Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μα γιατι δεν μας τα λες νωριτερα χαχαχαχα

http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/2571-13-03-2012.html

τιπ 47' και μετά

αααα καλέ η στελλιτσα ειναι? :D

μου αρεσε η συνέντευξη, εχει λεγειν η συγγραφέας :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα τι να καταλαβει το παιδάκι :) ε, σημασία εχει ότι κοιμήθηκε, οποτε... αποστολή εξετελεσθη! :D

εχμμ ναι φυσικό, αλλά μου απομένουν δυο μαθηματα και ενα εργαστήριο για να τελειώσω... γκουχ γκουχ... ε, εχει ο Θεος (κοκκινο-κατακόκκινο εμοτικον!)

για πειτε για τα δοντακια των μπεμπακιων

η μικρή μ' εχει τρελλανει. εχει βγαλει τα 4 μπροστινά επάνω, τα 2 μπροστινά κατω και 4 τραπεζίτες! κουφο εντελώς! τώρα βγαίνουν άλλα 2 μπροστινά κάτω.

κι ο γιος μου ειχε βγάλει όλα τα δοντια εκτός από τους κυνοδοντες (ευτυχως δλδ γιατί μας ειχε τρελλάνει στο δάγκωμα!), βγήκαν τελευταίοι, αλλα ετουτη η τσούπρα ό,τι θελει κανει, τι να πω πια! :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

κι εμένα ετσι η Ειρηνη ολα τα δοντια και τελος οι κυνοδοντες, αυτος ο,τι να ναι... πρωτο εβγλαε ενα πλαινο πανω χαχαχα μετα ενα πανω ενα κατω και τωρα εχει 8 δοντια εδω και κανα τριμηνο-τετραμηνο...εχει κολλησει, ρωτησα και τον ντοκ και ουτε φαινονταν και πρησμενο τα ουλα του , αλλα λεει οτι γινεται αυτο.

Να σας πω τα δικα μας σημερα.... ο Αλεξ ειχε ενα επεισόδιο κατακράτησης αναπνοής. Ειναι πολυ τρομαχτικό, αλλα πολυ συχνό στα παιδάκια και συνηθως ανευ ουσίας.

τον στριμωξε η ΕΙρηνη μεταξευ τραπεζιου-καναπε και πονουσε και αρχισε να κλαιει ωσπου μες στο κλαμα κρατησε την αναπνοη οκ αυτο το κανει καμια φορα για λιγο 1-2 δευτερολεπτα (αυτο που λεμε ξεραθηκε) αλλα μετα συνεχιζει την τσιριδα

ελα που δνε συνεχισε, και ημουν διπλα, παω να τον παρω αγκαλια και σωριάστηκε καπως...απότομα... νομίζω ηταν λιποθυμία.ευτυχως πρωτα στον πωπο και μετα με το κεφάλι, τον σηκωσα κατευθειαν ψηλα και αρχισα να τον κουνά και να τον φυσαω- και γίνονται μπλε μαρεν ρε παιδι μου....οχι μελανο, μπλε!!!-και παλι σαν να μην μπορουσε να παρει ανασα για 3-4 δευτ(αιωνας) και μετά πηρε και συνηλθε κανονικά....

δεν ξερω αν πρεπει να τα σηκωνεις να φυσας κλπ, παντως συνηλθε... και επισης μετα τον αρχισα στα φιλια και αγκαλιες και με ειδε τρομαγμενη κλπ κλπ και τον θηλασα και ελεγα παιδακι μου παιδάκι μου και εκλαιγα....καμια ψυχραιμιααααααααααααα

χαχαχαχαχαχαχαχαχ παιζει να το ξανακανει και μονο για αυτη την αντιδραση για αυτο θελει προσοχη αν σας τυχει ψυχραιμια...

Γενικώς (γιατι δεν προλαβαινω να διαβασω σχετικα) το επικινδυνο ειναι οταν λιποθυμησει(εγω νομιζω οτι την προλαβα την λιποθυμια οριακα ουτε που ξερω αν δεν ημουν διπλα τι θα συνεβαινε) να μην χτυπησει γιατι πεφτουν ξερά.

Επισης μετα για κανα μισάωρο ηταν ζαβλακωμένος, σαν να ειχε μολις ξυπνησει, αδυναμος.

τι να πω ισως πρεπει να κοιταξω και το σιδηρο αλλα ο ντοκ μου ειπε οτι δεν χρειαζεται εξετασεις εχει καλο χρωμα κλπ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

προσφατα διαβαζα στο φορουμ για το σύνδρομο κατακράτησης της αναπνοής, δες εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22789&highlight=%F3%F5%ED%E4%F1%EF%EC%EF+%EA%E1%F4%E1%EA%F1%E1%F4%E7%F3%E7%F2+%E1%ED%E1%F0%ED%EF%E7%F2

τι ψυχραιμια να εχεις μανα όταν βλεπεις το μωρό να γινεται μπλε... τι λεμε τώρα....

δε μπορω καν να σχολιάσω...

dJzIp2.png Fysmp3.png

επιτελους μετα απο πολυ καιρο εχω επιτελους ιντερνετ....δεν μπορω να διαβασω οτι εχετε γραψει ειναι παρα πολλα ,ελπιζω παντως να εισαστε ολες καλα και τα μωρακια σας καλυτερα...εμεις ειμαστε μια χαρα,ο μουργακος ταλιντανευει ....ανταρτης σκετος....

76IGp3.png

καλησπέρα τσούπρες. Ζουζουνέλ σήμερα η κόρη μου έδωσε ρεσιτάλ φαγητού και σε θυμήθηκα, για μεσημέρι έφαγε 1,5 πιάτο χορτόσουπα, 1 κομμάτι τυρί, 1 κουλουράκι και μετά από λίγο πάει στο ψυγείο αρχίζει τα μαμ μαμ και κατεβάζει και ένα γιαούρτι. Και μη φανταστείς ότι το απόγευμα έφαγε ελαφρά. Ευτυχώς δεν τρώει έτσι κάθε μέρα.

Όσο για τα δόντια της μένει ένας κυνόδοντας ο οποίος εντός του μήνα θα σκάσει και οι δεύτεροι τραπεζίτες, τους οποίους ελπίζω να αργήσει να τους βγάλει να ηρεμίσει λίγο.

Αθηνά παιδάκι μου πως ακριβώς μπορεί να είσαι ψύχραιμος σε αυτές τις καταστάσεις;;

Χαπάκι καλός ήρθες.

Ααααα όσες δεν έχετε διαβάσει "το υπεύθυνο παιδί και πως να το μεγαλώσετε" το προτείνω ανεπιφύλακτα είναι πολύ πολύ καλό.

το ραντεβού στον ντοκ μεταφέρθηκε για την άλλη πεμπτη γιατί ήμουν άρρωστη αυτές τις μέρες.

Στέλλα ήσουν τέλεια στη Μπίλιο και ας είχε αυτονομηθεί το αυτάκι σου.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ντιμακι τι κανεις???κρυωμα διαβαζω...περαστικα...

μπραβο στο κοριτσακι που τρωει....κι εμενα ο δικος μου σημερα εφαγε καλα(ετυχε) αλλα τα εβγαλε ολα οταν τον εβαλα για υπνο....κοριτσια εχω θεμα συνηθως την ωρα που ειναι να παει για υπνο αρχιζει και κλαιει,μαλλον τσιριζει και τσουπ μου κανει εμετο,φοβαμαι πως ολο αυτο θα του δημιουργησει προβλημα στο στομαχι......ειμαι πολυ αναστατωμενη ειδικα σημερα γιατι φταιει το οτι προσπαθω να τον μαθω να κοιμαται μονος του ....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαχα τι να καταλαβει το παιδάκι :) ε, σημασία εχει ότι κοιμήθηκε, οποτε... αποστολή εξετελεσθη! :D

εχμμ ναι φυσικό, αλλά μου απομένουν δυο μαθηματα και ενα εργαστήριο για να τελειώσω... γκουχ γκουχ... ε, εχει ο Θεος (κοκκινο-κατακόκκινο εμοτικον!)

για πειτε για τα δοντακια των μπεμπακιων

η μικρή μ' εχει τρελλανει. εχει βγαλει τα 4 μπροστινά επάνω, τα 2 μπροστινά κατω και 4 τραπεζίτες! κουφο εντελώς! τώρα βγαίνουν άλλα 2 μπροστινά κάτω.

κι ο γιος μου ειχε βγάλει όλα τα δοντια εκτός από τους κυνοδοντες (ευτυχως δλδ γιατί μας ειχε τρελλάνει στο δάγκωμα!), βγήκαν τελευταίοι, αλλα ετουτη η τσούπρα ό,τι θελει κανει, τι να πω πια! :)

εμεις εχουμε κολλησει στα 4...μηπως κατι δεν παει καλα???

76IGp3.png

ενταξει δεν ητνα τοσο τραγικό, και ειχα διαβσει σχετικα, αλλα ποτε δεν περιμενεις να συμβει, οκ σταματαει να ακουγεται για λιγο οταν κλαιει εντονα αλλα δεν περιμενεις να σταματησει τοσο που να μελανιασει το χειλάκι...

νταξ νομιζω ημουν υπερβολικη οταν τα εγραψα τωρα μου φαίνεται λιγότερο σοβαρό.

Ευτυχως δεν ειναι απολύτως τιποτα οραγανικό,λ ουτε μπορει να παθει το παραμικρό το παιδάκι απο αυτο. Οσο συχνα κι αν συμβαίνει.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα τσούπρες. Ζουζουνέλ σήμερα η κόρη μου έδωσε ρεσιτάλ φαγητού και σε θυμήθηκα, για μεσημέρι έφαγε 1,5 πιάτο χορτόσουπα, 1 κομμάτι τυρί, 1 κουλουράκι και μετά από λίγο πάει στο ψυγείο αρχίζει τα μαμ μαμ και κατεβάζει και ένα γιαούρτι. Και μη φανταστείς ότι το απόγευμα έφαγε ελαφρά. Ευτυχώς δεν τρώει έτσι κάθε μέρα.

ουιιιιι

νο κομεντ!

ντιμακι τι κανεις???κρυωμα διαβαζω...περαστικα...

μπραβο στο κοριτσακι που τρωει....κι εμενα ο δικος μου σημερα εφαγε καλα(ετυχε) αλλα τα εβγαλε ολα οταν τον εβαλα για υπνο....κοριτσια εχω θεμα συνηθως την ωρα που ειναι να παει για υπνο αρχιζει και κλαιει,μαλλον τσιριζει και τσουπ μου κανει εμετο,φοβαμαι πως ολο αυτο θα του δημιουργησει προβλημα στο στομαχι......ειμαι πολυ αναστατωμενη ειδικα σημερα γιατι φταιει το οτι προσπαθω να τον μαθω να κοιμαται μονος του ....

γουελκαμ μπακ!

τα ιδια κανει και η δικιά μου

προσπαθησε να τον ταίζεις νωρίς (φαγητό εννοω) ωστε να μην εχει φαγητο στο στομαχακι του όταν τον βαζεις για ύπνο... αντε να εχει πιει γάλα μονο

η δική μας το πήρε χαμπαρι ότι μόλις κανει/ή νομίζουμε ότι θα κάνει εμετό τρεχουμε να την παρουμε αγκαλια και το εχει βρει κολπο μου φαινεται... αλλά δε μπορώ και να την αφήνω...

μας κανουν ό,τι θελουν με λιγα λογια χαπάκι, αν το καταλαβες :)

εμεις εχουμε κολλησει στα 4...μηπως κατι δεν παει καλα???

οχι καλε νωρίς ειναι ακόμα να ανησυχείς, θα ερθει και η ωρα του, αυτός ξερει καλύτερα

dJzIp2.png Fysmp3.png

τον ταιζω νωρις....περιπου 8 και παει για υπνο 10,δεν το κανει επειδη ειναι γεματο το στομαχι του,αρχιζει και τσιριζει με αποτελεσμα να προκαλει βηχα και ετσι εχουμε το τελικο αποτελεσμα...

anyway..κοριτσαρες μου καλημερα!!!

76IGp3.png

Γειά σας τσουπρες, είμαι και πάλι νύχτες. Τι πρωτότυπο!!

Στελλίτσα ήσουν μια κούκλα στη μπιλιω, δεν μπορεσα να δω πολύ γιατί προσπαθούσα να κοιμήσω το μικρό ταυρί, θα το δω στο γιου τιουμπι.

Indie φιλάκια:D Να περνάς καμια βολτίτσα κι απο εδώ

τον μικρο τον βρηκε 10.600 καθολου αδυνατο περικαλω, ειναι μικροκαμωμενος αλλα οχι αδυνατος, ειναι εντελως συμμετρικο το βαρος με το υψος, με την κοιλιτσα τα μπουτακια του ολα αμε!!!! χαχαχαχαχα

εχει καλο χρωμα, ειναι υγιεστατος και σουπερ ζωηρος!

Μια χαρά ειναι το παιδί!! Μην αγχώνεσαι!!

καλά, αυτό με την αναπνοή μου έκοψε τη δικιά μου ανάσα...θα είχα λιποθυμήσει στανταρντ!!

στον παιδίατρο εδειχνε τον καμπινέ (ητνα μισανοιχτη η πορτα και φαινόταν η τουαλετα και φωναζε πιπίιιιι πιπίιιιιιιιι και με ρωτησε αν τον εχω αρχίσει γιο γιο κλπ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:lol::lol:

κι εγώ απο το καλοκαίρι λέω να ξεκινήσω την εκπαίδευση, μου φαίνεται νωρίς ακόμα

εμενα εδω κ μηνες λεει ΚΑΚΑΑΑ την ωρα που τα κανει (ή αν μας πετυχει στην τουαλετα μας λεει κακα??χαχαχααχ)

ασε ντιμακι,κ εμενα βυζος κ αγιος ο Θεος..θα την αρραβωνιασω κ μετα θα κοψει,χαχαχα,κ φυσικα ειμαστε 3 στο κρεββατι ακομα...:D

:lol::lol::lol:

εντάξει, εσεις 3 ειστε καλά, εμεις ειμαστε 4! και σκεφτόμουν να κάνω και τρίτο, αλλά δεν το βλέπω να γινομαστε 5, δε χωραει το κρεββατι λέμεεεεε!!...

όλοι οι καλοί χωρανε:lol: να πάρετε king size:lol:

στη ζυγαριά φοβαμαι να την βαλω, έτσι και εχει περασει τα 12 θα κανω χαρακίρι, έχω φαει μεγάλο κόλλημα μη μου γινει χοντρούλα

και ο γιώργος πριν 1 μήνα 12,500 τον ζύγισε η γιατρός, εμένα μια χαρά μου φαίνεται, δεν δείχνει δλδ χοντρούλης, κανονικός δείχνει.

Α και το καλύτερο, σήμερα το πρωί που φευγαμε για τον σταθμό, ο γιος μου μου ειπε "μαμα εισαι πολύ ομορφούλα" και μόνο τα κλάματα δεν εβαλα !...

αχ!! παιδάκι μου!!

Οσο για την εκπαίδευση πρεπει οπσωδήποτε να ξεκινησει και ακουστε το καλό...ο χαμπι λεει να παρουμε καινουργιο στρωμα(χρειαζεται οντως) στο διπλό για το καμ μπακ χαχαχακαταλαβες? πιανομαι εγω καθε μρα και τωρα που θα επιτρεψει στο συζυγικό κρεβατακι θελει ανατομικοροπεδικο στρωματακι ο φιλος μας χαχαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol: ε πάρ'του ένα στρωματακι του χριστιανού

αχαχαχα τωρα που το ξαναδιαβαζω, όχι δεν το είπε ετσι, ειπε "εν καταλαβαίνω πολλα ΚΑΙ δεν καταλαβαίνω λίγα"

κοινως δεν καταλαβαίνω τιποτα χαχαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol:

τον ταιζω νωρις....περιπου 8 και παει για υπνο 10,δεν το κανει επειδη ειναι γεματο το στομαχι του,αρχιζει και τσιριζει με αποτελεσμα να προκαλει βηχα και ετσι εχουμε το τελικο αποτελεσμα...

anyway..κοριτσαρες μου καλημερα!!!

Χάπακι μου welcome back, πως είναι το νέο σας σπίτι?

Μήπως νίωθει ανασφάλεια και δεν θέλει να κοιμάται μόνος του?

Εχεις δοκιμάσει να ξαπλώσετε αγκαλίτσα και κάνει το ίδιο?

8σέλιδο θα βγήκε το ποστ:lol:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...