Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τέλεια ακούγονται όλα... Ελπιζω να έχετε βγάλει φωτό να τις δουμε κ εμείς... Οσο για τις άλλες συναντήσεις, εκεί ειδικά δεν υπόσχομαι καθώς απομακρυνθήκαμε από τα βόρεια κ δύσκολα με ανεβάζει ο χάμπι πλέον...

Αφου αρχίζει την γκρίνια κ για τον γιατρό... Ο οποίος παρεπιπτόντως τον βρήκε μια χαρά τον Βασίλη (88.5 εκ. και 12.500) Έχουμε κ τον άλλο μήνα ένα ακόμα τελευταίο εμβόλιο κ μετά χαλαρώνουμε...

Εγώ έπαθα μία τρελλή ψύξη κ δεν μπορώ να κουνηθώ... Πονάω πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ :(

Σας φιλώ όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα και απο εμένα, ήμαστε μια χαρά οικογενειακός γιατι μόλις γύρισα είχε αρρωστήσει και ο συζυξ, τη Κυριακή κατεβήκαμε και στο πίκολο καρναβάλι και η Αγγελική έδωσε ρέστα σε χορό και χαιρετούρες.

Νικολ περαστικά και μια χαρά ο κούκλος σου, εγώ αρχές Μαρτίου θα τη πάω να κάνουμε και το mmr.

Αθηνά τη κάνουν τα μικρούλια σου;;

Am προσαρμόστηκες με τη δουλειά;; Τελικά τον στέλνεις παιδικό;;

Στέλλα μπαίνω μια μέρα σε ένα βιβλιοπωλείο στην Αθήνα και βλέπω πρώτη μούρη τη κοιλίτσα, το πόσο χάρηκα δεν λέγεται. στείλτε και καμία φώτο απο την παρουσίαση.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ντιμ, αυτο συμβαίνει μονο με παιδάκι μικρά ή μικρότερα απο αυτή? Ποτε με μεγάλους αγνωστους? κλπ?

Γιατι γενικά είναι φυσιολογικό λίγο μετά τον χρόνο να βγάζουν φοβίες και αγχη που δεν είχαν πριν...το φοβο του ξενου, του αποχωρισμού κλπ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

και μηπως δεν ειναι φόβος? αλλα αντιδραση ζηλιας? Περίεργο, αλλα αυτα ερχονται και φευγουν...

ΠΟλλα παιδάκια απο τη φυση τους τρομάζουν μπροστα σε μια κατάσταση, δεν εχω ιδέα τι να σε συμβουλέψω, αυτο που εγώ δεν θα εκανα ειναι να την πιέσω να παιξει με το παιδάκι πχ "ελα βρε, γιατι κλαις, μη φοβασαι" κλπ

Η καλύτερη λυση γενικά (πολυ γενικά ομως) ειναι να αφήνεις το παιδί να κινηθεί στους δικούς του ρυθμούς, να του δωσεις το χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί στην όποια κατάσταση, να το αφήνεις να νιώσει ασφαλές και έτοιμο.

Αν αυτη , ή την οποιαδηποτε συμπεριφορά την εχεις σαν δεδομένο, δεν ασχολείσαι, τότε σταματούν και οι γυρω να ασχολουνται και το ιδιο το παιδι αποκτα τον τροπο (αυτοπεποιθηση) να χειριστει καλύτερα τα θέματά του.

Η Ειρήνη ειχε διαφορες φοβίες με ηλ σκουπα, πιστολάκι, σκουπάκι κλπ εντάξει το ξεπερασε μονη της μεγαλώνοντας... δεν ειναι το ιδιο βεβαια με την μπουμπου, αλλα ολα εχουν κάτι, μην σε αγχώνει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

και εκεί που με προβλημάτιζε το θέμα που σας είπα, χθες είχα εξελίξεις στο θέμα. Στο χωριό ο πολιτιστικός σύλλογος είχε αποκριάτικο πάρτι, τη ντύνω τη καλή μου μελισσούλα και πάμε. Στην αρχή κολλημένη πάνω μου, σιγά σιγά έπαιρνε θάρρος μέχρι που ξεσάλωσε και είχε και το πρώτο της φλερτ. ένας Ζορό 2,5 ετών έρχεται κοντά της την αρχίζει στα φιλιά και στις αγκαλιές, η δικιά μου καθόταν σαν την κότα και μετά την παίρνει απο το χέρι και αρχίσανε τις βολτες μέσα στην αίθουσα και δώστου να χορεύουνε και να βολτάρουνε. ούτε κλάματα η κυρία ούτε τίποτα, μάλλον στα αγοράκια δεν έχουμε θέμα....

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

:) :) Έρωτααααα...

Αυτά είναι! Μη μασάς, ντιμάκι, κι εμένα βάζει καμιά φορά τα κλάματα όταν ακούει φωνή από παιδάκι, αλλά με πιάνουν τα γέλια εκείνη την ώρα (γαϊδούρα μάνα).

Εμείς πήγαμε χθες στον παιδίατρο, κάναμε το πρώτο εμβόλιο, ευτυχώς δεν έκανε καμιά αντίδραση. Είναι 10.800 και 79 εκατοστά -διαβάζω τα δικά σας νούμερα και νιώθω σα νάνος του Γκιούλιβερ:) Γενικά είναι μια χαρά η φασολίνα μου, να χτυπήσω ξύλο και πολύ συνεργάσιμη τελευταία. Να έκοβε κι αυτά τα δίωρα μεταμεσονύχτια πάρτι, θα έκανα πάρτι εγώ!

Σας φιλώ, Νικολίνα πώς πάει η ψύξη;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Στελλίτσα μια χαρά η Στεφανούλα, δεν είναι τιποτα τα εμβόλια, την πρωτη φορα...χαχαχαχα μετά θυμάται φάτσα/κατάσταση και αρχίζει η βεντέτα!

Αμ, που εισαι? του αρεσαν τα ββιβλιαρακια του Γιωργάκη? εμενα ξετρελαθηκαν

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α, όχι, δεν κατάλαβες, όλο το Χολαργό σήκωσε στο πόδι η αγάπη μου. Απλώς δεν έκανε πυρετό, αυτό εννοούσα "δεν αντέδρασε"...

107fc7d98c.png

καλησπέρααα.....μεταμεσονύχτια συνδεση απο ψυχιατρείο χαχαχαχαχααχα

ο υπολογιστης στο σπίτι έχει ίωση:lol:

ντιμ, με αγοράκια μόνο να την αφήνεις να κάνει παρέα:cool:

πέρα απο την πλάκα, θα συμφωνήσω με όσα σου είπε η galat

δεν τον στέλνω παιδικό, έρχεται μια κυρία και τον κράταει όταν είμαι απογευμα, μέχρι να γυρίσει απο τη δουλειά ο χαμπι και όταν είμαι πρωί έρχεται η πεθερά

περαστικά νικολ!!! πολύ πονο η ψύξη γμτ!!

αθηνά κι ο δικός μου ξετρελάθηκε, ειδικά με το σκυλάκι:lol:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Στ ποιο εμβόλιο κάνατε?

Πρεπει να παω κι εγώ απο εβδομάδα, εμβόλια λεω απο 2 χρονων και μετα να ξεκινήσω, δεν ειμαι σιγουρη μπορεί κι αργότερα οταν πάει παιδικό σταθμό.(γιατι τα ζητάνε και στα πρήζουν)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Το πενταπλό, νομίζω. Δεν είμαι σίγουρη, δεν τα συγκρατώ, του είπα ότι θέλω τα απολύτως απαραίτητα (αυτά που υπάρχει ρεαλιστική πιθανότητα να πάθει και αν τα πάθει μπορεί να κινδυνεύσει) και ό,τι έχει να κάνει με μηνιγγίτιδα, που την τρέμω και δε θα κοιμάμαι τα βράδια αν δεν τα 'χει κάνει.

107fc7d98c.png

Το MMR γύρω στα 5 το βλέπω... Μου είπε ο δικός μου ομοιοπαθητικός να μην της το κάνω πριν μιλήσει καλά καλά, και με τους ρυθμούς της Στεφανίας αυτό θα αργήσει ακόμα:-Ρ

107fc7d98c.png

Hello girls!! Είμαι ακόμα νυχτες γκρρρρ....

θα σας ψιλοχάσω τις επομενες μέρες γιατί ο υπολογιστής έχει ακόμα ίωση χαχαχα και εκτος αυτου μας χαλασε και το αμάξι και δε μπορουσαμε να τον πάμε σε ενα φίλο μας να το φτιαξει

φιλιά σε όλους, μικρους, μεγάλους και καλή σαρακοστη

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...