Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κι από μενα, φιλιά δε στέλνω γιατί θα σας κολλήσω, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, ειμαι συνέχεια άρρωστη, εχουμε καταναλωσει τη μισή χαρτοποιία θράκης σε χαρτομάνδηλα οικογενειακώς (μόνο ο μπαμπας μας καταφερνει και αντιστεκεται), στο σπίτι όλο αψου και αψού ακούγονται, και φρρρρρ στα χαρτομάνδηλα, πολύ μυξα λεμε, βαρεθηκα πια!...

εμεις εμβολια εχουμε κανει, μονο το mmr εχω καθυστερήσει, μάλλον τον άλλο μήνα θα το κάνουμε κι αυτό. ειναι και λίγο αρρωστούλα, θελω να συνελθει πρωτα και μετα βλεπουμε.

τον μικρό θα τον παω στον παιδογαστρεντερολόγο αυτή την εβδομάδα γιατί τα κακάκια του δε λενε να στερεοποιηθούν, ειναι συνέχεια στυλ πουρες (πω πω τι περιγραφες σας κανω σήμερα, sorry).

αμαν πια να ανοιξει λίγο ο καιρός μπας και συνέλθουμε...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Zouzounel περαστικά σε όλους... κουράγιο κοριτσάκι...

Am κ σε σένα κουράγιο με τις νύχτες... Το αντράκι σου τι κάνει?

Στελλίτσα καλή αρχή με τα εμβόλια...

Εμείς τον άλλο μήνα έχουμε το τελευταίο από τα "απαραίτητα" κ το mmr κ της ανεμοβλογιάς τα αφήσαμε για αργότερα... Όπως κ της ηπαττίτιδας...

Η ψύξη μου ψιλοπερνάει... σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κοριτσάκια μου... Θα είχε περάσει κ εντελώς αν ο μικρός δεν ήθελε όλο αγκαλιές...

Αλήθεια τι ντυθήκατε για τις απόκριες? Ο μικρός μου ντύθηκε πειρατής κ είχε μεγάλη επιτυχία... του πήγαινε πολύ κ με το μαλλάκι που έχει ένας κουκλος (κουκουβάαααα) ήταν...

Βέβαια εμάς δε μας άφησε να ντυθουμε καθώς φοβόταν... Γενικά πολύ φοβητσιάρης ο γιος μου ...

Το καλό όμως ήταν ότι το Σάββατο που πέρασε ηρθε μία φίλη μου με το 10 μηνών αγοράκι της κ ο δικός μου όλο το αγκάλιαζε κ το φίλαγε... μου έκανε τρομερή εντύπωση... του έφερνε κ τα παιχνιδια του κ ήταν πολύ στοργικός... Πρώτη φορά ήταν έτσι με παιδάκι, συνήθως δεν τους δίνει πολλή σημασία...

Αυτά τα λίγα από εμένα

Σας φιλώ

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Αλο γκερλς!!!!!!!!!!

Καλα περάσατε????

Ζουζουνελ συμπασχω, περασαμε απο αυτη τη φαση 3 εβδ σερί, και μετα μια αναλαμπη 1 εβδ ακόμα αλλα τώρα είμαστε περδίκιαααααα

Ωραία περάσαμε σκδ, πηγαμε παρκο Τρίτση, Παλαια φώκαια, σε τραπεζια κλπ

ο μικρός δεν ντυθηκε απλά το κουτσαρα ενα μωβ φτερό και τον εκανα ινδιάνο,

η μικρή μου αντισυμβατική Ρηνούλα, ντυθηκε μαγισσα, με ολα τα κομφορ περουκα καπελο σκουπα, ραβδι. Αμε!

Νόνι νόνι εριχνε σημερα λεει ο Αλεκ χαχαχαχαχαχαχα

Σημερα τον πήγα στο τμημα αυξησης αναπτυξης του παίδων, μαζί με την Ειρηνή που την παρακολουθούν προληπτικά και τον μετρησαν 10.300 και 81 εκ.

Ο παιδίατρος νομίζω θα τον βρει πιο κοντο και πιο παχυ, θα σας πω να συγκρίνουμε νανους του γκιουλιβερ χαχαχαχαχα

Πολυ αδυνατος αποφάνθηκε η παιδοενδοκρινολογος που τον εξετασε απο σπόντα.

να του δίνετε κρέμες...

-εμ...δεν δινω ζαχαρη ακόμα...(ο μικρός να κραταει ενα πτιμπερ χαχαχ απου τον κερασε μια γιαγια εντωμεταξύ! χαχαχαχαχα)

-ε ναι αλλα πρεπει να παρει θερμίδες, πρεπει αν αρρωσταίνει και συνχα πρεπει να εχει αποθεμα

- εναι να παρει, τι μου προτεινεται να του δινω?

- σας ειπα κρεμες του εμποριου, δινετε και κανα γλυκακι

-μα οκ ειναι θερμιδογόνα αυτα που μου λετε αλλα δεν είναι κενές οι θερμίδες? προσφερουν κάτι διατροφικά?, δεν θελουμε να χτισουμε ιστο κλπ?

-μα πρεπει να τρωει υδατανθρακες

-δηλαδη εσείς ως παιδοενδοκρινολόγος, μου προτείνετε ενα ημερησιο προγραμμα διατροφής που να περιεχει καθε απογευμα κρεμες?

-.... εμ δικιο εχετε δινετε τραχανα, κουάκερ...

ετσι ακριβως δεν κανω πλακα...τι να πω αρκει να δείξει η ζυγαρια δηλ, τιποτα αλλο δεν τους ενδιαφερει...

ημαρτον Θεε μου τι αλλο θα ακουσουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Και βεβαια φταιει ο θηλασμός και πάλι γιατί οπως και να το κανουμε το μητρικο ειναι πιο ελαφρυ

Light o γιόκας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νικολίνα σου στέλνει σημάδια ο μικρός χαχαχαχαχα

Εμένα δεν παλευοντια τα παιδάκια μου ζωη να εχουν είναι σιφουνες, ρεζίλι εγινα εκεί στο παραρτημα, ρεζιλι οπου παμε...πετανε πραγματα, ουρλιάζοπυν , πειράζοπυν αντικειμενα/ανθρωπους/ζωα, φευγουν, ανεβαινεουν με παπουτσια σε καναπεδες, σκαλες κλπκλπκλπκλπκλπκλπκλπ

χαρα στο κουραγιο μου ξερω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Eγώ τα εντυσα και τα δυο, γατούλα τη μικρή και κλόουν τον πιτσιρίκο μου (με όλα τα κομφόρ, περούκα, καπέλο, μακιγιάζ), μαλιστα επιμελήθηκε κατα κάποιο τρόπο το μακιγιάζ του, πήγαινε καθε λίγο στον καθρέπτη και μου έδινε οδηγίες, στο τέλος μόνο μου ειπε "εντατσει μαμα, τωρα μοιαζω με κλόουν". Κυρίως μεσα στο σπίτι φορεσαμε τις στολές μας (πού να παμε, με τέτοια χάλια), το Σάββατο μόνο πήγαμε στο smart park και χειροτέρεψα εγω, αλλά τεσπα, χαλάλι τους εκαναν χαρούλες που βγήκαν εξω και είδαν και άλλα παιδάκια μασκαρεμένα.

galat καλά εκανες και της κολλησες της ενδοκρινολόγου, μα δε μπορώ να καταλάβω, ό,τι κοτσάνα τους ερθει λενε...

Και ο αδελφός μου μικρός ήταν τόσο αδύνατος που μόνο τα αυτιά εξεχανε (ολίγον τι Νταμπο το ελεφαντάκι, καταλαβαίνετε) και όταν μεγάλωσε και εφτασε 110 κιλά η μανα μου ελεγε καλύτερα που ήταν αδυνατος μικρός, τι ηθελα και στεναχωριομουν τότε...

Η μπεμπα μου το αντίθετο, ειναι φαγανή... παραείναι θα ελεγα. Ολη μερα να της δίνεις να τρωει και ειναι ευχαριστημενη, δε βγάζει κιχ. Την εχω βαλει σε διαιτα εννοείται (ενταξει, όχι διαιτα ακριβώς, απλά κάνουμε διατροφή, ετσι για να μπαινει και στο κλίμα). Από μια αποψη δεν ανησυχω πολύ γιατί και ο γιος μου ήταν γεματούλης μικρός, ειχε κατι μπουτάκια για τσίμπημα, τωρα εχει ψηλωσει και εχει αδυνατίσει πολύ, και δεν του αρεσουν τα γλυκα, μπισκοτα, κουλούρια, ούτε η σοκολάτα δεν του πολυαρέσει τελευταια (μόνο pinguin kinder του εδινα, μια φορά τη βδομάδα και αν)και η μαμα ειναι ευτυχής εννοείται.

nikolina κοινωνικός ο μικρούλης σου! το πήρες καθολου αγκαλιά το άλλο πιτσιρικι? εκεί να δεις αντιδράσεις...

Ααααα, τωρα ανοιξα το λινκ! Τι χαριτωμενααααα τα ζουζουνια!!!! Και η ροζ σκούπα τέλειο αξεσουάρ χιχι!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Hello κι από μένα!

Περαστικά, zouzounel! Κι εγώ βιάστηκα να χαρώ, την έχω από την Κυριακή με 39άρια και ο ντοκ λέει ότι μάλλον είναι από το εμβόλιο. Ελπίζω να συνέλθει λίγο σήμερα γιατί δεν κοιμάται το βράδυ, θηλάζει όπου με βρει εύκαιρη και τριγυρίζω σα ζόμπι στη δουλειά.

Τις Απόκριες εγώ τις σιχαίνομαι οπότε όσο μπορώ θα τις αγνοώ επιδεικτικά -της έφεραν μια στολή πριγκίπισσα, νεράιδας, ούτε ξέρω, τη φόρεσε για μια μέρα αλλά μετά την τσίμπαγε το τούλι στο λαιμό και εκνευρίστηκε.

Αθηνά καλά της τα 'πες. Έλεος με το κόλλημά του ο καθένας.

Ουφ, πάω να ρίξω λίγο κρύο νερό μπας και ξυπνήσω γιατί η μέρα προβλέπεται δύσκολη...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Στελλίτσα μάλλον κάτι τσιμπησε, δεν νομίζω απο εμβολιο τόσες μερες πυρετό, εξάλλου αν ειανι να ενφανιστεί εμφανίζεται στα πρώτα 24ωρα... ο,τι και να ειναι παντως θα περάσει, ωχ περαστικα στο ζεστό Στεφανούλι!

Συμπασω για τις απόκριες, δεν μου αρέσουν καθόλου, ποτε δεν τρελάθηκα, και ακόμα χειρότερα μιας και είμαι απο Πατρα και τις εχω ζησει σε τελείως διαφορετική διάσταση, οτιδηποτε σχετικο εδω, απλά με ξενερώνει.

Εντωμεταξυ ειδικότερα για τα μικρά, δεν υπαρχει μερισσότερο κιτς συγκεντρωμενο άλλη εποχή!!! Δεν βρισκεις τιποτα της προκοπης, μονο αν σκεφτεις και φτιαξεις κατι...ειδατε την περτικαλη στολη -ηλιαχτιδα ετσι??? το καρακιτς, αλλα δεν το γλιτωσαμε , τελευταια στιγμη αφησε τη μαγισσουλα και ειπε να βαλει κι αυτη χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

και εκεί που με προβλημάτιζε το θέμα που σας είπα, χθες είχα εξελίξεις στο θέμα. Στο χωριό ο πολιτιστικός σύλλογος είχε αποκριάτικο πάρτι, τη ντύνω τη καλή μου μελισσούλα και πάμε. Στην αρχή κολλημένη πάνω μου, σιγά σιγά έπαιρνε θάρρος μέχρι που ξεσάλωσε και είχε και το πρώτο της φλερτ. ένας Ζορό 2,5 ετών έρχεται κοντά της την αρχίζει στα φιλιά και στις αγκαλιές, η δικιά μου καθόταν σαν την κότα και μετά την παίρνει απο το χέρι και αρχίσανε τις βολτες μέσα στην αίθουσα και δώστου να χορεύουνε και να βολτάρουνε. ούτε κλάματα η κυρία ούτε τίποτα, μάλλον στα αγοράκια δεν έχουμε θέμα....

τςτςτς...απο μικρες στους ερωτες ε?χαχαχαχαχ

Αλο γκερλς!!!!!!!!!!

Καλα περάσατε????

Ζουζουνελ συμπασχω, περασαμε απο αυτη τη φαση 3 εβδ σερί, και μετα μια αναλαμπη 1 εβδ ακόμα αλλα τώρα είμαστε περδίκιαααααα

Ωραία περάσαμε σκδ, πηγαμε παρκο Τρίτση, Παλαια φώκαια, σε τραπεζια κλπ

ο μικρός δεν ντυθηκε απλά το κουτσαρα ενα μωβ φτερό και τον εκανα ινδιάνο,

η μικρή μου αντισυμβατική Ρηνούλα, ντυθηκε μαγισσα, με ολα τα κομφορ περουκα καπελο σκουπα, ραβδι. Αμε!

Νόνι νόνι εριχνε σημερα λεει ο Αλεκ χαχαχαχαχαχαχα

Σημερα τον πήγα στο τμημα αυξησης αναπτυξης του παίδων, μαζί με την Ειρηνή που την παρακολουθούν προληπτικά και τον μετρησαν 10.300 και 81 εκ.

Ο παιδίατρος νομίζω θα τον βρει πιο κοντο και πιο παχυ, θα σας πω να συγκρίνουμε νανους του γκιουλιβερ χαχαχαχαχα

Πολυ αδυνατος αποφάνθηκε η παιδοενδοκρινολογος που τον εξετασε απο σπόντα.

να του δίνετε κρέμες...

-εμ...δεν δινω ζαχαρη ακόμα...(ο μικρός να κραταει ενα πτιμπερ χαχαχ απου τον κερασε μια γιαγια εντωμεταξύ! χαχαχαχαχα)

-ε ναι αλλα πρεπει να παρει θερμίδες, πρεπει αν αρρωσταίνει και συνχα πρεπει να εχει αποθεμα

- εναι να παρει, τι μου προτεινεται να του δινω?

- σας ειπα κρεμες του εμποριου, δινετε και κανα γλυκακι

-μα οκ ειναι θερμιδογόνα αυτα που μου λετε αλλα δεν είναι κενές οι θερμίδες? προσφερουν κάτι διατροφικά?, δεν θελουμε να χτισουμε ιστο κλπ?

-μα πρεπει να τρωει υδατανθρακες

-δηλαδη εσείς ως παιδοενδοκρινολόγος, μου προτείνετε ενα ημερησιο προγραμμα διατροφής που να περιεχει καθε απογευμα κρεμες?

-.... εμ δικιο εχετε δινετε τραχανα, κουάκερ...

ετσι ακριβως δεν κανω πλακα...τι να πω αρκει να δείξει η ζυγαρια δηλ, τιποτα αλλο δεν τους ενδιαφερει...

ημαρτον Θεε μου τι αλλο θα ακουσουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Και βεβαια φταιει ο θηλασμός και πάλι γιατί οπως και να το κανουμε το μητρικο ειναι πιο ελαφρυ

Light o γιόκας!

κ εμεις εχθες πηγαμε ντοκ (εχει κ μια ατιμη ιωση με ενα βηχα νταλικερε ενα πραγμα,μη συζητησω για τη μυξα...)

κ εμας 10,300-10,400 ειναι κ 77-80 ποντους(δε καθοτανε)..στο βαρος παμε σταθερα στην καμπυλη,στο υψος πεσαμε παρα πολυ...γιατι?εκει που ηταν 75-90 καμπυλη πηγε στην 25!!!!!!αχ,κοντουλα κ αυτη σα κ μενα θα βγει (δε με πειραζει,απλα εγω ειχα φαει πολυ δουλεμα στο σχολειο,δε θελω να τα περασει κ εκεινη..)

την καλημερα μουυυυυυυυυυυ:D

Γκεο,ειναι νωρίς να ανησυχεις για το υψος, κανουν αλματα και μπορει να παρει ξαφνικα πχ 3 εκ, ο αντρας σου ειναι και ψηλος απο ο,τι θυμάμαι μια χαρα θα είναι η μπουμπου, γερα, γερα κι ας είναι πινέζες, το τι ειδα εκει δεν σας λεω...υγεία και μόνο, τετριμμένο αλλα τοσο αληθινο....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γκεο,ειναι νωρίς να ανησυχεις για το υψος, κανουν αλματα και μπορει να παρει ξαφνικα πχ 3 εκ, ο αντρας σου ειναι και ψηλος απο ο,τι θυμάμαι μια χαρα θα είναι η μπουμπου, γερα, γερα κι ας είναι πινέζες, το τι ειδα εκει δεν σας λεω...υγεία και μόνο, τετριμμένο αλλα τοσο αληθινο....

που ειδες Αθηνα μου??εμενα δε με πειραζει ,εξαλλου κ εγω κοντη ειμαι..αλλα παντα με κοροιδευαν στο σχολειο,τα παιδια ειναι σκληρα καποιες φορες(φταινε οι γονεις βεβαια σ αυτο..)

καλησπέρα και από εμένα. Χάθηκα αλλά ανέβηκα Αθήνα για το τριήμερο και περάσαμε σούπερ, αλλά βούτηξα και ένα ψιλοκρυωματάκι αλλά το παλεύω αξιοπρεπώς. Έχω βάλει μπρος και γυρνάω το σπίτι ανάποδα πετάω ότι δεν χρειάζομαι και τακτοποιώ γιατί είχε παραγίνει το κακό τους. επίσης μάλλον επειδή πλησιάζω στο να σβήσω τα πρώτα μου αντα αλλάζω πολλά και πάνω από όλα την καθημερινότητα μου η οποία από όταν γύρισα περιλαμβάνει πρωινό ξύπνημα, περπάτημα και περιποίηση του εαυτού μου. από ότι καταλαβαίνεται δεν είμαι σε φάση "κάθομαι στον υπολογιστή". Πόσο θα μου κρατήσει δεν ξέρω αλλά προς το παρών το ευχαριστιέμαι.

επίσης έβαλα υψομετρητή στο δωμάτιο της μικρής και ουδεμία σχέση έχουν οι μετρήσεις του παιδιάτρου, το παιδάκι μου είναι 82 πόντους και όχι 87 που μου έβγαζε ο παιδίατρος μετρώντας τη ξαπλωτή.

Περαστικά στους αρρωστούληδες

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Ντιμ πολύ χαίρομαι για αυτο που γράφεις, που περιποιείσαι τον εαυτό σου! Εμενα με εχει παρει πολυ απο κάτω και εχει παει αρκετα πισω το προτσεκτ, χανω κιλα-γινομαιανθρωπος-αποκταω ζωη χαχααχαχα αλλα που θα παει θα γίνει, πρεπει να γινει.

Οσο για το υψος, τα παιδακια σε αυτη την ηλικια ξαπλωμενα βγαίνουν ψηλότερα, είναι και η σωστότερη μετρηση εξαλλου οποτε σωστα κανει και την μετραει ξαπλα ο παιδιατρος.

αν στεκονται ορθια, διπλωνει το κορμακι τους καπως και δειχνουν κοντυτερα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

που ειδες Αθηνα μου??εμενα δε με πειραζει ,εξαλλου κ εγω κοντη ειμαι..αλλα παντα με κοροιδευαν στο σχολειο,τα παιδια ειναι σκληρα καποιες φορες(φταινε οι γονεις βεβαια σ αυτο..)

Ειχα παει τα τεκνα στο τμημα αυξησξς αναπτυξης , που ειναι ενα παραρτημα του παιδων, φανταστειτε, ξεχωριστα, σε αλλο κτιριο(σαν πολυκατοικια δεν θυμιζει νοσοκομειο)

παρολαυτε ειδα παιδακια τυφλά, παιδάκια με διαφορα συνδρομα, κλπ... :-(

Η Ειρηνη μαλιστα επαιζε με τον Γιαννακη ενα παιδάκι που δεν εβλεπε, και επαιζαν τοσο γαληνια, τι μεγαλειο ψυχης τα ππαιδακια...ποσο τα χαρηκα...του εδινε τα κραγιονια στο χεράκι του, εφοσον καταλαβε οτι δεν τα εβλεπε και του εξηγουσε κλπκλπ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...