μαζι του...

επισης χθες αποφασισε λεει ο μικρος να κανει ενα παπι πανω σε ενα χαρτι ακουμπησμενο στον καναπε...αλλα ο στυλος εγραψε καταλαθος τον καναπε και ο μουργος κανει...'ωχ μαμα" ..."ωχ μαμα"...αμεσως καταλαβα οτι ειχε δημιουργησει παλι πανω στον καναπε....

76IGp3.png

καλημέρα. Σήμερα πήγαμε παιδίατρο και έκανε η μικρή το mmr, ο θεός μαζί μας για τις επόμενες 10 μέρες. Απο κιλά μια χαρά 11300 (πήρε 900 γρ σε 2 μήνες) και ύψος 89 πόντους. επίσης δόντια τέλοςςςςς. Βέβαια γύρισα πολύ προβληματισμένη γιατι μου είπε οτι πρέπει μέχρι τα 2, 2.5 να αποθηλάσει για να την βοηθήσω να ανεξαρτητοποιηθεί. Δεν ξέρω προβληματίζομαι γιατι μέχρι τώρα μου έχει δείξει ο γιατρός οτι είναι αρκετά υπέρ του θηλασμού. Μέσα στο Πάσχα θα κάνω ούτως ή άλλως νυχτερινό αποθηλασμό γιατι πραγματικά το έχω ανάγκη, αλλά απο τον νυχτερινό αποθηλασμό μέχρι τον οριστικό έχει μεγάλη διαφορά. Δεν ξέρω πραγματικά τι είναι πιο σωστό....

Hello κι από μένα!

Μπράβο, Ντιμ, μια χαρά είσαστε! Για τον αποθηλασμό, αυτό που έχω καταλάβει, από μια φίλη ψυχολόγο με την οποία μίλησα πρόσφατα, είναι ότι είναι καλό να έρχονται διαδοχικά οι αλλαγές και να μη συμπέσει π.χ. ο αποθηλασμός με την εκπαίδευση της τουαλέτας. Εσύ, αν δε σου είχε πει αυτό ο παιδίατρος, θα την άφηνες να αποθηλάσει μόνη της; Μπορείς να δοκιμάσεις το "don't offer, don't refuse", που εμένα μ' έχει βοηθήσει πολύ σαν λογική. Εμείς αυτή τη βδομάδα κόψαμε τον πρωινό θηλασμό, πολύ εύκολα. Δηλαδή λίγο να της αποσπούσα την προσοχή την ώρα που ξύπναγε, το ξεχνούσε και δεν το ζητούσε μετά. Το Πάσχα θα της ξανακόψω το νυχτερινό, που τον ξαναρχίσαμε με την αρρώστια της, και μέσα στο καλοκαίρι θέλω να αποθηλάσω τελείως. Φαντάζομαι ότι το βραδινό δε θα είναι τόσο εύκολο όσο το πρωινό να το κόψει, αλλά γενικά δεν τη βλέπω να τρελαίνεται όπως παλιά. Κι αφού αποκοιμιέται μόνη της πλέον, ευελπιστώ ότι δε θα 'χουμε δράματα.

Οι άλλες πώς τα πάτε; Εγώ έχω σήμερα άλλη μα παρουσίαση ταυτόχρονα με συνάχι. Μεγάλο σουξέ. Έχουμε και κάτι άλλα τρεχάματα υγείας τις τελευταίες μέρες, αλλά το παλεύουμε οικογενειακώς. Σας φιλώ, ελπίζω να είστε όλες καλά!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Κοριτσάρες μου τι κάνετε? Πως είστε? Τι κάνουν τα ταλιμπανάκια σας?

Εμείς καλά, δοξα τω Θεώ...

Βγαίνουμε με τον ήλιο βολτίτσα κ ανακαλύπτουμε ακόμα τη Νέα Σμύρνη... Σήμερα πήγαμε κ στο πάρκο... για αυτό κανονήστε προς τα εδώ την επόμενη συνάντηση...

Κατά τα άλλα... κουράστηκα πολύ με τον θηλασμό κ δεν με αφήνει με τίποτα να το σταματήσουμε... Ο γιατρός φυσικά κ το χαίρεται, εγώ όμως έχω κουραστεί... Πραγματικά εσείς πως τα καταφέρνετε κ αποσπάτε την προσοχή τους ενώ ο δικός μου επιμένει... Τι να πω?

Ντιμάκι μου μια χαρά η μικρή...

Στελλίτσα καλή επιτυχία για σήμερα κ περαστικά γρήγορα για όλα τα "τρεχάματα"...

Αυτά τα λίγα κοριτσάκια μου σας σκέφτομαι κ μου λείπετε πολύ...

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

κοριτσάκια να σας πω κατι για τον θηλασμό?

και το λεω εγω, που ποοοσες φορες εχω πει "θελω να αποθηλασω, κουράστηκα"

με εχουν φαει οι ιώσεις, από τον Νοέμβριο όλο άρρωστη ειμαι. το ίδιο και ο γιος μου, ο καυμενούλης εχει τρελλαθει στις γαστρεντερίτιδες, στους εμετούς και τους πυρετούς (και τωρα που σας γράφω, άρρωστο τον εχω, στο σπίτι).

η μικρή απ' την άλλη μεριά δεν εχει παθει τιποτα, μια φορά μου εκανε εμετό τον Ιανουάριο και εχει πού και πού λιγες μυξούλες, αλλά αυτό ειναι όλο (και ξεχασα να σας πω ότι την στέλνω και εκεινη στον σταθμό, απ' τον Ιανουάριο). ειμαι σιγουρη ότι εχει να κανει με τον θηλασμό, οποτε σφίγγω τα δοντια που λενε και συνεχίζω. απ' το να εχω δυο μωρά αρρωστα, προτιμώ να καταπιέσω εμενα λίγο ακομα

αυτά, ετσι στα γρήγορα :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

ζουζουνέλ σίγουρα έχει να κάνει με το θηλασμό το οτι δεν αρρωσταίνει.

Στέλλα εγώ βλέπω το παιδί οτι δεν είναι καθόλου έτοιμο και με μεγάλη χαρά θα την άφηνα να αποθηλάσει μόνη της, εκτός απο το βράδυ. Δεν αντέχω άλλο με το βραδινό, και το Πάσχα προτιμώ να έχω δράματα παρά να το συνεχίσω αυτή τη κατάσταση. Μέσα στην ημέρα δεν με πειράζει καθόλου, όσο και να θέλει. Επίσης δεν της προσφέρω ποτέ πάντα αυτή ζητάει. Όσο για το γιο γιο το συντομότερο που το βλέπω να γίνεται είναι το καλοκαίρι, αλλά όπως μου είπε και ο παιδίατρος το σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι να ξέρει τι κάνουμε εκεί. Και εγώ αυτό ήθελα να μάθει οτι εκεί καθόμαστε για πιπί, όταν θα νοιώσει σίγουρη θα το κάνει μόνη της. προς το παρών κάθετε και κάνει σσσσσσσσ, ή πουφφφ. επίσης Στέλλα η κόρη μου έχει λατρεία με το βιβλίο σου, όλο μου το φέρνει και μου δείχνει τις πατούσες και κάνει γκλι γκλι οτι τις γαργαλάει δηλαδή,

Καλησπέρα κοριτσάρες... επανήλθα καθώς ψιλοαγχώθηκα οφείλω να πω...

Με πήρε τηλ. μία ξαδέρφη του άντρα μου που γύρισε από τον παιδίατρό της κ ρώτησε για το ΜΜR (εγώ είπα με τον παιδίατρο να το κάνουμε αργότερα... χωρίς να λέμε πότε). Της είπε λοιπόν αυτή η παιδίατρος ότι κακώς δεν το έχω κάνει στο παιδί κ ότι μπορεί να πάθει εγκεφαλίτιδα αν κολλήσει κάποια από τις παιδικές αρρώστιες αυτές που καλύπτει. Και ρωτώ είναι όντως έτσι? Εσείς το έχετε κάνει όλες?

Και ψιλοαγχώθηκα καθώς τώρα που ανοίγει ο καιρός θα τον βγάζω έξω κ στις διακοπές θα έρθει σίγουρα σε επαφή με άλλα παιδάκια.. .μήπως πρέπει να το κάνω?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

νικολίνα μου και εμένα αυτό μου είχε πει ο γιατρός και οτι αυξάνονται το καλοκαίρι τα κρούσματα Ιλαράς. επίσης πριν λίγο έμαθα οτι μιας γνωστής το παιδάκι 17 μηνών χωρίς να έχει κάνει το mmr κόλλησε ιλαρά και είναι στο νοσοκομείο. Τώρα τι να σου πω απο τη μία λέει οτι επιβαρύνει ομιλία, ενοχοποιείτε για αυτισμό κ.τ.λ και απο την άλλη είναι ασθένειες οι οποίες αν τις κολλήσει μικρό είναι λίγο επικίνδυνες. Ξέρεις πόσα βράδια είχα μείνει ξύπνια μέχρι να δω τι θα κάνω;; Αφού απο τη πολύ συζήτηση που είχα κάνει με το γιατρό σήμερα με κορόιδευε πως με λεξοτανιλ θα είμαι 10 μέρες απο το άγχος μου.

Ολο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι... Τι άγχος ήταν αυτό... Ευτυχώς τώρα μίλησα με τον γιατρό κ με ησύχασε λίγο... Μου είπε κιόλας ότι στα παιδιά του δεν το έχει κάνει...;)

το mmr εννοείς? ο παιδίατρος δεν το εχει κανει στα παιδιά του?

παντως ο δικός μας παιδίατρος ήταν απολυτος ότι πλεον το συγκεκριμένο εμβολιο εχει απενοχοποιηθεί από τις κατηγορίες για αυτισμο

δεν ξερω

του γιου μου το εκανα 20 μηνών

τον άλλο μηνα λεω να το κανω και στη μπεμπα

πανε σταθμο και τα δυο, better safe than sorry δε λενε?

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...