Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα και απο εμένα, είμαι άρρωστη και κάτι μου λέει πως έχω γρίπη γιατι πονάει πολύ το σώμα μου και το κεφάλι μου. Η μικρή προς το παρών είναι καλά. εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει με το θέλω ύπνος - θηλασμός. Κοιμάται στη κούνια της αλλά μετά απο 3 ώρες το πολύ θα ξυπνήσει και εκεί δεν την κάνεις καλά αν δεν κοιμηθεί μαζί μου, ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται αγκαλιά στη πολυθρόνα. Την παίρνω στο κρεβάτι αλλά πλέον ο σύζυγος δεν φεύγει, βασικά λέω να μη κάνω τίποτα και αν και όταν μείνω έγκυος ξεκινάω εκπαίδευση αν δεν το έχει κόψει μόνη της.

Geo το γιο γιο δεν είναι υπερπαραγωγή (το βιβλίο που πήρα ήταν ξεκάθαρο σε αυτό, πρέπει το γιο γιο να είναι απλό) την υπερπαραγωγή την κάνω εγώ.

Στέλλα σήμερα μιλάω με μια ξαδέλφη μου η οποία μου λέει οτι είναι έγκυος και κάποια στιγμή όλο δισταγμό με ρωτάει πως ένοιωθα στην εγκυμοσύνη, η κοπέλα τελικά απλά έχει τόσες ενοχές που δεν ζει στο τέλειο ροζ συννεφάκι της εγκυμοσύνης που η γυναίκα συνεχώς τραγουδάει στη κοιλιά της και προβληματίζεται μόνο για το χρώμα στους τοίχους του παιδικού. Αύριο της στέλνω το βιβλίο σου να απενοχοποιηθεί η γυναίκα και να βιώσει όπως γουστάρει την εγκυμοσύνη της.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά μη φανταστείς ότι ειμαι με τον βούρδουλα από πανω της! :D

Για παραδειγμα: ειναι απογευμα, εχει φαει το φαγητό της (συνηθως βραζω λαχανικά με τραχανα που εχει φτιαξει η γιαγια μας), μετά θα θέλει να φαει από το γιαούρτι του αδελφού της (ή θα του κλεψει απο το φαγητό του), θα ζητάει κριτσίνι ή κουλούρι, αν της δωσω μετά θα ζητήσει κι άλλο, αν μας δει να τρώμε θα θελει να φαει και από το δικό μας φαγητό και μετά θα θηλασει κιόλας. Αν δλδ την αφήσω, θα τρώει όλη την ωρα, χωρίς υπερβολή. Μια μερα της εδωσε ο πατέρας της 3 κουλούρια, τα ζηταγε ενω ήταν φαγωμενη και μετά εκανε εμετο. Αυτό λοιπον εμενα μου λεει ότι δεν τρωει επειδή πεινάει, αλλά επειδή ειναι λαιμαργη, οπότε την προσέχω, όταν λεω την εχω σε περιορισμό εννοώ προσπαθώ να περιορίσω τη λαιμαργία της. Και εννοείται εμείς ποτέ δεν τρώμε μπροστά στα παιδιά σκ@τολοϊδια, junk food ή γλυκά.

Στελλίτσα πολύ βόρεια γίνονται οι παρουσιάσεις σου, δε θα κατεβεις προς νοτο καθόλου? :)

χαχαχα σαν να βλέπω το πρόγραμμα της δικιά μου, μόνο που η δικιά μου δεν κάνει ποτέ εμετό, αν σου πω τι τρώει όλη μέρα θα φρίξεις, συνεχώς θέλει κάτι να τρώει.

:) :) Δως της και το μέιλ μου άμα θέλει, Ντιμ, να ξεδώσει!

Ζουζουνέλ, δε μου έχουν κάνει ακόμα πρόταση από νότια, αν προκύψει κάτι είμαι μέσα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

:) :) Δως της και το μέιλ μου άμα θέλει, Ντιμ, να ξεδώσει!

Ζουζουνέλ, δε μου έχουν κάνει ακόμα πρόταση από νότια, αν προκύψει κάτι είμαι μέσα!

να δω αν υπάρχει πρόταση και απο Ζάκυνθο για το καλοκαίρι;;

χαχαχα σαν να βλέπω το πρόγραμμα της δικιά μου, μόνο που η δικιά μου δεν κάνει ποτέ εμετό, αν σου πω τι τρώει όλη μέρα θα φρίξεις, συνεχώς θέλει κάτι να τρώει.

αλήθεια? μωρε λετε τζαμπα να αγχώνομαι?

η δική σου θυμαμαι ότι εχει αναλογίες μοντέλου ομως βρε ντιμάκι. η δικιά μου οκ ειναι ψηλή, αλλά εχει κοιλούμπα.

ξερω κι εγώ?... το ίδιο αγχος ειχα και με τον γιο μου και τωρα κανω τον καραγκιόζη για να φαει, φυγανε και οι κοιλιές και τα μπουτακια και τα μαγουλακια και ολα...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Αμέεεεεε!

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

εμεις στανταρ μια ζακυνθο τη χτυπαμε το καλοκαίρι! χαχαχαχαχα

Ζουζου αστην να τρωει ο,τι θέλει οποτε θέλει, θα το ρυθμίσει μονη της...κι εγώ που εχω πολυ δυσκολο πιαδί με το φαγητο, και ειναι (ηταν τωρα εχει παρει τα πανω του) αδυνατουλης καμια φορά τον πιεζα να φαεί λιγο παραπανω με κοπλάκι ακλπ και μου βγηκε ασχημα.

Τωρα τον εχω αφησει στην ησυχια του και σιγα σιγα αποκτάει καλύτερη σχεση με το φαγητο.

Την πεμπτη είσαι διπλα μου στον ΕΥρυπιδη λες να κάνω 3 στα 3? :-P

Οσο για την εκπαίδευση πρεπει οπσωδήποτε να ξεκινησει και ακουστε το καλό...ο χαμπι λεει να παρουμε καινουργιο στρωμα(χρειαζεται οντως) στο διπλό για το καμ μπακ χαχαχακαταλαβες? πιανομαι εγω καθε μρα και τωρα που θα επιτρεψει στο συζυγικό κρεβατακι θελει ανατομικοροπεδικο στρωματακι ο φιλος μας χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνά κανόνισε για καλοκαίρι μη μου έρθεις πάλι μέσα στον Ιούνιο που είμαι Αθήνα εγώ. Ααα και αν όντως έρθετε και δεν θες στανταρ ξενοδοχείο δίπλα στο κύμα σου έχω ωραιότατη πρόταση για δυάρι κοντά σε θάλασσα (αλλά θέλεις τουτου για να πας για μπάνιο 3 χιλιόμετρα για την ακρίβεια και αρκετά φθηνά. Στη βάπτιση μου το άφησε το δυάρι 30 ευρώ.

Καλησπέρα φυστικοφασολομάνες!!!

Σας διαβάζω τόσο καιρό, δε σας ξέχασα!!! Αν και έχει πέσει ξεραίλα στο cafe μας τελευταία...

Πόσο χαίρομαι για τα φυστίκια σας!! Η μικρούλα μου έχει μεγαλώσει πάαααρα πολύ, έχει ψηλώσει πάααρα πολύ και έχει παχύνει!! Τελευταία μόνο την είδε μοντέλα και μου κάνει τη δύσκολη στο φαγητό (μάλλον φταίνε οι κυνόδοντες..)

Γενικότερα έχουμε ένα ταρζανάκι στο σπίτι που, ενδεικτικά, την προηγούμενη εβδομάδα με κλείδωσε έξω από το σπίτι, και πριν 2 εβδομάδες σχεδόν πήραμε φωτιά όταν άναψε τα μάτια της κουζίνας...!!!

Παρεμπιπτώντως, έχει φετίχ με τις κουτάλες...!!!

Γερά να είναι όλα τα φυστίκια και καλό κουράγιο σε όλες μας με τις ταρζανιές τους!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αθηνά, εμένα δε μου πήρε ιστορικό ο ντοκ:( Θα τον ρωτήσω μετά το πάσχα που θα ξαναπάμε.

Κατά τα άλλα εγώ έχω κολλήσει κάτι μύκητες και τους παλεύω με αιθέρια έλαια, wish me luck. Θέλω να 'ρθει το καλοκαίριιιιιιιι!

na mhn ξεχάσω! Ουτε εμενα θα επαιρνε απο μονος του, εκλεισα επι τούτου ραντεβου για ιστορικό, δεν ξέρω γιατί την πρωτοβουλία αυτη την αφηνει σε μας:tongue: Απλα επειδη ειχε παρει στην ΕΙρηνη και ειναι πιο αρρωστιαρικα λογω παιδικού, καποια στιγμή καλο ειναι ενα πρωτο ιστορικο για να ειναι πιο "μεσα" στα ομοιο που θα δίνει.

Γενικα ειναι καπως νωρις...δηλαδη πολλες πληροφορίες δεν ειναι ευκολο να τις δωσεις με ακρίβεια...

Αυτός βγήκε ενα περιεργο ομοιο-τυπάκι που δεν το ειχα ακουστα, http://www.homeopathy.gr/homeopathy.php?remedy=medorrhinum

xaxaxaxaxaxa για το πρωτο μερος δεν ξερω, αλλα η θαλασσα τα λεμόνια του αρεσουν και η καλυτερη ωρα ειανι το βραδυ οντως....

η ΕΙρηνη ειναι calcarea carbonica, πρεπει κι εγω να aρχισω κάποτε...στα to do κι αυτο...

επισης θελω να παρω ποδήλατο, επιπλα στο σαλόνι, να διαλεξω φωτο απο τη βαπτιση του Αλεj(σχεδον 1 χρονος εχει περασει και δεν!)

να παρω στρωμα, να φτιαξω το τζακι, να βαψω το σπιτι

κλπκλπκλπ χαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σου, ρεάκι! Μας έλειψες:)

Αθηνούλα, ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς:-Ρ Θα το κανονίσω κι εγώ για το επόμενο ραντεβού μας, σ' ευχαριστώ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

nai, ξερω πέρνουν ιστορικό ακόμα και βρεφάκια! Πχ αν τους αρεσει καλυτερα με ρουχα ή οχι, αν ιδρωνουν , πως κοιμουνται κλπ...

Απλα μαλλον πρεπει να κάνεις update οσο περνάει ο καιρος να υποθέσω?

Ρέα τώρα το είδα το μνμ σου φιλάκια στο φυστικάκι!!!!!

Λοιπον κόρες εχω πάθει παράκρουση, βρήκα μια κούτα γεμάτη βιβλία ξεχασμένη σε ενα ντουλάπι...το τι εχω για δαβασμα δεν σας περιγράφω...ποιηση, λογοτεχνία, ψυχολογία...πολλά και καλά βιβλια που ουτε θυμομουν πως είχα!!! Χρόνο που θα βρω ομως μου λέτε? Δεν εχω και διαδρομη μετρό-σπίτι χαχαχαχαχα

Ενα θα σας πω, βαρεθηκα να διαβασω παραμυθι στην Ειρηνη, της διαβασα απο το δικό μου

ε κοιμηθηκε σε χρονο ντε τε

Καλα ητο και λιγο βαρυ, "οι λεξεις" -σαρτρ ....

και αποφανθηκε

"δεν καταλαβαίνω πολλά, αλλα ούτε καταλαβαίνω λίγα." χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

"δεν καταλαβαίνω πολλά, αλλα ούτε καταλαβαίνω λίγα."

ελα καλε, η Ειρήνη το ειπε αυτό??? πολύ φιλοσοφικό αποφθευγμα μου κανει!

μα κι εσυ... Σαρτρ???

εχω κατι βιβλια του Χωκινγκ (μου 'μειναν ενθύμια από τη σχολή) μήπως να αρχισω να διαβαζω του γιου μου το βραδυ, στάνταρ θα τον παρει ο ύπνος χαχα

πλάκα-πλάκα μια μερα ειχε λόξυγγα και με ρωτησε "τι ειναι αυτό που εχω?" οποτε αρχισα να του εξηγώ για το διαφραγμα και για τα όργανα του σώματος και τωρα μ' εχει ζαλίσει, ελα μαμα να πούμε τα όργανα του σώματος :)... θελω να πω ποτέ δεν ξερεις πώς θα εκλάβει το μυαλουδάκι τους κατι που εσενα πχ σου φαίνεται βαρετό.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...