Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:lol:Γεια σας μάνες!!

Η ζημιά στον υπολογιστή παραμένει ως έχει μιας και η βλάβη του αυτοκινητου μας κόστισε 900 ευρώ!!!! Με δανεικά το φτιάξαμε:-(

Ελπίζω να έχετε αναρρώσει όσες και όσα παιδάκια ήταν αρρωστούλια!

Εμάς χθες μας χτύπησε το κρύωμα την πόρτα, ήταν άρρωστη η πεθερά και μάλλον τον κόλλησε, το βράδυ δε μπορούσε να κοιμηθει ο καημένος, μύξα αρκετή και φτέρνισμα προς το παρόν, ελπίζω να μην κάνει πυρετό.

Το καλό όμως ήταν ότι το Σάββατο που πέρασε ηρθε μία φίλη μου με το 10 μηνών αγοράκι της κ ο δικός μου όλο το αγκάλιαζε κ το φίλαγε... μου έκανε τρομερή εντύπωση... του έφερνε κ τα παιχνιδια του κ ήταν πολύ στοργικός

παιδάκι μου:):)

Νικολίνα σου στέλνει σημάδια ο μικρός χαχαχαχαχα

Εμένα δεν παλευοντια τα παιδάκια μου ζωη να εχουν είναι σιφουνες, ρεζίλι εγινα εκεί στο παραρτημα, ρεζιλι οπου παμε...πετανε πραγματα, ουρλιάζοπυν , πειράζοπυν αντικειμενα/ανθρωπους/ζωα, φευγουν, ανεβαινεουν με παπουτσια σε καναπεδες, σκαλες κλπκλπκλπκλπκλπκλπκλπ

χαρα στο κουραγιο μου ξερω!

:lol::lol::lol:

τέλειες οι φωτο αθηνά!!!:D

ο μικρός ντύθηκε ρομπέν των δασών:lol: αλλά το καπέλο δεν το ήθελε με τίποτα!!!!! Εμένα μ'εφαγαν τα νυχτερια κατα συνέπεια δεν κάναμε απολύτως τίποτα:?

dim τα πρώτα -αντα μια χαρά θα τα παλέψεις, τα δεύτερα δεν παλεύονται:lol: άκου κι εμένα που τα πλησιάζω

Ειχα παει τα τεκνα στο τμημα αυξησξς αναπτυξης , που ειναι ενα παραρτημα του παιδων, φανταστειτε, ξεχωριστα, σε αλλο κτιριο(σαν πολυκατοικια δεν θυμιζει νοσοκομειο)

παρολαυτε ειδα παιδακια τυφλά, παιδάκια με διαφορα συνδρομα, κλπ... :-(

Η Ειρηνη μαλιστα επαιζε με τον Γιαννακη ενα παιδάκι που δεν εβλεπε, και επαιζαν τοσο γαληνια, τι μεγαλειο ψυχης τα ππαιδακια...ποσο τα χαρηκα...του εδινε τα κραγιονια στο χεράκι του, εφοσον καταλαβε οτι δεν τα εβλεπε και του εξηγουσε κλπκλπ...

:-(:sad:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κουκλίτσες!!!!!!! Τι κάνετε;;;; Εμείς μια χαρά, χθες ξεκινήσαμε εκπαίδευση γιο γιο, δεν έκανε κάτι αλλά τουλάχιστον καθόταν με ευχαρίστηση και σφιγγόταν για κακά. Επίσης βγήκε και ο τρίτος κυνόδοντας (άντε άλλο ένα έμεινε) και βεβαιώθηκα οτι η ατοπική έχει σχέση με τα δόντια, δύο μέρες πριν σκάσει έβγαλε αρκετά εξ αίματα και την προηγούμενη φορά λίγο πριν σκάσουν δόντια είχε γεμίσει. Κατα τα άλλα τα ίδια όλο το βράδυ στο κρεβάτι και θηλάζει. Αααα ξέχασα αρχίσαμε να έχουμε και νευράκια και να πετάμε αντικείμενα όταν δεν περνάει το δικό της (πάντα δηλαδή γιατι δεν είμαι διατεθειμένη να της κάνω τα χατίρια)

Am τι να πω τα ρημάδια τα χρήματα έχουν αρχίσει σε όλους να δημιουργούν προβλήματα, υπομονή κοπέλα μου.

Αθηνά γιατι τα πήγες εκεί;; Είναι καλό να τα δούν εκεί κάποια στιγμή τα παιδιά;;

Στέλλα καλή επιτυχία αύριο, αν και είμαι σίγουρη οτι θα σκίσεις,

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Helloooo!

Ηταν ψιλοάρρωστη η πεθερά μου, κόλλησε τον μικρό κι ο μικρός εμένα,ευτυχώς δεν κάναμε πυρετους αλλά η οικογενειακή μας μύξα δίνει ρεσιταλ, εγω τη συνόδευσα και με πολύ πονολαιμο...είμαι χάλια ακόμα και εχω παλι νύχτες.

Στελλίτσα καλή επιτυχία για αύριο, δεν θα μπορέσω να έρθω αυτή τη φορά

Αααα ξέχασα αρχίσαμε να έχουμε και νευράκια και να πετάμε αντικείμενα όταν δεν περνάει το δικό της (πάντα δηλαδή γιατι δεν είμαι διατεθειμένη να της κάνω τα χατίρια)

κι ο γιώργος τα ίδια, πείσμαααα!

c2Gbp2.png

Καλησπέρα, κοριτσάκια!

Ντιμ, είσαι πολύ μπροστά με το γιογιό, εμένα μου φαίνεται τρελά ανέτοιμη ακόμα.

Αμ, περαστικά και κουράγιο με τα ωράρια.

Εμείς δυσκολευόμαστε αυτές τις μέρες. Μετά την αρρώστια της προηγούμενης βδομάδας της βγήκαν πολλά νεύρα και μαμακίαση, κάνει τρελές υστερίες όταν έρχεται κόσμος στο σπίτι και δεν της δίνουμε συνεχώς σημασία, αλλά είμαι αποφασισμένη να της το κόψω -το θέμα είναι να βρω το σωστό τρόπο.

Τις νύχτες πάμε καλύτερα, τη βάζω στο κρεβάτι, ξαπλώνω δίπλα και κλείνω τα μάτια, γκρινιάζει για κανένα πεντάλεπτο αλλά μετά κοιμάται. Σε λίγο φιλοδοξώ να της ξανακόψω το νυχτερινό θηλασμό και μετά το Πάσχα να ξεκινήσω σιγά σιγά να κόβω και τους υπόλοιπους. Το βλέπω κι από την ίδια, το ζητάει αλλά βαριέται γρήγορα...

Δεν έχω ετοιμαστεί για αύριο, αλλά έχω καλό φίλινγκ:) Θα σας στείλω εντυπώσεις!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Στελλου αν προλαβω θα πεταχτω για συμπαραστηαση! χαχαχαχα

Τα ιδια κι απο εμας με υστερίες, βασικα τσαντηλα κανονική..και σηκωνει χερι...ενταξει με ξενους κλπ μαζευεται δεν κανει πολλα, αλλα οταν ειμαστε μονοι λυσσαει.

Δεν εχω να σας προτεινω τιποτα, μονο οτι θα χειροτερευει με τον καιρό, μεχρι που θα καθεστε μονη σας στην πλατεια και θα κλαιτε σαν το χαζο. χαχαχαχαχαχαχαχα

Φυσιολογικο κατα τα αλλα.

οκ ηρεμια χρειαζεται, και οτι τροπος κι αν σας ταιριαζει stick to it.

Ντιμ οχι δεν χρειαζεται αν τα πας στο τμημα αυτο, πηγαινω την Ειρηνη για παρακολουθηση 1 φορα τον χρονο γιατι ειχε κοψει καμπυλες μετα τα 2,5 απο την 75η ειχε παει στη 10η.

Και.............

ταραμ ταραμμμμμμμμ

78 εκ στον παιδιατρο, Στ στο ειπα οτι δεν ειια 81, αρα ειμαστε το νανακι της παρεας! χαχαχαχαχαχα γελασε πολυ με ολα αυτα που του ειπα οτι προτειναν στο παιδων, γελασαμε παρα πολυ, δεν ειχε κοσμο κιολας(πρωτοφανες) και τα ειπαμε πολλη ωρα με την ησυχια μας....

το τι εχει ακουσει κι αυτος λεει δεν περιγραφεται... πηγε μια πελατισσα του σε αλλεργιολογο στο παιδων για το εκζεμα του παιδιου, και εφταιγε λεει το μητρικο γαλα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν υπαρχει πουθενα στην παγκοσμια βιβλιογραφια λεει αυτο χαχαχαχαχαχα ο ανθρωπος θα εχει καραφλιασει...

τι να πεις...

τον μικρο τον βρηκε 10.600 καθολου αδυνατο περικαλω, ειναι μικροκαμωμενος αλλα οχι αδυνατος, ειναι εντελως συμμετρικο το βαρος με το υψος, με την κοιλιτσα τα μπουτακια του ολα αμε!!!! χαχαχαχαχα

εχει καλο χρωμα, ειναι υγιεστατος και σουπερ ζωηρος! Πηρε και ιστορικο για την ομοιοπαθητικη, ειχε το πρωτο του interview σημερα ο Αλεξ...το τι με ρωτησε απιτευτες λεπτομερεις....για τον υπνο, για φαγητα, για φοβους πολλα...

Ετσι βρηκε περιπου τον τυπο του για να δινει πιο ακριβη θεραπεια οταν κρυολογεί κλπ.

-Εμβολια...ποτέ?

-και ποτέ....

οποτε αναμενουμε μεχρι τα σχολεία νομίζω...

Αυτα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

α ντιμ, ναι ειναι νωρίς για το γιογιο αλλα κάνεις πολύ καλά που την αρχίζεις στο χαλαρό, μπορεί το καλοκαίρι να τις κοψετε τις πάνες. Εμενα αν του πείς κάνε κακα, σφιγγεται και κάνει βαθύ κάθισμα, καθεται να τα κανει δηλ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αλλα δεν κάνει.

Καμια φορα αν τον ρωτησεις αν εκανε κακά λεει ναι και εχει οντως κάνει αλλα λέει ναι στις περισσότερες ερωτήσεις οπότε,..,χαχαχαχαχαχαχαχα

Εγω δεν υπαρχει περίπτωση να τον αρχίσω εκπαίδευση τόσο νωρίς, απλα θα μαζευω τσίσα απο παντου, μετά τα 2-2,5...καπου εκει...ισχως και λίγο νωρίτερα λόγω καλόκαιριού.

Προς το παρόν δεν εχει δείξει και κανα σοβαρό σημάδι...στον παιδίατρο εδειχνε τον καμπινέ (ητνα μισανοιχτη η πορτα και φαινόταν η τουαλετα και φωναζε πιπίιιιι πιπίιιιιιιιι και με ρωτησε αν τον εχω αρχίσει γιο γιο κλπ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλά μη φανταστείτε οτι τη βάζω όλη την ώρα στο γιο γιο. Απλά τις περισσότερες μέρες ξυπνάει σχεδόν στεγνή και είπα να την αρχίσω. Τη βάζω στο γιο γιο μόλις ξυπνήσει και μετά κάθε 40 λεπτά για 3 φορές, αν τα κάνει (χθες το πέτυχε μια φορά) αρχίζω τον πανικό στα μπράβο, τι τέλειο κ.τ.λ αν όχι σηκώνεται όποτε θελήσει της βάζω πάνα και οκ. επίσης την αλλάζω μόλις τα κάνει για να μένει πάντα στεγνή και καθαρή και να την ενοχλεί αν τα κάνει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλημέρα κουκλίτσες!!!!!!! Τι κάνετε;;;; Εμείς μια χαρά, χθες ξεκινήσαμε εκπαίδευση γιο γιο, δεν έκανε κάτι αλλά τουλάχιστον καθόταν με ευχαρίστηση και σφιγγόταν για κακά.

Κατα τα άλλα τα ίδια όλο το βράδυ στο κρεβάτι και θηλάζει. Αααα ξέχασα αρχίσαμε να έχουμε και νευράκια και να πετάμε αντικείμενα όταν δεν περνάει το δικό της (πάντα δηλαδή γιατι δεν είμαι διατεθειμένη να της κάνω τα χατίρια)

κ εμεις πηραμε αυτο το γιογιο υπερπαραγωγη που μονο σαμπανιες δεν ανοιγει οταν μουλιασει απο τσισα ή κακα,χαχαχαχα

καθεται δε λεω,αλλα μετα σηκωνεται κ παιζει μαζι του!!!!!!!!!1χιιχιχι,κ μιας που κανει κρυο ακομα που να την αφηνω γυμνη ολη μερα,παμε για καλοκαιρι!

οσο για τα νευρα,ουουουουουουου,μπολικα...κ μας τα πεταει ολα κ δαγκωνει κιολας..μη πω οτι χτυπαει....πφφφφφφφφφφ

Δεν εχω να σας προτεινω τιποτα, μονο οτι θα χειροτερευει με τον καιρό, μεχρι που θα καθεστε μονη σας στην πλατεια και θα κλαιτε σαν το χαζο. χαχαχαχαχαχαχαχα

Φυσιολογικο κατα τα αλλα.

.

ωχ......χαχαχαχαχαχα

α ντιμ, ναι ειναι νωρίς για το γιογιο αλλα κάνεις πολύ καλά που την αρχίζεις στο χαλαρό, μπορεί το καλοκαίρι να τις κοψετε τις πάνες. Εμενα αν του πείς κάνε κακα, σφιγγεται και κάνει βαθύ κάθισμα, καθεται να τα κανει δηλ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αλλα δεν κάνει.

Καμια φορα αν τον ρωτησεις αν εκανε κακά λεει ναι και εχει οντως κάνει αλλα λέει ναι στις περισσότερες ερωτήσεις οπότε,..,χαχαχαχαχαχαχαχα

Εγω δεν υπαρχει περίπτωση να τον αρχίσω εκπαίδευση τόσο νωρίς, απλα θα μαζευω τσίσα απο παντου, μετά τα 2-2,5...καπου εκει...ισχως και λίγο νωρίτερα λόγω καλόκαιριού.

Προς το παρόν δεν εχει δείξει και κανα σοβαρό σημάδι...στον παιδίατρο εδειχνε τον καμπινέ (ητνα μισανοιχτη η πορτα και φαινόταν η τουαλετα και φωναζε πιπίιιιι πιπίιιιιιιιι και με ρωτησε αν τον εχω αρχίσει γιο γιο κλπ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

α ρε αθηναααααααααα,χαχαχαχα

εμενα εδω κ μηνες λεει ΚΑΚΑΑΑ την ωρα που τα κανει (ή αν μας πετυχει στην τουαλετα μας λεει κακα??χαχαχααχ)

καλά μη φανταστείτε οτι τη βάζω όλη την ώρα στο γιο γιο. Απλά τις περισσότερες μέρες ξυπνάει σχεδόν στεγνή και είπα να την αρχίσω. Τη βάζω στο γιο γιο μόλις ξυπνήσει και μετά κάθε 40 λεπτά για 3 φορές, αν τα κάνει (χθες το πέτυχε μια φορά) αρχίζω τον πανικό στα μπράβο, τι τέλειο κ.τ.λ αν όχι σηκώνεται όποτε θελήσει της βάζω πάνα και οκ. επίσης την αλλάζω μόλις τα κάνει για να μένει πάντα στεγνή και καθαρή και να την ενοχλεί αν τα κάνει.

ασε ντιμακι,κ εμενα βυζος κ αγιος ο Θεος..θα την αρραβωνιασω κ μετα θα κοψει,χαχαχα,κ φυσικα ειμαστε 3 στο κρεββατι ακομα...:D

εντάξει, εσεις 3 ειστε καλά, εμεις ειμαστε 4! και σκεφτόμουν να κάνω και τρίτο, αλλά δεν το βλέπω να γινομαστε 5, δε χωραει το κρεββατι λέμεεεεε!

περα από τα αστεια, μας εχει φαει το co-bedding, εγώ ειμαι συνέχεια ξεσκέπαστη γι' αυτό μου φαινεται ειμαι 4 μήνες άρρωστη, δε λεω να συνέλθω. πλεον μόλις κοιμηθούν τα ζουζούνια τα πάω στο κρεββατι τους κι ας εχω περα-δωθε το βράδυ, δε γινεται άλλο...

και η δικιά μου μια από τα ίδια, θελει να περναει το δικό της, έτσι και τη μαλώσω ερχεται με αγκαλιάζει και μου λεει "παπαω μαμα, παπαω" (σ' αγαπαω), ό,τι δει φωνάζει "δικό μου, δικό μου" μπας και προλάβει και το κατοχυρώσει πριν τον αδελφό της (που έτσι κι αλλιως θα της το βουτήξει, αλλά τεσπα). Εχθες χαζολογούσαμε με κατι αυτοκολλητα του Γουίνι, κι ενώ όταν θελει να ρωτησει κατι συνηθως μου λεει "τι ειναι αυτό?" εχθες μου δειχνει τον Γουίνι και μου λεει "Ποιος ειναι αυτός?" δεν ξερω γιατί αλλα μου φανηκε πολύ περίεργο, την κοιταζα και γελαγα και αφού δεν πηρε απάντηση μου το ξαναειπε και θυμωμενα παρακαλώ χαχα δεν ανεχεται να μην της δίνεις σημασία!

στη ζυγαριά φοβαμαι να την βαλω, έτσι και εχει περασει τα 12 θα κανω χαρακίρι, έχω φαει μεγάλο κόλλημα μη μου γινει χοντρούλα. Δεν ειναι, αλλά θελει συνεχεια να τρωει (οχι οτι της κανω το χατήρι, την εχω σε περιορισμό :) ). Πάντως εχουμε ενα κολλημα με το στοματικό σταδιο που λεγαμε και παλαιότερα (συνεχεια μαμ, δαχτυλακι στο στομα και βυζι), εχω αρχίσει να προβληματίζομαι, εχετε καμιά προταση?

Α και το καλύτερο, σήμερα το πρωί που φευγαμε για τον σταθμό, ο γιος μου μου ειπε "μαμα εισαι πολύ ομορφούλα" και μόνο τα κλάματα δεν εβαλα!...

dJzIp2.png Fysmp3.png

και η δικιά μου μια από τα ίδια, θελει να περναει το δικό της, έτσι και τη μαλώσω ερχεται με αγκαλιάζει και μου λεει "παπαω μαμα, παπαω" (σ' αγαπαω), ό,τι δει φωνάζει "δικό μου, δικό μου" μπας και προλάβει και το κατοχυρώσει πριν τον αδελφό της (που έτσι κι αλλιως θα της το βουτήξει, αλλά τεσπα).

axaxaxa san na το εγραψα εγώ~!! Μονο που δεν λεει δικό μου φυσικά, λεει μαμουυυυυυυ μάμουυυυυυυ χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Για στοματικό στάδιο δεν ξέρω, νομιζω ειναι νωρίς παντως να κοψει το δαχτυλάκι

Γλύκας ο γιόκας!!!

Εμενα η Ειρηνη κοιμάται στο κρεβατι της απο 2 χρονων και εκοψε και τις μεταμεσονυχτιες βολτες πολύ νωρίς απο μονη της στα 3 περιπου, λιγο ερχοταν δηλ οταν γεννηθηκε ο μπεμπης απο ζηλια...

Σε αυτο ειμαι τυχερη, οσο με παίδεψε στην αρχη, μετα ανεξαρτητοποιηθηκε... μονη της σηκωνεται αν θελει τσισα κλεινει φωτα κλπ τραβαει καζανακι :tongue::tongue::tongue:

Αυτον να δουμε τι θα τον κανουμε...ζουζου εσεις πως τα εχετε?

Σκεφτομαι να τα βαλω στο ιδιο δωμάτιο, εχω ομως ανησυχια μην ξυπναει την Ειρηνη το βραδυ γιατι ξυπναει με κλάμα.(καλα δεν νομιζω να ξυπναει )

Επισης φοβαμαι μην τον ξυπναει η Ειρηνη οταν σηκωνεται, και μην του κάνει τιποτα στον υπνο του...

Να μου πεις μια δοκιμη θα σε πείσει

Αλλα δεν γίνετια να κοιμαμαι με τον μπεμπη(τον μπαμπα τον εχουμε σουταρει διπλα, γιατι1)πεφτει κλωτσομπουνιδι δεν τον θελει ο μπεμπης καθολου 2)ροχαλιζει :tongue:

αλλα αυτο δεν γινεται να συνεχιστεί, ι Ειρηνη τωρα στα 4 που αρχιζουν και τα οιδιποδειακι κλπ δεν παίρνει το σωστό μηνυμα νομιζω...η μαμα πρεπει να ειναι στο δωματιο με τον μπαμπα σωστα?

ουφφφφφφ Σεντονακι παλ

α να πω οτι πηγα και στο take 2 της Στελλίτσας, ειμαι πρηφανη που σε εχουμε στην παρέα! Ειδα και Στεφανία, αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ειναι η πιο κοκκινομαγουλο -μπαμπεσικη- φατσουλα που εχω δει, ειναι απιστευη φατσα σου ερχεται να τη φας!!! Και το ροζ λουστρινι ειναι μια χαρα βρε!!!! :tongue::tongue::tongue:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγω τους εχω και τους δυο στο ίδιο δωμάτιο (τα κρεββατια τους δλδ γιατι τα μπεμπονια μου ειναι αλλού γι αλλου χαχα).

Οσο για τα ξυπνήματά τους εχουμε το εξής παράδοξο: τσιρίζει η μπεμπα, ο μικρός δεν παιρνει χαμπάρι. τσιρίζει ο μικρός, η μπεμπα δεν παιρνει χαμπάρι. παει η μαμα να ξαπλώσει, τρίζει το κρεββατι και κανει θορυβο το πάπλωμ (τι θορυβο δλδ, θρόισμα να το πω καλύτερα) και ξυπνάνε και τα δύο. Οϊμε τι τραβάω η μανα...

Για να σοβαρευτουμε και λιγο, πλεον δεν ξυπνάει ο ενας απ' τον αλλον. Ο καθενας εχει τα ωράριά του. Η μπεμπα πχ θα κοιμηθεί κατά τις 9, θα ξυπνήσει για βυζί 1-4-7, συνήθως ξανακοιμαται αμέσως. Ο μικρός πινει το γαλα του στο κρεββατι μας και τον αφηνω να αποκοιμηθεί εκει (θελει να μου χαϊδεύει το χερι για να κοιμηθεί), μόλις τον παρει ο ύπνος τον παω στο κρεββατι του και ετσι και ξυπνήσει το βραδυ ερχεται παλι στο δικό μας. Και ξανα τον παω πίσω και ξαναερχεται κοκ :) Υπάρχουν βεβαια και βραδιές που δεν εχει ξυπνήσει (μετρημενες στα δαχτυλα αλλα ΟΚ, ειναι μια αρχή), συνήθως ξυπνάει 1-2 φορες.

Τα κρεββατια τους τα εχω κολλημενα σε σχημα Γ, εχω βγαλει το καγκελο από την κούνια του γιου και επειδή τον έβρισκα στο πατωμα (επεφτε ο καυμενούλης) του εβαλα την μαξιλάρα θηλασμού απ' εξω και στριμωξα και την κούνια της μικρής απ' τη μεριά που κοιμάται, ετσι γλιτωσαμε τις βραδινές βουτιές. Ενίοτε τον βρίσκω μεσα στην κούνια της μικρής, αφού ξυπνάμε από τις φωνές της "παταει, παταειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι"

galat πότε εκοψε την πανα η μικρή σου? εχουμε ενα θεματακι με τον γιο...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Γεια σας κι από μένααααα!

Είχε πλάκα το Σάββατο, ήρθε και κόσμος που δεν τον ήξερα, για την Ολίβια, και έγινε τζέρτζελο. Πολύ παιδί, πολλή κουβέντα, χαμός!Την άλλη Πέμπτη στον Ευριπίδη στο Χαλάνδρι:)

Στα δικά μας: εγώ παρατήρησα ότι όταν κοιμάται μόνη της την πρώτη φορά (στις 21.30) πολύ δύσκολα ξυπνάει στη διάρκεια της νύχτας. Οπότε τώρα προσπαθώ να την κοιμίζω στο κρεβάτι της κι έχει κάνει 2-3 καλά σερί. Ξυπνάει στις 6 βέβαια, κι είμαι κουρέλι όλη μέρα, αλλά προτιμώ να ξέρω ότι θα κοιμηθεί συνεχόμενα.

Αθηνά συμφωνώ για το θέμα του κρεβατιού. Καλύτερα λίγος κόπος/εκπαίδευση παραπάνω, παρά να παίρνουν λάθος σήμα. Και τώρα που έχουν κλείσει το χρόνο και καταλαβαίνουν πιο πολύ, το αντέχουν περισσότερο. Αν έμενε 1-2 βράδια η Ειρήνη στη γιαγιά, για να περάσει το δύσκολο κομμάτι του τρέινινγκ;

Ζουζουνέλ, μωρέ, μην την περιορίζεις/αγχώνεις από τώρα. Τα λυπάμαι πολύ τα παιδάκια που έχουν άγχος μη φάνε/παχύνουν από τόσο μικρά. Νομίζω ότι όσο λιγότερη σημασία δίνουμε εμείς στο τι τρώνε, τόσο καλύτερα ισορροπεί η σχέση τους με το φαγητό και με το σώμα τους -αρκεί φυσικά να γίνουμε κι εμείς σωστό παράδειγμα, το οποίο προφανώς είναι ΔΥΣΚΟΛΟ, αλλά αξίζει να το παλέψουμε και για μας τις ίδιες:)

Εμείς πάλι προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να της κόψουμε την γκρίνια όποτε μιλάμε με άλλους ανθρώπους ή μεταξύ μας. Βασικά τσαντίζεται όταν εγώ μιλάω με κάποιον άλλο και δε σταματάει με τίποτα και με κάνει έξαλλη αυτό. Ομμμμμ...

Αυτά από το μέτωπό μας. Αθηνά, εμένα δε μου πήρε ιστορικό ο ντοκ:( Θα τον ρωτήσω μετά το πάσχα που θα ξαναπάμε.

Κατά τα άλλα εγώ έχω κολλήσει κάτι μύκητες και τους παλεύω με αιθέρια έλαια, wish me luck. Θέλω να 'ρθει το καλοκαίριιιιιιιι!

107fc7d98c.png

Αααα, δε σας είπα: Ρηνούλα και Αλέξανδρος είναι όλα τα λεφτά! Αθηνά, με παρηγορεί που λες ότι κι η Ρηνούλα ήταν κολλημένη μαζί σου μικρή. Αν είναι να εξελιχθεί έτσι κι η Στεφανίτσα, χαλάλι:)

107fc7d98c.png

Ζουζουνέλ, μωρέ, μην την περιορίζεις/αγχώνεις από τώρα. Τα λυπάμαι πολύ τα παιδάκια που έχουν άγχος μη φάνε/παχύνουν από τόσο μικρά. Νομίζω ότι όσο λιγότερη σημασία δίνουμε εμείς στο τι τρώνε, τόσο καλύτερα ισορροπεί η σχέση τους με το φαγητό και με το σώμα τους -αρκεί φυσικά να γίνουμε κι εμείς σωστό παράδειγμα, το οποίο προφανώς είναι ΔΥΣΚΟΛΟ, αλλά αξίζει να το παλέψουμε και για μας τις ίδιες:)

Καλά μη φανταστείς ότι ειμαι με τον βούρδουλα από πανω της! :D

Για παραδειγμα: ειναι απογευμα, εχει φαει το φαγητό της (συνηθως βραζω λαχανικά με τραχανα που εχει φτιαξει η γιαγια μας), μετά θα θέλει να φαει από το γιαούρτι του αδελφού της (ή θα του κλεψει απο το φαγητό του), θα ζητάει κριτσίνι ή κουλούρι, αν της δωσω μετά θα ζητήσει κι άλλο, αν μας δει να τρώμε θα θελει να φαει και από το δικό μας φαγητό και μετά θα θηλασει κιόλας. Αν δλδ την αφήσω, θα τρώει όλη την ωρα, χωρίς υπερβολή. Μια μερα της εδωσε ο πατέρας της 3 κουλούρια, τα ζηταγε ενω ήταν φαγωμενη και μετά εκανε εμετο. Αυτό λοιπον εμενα μου λεει ότι δεν τρωει επειδή πεινάει, αλλά επειδή ειναι λαιμαργη, οπότε την προσέχω, όταν λεω την εχω σε περιορισμό εννοώ προσπαθώ να περιορίσω τη λαιμαργία της. Και εννοείται εμείς ποτέ δεν τρώμε μπροστά στα παιδιά σκ@τολοϊδια, junk food ή γλυκά.

Στελλίτσα πολύ βόρεια γίνονται οι παρουσιάσεις σου, δε θα κατεβεις προς νοτο καθόλου? :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...